Csúnyán zaklatnak a csajom barátnői

2017. december 12. 07:35 - csajokespasik

„Ha valakinek az a szórakoztató, hogy kínos helyzetbe hozza a másikat (pl. a barátnőjük pasiját) az éretlen ember” - a pasi kategorikusan leszögezte, hogy ő nem megy többé a barátnő barátnői közé, sőt, az lenne a legjobb, ha ő sem menne. A barátnő erre közölte, hogy előbb szakítana vele, mint velük.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Fél éve ismertem meg a barátnőmet, azóta együtt is vagyunk. Addig minden jó volt, amíg meg nem jelentek a barátnői. Már azon is gondolkodtam, hogy esetleg miattuk van mindez? Ő nagyon visszafogott, szerény lány és nem értem, miért jár velük, amikor teljesen kilóg közülük. Az első találkozón, amikor jöttek ők is, még minden rendben ment. A másodikon és az azt követőkön viszont olyan kellemetlenül éreztem magam, hogy el nem tudom mondani.

Mind a hárman rám szálltak és idétlen kérdésekkel folyamatosan kínos helyzetbe hoztak, arra ment ki az egész teljesen nyilvánvalóan, hogy kiborítsanak. Az egyik a fenekemre is csapott, a másik meg eldugta a sapkámat, majd kint az utcán egy kuka tetejére rakta... Tehát mint az óvodások. Szándékosan szekáltak szét, csak oktalanul, ...ja, és a barátnőm nem állította le őket egyszer sem. Vihogtak és idétlenkedtek, pedig már nem kislányok, ...azon gondolkodtam, mi lenne, ha nevelő célzattal képen törölném az egyiket?

Utána elkezdtem kerülni őket, és ha tudtam, hogy jönnek, én inkább lemondtam az egészet. És ez az egyetlen konfliktus most köztünk. Nyíltan megmondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik, és ha valakinek az a szórakoztató, hogy kínos helyzetbe hozza a másikat (pl. a barátnőjük pasiját) az éretlen ember. Ezt meg ő nem értette meg. Azt mondta, túl érzékeny vagyok és „egy pasi nem viselkedhet így”. Viszont legutóbb kijelentettem, hogy vagy elfogadja, hogy nem megyek többé közéjük - vagy csak ő egyedül, vagy még ő sem - akkor derült ki a lényeg. Mert ő meg kijelentette, hogy szedjem össze magam, mert előbb szakítana velem, mint velük... Nem tudom, mi lenne a jó eljárás...Azért esik rosszul, mert sokat képzeltem bele ebbe a lányba, és most itt ez a hülyeség.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3813477007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása