A hibás családmodell mindent megmagyaráz

2018. július 18. 07:01 - csajokespasik

Nehéz egy fiatal férfinak a nőkhöz való kétségekkel teli viszonyán felülemelkedni, ha korábban nem alakultak ki nála a megfelelő alapok, és nem állt előtte egy egészséges apa kép. Ha még az anyától is csak a gátlások rögzültek, a normális családmodell ugyanilyen nehezen áll össze. Levélírónk kiegészítése a hétfői poszthoz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A balf*sz vagyok a "Szex: együtt csináljuk, másképp látjuk" postból. Nem, nem kamu. Vannak ilyen elcseszett emberek, mint én, csak ehhez elcseszett családban kell felnőni. Korábban egy pillanatképet mutattam a 28 éves korszakomból, ahol tény - ahogy ezt többen is jeleztétek -, voltak gondjaim.

Gondolom kíváncsiak vagytok a folytatásra is, de ehhez előbb menjünk korábbra: Gyerekkorom a csajozást illetően is rosszul alakult: apám semmit nem tanított, anyám meg rengeteg gátlást nevelt belém a lányokkal kapcsolatban. Ha jött egy lány, hát elhajtottam, hogy nem tudok vele mit kezdeni.

Nem volt előttem se férfi, se egészséges apa, se normális családmodell.

31 éves koromra viszont teljesen más ember lettem.

A problémámat egy 50-es férfi oldotta meg, aki már ezelőtt is jelen volt az életemben, de akkor még ki nem állhattam. Ő egy durván kolerikus típus volt, mindenben az ellentétem. A munkámnál fogva napi 8 órában össze voltam zárva vele és a „megszoksz, vagy megszöksz”- alapon a megszokást választottam, végül összebarátkoztunk.

A sok együtt töltött idő alatt vettem át a személyiségjegyeiből, megtanított rá, hogy milyen a férfi, megmutatta, hogy milyen egy apa és az igazi családmodell. Rengeteget formált rajtam, megtanította azt, amit az apámnak kellett volna.

Ehhez pár év és egy nagy adag szerencse kellett. Azóta már nem 31 vagyok és boldog életet élek.

Miért írtam ezeket le?

Regős Bendegúz után szabadon: Hogy álljon itt bizonyságul... innen is fel lehet állni.

Végezetül néhány válasz az előző post kérdéseire:

Hogy nagy-e farkam? - Természetesen az, de kit érdekel?!

Csúnya-e a feleségem? - Természetesen gyönyörű!

Csúnya volt-e az akkori barátnőm? - Már a feleségem.

És a szex? - Semmi közötök hozzá :)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5814119763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása