Nem akarja, hogy új kapcsolatom legyen

2017. augusztus 08. 07:50 - csajokespasik

„Ott áll előttem egy magányos, cinikus nő, aki túl büszke ahhoz, hogy elmondja, visszajönne hozzám” - a volt barátnő Levélírónk minden alakuló kapcsolatának keresztbe tesz. Egy 30 éves nő nem képes megoldani a saját életét és a volt pasijáét is megkeseríti. Ma megtudhatod, miért nem érdemes egyetlen exszel sem tartani a kapcsolatot.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Jó reggelt,

egy érdekes dolog történik velem egy ideje. A barátnőmmel három évig voltunk együtt, amikor is ő szakított velem. Én nem bántam annyira, bár ha nem ezen múlik, még folytattam volna, talán csak a megszokás miatt. Azt sem állítanám, hogy a viszonyunk visszament barátiba, de ahhoz képest sűrűn beleszól még mindig az életembe. Azonos társaságba járunk, és ha látja, hogy egy nővel beszélgetek, odajön és úgy tesz, mintha még egy pár lennénk, sőt, gyakran még sztorikat is előad rólam. Szinte mindennap ír egy e-mailt, amiben a nőügyeim után tudakozódik, „és neked van már valakid”? „Nyugodtan elmondhatod”Stb..

Ha azt mondom, alakulgat, akkor kiszedi belőlem, hogy milyen a nő és akármilyen pozitívat is írok róla, ő mindig ugyanazt vonja le belőle: nem hozzám való / úgyis elhagy / nekem túl jó...

Mindig keresztbe tesz, de nem tudom, miért. Neki nincs senkije. Egy 30 éves nő nem képes a saját életét megoldani és az enyémet sem hagyja.

Találkozunk, ...és ott áll előttem egy magányos, cinikus nő, aki túl büszke ahhoz, hogy elmondja, visszajönne hozzám. Én erre gondolok. Mert mi másra? Én egyetlen exemmel sem tartottam ilyen bizalmas kapcsolatot utána.

Azt mondták ismerőseim, hogy igazából most lett belém szerelmes, de ezt ő sosem fogja belátni. Én meg nem hiszem. Ezért féltékeny és faggató. De én már nem akarok tőle semmit, csak lezárni végleg. Csak tudom, hogyha ezt így elmondanám neki, kiborulna, mert nincs senkije, és férfibarátai sincsenek, akik érthetően elmagyaráznák neki a másik oldalt. Megérti, vagy sem, innentől rajta múlik.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5112727234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása