Hogyan tudnám leszedni a csajomat a szerről?

2017. július 07. 07:37 - csajokespasik

„Nálam az lenne az utolsó csepp, ha ebben az állapotban megcsalna. Akkor nyilván sorsára hagynám” - de a barátnőből szerencsére nem a szexuális elfojtások törnek fel módosult tudatállapotában, hanem egyéb dolgok. Eleinte tagadta, hogy problémái lennének, majd jött a Nem értem, miről beszélsz- szakasz, de megoldás egyelőre nem született.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

még sosem beszéltem ki a magánéletem nagyobb nyilvánosság előtt, de úgy érzem, a részletek elhallgatásával - és abban a reményben, hogy tanácsot kapok - megtehetem. Azzal, hogy mindig a szakítás a megoldás, nem értek feltétlenül egyet, mert egyrészt önzőség, másrészt cserbenhagyás. Van egy barátnőm. Nálam fiatalabb. Voltak régebben komolyabb gondjai is az alkohollal meg még mással is. Szeretnék rajta segíteni, de ami megnehezíti a dolgomat, az, hogy ő józanul olyan, mint bárki más, de ha iszik, vagy más szert használ, akkor teljesen kikel magából, én meg nem tudom eldönteni, melyik arca az igazi.

Mert ezek a szerek az elfojtásokat hozzák elő az emberből, tudomásom szerint. Ezért írtam, hogy az agresszív fellépés és a szakítás nem megoldás. Másnak persze kézenfekvő és kényelmes választás lenne, de én régóta ismerem és szeretem. Valaki azt mondta, nem kell ebből akkora ügyet csinálni, ne hagyjam inni és kész. Na, de ha nem vagyok mindig mellette? És a baráti társasága is olyan, hogy erre ösztönzi, nem gátolja. Azt is mondták, hogy tartsunk szünetet, mondjam el neki őszintén az aggodalmaim és ő majd magától dönt. Ez sem hinném, hogy a javára válna. Mondom, tisztán olyan, mint bármelyik másik korabeli nő, elmegy a munkahelyére, mindenkivel kedves, mosolygós és közvetlen, de a másik oldala... azt nem tudom felvállalni. Az állapota a környezetében nyílt titok, hiszen már többen is látták, milyen az a másik oldala. De bennük semmi hajlandóság nincs arra, hogy segítsenek rajta, vagy legalább kontrollálják, amennyire tudják.

Nálam az lenne az utolsó csepp, ha ebben az állapotban megcsalna. Akkor nyilván sorsára hagynám. De nem olyan, nem a szexuális elfojtások törnek fel olyankor belőle. Eleinte tagadta, hogy ilyen problémája lenne és mondta, hogy „Nem értem, miről beszélsz”. Aztán fokozatosan belátta, hogy igazam van. Csak a belátást a cselevésnek kéne követnie, úgy gondolom. Diplomás, jó családból származik, persze attól még lehetnek ott a múltban gondok.

Volt valakinek hasonló problémája a párjával / vagy a barátai közt ? Hogyan oldotta meg? - ha megoldotta egyáltalán.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3812646677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása