Engem is befektetésnek tekint...

2019. február 20. 07:45 - csajokespasik

„Azt mondta, töltsünk külön is időt, csakhogy heti 2x taliztunk, ha ebbe még bejön a külön-idő, akkor jóformán együtt se leszünk” – a pasi hol rámenős, hol spórolós, mindenesetre nem lehet eligazodni rajta, az intim kérdéseinek kereszttüzében pedig Levélírónk lassan már csak menekülni tud.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Van egy megérzésem, és kíváncsi lennék, Nektek mi a meglátásotok. Egy rövid ideje ismerkedem egy férfival, aki állítólag komoly szándékkal indulna ennek neki. Azt nem tudtam hova tenni, amikor jóformán még 1 hónapja sem ismertük egymást, amikor ő már az összeköltözést tervezgette.

Az előzetes levelezésben kijelentette, hogy ő nem „Rendes” , mert szerinte azok a férfiak állítják ezt magukról, akik töketlenek, nem magabiztosak, nem szórakoztatóak, és kezdeményezni is képtelenek. Szerinte a „rendes srácok" saját magukat tartják annak, mert csak álmodoznak egy kapcsolatról, de amint bizonyítani kell az úgynevezett rendességet a gyakorlatban, valahogy az ellentéte derül ki. És hát szóval ő nem olyan... állítja.

OK. Ezzel még valahol egyet is értek, de visszakanyarodva, két-három hét után nem költözöm össze senkivel sem, nekem több idő kell, hogy megismerjem, hogy mi a helyzet, másképp ostobaság. Ebbe bele is egyezett, hogy persze ráérünk. Ja, még az első randin bevallotta, hogy ő az előző nőjét bizony csalta, de természetesen ő tehetett róla... Azt mondta, azért kérdez annyit, mert tudnia kell, hányadán állunk, mielőtt „belefektet egy kapcsolatba”. És néha olyanokat kérdez, hogy bent reked bennem minden szó. Én nem riadok vissza, ha tesztelnek, én is szoktam másokat, de azért van egy határ.

Egyszer azt mondta, töltsünk külön is időt, csakhogy heti 2x taliztunk, ha ebbe még bejön a külön-idő, akkor jóformán együtt se leszünk. De az összeköltözés az milyen fontos neki.

Még valami: az összeköltözés téma szerinte fontos most, de amikor Valentin nap akartam vele találkozni, közli, hogy szerinte ez még nem a mi napunk... Tehát valami nem korai még neki, valami meg igen. Néha annyira bevisz a kérdéseivel a bokorba, hogy nem tudom mit mondjak vagy kérdezzek tőle.

Volt helyzet, amikor egyből nyúlt a tárcájához, és volt, amikor felesben fizettünk, vagy én, de főleg akkor pislogtam, amikor részletesen kétszer is átnézte a számlát, aminek a végén nem is volt egy horribilis összeg. Volt, hogy utána is számolt. Néha az az érzésem, hogy csak a dolog kínossága miatt nem húz elő akciós kuponokat ez a nem-Rendes.

Folytassam vele, vagy felejtsem el?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5514638390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása