Örömlányhoz járt, de ez sem zavarja

2018. augusztus 17. 07:50 - csajokespasik

„Mik a jelei annak, ha egy kapcsolat komolyodik? Vagy inkább úgy kéne feltennem a kérdést: mik a jelei annak, ha egy kapcsolat komolytalanodik?” - amikor a csajod láthatóan jobban érzi magát a lerázhatatlan haveroddal, mint veled, jogos a féltékenység, még ha nem is érted párod bizarr ízlését.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

érdekelne, mi a véleményetek az alábbi helyzetről, illetve, hogy jogos-e a féltékenységem és kezdjek-e aggódni.

Van egy új barátnőm. És van egy régi haverom, aki akkor is ott volt, amikor megismerkedtünk, és utána is feljogosítva érezte magát, hogy folyton velünk lógjon. A csajom imádja őt, humorosnak tartja, rajong érte. És rendszeresen ő hívja, gyakran a tudtom nélkül, még ha én kettesben is akarnék vele lenni. „Ugye, nem baj, ha jön?” Nem, miért lenne, ha az a kívánságod... Ha az a kérdés, hogy melyikünket válassza, ebben a fázisban már okafogyott, mivel már engem választott, persze, ez mind nem jelent tartós köteléket, tudom.

Az, hogy a hátam mögött leveleznek egymással, nem zavar annyira, amíg privátban nem találkoznak. Az viszont zavar, ha hármasban megyünk valahova, ahova ő is odacsapódott, hogy a barátnőm érezteti vele, hogy szórakoztatónak tartja, még a néha egész közönséges humorát is. Van, hogy ők ketten jól eldumálnak, én meg nézek ki a fejemből.

Mik a jelei annak, ha egy kapcsolat komolyodik? - vagy inkább úgy kéne feltennem a kérdést: mik a jelei annak, ha egy kapcsolat komolytalanodik?

Egy elvált barátnőm szerint, akinek elmeséltem ezt, azt mondta, azonnal mindkettővel szakítsam meg a kapcsolatot, ...de ő egy érthetően elfogult és szélsőséges álláspontból alkot véleményt, mert a férje többször is csalta. Ráadásul még semmi olyan nem történt, ami miatt komolyan aggódnom kéne.

Említett haverom, pár ital után, elmesélte nekünk, hogy járt egyszer lakásos örömlánynál ...és még ezzel sem borzasztotta el a csajom, sőt, mintha szórakoztatónak is találná a dolgot. Azt hittem, mély megvetéssel lesz, kiborul, vagy valami, de nem. Engem talán jobban ledöbbentett, mert ezt kivételesen én sem tudtam róla.

Volt, hogy kettesben ültünk valahol, amikor kiderült, hogy a telefonjáról neki irkál. „B. üdvözöl” – mondta. Ebből derült ki. A haverom elég rafinált és simán kinézek belőle olyat, hogy egyszer elsüti: „elment az utolsó metró, hadd aludjak már nálad” - a csajom meg... nem tudom mit lépne erre. Mondjuk, azért bízom az ízlésében.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4714186073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frh 2019.07.15. 13:36:19

"Ráadásul még semmi olyan nem történt, ami miatt komolyan aggódnom kéne."
Jaj dehogynem: hisz látszik, hogy nem vagy neki elég. Sótlan, humortalan fickó lehetsz. A barátnőd a barátoddal vigasztalódik. Előbb-utóbb az ágyban is átveszi a helyed.
Azóta már gondolom nem is vagytok együtt.
süti beállítások módosítása