Már a feminin pasikban sem lehet megbízni...

2018. június 06. 07:50 - csajokespasik

Levélírónk megfogadta, hogy többet nem kezd agresszív, domináns férfival, ezért döntött egy feminin srác mellett. Úgy tűnik, mintha vonzaná a manipulatív, őt játékszerként kezelő pasikat, mert újra ugyanazok a problémák merültek fel még ebben a felállásban is.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Pár véleményre lennék kíváncsi.

28 éves nő vagyok, túl pár csalódáson, áruláson, de pár szép dolgon is. Álltam már mindkét oldalon a megcsalt/megcsaltak -táblázatban. Sok mindenről lemondtam, de sok minden maradt, amiről nem vagyok hajlandó.

Fél éve van egy férfi az életemben. Megfogadtam, hogy többet domináns, agresszív emberrel soha, de soha nem kezdek. Miért őmellette döntöttem? Mert ő kicsit feminin, ahogy beszél, öltözik és gesztikulál, először azt hittem meleg, vagy minimum bisex, de amikor kicsit jobban megismertem és összekerültünk, eloszlatta ezen kételyeimet, nagyon is. Magyarán, az ágyban rendben van minden.

Most az első, amikor felvette, hogy a vitákat – nem sok van azért – hibáztatással zárja. Hogy én tehetek róla, én is oldjam meg. II. Gyakran mások előtt is, ha kér valamit tőlem, azzal zárja a mondatot, hogy „ Menni fog?” - amit egyre nehezebben tűrök, és nem tudom viccnek felfogni, mert nekem inkább lekezelő.

Sosem voltam jó emberismerő, persze azért vak sem. Erre már többször ráfaragtam. Én szerintem többet kockáztatok, mint ő, mert nagyon hamar megbízom a páromban, vagy akárcsak idegenekben, szórakozóhelyen is úgy kell figyelmeztetni a többieknek, hogy ne hagyjam magára sehol az italom, mert belerakhatnak valamit.

Szeretem a személyiségét, hogy kifinomult, művelt, lehet tanulni tőle, mégis, ezzel szemben néha a legnagyobb bunkó tud lenni. Igyekszem hát mindenre felkészülni, anélkül, hogy a paranoia tüneteit mutatnám, ...én elfogadom őt, ő meg profin képes bizonytalanságban tartani, mintha arra játszana, nehogy hozzászokjak. Ha elindulok találkozni vele, és megbeszéltük, hogy megyek, kétszer történt már olyan, hogy csak úgy, minden magyarázat nélkül, előtte nem sokkal, amikor már úton voltam, lemondta. Ha én mondok le olyan találkozót, ahova amúgy nem időre mentünk volna (és jó előre), órákon át szónokol utána a megbízhatóságról és pontosságról.

III. nem tudom, ez annak a jele-e, hogy a kapcsolat épp komolyabbra fordul, vagy nem is jelent semmit. Én bele tudok állni helyzetekbe, ő nem annyira. Szereti a sértett fél szerepét, és azt hangsúlyozni, hogy ő az áldozat. Voltam már olyan ember mellett - lehet, hogy vonzom őket – akik profin tudnak hazudni és manipulálni, főleg ilyen, érzelmileg telített helyzetben. Csak jelenleg nem látok ki ebből.

E.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8414026608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása