Érdemes egy távkapcsolatot újrakezdeni?

2019. március 20. 07:49 - csajokespasik

„Ő nagyon jó ember, nem veszekedtünk soha, viszont nem állítom, hogy abszolút látok esélyt a folytatásra, de mint lehetőséget számon tartom” - Posztolónkból csak most jön elő az érzés, hogy mennyire is hiányzik neki az exe, és azon tépelődik, hogy a jövő héten esedékes szülinapján felköszöntse-e? Merthogy a szakítás óta nem beszéltek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Négy hónapja szakítottunk a barátommal, és most jöttem rá, mennyire hiányzik. Jövő héten lesz a születésnapja, és nem tudom, mennyire lenne ciki, ha felköszöntöm Facebookon, vagy bármi egyéb üzenetben?

Amit tudni kell: már alig találkoztunk, távkapcsolat-féle volt, Ő szakított velem, mert időközben megismerkedett valakivel. Később megtudtam, hogy nem lett belőle semmi, így most egyedül van. Az én hibám is ez az egész, mert belenyugodtam, hogy van valakim, és nem ápoltam rendesen a kapcsolatot, talán a másiktól vártam mindent (hasonlót ő is mondott a végén).

Amikor kimondta, hogy legyen vége, engem nem sokkolt akkor annyira. Nem is értem, miért most jön elő belőlem. Elmondta, hogy másvalakit szemelt ki, és nem akar hazugságot hazugságra halmozni, a hátam mögött összejönni másvalakivel.

Van egy barátja, akivel én is jóban vagyok, rajta keresztül próbálom kideríteni, mi van vele, és értesülni a helyzetéről. Tőle tudom, hogy most nincs jó passzban. És nagyon sajnálom. Lehet, hogy ő is ennyi idő elteltével másképp látja ezt az egészet? Csak nem meri megmondani?

Azóta nem léptem felé, nem beszéltünk, és ha felköszöntöm, akkor megteszem az első lépést. Nekem pont jó is lenne az az időszak, mert egy ismerősöm lakására vigyázok egy ideig, hozzá közel. Nagyon jó alkalom lenne egy beszélgetésre, esetleg az újrakezdés lehetőségének. Lenne rá remény, mert nem vesztünk össze, hanem valahogy elhanyagoltuk mindketten az egészet, úgy érzem, nincs befejezve ez még. Ő nagyon jó ember, nem veszekedtünk soha, viszont nem állítom, hogy abszolút látok esélyt a folytatásra, de mint lehetőséget számon tartom.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9114702450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása