Félrement a kollégával. Megbocsássak neki?

2017. május 09. 07:42 - csajokespasik

„Kár, hogy így tudtam meg. Az is szóba került, hogy a pasi még a feleségét is elhagyná miatta, ha ő elhagyna engem” - a szuper barátnőnek mindössze egyetlen hibája van: könnyen ágyba vihető. A csaj esküdözik, hogy a viszonynak már vége, Levélírónk mégsem tud csak úgy megbocsátani neki. A barátnő még úgy vélné, hogy ezt máskor is olcsón megúszhatja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,
Van egy csodálatos barátnőm, immár 7 éve. Együtt élünk. Ő házias és mindenben tökéletes, már ami az én szerény elvárásaimat illeti. Sosem követeltem semmit, sosem birtokoltam őt, nem nyomoztam utána, nem féltékenykedtem, megbíztam benne. A házasság gondolata, kapcsolatunk következő szintre való emelése benne is felmerült, de mostanában nem mondja, talán az utóbbi 5 évben nem hangzott el tőle. Nekem nem lenne ellenemre, de ha ő nem mondja, annyira én sem ragaszkodom a formaságokhoz, ha amúgy is működik. És talán pont az tenné tönkre a dolgot – már ha ez nem vágott eléggé alá, amit ő most csinált.

Kicsit több mint egy éve melóhelyet váltott, ahol kikezdett vele egy munkatársa. Aki amúgy 10 évvel idősebb nála. Onnan tudom, hogy mesélt róla, gondolom, abban az időben, amikor még semmit nem látott benne, csak egy szórakoztató munkatársat, aki néha bókol neki.

Nem rég bevallotta, hogy rövid viszonyuk volt. De már vége. Gondolom, mostanában érhetett véget, ha most jelentette be. És azóta mosolyszünet van. Nem mondanám, hogy megbocsátottam neki, inkább csak hallgatás van. Az oka, hogy még mindig jóban vannak, de esküdözik, hogy nincs már köztük semmi, ami volt, elmúlt. Mégsem tudok neki csak úgy megbocsátani. Ez nem egy olyan dolog, amit el lehet nézni és túllépni rajta. Mert akkor még úgy értelmezné, hogy ezt máskor is komolyabb következmények nélkül megteheti.

Zavar, hogy akkor többször a szemembe hazudott. További súlyosbító tényező, hogy állítása szerint egy kicsit beleszeretett. Tehát nem csak kalandot akart. Tehát én akkor nem vagyok elég.

Kár, hogy így tudtam meg. Az is szóba került, hogy a pasi még a feleségét is elhagyná miatta, ha ő elhagyna engem. Mondtam, hogy hajrá. De akkor esküdözött, hogy nem, és lezárta.... de sokat hallottam már nőktől ezt a fajta esküdözést.

Nem tudom, mi a helyes döntés, de annyira nehéz, hisz én szeretem még most is. És akármennyire is fájdalmas lesz mindkettőnknek, de kész vagyok szakítani. Hogy lehet ebben itt jó döntést hozni? Ha valaki volt már hasonló helyzetben, hogyan oldotta meg? Melyik megoldást választotta ?

Lapozhatunk, megbocsáthatok, de az érzés és az emlék az megmarad, ezt figyelembe kell venni. Mindenhez, amit mondani fog, már kételkedve állok hozzá.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6612491793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása