Idén külön karácsonyozunk

2018. december 19. 07:53 - csajokespasik

„Tudom, hogy az anyjával mindent kibeszél, de nem tudtam kiszedni belőle, hogy mit és hogyan mesélt neki rólam” - anya és fia mindent kidumál, de a legutóbbi pletyka erősebbre sikerült, mert a pasi féltékenységi lázálmának kifejtésével azt érte el, hogy anyu idén nem akarja karácsonykor látni a barátnőt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mindig is olyan párt kerestem, aki egyben legjobb barát is, aki előtt nincsenek és nem is kellenek titkok. Emellett nyíltak és őszinték vagyunk egymással, meg tudjuk beszélni, ha van valami. Legyen ez egy komoly kapcsolat. Azt mondják, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, de azt is, hogy az ellentétek vonzzák egymást, tehát ellentmondásban sincs hiány a bölcsességek piacán. Nekem sosem volt olyan párkapcsolatom, amit bárhova is be tudnék kategorizálni bármilyen séma alapján, hogy ez pont ilyen vagy pont olyan volt.

Szinte napra pontosan két és fél éve élünk együtt a párommal. Az összeköltözés után nem sokkal megritkultak a szexuális együttlétek, nem miattam... Persze én lettem a hibás, de ezt nem részletezte: kijelentette... A mindent-megbeszélünk-őszintén-dolog eddig tartott. Van egy férfi, akivel munkatársak vagyunk, és akire féltékeny, meggyőződése, hogy vele csalom, én meg mindenre megesküdök naponta neki, hogy nem. Többet nem tudok tenni.

Aztán az történt, hogy az anyja rajta keresztül közölte, hogy idén nem akar látni karácsonykor. Meglepődtem, majd megkérdeztem, hogy miért. De nem válaszolt. Nem hiszem, hogy erőltette volna a helyes belátás elérését az anyjánál, előtte becsicskul. Azt tudom, hogy az anyjával mindent kibeszél, de nem tudtam kiszedni belőle, hogy mit és hogyan mesélt neki rólam és az agyrémeiről, mert biztosan a féltékenykedése miatt alakult így, bár ő tagadja. Nos, más oka nincsen.

Nem rázott meg, amúgy is haza akartam menni az én szüleimhez. Csak durva volt így. Ha az anyja elhatároz valamit, utána képtelenség szót érteni vele, és ha valamit félreért, akárhogy magyarázom, az neki úgy marad. A párom meg szerintem nem erre számított, hogy a kibeszélése miatt az anyja ilyen radikális döntést hoz, és most szégyelli magát.

Ha sokat faggatom, hogy miért nem akar látni idén az anyja, azt mondja, ne beszéljek annyit erről, ne ragozzam túl - részéről le is van zárva a téma. Mások nem számítanak. Bennem meg bűntudatot hagy, pedig én nem csináltam semmit. Hogyan lehetne innentől ezt tisztázni ? Mivel egy félreértés lett tovább félreértve.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8314500528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása