Valamiért még tesztidőszakban vagyok

2018. március 05. 07:51 - csajokespasik

Te mit tennél meg egy olyan lányért, aki ok nélkül ideges, feszült, sűrűn használja a „borzalmas” és „rettenetes” szavakat mondataiban összevissza, mindenre bólogat, de semmit sem enged, rövidre akarja a haját borotválni, és az anyjával kihangosítva beszél a jelenlétedben? Posztolónk mindent.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mit csinálok jól és mit rosszul?

Részletek: azzal kezdeném, hogy nem sok sikerem van a csajoknál mostanában, viszont kaptam már néhány biztatást élőben, személyesen, bizonyos alkalmakkor. Említett lánnyal társkeresőn ismerkedtem meg úgy három hónapja. Később mindketten töröltük magunkat onnan, korábban is talán, mint kellett volna. Akkor már mindketten sejtettük, hogy nem nyúltunk mellé. Sokszor találkozunk. De nem történt még semmi sem! Én nem vagyok türelmetlen, viszont ha intimebbre fordítanám a dolgok menetét, ő érezhetően kibújik alóla.

Szerintetek hogy haladunk? Mit gondolhat ő? Mit gondoltok, mikor, hanyadik randin kellene ezeket véghez vinnem? Azon tűnődöm, hogy ő egyáltalán nem játszik el a gondolatával se, hogy csinálnunk kéne már valami többet? Tudom, hogy akar kapcsolatot, mondta is, hogy komoly kapcsolatra vágyik, azért is, mert kifogott korábban pár olyat, akik nagyon nyomulósak voltak és túlzásokba estek vele (és én iszom most ennek a levét?).

Bizalmasan elmondtam, mit érzek iránta, DE mégsem léphetek semmit - én ezt nem szívesen játszom sokáig. Az egyik legféltettebb és legrosszabb élményemet is elmondtam neki, miért nem bízik bennem? Nem engedek amúgy bárkit közel magamhoz, de zárkózott, vagy távolságtartó sem vagyok. A száját sosem hagyta megcsókolni, csak az arcát, akkor is köszönéskor és futtában. Tehát az semmi. Ha nem akar tőlem intimitást, mit szédít és minek akar találkozni velem? Minden alkalommal megpróbálom valamivel elbűvölni, levenni a lábáról, és ő értékeli is ezeket.

Róla: néha ok nélkül ideges, feszült. Sűrűn használja a „borzalmas” és „rettenetes” szavakat mondataiban összevissza. Ha felhoztam beszélgetéskor, hogy mit szeretnék, bólogat, igenez, DE semmit nem hagy. Vannak fura dolgai: egyszer nálam hagyta az ernyőjét, mondtam, hogy itt maradt, azt felelte, nem baj, dobjam ki. Egyszer megkérdezte, hogyha 1 centisre borotváltatná a haját, úgy is tetszene-e nekem?  Másszor fél órát beszélt az anyjával kihangosítva, csak értelme nem volt, mintha azt akarta volna, hogy halljam.

Szerinte van rajta egy kis felesleg. Nekem úgy jó, ahogyan van – és ezt sose mondjátok nőnek, mert egyből szánalomvigasznak fogják fel.

Olvastam egyszer, hogy azért van sok nőnél ez a lassúság, mert élvezik az udvarlás folyamatát, nem akarják, hogy ez a friss és ígéretekkel teli időszak lecsengjen és hamar véget érjen. Erről mi a véleményetek? Vagy valamiért tesztidőszakban vagyok? Akkor ennyiből már láthatná, hogy komolyan gondolom.

 
Szólj hozzá!
Címkék: várakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3113715808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása