Félénk srácból rossz PUA

2019. február 19. 07:51 - csajokespasik

Hogyan lehet megmenteni egy alapból visszahúzódó srácot, aki épp most alakul át egy arrogáns, nagyszájú csajozógéppé? Posztolónk aggódik érte, mert az illető minden erőfeszítésével csak magából csinál hülyét, egy irritáló ember lett, akinek kínos a társaságában lenni. Ma megtudhatod, mennyire veszélyes lehet, ha az önsegítő irodalmakat rosszul értelmezik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lány vagyok, 20 éves. Van egy fiú barátom, velem egyidős. Neki elege lett, hogy (szerinte) állandóan szűznek nézik, elkezdett utánaolvasni valahol, neten, hogyan tudna tarolni a csajozás ügyében. Mert ő nem gyári hibás, és ki akarja élni magát - mondja. Csakhogy ő egy visszahúzódó, kedves, szerény srác, aki nem játssza meg magát, most meg egy rossz PUA, akinek mindez nem áll jól. Látszik, hogy nem önmagát adja. Aki nem született csajozógépnek, és magára erőlteti, az meglátszik, és ki fogják nevetni. Egy halk szavú fiúból lett egy hangosan rossz vicceket mesélő, irritáló valaki.

És nem hiszi el, amikor építő szándékból mondom neki, hogy min és hol javíthatna, azt mondja, irigykedem a sikereire, de nem láttam, hogy nagyon tarolt volna ezzel. Amit láttam: 1. béna táncolás utcán a mobiljából szóló rossz zenére, 2. este piásan beszól idegen járókelőknek, akik szembejöttek, és nézi, hogy röhögtünk-e... Tehát csúszik le pronyóba. Azt látom, hogy olvasott vagy hallott valamit, amiből azt vonta le, hogy így kell ezt csinálni. Hogyan ábrándítsam ki? Vagy rájön majd magától?

Értem, hogy miért hitte, hogy ez lesz a megoldás, mert azt mondják, hogy egy érzelmet az ellentétével lehet kioltani, és becsületére legyen mondva, próbálkozik, de aki egy alapból meglévő tulajdonságot akar egyensúlyba hozni, pl. a félénkséget az ellentétével, az nagyon látszik!

Kínos nézni. Annyira ellenkezik ez a személy azzal, amilyen volt, és egyáltalán nem olyan, amilyen lenni szeretne. Olyanokkal szédít minket, hogy ő csak egyéjszakásra hajt, meg olyan lányokat ribancoz le, akiket egy narancslére sem mert meghívni, mert tudja, hogy nem állnának le pont vele. De a helyzet most sem változik! Ugyanolyan, csak más színben. Nagyon látszik, hogy megjátssza magát. És neki is kényelmetlen, látszik az erőlködés meg a színjáték. Mikor idegen lányoknál nem volt sikere, nekünk is elkezdte nyomni a rossz dumáját, meg tenni az agyát. Utána annyira frusztrált volt, hogy megsértődött, amiért nem ment semmire.

Ebben a stádiumban hogyan lehetne rajta segíteni? Mert inkább csak magából csinál hülyét. Ha komoly kapcsolatot akar egy egyenrangú társsal, ezzel a módszerrel nem fog menni.

 
Szólj hozzá!
Címkék: hülye show kretén

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4714635278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása