Vad csajból prűd nő

2019. január 22. 07:43 - csajokespasik

Ebben a kapcsolatban egyre gyorsuló iramban bontakozik ki a nő valódi lelkivilága. Egyszer le kellett vele szállni a buszról, mert a szemben lévő ülésen egymást nyalta-falta egy másik páros, és nem bírta nézni. A kézen fogva történő sétálás is felejtős vele. Hova tűnt az a vagány és bevállalós csaj?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Van egy barátnőm, akivel együtt vagyok egy ideje. Kezdetben egy vad csaj volt, aljas sztorikat mesélt, hogy kiket ismert, meg merre járt külföldön és miket eszetlenkedett. De ehhez képest most olyanokat lök, hogy lefárasztja őt a szerelmespárok látványa az utcán, amikor nyalják-falják egymást mindenki orra előtt, mintha két perc múlva párzani készülnének. Mondjuk ebben igaza van, miért kell mindenkinek tudnia, hogy ők mennyire imádják egymást, szerintem is sokan túltolják ezt. Neki ez nem tetszik, szerinte a „Nagyon-boldogok-vagyunk, -mutogassuk-ország-világnak!”- jelenség egy túlkompenzálás, idióta divat.

Egyszer le kellett vele szállni a buszról, mert velünk szemben a csaj a pasija ölében ült és kis híján nem estek egymásnak, és ezt nem bírta nézni.

Sétáltunk másik alkalommal, megfogtam a kezét, ő befeszült, de hagyta, aztán futott mögöttünk valaki, ő érzékeli és úgy dobja el a kezem, mintha szemét volna, vagy észrevette volna, hogy egy patkányt szorongat. Egyébként aki mögöttünk jött, simán kikerült minket még így is, de őszerinte akadályoztuk a járdaforgalmat.

A szexet mindezek ellenére mégis nagyon intenzíven éljük meg egymással. De vannak erős kijelentései, több témában is, iszonyú rendmániás, és ha pár percet kések, azt sokáig hallgathatom. Van benne egy kettősség, ami hosszú távon fárasztó lehet.

Amiket mond, azokban gyakran vélek felfedezni ellentmondást, most már azon sem csodálkoznék, ha kiderülne, minden története, amiről lelkesen mesélt, kitaláció vagy felszínezett. Nem tudok rájönni, mi lehet ez nála. (Ő idén lesz 30, lehet, hogy ezzel függ össze a figyelem állandó magára irányítása) Én sok mindenre nyitott vagyok, és az is lehet, hogy ártalmatlan dolgok ezek, amik csak engem zavarnak

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9814581392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása