Elfelejtett szólni, hogy neki már új álmai vannak

2018. augusztus 31. 07:58 - csajokespasik

A lánynak eddig csak álmai voltak, és az álmai mellett egy rossz élete, amit csak az álmai kergetésével volt képes átélni. Most két élete van: a régi, amit képtelen elengedni, és egy új, amibe menekül. Mivel mindkettőt akarja egyszerre, őszinteség helyett inkább beleállt hazugságokba. A hétfőn előhangolt sorozatunk első része.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Dady Saga 1. (az álmokról)

Nem tudom, melyik a jobb, elhagyott társnak lenni, vagy szeretőnek, de akár így, akár úgy, valaki pórul jár a végén, hiszen hazugságra épül az egész. Márpedig egy új kapcsolatot folyamatos hazugságra építeni értelmetlen... Azért vágtam bele a Dady Saga megírásába, hogy nekem is, és másoknak is világos és emészthető legyen a történet. És majdnem mindent el is mesélek.

És akkor kezdjük a történetet a végén. „Volt egy fiú és volt egy lány, aki elindult az álmok útján…” De aztán az álmok nem teljesültek, sőt, semmivé foszlottak, és a lány új álmokat kezdett el keresni magának. Ezzel eddig nincs is semmi baj, hiszen ilyen az élet, álmokat kergetünk. A baj ott kezdődik, hogy a lány elfelejtett szólni a fiúnak, hogy neki már új álmai vannak, így aztán a lány két álmot is álmodott egyszerre. A régit, amit képtelen elengedni, és egy újat, amibe menekül. A régi is egy szerelem volt, és az újról is azt hiszi, egy szerelem, és mindkettőt akarja egyszerre. És mert az egyiket örökre akarja, inkább beleállt hazugságokba, inkább játszott színházat, mintsem csak az egyik álmot próbálta tovább kergetni. De tegyük hozzá, a lánynak eddig csak álmai voltak, és az álmai mellett egy rossz élete, amit csak az álmai kergetésével volt képes átélni. Álmokkal, amiket soha nem volt képes valóra váltani, mert néha voltak rossz álmai, és amikor felriadt, rá kellett jöjjön, azok nem álmok, hanem a valóság, és egy idő után elkezdett menekülni a rossz álmok elől. Vagy inkább saját maga elől? És egyszer csak azt vette észre, hogy az élete már nem is szól másról, mint menekülésről, és az álmai kergetéséről. Valójában a felhőtlen, tiszta és valóságos boldogság megtalálásáról. Azaz, egy álomról.

De az álmok csak akkor vállnak valóra, ha azok nem hazugságokra, szerepjátékokra, csúsztatásokra és nem utolsó sorban rettegésre épülnek. Az álmok már csak ilyenek. Tiszták. Ráadásul szótlanok is. Nem fogják megmondani, hogy a hazug álom már csak képzelgés, ami soha, de soha nem válhat valóra. Nem fogják elmondani, hogy ahhoz már te is kellesz, te, az ember, aki tesz is az álmaiért, és azt sem fogják elmondani, hogy tenni nem azt jelenti, hogy saját magunkkal elhitetjük, hogy mennyi mindent tettünk az álmainkért, hanem valóban tenni kell, őszintén, tisztán. Mert ha nem így teszel, lesz egy rossz pillanat, amikor összekuporodva sírsz egy íróasztal alatt és már senki, de senki nem lesz képes arra, hogy segítse felépíteni az álmaid.

(folytatás hétfőn)

 
Szólj hozzá!
Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1014213431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása