Dehogy meddő. Nyolc hónapos terhes

2018. július 17. 07:31 - csajokespasik

„Azt mondta, most találkozott a nővel a kerületi szakrendelőben, nagy hassal, 8. hónapban van” - és Posztolónk rendkívül boldog, hogy a csapodár feleségnek nem jutott eszébe ő, mint lehetséges apa. Ennek több oka lehet, az első talán az, hogy a 33 éves nőnek anyagilag megfelelő az ötvenes férje. Ma megtudhatod, miért érdemes akkor is gumit húzni, ha a nő azt mondja, meddő.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 

Régóta olvasom a blogot, régen társkeresőzöm a neten. Volt amikor pár év szünetet tartottam, ilyenkor fix partnereim voltak, vagy nem volt kedvem hozzá.

36 évesen túl vagyok pár kapcsolaton, csodákat nem várok. Mezei melós vagyok, nincs Passat a garázsban és a buksza is hónapról hónapra leapad. 30+ nőkkel próbáltam ismerkedni. A legtöbb letagadja a gyereket vagy a férjet, de a legbosszantóbb, hogy a többség 5-10 éves fotókkal ismerkedik és ugyanennyi éveket hazudnak.

Összegabalyodtam egy 33 éves, 2 gyerekes anyával tavaly. Azt állította, elvált. Már az első alkalommal egymásnak estünk, utána rendszeresen feljárt hozzám kb. egy évig. Azt mondta, nőgyógyászati műtétje volt, meddő, ezért egy idő után már gumi nélkül szeretkeztünk. Jóféle dugó pajti lett, nem volt gátlásos, sok mindent bevállalt.

Karácsony előtt egy lány ismerőssel összeültünk sörözni, mert a pasija félrekúrt és szétmentek. Kiderült, van egy közös ismerős: ez a 33 éves nő, az én dugó pajtim. Elmondta, a nő nem elvált, hanem a harmadik férjével él együtt, egy 50+ pénzes pacákkal, a 2 gyereknek is különböző az apja. Azért tud róla ennyit, mert a pasija kolléganője, vele csalta. ...Ínnye, mondtam magamban. Természetesen megvigasztaltam a lányt, de ez most nem az a story.

Januártól kivont a forgalomból, az én mégsem elvált 33 éves dugó pajtim. Nem vette fel a telefont, nem reagált semmire. Nem is tudtam szembesíteni az elkamuzott dolgaival.

Pár napja találkoztam a megcsalt és megvigasztalt lánnyal. Ő keresett. Komoly ügyben beszélni akar velem... Feljött hozzám, azt mondta, most találkozott a nővel a kerületi szakrendelőben, nagy hassal, 8. hónapban van. ...Ínnye, mondtam magamban ismét.

Összelapátoltam az állam, mert az is én vagyok. Elmondtam neki, hogy nekem azt mondta, kioperáltak neki mindent és meddő. Dehogyis az. 8 hónapos terhes… szerencsére eszébe sem jutottam, mint apa.

Kérdezte a volt pasiját is, de nem zaklatta őt sem a nő, hogy ő lenne a gyerek apja.

Valószínűleg megelégszik a pénzes 50+ férjével apának.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6014117579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása