Ez a kapcsolat csak nekem fontos

2019. május 20. 07:50 - csajokespasik

„Úgy érzem magam, mint egy házicseléd, akit csak arra tartanak, hogy rendbe rakja a fészkét”- És sok egyéb dolog miatt is a gyerektéma lassan felejtős lesz, mivel a pasi úgy hiszi, ő mindent jobban tud, és a nevelés az anya dolga. Mindezen túl figyelmetlen az ünnepek terén, titkai vannak a párja előtt, és akkor is kioktatja a barátnőt, ha ő hibázik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párom mostanában sokat változott, hozzá kell tennem: sajnos nem az előnyére.

Már a legapróbb dolgokban is képes hazudozni, olyanokban, amiknek amúgy nincs is komoly tétjük... Sok mindenről nem értesít, magamnak kell rájönni, nem rég derült ki, hogy van még egy telója. Amikor kérdeztem, minek kell, azt mondta, csak. Hogy legyen kettő. Oké...

Engem nem érdekelnek az olyan általános ünnepek, mint nőnap, meg karácsony és társai, mindössze egyetlen ünnep van, amihez ragaszkodom és mindenkitől, akit fontosnak tartok, elvárom, hogy legalább egy sms-t küldjön, és ez a szülinap, minden ember legfontosabb ünnepe, és akár baráti, akár párkapcsolatban van valaki, ha azt elfelejti, akkor az nagyon sok mindent elárul a kapcsolat minőségéről.

Én is mindig figyelek arra, hogy másokat felköszöntsek. Nos, ő tavaly elfelejtette. És képes volt azzal védekezni, hogy ó, ez csak a sekélyes embereknek fontos, és túlhúzom a problémát. És ne legyek már ennyire nő...A haverjai, a szülei szülinapján nekem meg kötelező a megjelenés. Azokat a dátumokat fejből tudja...Szóval, nem tudom, érthető-e számotokra is, min vagyok kiakadva?

Oké, értem, hogy ő a szabadelvű, modern laza pasi, aki nem ad az apróságokra, mindenen átdönget, semmilyen tradíciót nem tisztel. És ha én ugyanígy állnék hozzá? Nem lehet megbeszélni vele semmit, mert ő lezárja azzal, hogy neki van igaza és mit tudok én? Semmibe vagyok véve. Én úgy képzeltem, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk és ha valamibe belevágunk, abba együtt vágunk bele. Ő ehelyett sok mindent, pl. kettőnket egyformán érintő dolgokban is, a megkérdezésem nélkül csinál. Mert ő tudja jobban... Tudom, hogy ennél súlyosabb problémák is lehetnek egy kapcsolatban, és ennyi legyen a legnagyobb bajom, van tető a fejem fölött és teli a hűtő, de nekem akkor is nehezemre esik ezeket lenyelni, nem fekszik ez az egész.

Amikor a szemedbe hazudik a párod, és egyértelműen kiderült dolgot is letagad, ami ráadásul nem is olyan kardinális kérdés...de tudjátok, én úgy vagyok vele, hogy aki ha kicsiben hazudik, azt nagyban is tudja művelni. És hogy miben hazudhat még? Én eközben rendesen úgy érzem magam, mint egy házicseléd, akit csak arra tartanak, hogy rendbe rakja a fészkét... Én meg mindennel meg legyek elégedve és ne kérdezzek semmit, semmibe ne szóljak bele. Azt már tudom, hogy a gyerekvállalás felejtős, mert nyilván egyedül kéne azt is végigvinnem, ő legfeljebb a kellemes pillanatoknál lenne jelen, úgy gondolja, a nevelés az anya dolga... okosan kimentené magát alóla. Még azt is el tudja érni nálam, hogy én érezzem rosszul magam, ha kérdezni merészelek. De akár szépen szólok hozzá, akár csúnyán, meg sem hallgat. Lehet, ez a kapcsolat csak nekem fontos...Egyre inkább egy megtűrt személynek érzem magam, és el kell fogadnom, hogy a közös jövőképünk egyre halványul. Miért nem képes egyenrangúnak tartani? Miért csinálja ezt velem? Meddig lehet ezt elviselni és mit tudok tenni, hogy megmásítsam a dolgokat ?

 
202 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2714836894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.20. 16:01:00

@Captain Admin: Ja..és neked bármennyire nehéz feldolgozni, azok az idők rég elmúltak, hogy a 'férfi a gazdagabb' automatizmus működjön. A 'saját tapasztalataid' meg ugye kb olyan súlyú érvek, mint lepkefing a tornádóban. Hagyd ezt az okosabbakra, menj és verd ki inkább, lenyugszol tőle.

God Harald 2019.05.20. 16:03:24

@Wolfiearajongóm: te a család barátja vagy, hogy ennyi bennfentes infód van?

2019.05.20. 16:08:16

@Womb Raider: Lehet még a hétvégéről a szemhéjadra száradt anyag elhomályosítja a látásod, de itt vagyok és segítek. Sehol egy szóval sem írta sem borzlány, sem én, hogy ők most éppen válnának. Azt írta, hogy közös a számlájuk, valamint korábban szintén ő írta, hogy a férje fizeti a nagy bevásárlást (is), én pedig azt írtam, hogy azért használnak közös számlát, mert ez az ő számára előnyös. Ha ez a számára előnytelen lenne, akkor nem közös számlát használnának. Mivel a közös számla a többet keresőnek előnytelen (jelen esetben a férjének), így könnyen belátható, hogy ez az ötlet sem a férjtől, hanem a nőtől származott, ugyanúgy, mint a házasság ötlete, és minden egyéb becsicskítást szolgáló ötlet is.

Szóval majd ha válnak, és szóba kerül ez itt megint, akkor majd másold be a kommented, mert akkor lesz némi alapja. Jogilag akkor is csak egy ökörség lesz, de legalább kapcsolódni fog a témához. Addig azonban csak egy marad a sok hülyeség közül, amit idehánytál eddig.

2019.05.20. 16:12:10

@Womb Raider: Ha nincs házasság, csak és kizárólag a papírral igazolható bevétel és a vagyonközösség pillanatában meglévő vagyon számít. Ilyen felállásban egy évekig otthon a gyerekekkel múltú nő mehet a híd alá... a fenti elmélet kb sosem fog kikopni a gyakorlatból, sőt egyre népszerűbb.
Vajon miért nem szülnek a nők huszonévesen - talán mert nem kockáztat, hogy albérletben szívjon hátralevő életében, miközben az exférj vidáman éli életét.
Mivel lassan unikum lesz aki nem dobbant a negyvenes nő mellől aki csak az élettársa mert neeem nősülünk, minek az, még gyakoribb lesz a késői szülés /házasság.. És ezen a hétajtós családi autó se fog segíteni :D

borzlány 2019.05.20. 16:12:23

@Captain Admin: amikor pedig én kerestem többet, vagy a férjem volt gyeden-gyesen, azért volt közös a számla, meeeert... hú, akkor is biztosan számomra volt ez előnyösebb.
Reménytelen vagy.

2019.05.20. 16:14:23

@TSEPKE: "Vajon miért nem szülnek a nők huszonévesen - talán mert nem kockáztat, hogy albérletben szívjon hátralevő életében, miközben az exférj vidáman éli életét. "

Azért nem szülnek, mert faszkörhintáznak inkább. Simán szülhetnének ha akarnának már 20 évesen is. Hiszen a boldog családhoz/kapcsolathoz csak egy szerető partner kell. Azok meg sorban állnak nekik a 20 éveik elején.

2019.05.20. 16:20:23

@borzlány: "amikor pedig én kerestem többet,"

Elhiszem, hogy volt ilyen. Csak az nem mindegy ilyen szempontból, hogy ez a közös időtök alatt milyen arányban fordult elő. :) Mert az általad leírt példa szombatodból egyértelműen az következik (levezettem feljebb), hogy a férjed pakol bele ebbe a dologba többet. Ez alapján (és mivel ez az elterjedtebb) azt kell feltételezni, hogy a múltban is ez történt.

Természetesen elhiszem neked ismeretlenül is, hogy még a szülés közben is magasabb óradíjért dolgoztál mint a férjed. De mások nem fogják elhinni. Ezért írtam, hogy kár folytatnunk a diskurzust, mert ezzel, hogy magyarázod, lassan már a kommentbalfaszok sem fogják elhinni neked.

2019.05.20. 16:23:00

@Captain Admin: na ne röhögtess..
Amíg a kapcsolatok alsó hangon 90%-a 5 éven belül kipurcan a gyerek után? A nő aki szült, hirtelen zabigyerekes, levetett ribanc lesz.. Igen, vonzó alternatíva.
Nem kell faszkörhintázni - ahhoz semmi köze annak, van e gyerek, sok esetben kapcsolat akár - az viszketés és nem életkor kérdése.
Nem olyan bonyolult ez, ti feszes punit és problémamentes életet akartok. Megkapjátok a válás után. Mert a kettő együtt nem megy...

borzlány 2019.05.20. 16:24:53

@Captain Admin: igen, jelenleg a férjem keres többet. Ebből számodra következik, hogy az általa megvett kaják értékének 100%-a jelentkezik az én oldalmon, mint nettó bevétel. Aha. :D

Talán emlékszel, a vita eredeti kiindulópontja a kihasználás volt. Ha az egyik fél többet keres, mint a másik, a másik ezzel definíciószerűen kihasználja az egyiket?
Ja és a legfontosabb. A szex árfolyamát hogyan számolod? Mennyi egy fiúprosti óradíja, ami a férj oldalán jelentkezik, mint bevétel a házasélet során? Ha a feleségnek sorozatorgazmusa van, de a férjnek csak egy, ki tartozik kinek? Csupa kínzó kérdés.

2019.05.20. 16:30:35

@borzlány: "igen, jelenleg a férjem keres többet."

Köszönöm, hogy leírtad. Korrekt vagy, ellentétben a sok hazug geci, önámító ribanccal, aki a végtelenségig próbálják menteni a menthetetlent. Erre is tekintettel engedjük el ezt a témát, mert innentől csak a véred szívnám. Örülj neki, hogy egy olyan pasid van akit kellő mértékben ki tudsz használni, de még nem annyira, hogy ne tudj lefeküdni vele!
Részemről most tényleg ennyi.

borzlány 2019.05.20. 16:38:02

@Captain Admin: figyelemreméltó az angolnaszerű simulékonyság, amivel kitérsz a kicsit is kellemetlenebb kérdések elől, nehogy be kelljen ismerned, hogy faszságokat beszélsz.

2019.05.20. 16:47:29

Honnan került elő hirtelen ez a sok agyhalott femipicsa meg a manginák koszorúja? Telihold van vagy miafasz?

2019.05.20. 16:47:46

@borzlány:
"borzlány 2019.05.20. 11:07:52
@Captain Admin: megint beleestél abba az érvelési hibába, hogy valótlanságot adsz a számba.
Nyilvánvalóan sose láttál még igazi szeretetet, mert akkor nem degradálnád a kapcsolatokat a szex-pénz cserekereskedelemre, és ennek semmi köze a poszthoz."
vs.
"borzlány 2019.05.20. 16:24:53
@Captain Admin: igen, jelenleg a férjem keres többet."

Itt már nincs miről beszélni, saját magad köpted szembe. Saját magad cáfoltad meg a hazugságot, amit elsőre sem hittem el. Próbáltad fenntartani a látszatot, hogy te érzelmi alapon vagy együtt a férjeddel, de kiderült, hogy nem, hanem nagyrészt érdekből.

2019.05.20. 16:59:18

@Captain Admin: "Sehol egy szóval sem írta sem borzlány, sem én, hogy ők most éppen válnának. Azt írta, hogy közös a számlájuk, valamint korábban szintén ő írta, hogy a férje fizeti a nagy bevásárlást (is), én pedig azt írtam, hogy azért használnak közös számlát, mert ez az ő számára előnyös."

Én meg azt írtam, hogy lényegtelen, te mit gondolsz.. a valóság egészen más. Azért használnak közös számlát, mert párkapcsolatban, házasságban ebben semmi meglepő nincs, egyszerűen így praktikus... és a házasságban egyenrangú félként vannak jelen. Te már ezt sem vagy képes feldolgozni. Próbáld úgy, hogy vagy gondolkozol, vagy levegőt veszel.. szabadíts fel neuronokat.
Ne a te beteges világképedből indulj ki, hanem vedd észre: emberek milliói és milliói számára természetes a egy sorsközösségben ekként szervezett élet.
A kapcsolatot nem az egyenleg határozza meg.. hanem csupa olyan dolog teszi emberivé, amit se olcsón, se drágán nem kaphatsz meg. Persze egy hozzád hasonló beteges szociopatának mindez befogadhatatlan. A faszoddal méred az életed.. szánalmas vagy.

2019.05.20. 17:03:45

@Womb Raider: "és a házasságban egyenrangú félként vannak jelen."

Eddig olvastalak. Ennek teljesen ellent mond a férfi kiszolgáltatottsága a kapcsolatában a házasság kötelékében, és a TÉNY, hogy a férj többet keres.

Nem a tényekre, a leírtakra reagálsz. Ezért írtam neked pár napja, hogy egy okoskodó kurvának látszani akaró, de csak egy swinger hulladék, geciputtony vagy.

2019.05.20. 17:12:33

@Captain Admin: "Ennek teljesen ellent mond a férfi kiszolgáltatottsága a kapcsolatában a házasság kötelékében,"

A tények mást mutatnak (A te állításaid nem tények..)

"és a TÉNY, hogy a férj többet keres."
Mint próbáltam elmagyarázni (sikertelenül) a közös vagyon gyarapítása NEM CSAK a pénz formájú jövedelemből fakadhat, ugyanilyen értékű a háztartás vezetésében, a gyerek nevelésében végzett tevékenység ÉS a nominálisan ESETLEG alacsonyabb jövedelem. Ami szintén nem törvényszerű (a te véleményed csupán 1db vélemény)

"Ezért írtam neked pár napja, hogy egy okoskodó kurvának látszani akaró, de csak egy swinger hulladék, geciputtony vagy."

Lehet, hogy leírtad, de a szomorú valóság, hogy ennek valójában semmi jelentősége ..és semmi kapcsolata nincs a válósággal. Ha férfi írta volna le ugyanezt, most körbenyálaznátok egymást."Ejj, milyen alfa csávók is vagyunk mi!"
Szóval továbbra is adós vagy a magyarázattal, de semmi illúzióm azt illetően, hogy továbbra is csak a sunyi mocskolódásba fogsz menekülni. :)

2019.05.20. 17:19:38

@Womb Raider: "Lehet, hogy leírtad, de a szomorú valóság, hogy ennek valójában semmi jelentősége ..és semmi kapcsolata nincs a válósággal."

A szomorú valóság az, hogy csak közöttetek, köpőcsészék között nincs jelentősége annak,ha valaki olyan, mint te. Nem én írtam le, hanem te, saját magadról.
drive.google.com/file/d/1WN4E7rWFKwMt8iDjPm2ldFKVP3Fwsqfm/view?usp=sharing

Egy geciputtony vagy. Egy köpőcsésze. Ráadásul nem is szégyelled.

2019.05.20. 17:29:45

@Captain Admin: "Egy geciputtony vagy. Egy köpőcsésze. Ráadásul nem is szégyelled."

Na, ugye nem hiszed, hogy pont te leszel valami erkölcsi fárosz, aki megmutatja, mit kell gondoljak magamról? Ugye nem? Aki képes leírni, hogy egy nő alacsonyabb rendű lény, mint egy férfi, annak véleménye kötve hiszem, hogy bárki számára mérvadó lenne. (Esetleg a kis rasszista-náci cimbid és a hasonlók tekintenek szellemi vezetőjüknek..de ez legyen az ő bajuk..)
Azon túl, hogy abból, amit leírtam, még semmi olyan nem következik, amivel mocskolódni igyekszel..még ráadásnak abszolúte semmi jelentősége nincs arra, amit a konstans elővezetett hülyeségeidre írtam :)

Tehát: továbbra sem látom a magyarázatot, miért is kellene magam szégyellnem? Kifejthetnéd.. de a gyermeteg érvelési hibákat kerülni próbálhatnád végre :)

2019.05.20. 17:30:38

Na.. ennyi időm volt ma rád, most mennem kell. Holnapig gondolkodhatsz. Esetleg hívj fel valakit!

God Harald 2019.05.20. 17:34:12

@Captain Admin: ez különösen furcsán hangzik a te arcodból:)))

2019.05.20. 17:35:24

@Womb Raider: azért kellene szégyellned magad, mert egy köpőcsésze, egy geciputtony vagy. Egy olyan ember, aki válogatás nélkül leszop bárkit. Ez még a nők között is a legallja lenne, ha nőként lennél számon tartva bárkinek is.

Vergődhetsz,a tények tények maradnak. Egy leélt, szerencsétlen, kiöregedett némber,akinek már csak ennyi jut az életben. A köpőcsésze feladatkör, a swinger bulikban.

God Harald 2019.05.20. 17:49:05

@Womb Raider: van neki itt náci cimbije, drogos kretén cimbije, gyerekkori sérüléses cimbije...:))) kész tisztelet társasága

borzlány 2019.05.20. 18:10:26

@Captain Admin: a költői szabadságot túlságosan nagyvonalúan veszed. A "férjem JELENLEG többet keres" mióta jelenti azt, hogy ezért vagyok vele?
Amikor én kerestem többet (hosszú évek, btw), akkor még szerelemből voltam vele, de mihelyt fordult a kocka, ez elmúlt? És anno ő volt velem érdekből, de mostanra megszeretett, ja nem, ő végig a szex miatt volt velem?
Szerinted komolyan ennyivel leírhatóak az emberek? A nőnek csak az anyagiak számítanak, a férfinek csak a szex? Csak erre vágynak, csak ez teszi őket boldoggá, csak ez tartja őket a házasságban? Ha te keresel többet a feleségednél, azt abban a boldog tudatban teszed, hogy nem is szeret, hanem csak a pénzedért van veled? Ha épp kap egy sokkal jobb állást több pénzért, akkor megörülsz, hogy nahát, most már tuti szeret?
Tényleg ennyire szegényes a lelkivilágod, és erre még büszke is vagy?

Hozzászólok 2019.05.20. 18:13:27

@Captain Admin: Jezusom, te meg nagyobb fsz vagy mint a pasi a posztban....

2019.05.20. 18:16:36

@Captain Admin: Kibaszott undorító vagy. Pedig ez a Fifty Shades of Dexter (bár szerintem is csak szociopata vagy, de most hirtelen nem jut eszembe olyan karakter) műsorod még szórakoztató is lehetne, ha nem tolnád állandóan ennyire túl a biciklit. Csak ugye pont a szociopátiád miatt nem érzed a határokat. Kéne neked vmi gondviselő. Mondjuk egy igazi, domináns férfi, akitől tanulhatnál.

2019.05.20. 18:35:51

@borzlány: csak azt vettem alapul, amit te ide leírtál. Ha nem anyagi érdekből láncoltad magadhoz és tetted kiszolgáltatottá a férjed a házassággal, a közös bankszámlával, akkor milyen okból? Szeretetből?

Ha ez (a zsarolás) a szeretet megnyilvánulása, akkor a verés miért nem az? Mert az ellen nagyon lázadtál itt még reggel.

Ha nem írod le nekem azt, hogy a férjednek mi előnye származik abból, hogy egy megalázó ceremónia keretében feleségül vett, akkor ne is válaszolj, mert nem fogok reagálni. De úgy is kérdezhetném, hogy mi előnye származik a férjednek abból, hogy házasságban éltek, ahhoz képest, mint ha csak élettársi kapcsolatban élnétek?

Márpedig ha ebből nincs kézzel fogható előnye, akkor pusztán csak a saját önző érdekedből, a kapcsolatotokban a saját pozíciód erősítése érdekében, az ő kiszolgáltatottságának a növelése miatt ÉRTED el azt, hogy feleségül vegyen, hogy közös számlátok legyen annak ellenére, hogy ő keresett mindig is többet.

Tényszerűen a kapcsolatotok ugyanolyan érdek kapcsolat, egy gazdasági társulás, mint az összes házasság. Nyoma sincs itt sem szerelemnek, sem szeretetnek. Már ha a szeretet alatt nem az aljas húzásokat, a zsarolást, az átbaszást értjük.

Azonban azt mondom, hogy amíg találni balfaszt aki ezt az érzelmi maszlagba bújtatott szart beveszi, addig csináljátok. Hiszen miért ne? Megtehetitek. De így ne legyenek már ellenérzéseitek akkor, amikor egy férfi ugyanígy él a lehetőségeivel, mint pl a mai posztban említett pali is.

borzlány 2019.05.20. 18:43:37

@Captain Admin: látom, a tények nem zavarnak.
"közös számlátok legyen annak ellenére, hogy ő keresett mindig is többet."
Ezt már leírtam egy párszor, hogy ez nem volt mindig így, sőt. De biztos a jövőbe láttam, és tudtam, hogy ha pályakezdőként közös számlát nyitunk, ez jó beetetés arra az időre, amikor elkerülhetetlenül ő fog többet keresni, mint én.
Megtennéd, hogy először te válaszolsz az előző kommentemben feltett kérdéseimre? Segítek, ezekre:
A nőnek csak az anyagiak számítanak, a férfinek csak a szex? Csak erre vágynak, csak ez teszi őket boldoggá, csak ez tartja őket a házasságban? Ha te keresel többet a feleségednél, azt abban a boldog tudatban teszed, hogy nem is szeret, hanem csak a pénzedért van veled? Ha épp kap egy sokkal jobb állást több pénzért, akkor megörülsz, hogy nahát, most már tuti szeret?

God Harald 2019.05.20. 18:45:29

@borzlány: te képes vagy egy ilyennel emberi dolgokról vitatkozni?:)))

borzlány 2019.05.20. 18:47:54

@God Harald: egy újszülöttnek minden vicc új :) és kicsit nem hiszem el, hogy létezik ilyen ember.

2019.05.20. 18:48:00

@borzlány: hihetetlen vagy tényleg. :)
"tudtam, hogy ha pályakezdőként közös számlát nyitunk, ez jó beetetés arra az időre, amikor elkerülhetetlenül ő fog többet keresni, mint én."

Pontosan erről a fajta tudatosságról, érdekérvényesítésről, kihasználsról beszélek. Nem lepődnék meg, ha az anyád javasolta volna neked ezeket a lépeseket a kapcsolatotokban. Ha saját kútfőből jött, akkor le a kalappal tényleg. :)

2019.05.20. 18:49:45

@Captain Admin: házassági vagyonszerződés. Nem értem mi ez a pánik a házasságtól... Büdös ribancozás nélkül elárulod szerinted mi a hátránya?

Zsuzsi25 2019.05.20. 18:52:30

Mire vársz? Ez a pasi kuka! Nagyanyáink elviseltek ezt, mert muszáj volt. Nekünk már nem kell. Akkor miért időzöl egy ilyen seggfej mellett?

Zsuzsi25 2019.05.20. 18:59:43

@Captain Admin: Bocsánat, de az hol derül ki a cikkből, hogy a Nő nem dolgozik?

2019.05.20. 19:01:20

@TSEPKE: nincs előnye a férfi számára. Egy kivétel van, amikor a nő jelentősen nagyobb mértékben gyarapítja a közös vagyont a házasság alatt, mint a férfi. De ilyen hazasság gyakorlatilag nincs, létre sem jön, pláne nem marad fenn.

Vagy pl nálatok ez a helyzet? Mert a poszter esetében pont fordítva van, borzlány esetében pont fordítva van, de biztos ez is csak a véletlen műve. :)

God Harald 2019.05.20. 19:01:58

@borzlány: ez nem ember, tévedésből a méhlepényt nevelték fel:)))

2019.05.20. 19:03:10

@Zsuzsi25: állítottam valahol, h nem dolgozik?

Előbb gyűjtsd össze a hülye kérdéseid egy kommentbe, utána egyben megkapod rá a hülye válaszokat is. ;)

borzlány 2019.05.20. 19:04:48

@Captain Admin: válaszolj már azokra a kérdésekre, különben eléggé veszélyezteted a komolyan vehetőséged maradékait.

Tudod, ha két ember élettárs lesz, mindegy hogy házasságban vagy nem, akkor egymást és önmagukat "szolgáltatják ki", elkerülhetetlenül. Minden közös vagyontárgy, pénzügyi szerződés (lakáshitel stb) egy-egy szög a függetlenség koporsójába, a közös gyerekekkel pedig végleg vége. A terhességgel, szüléssel a nő egészsége rombolódik, a róluk való gondoskodással pedig jellemzően az ő karrier- és pénzkeresési kilátásai romlanak le nagyon. Plusz a rengeteg egyéni apróbb-nagyobb lemondás. Nem is való mindenkinek, láthatóan neked se, és el se tudod képzelni, hogy másnak lehet a lemondások mellett öröme is. Nincs ezzel probléma, csak elég udvariatlan dolog lehazugozni másokat a saját tudatlanságod miatt.

2019.05.20. 19:05:08

@Captain Admin: nem rólam szól a poszt.
De a kérdésedre a válasz igen.
Nem is volt közös számlám soha senkivel :-))

Zsuzsi25 2019.05.20. 19:08:21

@Captain Admin: A másik: Szerintem dolgozni sokkal könnyebb, mint gyerekkel otthon lenni. Iszonyú melo....komolyan! Próbáld ki. (Könyvelő vagyok)

2019.05.20. 19:16:14

@borzlány: "Tudod, ha két ember élettárs lesz, mindegy hogy házasságban vagy nem, akkor egymást és önmagukat "szolgáltatják ki", elkerülhetetlenül."

De milyen az élet, nálatok pont a férjed került anyagilag kiszolgáltatottabb helyzetbe.

"Minden közös vagyontárgy, pénzügyi szerződés (lakáshitel stb) egy-egy szög a függetlenség koporsójába, a közös gyerekekkel pedig végleg vége."

Pláne úgy, hogy a férjed keres többet (így ő veszítheti a többet is) és egy válásnál még most is automatikusan az anyának ítéli a bíróság a gyerekeket.

"el se tudod képzelni, hogy másnak lehet a lemondások mellett öröme is."

Dehogynem. Mindig is ilyen kapcsolataim voltak, ahol nekem kellett kevesebbről lemondani. Pont mint a te helyzeted a te kapcsolatodban. Nem is vitattam, h te ne lennél boldog így, egy kiherélt csicska mellett. A férjed boldogságát kérdőjelezem meg, a leírtak alapján jogosan.

2019.05.20. 19:18:09

@TSEPKE: többet keresel mint a férjed, és külön számlád van??????

De hiszen ha szereted, akkor miért nem közös?? Vagy az csak akkor jó, ha ő többet keres, így le lehet húzni?

2019.05.20. 19:27:48

@Captain Admin: ezt ne tőlem kérdezd. Én csak azt furcsállom, hogy a világ legtermészetesebb dolga ha egy férfi bajba kerül, padlót fog, kitartani mellette a végsőkig. Fordítva egy KÖZÖSEN hozott döntés után simán lehet megpróbálkozni a te akartál gyereket szöveggel. Ott ha a nő csak a keresetével rendelkezik, viszlát van.. Menjen ha nem tetszik.
De hát ez így van jól, nem igaz?

2019.05.20. 20:04:34

@Wolfiearajongóm: kb ugyanezt írtam le, csak nem ilyen cizelláltan.
Végignéztük ahogy a szüleink generációjának bő fele hazavágta magát - a látszat ellenére mindkét oldalon- vagy a válással vagy azzal hogy nem vált el.
A hipergám, faszkörhintás csajok meg igazán aranyos, főleg amiatt, hogy elég kitartóan kell keresni 30 alatt férfit, aki családot akar.
Csajozni, bulizni, élni.. Az jöhet.

borzlány 2019.05.20. 20:47:26

@Captain Admin: még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre, pedig 3x tettem fel őket.
Az okfejtéseiddel az a baj többek között, hogy a kiindulópontod alapvetően téves. Persze van olyan nő, akit csak az anyagiak érdekelnek, és van olyan férfi, akit meg csak a szex. De mindenkiről ezt feltételezni elég nagy hiba.
Furcsa, hogy ilyen magas lóról beszélsz úgy, hogy igazából nagy tévedésben vagy.

@Wolfiearajongóm: és még azért se vállalnak gyereket, mert Mo-on mindenki utál mindenkit, a gyerekeket és a családokat meg főleg utálja mindenki. Gyereked akkor legyen, ha fel vagy rá készülve, hogy ezt egy drága és mások számára irritáló hobbinak fogják fel, nem az élet természetes részének. És mivel mindenki imád más életében vájkálni és ítélkezni, a gyerekes családok ennek a legjobb céltáblái. Fasznak van kedve így élni.

2019.05.20. 20:56:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak így? Bele a közepébe? Hol hagytad a naplementét?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.05.20. 21:20:37

@TSEPKE: Jellemző, múltkor még bele a közepébe kellett.

2019.05.20. 21:25:25

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tökéletesen kiszámítható voltam :))

Almandin 2019.05.20. 23:00:24

@borzlány: Inkább egy nárcisztikus személyiségzavaros férfi és egy patriarchális családban cselédnek felnevelt, önbizalomhiányos nő párosa.

mgdé 2019.05.21. 00:59:08

@Womb Raider:

Ó, Jézusom, még kiderül, hogy kénytelen vagyok egyetérteni veled. :D

mgdé 2019.05.21. 01:01:53

@Zsuzsi25:

A "Nő" miért nagybetű?
Ő, s csakis neme által, valami különlegesség?

Vagy ez valami Oravecz Coelho, hogy "Nő", meg "Férfi"?

2019.05.21. 07:14:32

@borzlány: "és még azért se vállalnak gyereket, mert Mo-on mindenki utál mindenkit, a gyerekeket és a családokat meg főleg utálja mindenki. Gyereked akkor legyen, ha fel vagy rá készülve, hogy ezt egy drága és mások számára irritáló hobbinak fogják fel, nem az élet természetes részének. És mivel mindenki imád más életében vájkálni és ítélkezni, a gyerekes családok ennek a legjobb céltáblái. Fasznak van kedve így élni."

Öööö... ezt most nem értem. Ez valami C.A. paródia..vagy mi? Mert olyannal már találkoztam, aki azon kesergett, hogy nincs kinek szüljön.. és egyedül nem mer belevágni, mert fél, hogy a gyerek megsínylené.. meg olyannal is, aki egész méretes komplexust hízlalt magában, hogy biztos rossz szülő lenne..és totál céltalannak érzi a létezését gyerek nélkül.. de amit te leírsz, olyasmit nem igazán. Az egy dolog, hogy rossz minták és a közepesen bizonytalan körülmények miatt fordítva ülünk a lóra és előbb az optimális körülmények megteremtésére koncentrálunk és csak utána kezdődhet a gyerek project..miközben a genetikai konstrukciónk erre tesz magasról.. de a gének kis genyók, bizerálják az agyad, és azt susogják: ha nincs utód: a nyomaid betemeti a homok, kudarc a létezésed. Ez általában hatni szokott..

borzlány 2019.05.21. 09:07:58

@Womb Raider: nem. Konkrétan arra gondolok, hogy elég nagy társadalmi nyomás van a szülőkön. Régebben ha viszonylag normálisan viselkedtek a gyerekeid, már jó szülő voltál, sőt igazából leszarták, hogy mi az hogy jó szülő. Gyereke mindenkinek volt. Mostanában meg kb a csapból is az folyik, hogy ha nem adsz meg mindent a gyerekednek, nem vagy 100%-ig felkészülve arra, hogy ideális szülő légy, a gyereked meg nem viselkedik tökéletesen a nap minden pillanatában, akkor szar szülő vagy, és ne is legyen gyereked.
Szal régebben jöttek a gyerekek, aztán ment tovább az élet, és minden lett valahogy. Most meg először teremtsd meg a lakás-kocsi-fittyfenét, készüljél fel mentálisan, meg jól éld ki magad előre mert a gyerekek után nem lesz életed - aztán ott állnak rengetegen 40 körül, belekényelmesedve a hobbis-utazgatós életbe és akkor már a fenének van kedve feladni az egészet.
Személy szerint baromi boldog vagyok, hogy nálunk akkor jöttek a gyerekek, a baráti társaságban egyébként elsőnek, amikor még bőven 30 alatt voltunk, és a fene se foglalkozott az optimális körülményekkel meg hasonlókkal. Tudtuk, hogy minden jól fog alakulni és így is lett. Ha vártunk volna még 5-10 évet a legjobb körülményekre, biztos túlgondolkoztuk volna, mint olyan sokan.

qbr 2019.05.21. 09:33:34

@Captain Admin:
"Aki már volt otthon gyerekkel és takarította ki a lakását és tud főzni, az mind tudja, hogy ez teljesítményben lófasz. Nincs (jellemzően férfi) munkakör, ami ettől könnyebb és egyszerűbb feladatokat jelentene a gyakorlatban."

Nem akarok a magasröptű eszmecserébe nagyon belefolyni, de ebben konkrétan nincs igazad.
A házimunka/gyereknevelés nem azért nehéz, mert más ne tudná megcsinálni, hanem azért mert kurva monoton, véget nem érő, nincs lehetőség kilépésre, általában betegségre es szabadságra alig, és az egész napközbeni emberi társalgás 95%-a gügyögésben merül ki.

Az ember igyekszik okos, értelmes nőt választani társul (én is így tettem) - egy okos értelmes embertől viszont nehéz elvárni, hogy szó nélkül teljes szellemi csecsemőkorban, felnőtt társas érintkezés nélkül és monoton munkával töltsön több évet.

Ezért igyekszik egy értelmes ember tehermentesíteni még munka mellett is a GYEDen/GYESen lévő társát, hogy a társának is jusson valami szellemi vagy társas inger

2019.05.21. 09:44:57

@qbr: "A házimunka/gyereknevelés nem azért nehéz, mert más ne tudná megcsinálni, hanem azért mert kurva monoton, véget nem érő, nincs lehetőség kilépésre"

Így már értem. Valószínűleg az ad okot flreértésre, hogy tévesen azt feltételeztem, hogy rajtam kívül mások is visznek ésszel állnak hozzá ezekhez a teendőkhöz.

Nem számoltam még, de minimum 5 komplett nyári szünetet csináltam végig otthon a fiammal napközben. Sem megerőltető, sem fárasztó nem volt. Kifejezetten szép időszak volt. Még a korábbi, jóval macerásabb első 1-2 év sem gáz. Kilométereket babakocsiztam vele időjárástól függetlenül, miközben az anyja tudott pihenni vagy főzni, de túrázni is sokszor magammal vittem. A nagy részét aludta. De ha valahova mennem kellett messzebbre intézni valamit oda is vittem, m szinte végig aludt a kocsiban. Akinek ez megterhelő, az ostoba a gyerekneveleshez.

Más napirendet stb igényel a gyerek az biztos, de egyáltalán nem macera.

szanalmas 2019.05.21. 09:59:56

Tök mókás, ahogy egy idiótának próbáltok érvelni! Olyan érzete van a dolognak, mintha egy krokodilt beiratnátok az egyetemre pszichológát tanulni, az meg csapkod, harap, és végül egyedül marad az előadóban az "evolúció" nyerteseként. :D A világ tényleg a Hülyék paradicsoma felé halad, aki nem látta a filmet, annak az első öt perc mindenképpen kötelező!

www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

2019.05.21. 10:42:34

@Captain Admin: "Így már értem."
Nem, nem érted..

" Valószínűleg az ad okot flreértésre, hogy tévesen azt feltételeztem, hogy rajtam kívül mások is visznek ésszel állnak hozzá ezekhez a teendőkhöz."

Ha arra gondolsz, hogy az 'ésszel állni a feladathoz' az annyit tesz, hogy a gyerekkel sétálgatva lesni a feszes seggű lányokat , míg anyu otthon bassza a rezet és utánatok ganajoz, akkor rosszul gondolod.
Nem ez a 'munkamegosztás'...

" Akinek ez megterhelő, az ostoba a gyerekneveleshez."
Persze.. ha meg nagyon aktív, tolunk neki egy kis pálinkás kenyeret, vagy mákteát..oszt még akkor is alszik, amikor a Háromlépcsős előtt telehányod a muskátlis cserepet.

qbr 2019.05.21. 10:45:19

@Captain Admin: csak olvasni nem tudsz, írni már igen, sebaj, félsiker.
1-2 éveseknek ritkán van nyári szünet (ami később is csak kb 10 hét, vs. maradék 9,5 hónap).

De mindegy, mert pont erről beszélek én is, és ugyanazt tamasztod alá te is, amit en mondtam: én is elvittem a gyerekeket magammal, amikor csak tudtam, hogy pihenhessen az anyjuk - nyilván te is azért tetted ezt, mert úgy gondoltad, hogy milyen jó lenne neki. Aztán mentél vissza dolgozni a kollégák közé, váratlan problémákat megoldani, nehézségeket leküzdeni, az agyadat dolgoztatni. Neked (vagy nekem) kikapcsolódás volt a gyerekkel lenni x ideig, az anyjuknak meg munka x*100 ideig.
És már elore látom, ahogy felremagyarazod, amit írtam: igen, szeretjük a gyerekeinket, szeretünk velük időt tölteni. De ettől még vannak más (pl. intellektuális) igényeink is, amiket vagy kielégítünk, vagy nem. De mindegy, nekünk ez már a múlt, de másnak viszont még simán lehet a jelen.

borzlány 2019.05.21. 10:49:09

Átaludta a nagy részét? Nincs több kérdésem :o

Mancilla Pectoralis 2019.05.21. 11:53:43

Ez nem kapcsolat.Így végigolvasva kívülállóként főnök-beosztott viszony.Semmi köze sem a szerelemhez/szeretethez,sem a párkapcsolathoz. Mégis mi a francért van vele? Amúgy én gyanítanám,hogy liánozás megy a háttérben(vagy van még x számú nőci) és szakítana is a pasi, de azért kényelmesebb éldegélni ,hogy van aki kiszolgálja. Így hát megvárja míg a posztoló szakít.

bElannaTorres 2019.05.21. 12:21:03

Láttam nemrég egy dokufilmet, abban volt, hogy a jó szociális kapcsolatokkal hosszabb életünk lehet. Dobd ki a fenébe, milyen társ már az ilyen? Nem is várhatsz többet, keress valakit akiben meg tudsz bízni, akkor nem kell - majd ha lesz - egyedül nevelned a gyerekedet - apja részéről havi 15 ezer forintból.
ne legyél seggnyaló egy ember sem lehet úgy boldog - főleg hosszú távon.

rostás 2019.05.21. 13:50:39

Ez nem egy "szabadelvű, modern laza pasi", hanem egy bunkó, önző kis pszichopata, aki képtelen felelősséget vállalni bármiért és mindenért mást hibáztat. Hazudik, átver, semmibe vesz. Nem szeret. Valószínűleg meg is csal, de ha még nem - mert gyáva ahhoz is mint beismerni egy tévedését - akkor meg fog az első alkalommal. Hagyd ott a fenébe még ma. Ha rá vagy szorulva, mert mondjuk nála laksz, akkor is tiplizz. Elleszel egy barátnőnél vagy rokonnál, míg találsz lakhatást, de ezzel egy percig sem érdemes tovább húznod.

rostás 2019.05.21. 14:11:28

@Womb Raider: Had szóljak hozzá az egyre alpáribb vitátokhoz férfiként. Elváltunk, illetőleg a feleségem lelépett, mert kimosta az agyát ezotériával és rájött, hogy az ő spirituális fejlődését csak akadályozná a család. Ez azzal járt hogy otthagyta a 8 éves fiát is, akit azóta én nevelek. Annak minden költségével együtt, mivel - csak hogy miné könnyebben szabaduljak az exnejemtől - nem tartottam igényt gyerektartásra. Ő persze elvitte a megtakarított pénzünket (melynek nagyobb részét én vittem haza) az utolsó fillérig. Nem baj, megérte. Azóta minden gyerekkel kapcsolatos feladatot én látok el, és semmi bajom vele. Én öltöztetem, etetem, járok a szülőire, viszem mindenhová, gondoskodok róla, csinálom neki reggelente a tízórait, mosok, mosogatok stb. Az első évben a házat is én takarítottam (kertes házban lakom), azóta szereztem egy megbízható bejárónőt. Írhatnám, hogy a feleség a legdrágább takarítónő, de olcsó vicc lenne. Az tény, hogy minden mellett még spórolni is tudunk, mióta elment az asszony. Emelett vezető beosztásban, komoly pozícióban dolgozom, ott is helyt kell állni. Valóban nem könnyű, de egyáltalán nem egy nagy kunszt. És a pofámról leégne a bőr, ha a gyermekem gondozását én munkaként felszámolnám és kiszámolnám az értékét. A legtermészetesebb dolog a világon, nemhogy pénzt kérni érte. Sok hülye pasas van valóban, aki bejárónőként bánik a feleségével, mert képtelen magáról gondoskodni. Ezek nem felnőtt férfiak. De legalább annyi számító, önző feleséget is látok magam körül, akik az ilyen lusta és ezért megalkuvó pasiknak pokollá teszik az életüket. Most lehet gyalázkodva gúnyolódni ha gondolod, de én tapasztalatból írom amit írok.

Almandin 2019.05.21. 16:05:13

@Mancilla Pectoralis: Sajnos a konzervatív felfogás szerint a férfi ma is ura az asszonynak, csak a fiatal konzervatív nők nem hívják az uruknak a párjukat, mint a nagyanyáim korosztályából még sokan. De a felállás hasonló. Sok szülő neveli még ma is arra a lányát, hogy neki ki kell szolgálni a férfit, mert szerintük az a normális párkapcsolat. Az ilyen nők képesek sokáig kitartani egy ilyen cselédszerepben.

Almandin 2019.05.21. 16:17:51

@borzlány: Ma tényleg magasabb az elvárás a szülők felé. De az is igaz, hogy ma alapszinten is többet kell megadni egy gyereknek, mint pl. a 100 évvel ezelőtti szegényparaszti világban. Pl. régen a szegényeknek nem volt pénzük orvosra, gyógyszert nemigen vettek életükben, pénzük se volt rá, de nem is nagyon voltak hatékony gyógyszerek. Ha a megszült gyerekek fele-harmada elhalálozott, természetesnek számított. Ha egy ruhája volt a gyereknek és egy pár cipője, az már elégséges gondoskodásnak számított. De sok gyerek mezítláb nevelkedett. Oktatásra nemigen kellett költeni, az elemi ingyenes volt, a parasztok többsége nem is végzett magasabb iskolát. A munkába kis kortól fokozatosan bevonták őket, ezért valamennyi hasznot is hajtottak. 15 évesen már felnőtt módra dolgoztak, a lányok gyakran férjhez mentek. Ma kb. 23 évesen lép ki valaki a munkaerőpiacra, addig a taníttatása sokba kerül. Egy 23 éves pályakezdő se keres általában annyit, hogy teljesen el tudja tartani magát.
Emiatt az alsó középosztálynak van ma a legkevesebb gyereke Magyarországon. A felső középosztálynak és a gazdagoknak nem gond akár 3 feletti gyereket se felnevelni, a szegény rétegeknek meg kifizetődő a segélyek miatt sok gyereket gyártani.

2019.05.21. 16:45:43

@rostás:"Elváltunk, illetőleg a feleségem lelépett, mert...."
Szorri.. az anekdoták klasszak, de ilyen történeteket felváltva tudnánk egymásnak mesélni. Van egy csomó link pasiról szóló történetem.. gondolom téged sem érdekel..
" Írhatnám, hogy a feleség a legdrágább takarítónő, de olcsó vicc lenne."
Az hagyján.. de ráadásul ugye nem sok köze van a valósághoz :)
"Valóban nem könnyű, de egyáltalán nem egy nagy kunszt."
No, akkor panaszra végképp semmi ok. A másodikat akár már te is meg tudod szülni!!!

"És a pofámról leégne a bőr, ha a gyermekem gondozását én munkaként felszámolnám és kiszámolnám az értékét. "
Az a te egyéni döntésed.. de ettől még hiba lenne úgy tekinteni a gyereket nevelő és a háztartást vezető nőre, hogy egy ingyenélő, kitartott.. hiszen félig különben is magának szülte a csimótát!

"A legtermészetesebb dolog a világon, nemhogy pénzt kérni érte."
Ettől még ugye leköti a nő idejét, energiáit..és pl. nem ér rá sok-sok zsét hazalapátolni, elmenni berúgni a kollégákkal.. mittudom én..karriert építeni..és még több pénzt keresni..többet, mint a gyeden gyereket pesztráló apuka :)

"Sok hülye pasas van valóban, aki bejárónőként bánik a feleségével, mert képtelen magáról gondoskodni. Ezek nem felnőtt férfiak."
Tessék.. nem tudok veled nem egyetérteni!
"De legalább annyi számító, önző feleséget is látok magam körül, akik az ilyen lusta és ezért megalkuvó pasiknak pokollá teszik az életüket."
Nabasszus.. azt mondtad, hogy elváltál..erre kiderül, hogy poligámiában élsz..

" Most lehet gyalázkodva gúnyolódni ha gondolod, de én tapasztalatból írom amit írok."
Igyekeztem.. nem tudom, mekkora sikerrel..Ja..és tapasztalataim , mint említettem, nekem is vannak! Bár kétségtelen..férjem csak egy..:(

2019.05.21. 18:04:32

@TSEPKE:
30 alatt ki a fasz engedhet meg magának manapság családot?! 25 lesz mire azért kijár mondjuk egy főiskolát, egy évig mondjuk nem csúszik be értelmes meló, de ez egy optimista becslés, ismerek én olyat aki 8 évig várt míg egy értelmes helyre bekerült ahol használható fizetést kap úgy hogy van magánéletre is ideje, aztán akkor 26 évesen elkezd melózni, még a diákhitele miatt segg csóró, esetleg albérletben lakik és nyomorog, minden fillért eltesz, ha véletlen van egy komoly barátnője aki ugyanebben a cipőben jár akkor is a józan ész nem engedi hogy durr bele 28 évesen alig 2 év meló után egyből gyesre menjen a kiscsaj, mikor még bőven egymást kéne élvezniük meg kicsit spórolni hogy legalább a hitelbe tudjanak 7 millió önrészt bedobni.

Nem engedheti meg magának a többség hogy komoly szülői segítség nélkül 30 alatt gyerekbe ugorjon, vagy csak ha 18 évesen egy jó szakmával elkezd melózni és mire 28 lesz már van egy jelentős tartaléka hozzá.
Na de tudod te is hogy egy szál OKJ szakmával mi a szarra lehet ebben a putri országban menni, haha ne röhögtess, tucat blog ezzel van tele kit hányszor vettek hülyére, basztak ki a legváratlanabb helyzetekben stb.

lófaszt, rohadjon meg ez a kurva nemzet és gebedjen meg 40 éven belül, túrja ki a sok lusta tetű cigány innen mind, a maradék úgyis kimenekül, ha gyereked van céltudatosan neveld úgy hogy kint boldogulni tudjon mert itthon te se akarod hogy ugyanez legyen a sorsa mint sokaknak '90 óta. Akkor meg nem mindegy ki mennyi kölköt potyogtat ide?

2019.05.21. 18:15:27

@Kritikus Intrikus: akkor mire a hiszti, hogy miért nem szülnek a nők huszonévesen? :))
Sokkal könnyebb minden mást hibáztatni, mint beismerni, hogy IGEN, rohadt jó volt tanulni, értelmes munkát találni, utazgatni spontán, bebiztosítani magad anyagilag,, mint kínlódva családot alapítani. Ennyi.
Mindemellett lehet ezt csinálni párkapcsolatban is, nem kell ágynemű szinten cserélni az épp aktuálist.
De mennyivel könnyebb ribancozni, mint beismerni, hogy ugyanúgy kiröhögtétek a rendes lányokat..

2019.05.21. 18:53:55

@rostás:
hát csak a legőszintébb részvétem amiatt hogy egy ilyen istenverte nagy barom nőt találtál annak idején magadnak, és sok év kellett mire elő jöjjön az elmebaja és ennyire magasról bele szart a közös tányérba. Az ilyen háborodott agyú állatoknál mindenki jobbat érdemel, de látod azért a pénzt nem felejtette elvinni, azért az is kell a spirituális fejlődéshez hogy igazi fényevő kibaszott hippi lehessen 40 éves korára :D
Ez tényleg szánalmas hogy ilyen szinten hülye nők is vannak. A kitartásod meg elismerésre méltó de te boldog vagy a gyerekeddel. Egy ilyen hibbant spiné jobb is ha nincs a közelében, megtagadta a gyerekét az nem igazi nő

2019.05.21. 19:06:42

@TSEPKE:
csókolom, és azt megmondtam számtalanszor hogy EGYIK exem se volt olyan picsa akivel felelősen ebbe bele vágtam volna, agyilag valamilyen szinten defektes volt mind, enyhétől egész a durva állapotig, az csak a plusz hogy seggcsóró is volt mind, primitív melóval labilis pozícióval, egyik 30 évesen javában az anyjával lakott, mert érthető mód nem akart a lófasz fizetésből albérletet fizetni meg mellé egyetemre is járni levelezőn. És ha kapásból kiesik a keresők közül egy fizetésből lófaszt tartottál volna el akkoriban nem 3 embert baszod!

Egyik se volt abban a helyzetben hogy gyereket vállaljon, én meg mára egyszerűen már nem is akarok, hiába lenne stabil meló jó partner, de addigra 65 évesen nem fogok azon görcsölni hogy jajj a gyerekem mi a faszból fizeti majd az egyetemet, nekem kell támogatni vén fasz fejjel pedig már élni se akarok, könnyen lehet hogy munkaképtelen is leszek olyan idősen.
Remélem érthető és jogos a logikám.

Az a másik oldala az éremnek hogy 30 alatt nekem se volt meg a legkisebb hátterem se hozzá hogy ha merő véletlenségből lett volna megfelleő partner hozzá akkor bele vágjak, pedig akkor kéne jó esetben, a nők se azért fejlődnek ki 16 évesen a gyerek nemzésre hogy 40 évesen ugorjanak bele az elsőbe hanem mert 18-28 közt meg kéne szülniük az összes gyereket akit fel tudnak nevelni, csak kurvára nem úgy van berendezkedve a társadalom itt hogy ezt megtegyék.

A svédeknél igen bazmeg, mert ők más emberek minden tekintetben mint a többi európai, ott egyetem után egyből szül a legtöbb nő aztán csinál csak karriert, és a munkahelyek ezt támogatják is, utána 4 órában dolgozhat elég jó pénzért így nem esik ki a kereső képességből se, meg aszociális rendszer is támogatja, 30 felett nem nagyon szülnek.

2019.05.21. 19:18:15

@Kritikus Intrikus: és itt a lényeg.
Nem vagyok fecske, hogy nyarat csináljak. De egyedül is vidáman felnevelem a gyerekeket. Ha 10-15 évvel előbb szülők, most nyávoghatnék anyámnak, hogy esetleg élete álma e minket odacuccolni magához...
Nem mellesleg gyereket szülni azért is vicc, mert az állások 90%-ban te bármit is tettél le az asztalra előtte... Kisgyerekes anya leszel nőként. Nem túlórázol, betegek lesznek, és többé nem hétfőn vagy kifacsart citrom a hétvége után, hanem péntekre a logisztika miatt :D
A férfiak kb annyit éreznek ebből, hogy több lesz a pótszabi és de jó lenne hamarabb hazaérni. Slussz. Nagy átlag, tudom, az itt lévők mindig kivételek))

rostás 2019.05.21. 19:38:23

@Womb Raider: Igen, hát ebben egyetértünk. Mármint abban, hogy mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. Nehéz megállni, hogy ne általánosítson az ember. Te írtad itt valahová, hogy hű de nagy segítség az, "hogy miközben sétálnak az apukák a gyerekkel, közben a kiscsajok fenekét stírölik"? Ha nem te írtad, bocs. De ez egyszerre árulkodik komplexusról és általánosításról. Nagyon nagyon rossz tapasztalatod lehet az apákkal, férjekkel kapcs, ha ilyet leírsz. Na mindegy én nem kérdőjelezem meg a te tapasztalataidat, kérlek te se tedd ezt az enyéimmel. Én nem anekdotázom, hanem velem ez konkrétan megtörtént. A saját életemet írtam le. Igen, link pasasok is vannak, azok meg más sztorik. Számomra egy link apa is szaralak. És nem panaszkodtam, éppen azt írtam le, hogy nem olyan súlyos teher ez mint ahogy képzelik egyesek, vagy ahogy néha előadják. És nem élek poligámiában :) Azt írtam le amit a baráti körömben látok. Lusta, puhány, opportunista pasik vegetálnak agressziv, hatalmaskodó feleségek mellett akiket inkább eltartanak, és nyelik az epét, mert rettegnek attól, hogy ki mosna rájuk ha egyedül maradnának. Ez szánalmas. Tudom, ennek az ellenkezőjére is sok példa van. Nem mondtam azt sem, hogy a gyermekről való gondoskodás, és háztartás vezetése nem munka. Sőt, mivel én is csinálom, tudom, hogy nem sok idő jut mellette másra. (De ezt pénzben kiszámolni, és benyújtani érte a számlát, hát...) De mindent meg lehet oldani. Ma már a háztartási gépek sem olyanok mint anyáink korában, és nem is kell minden nap a fazék felett izzadni, hogy enni tudjon a család, mert az étkezést is meg lehet oldani ezerféle módon. Amúgy az a tapasztalatom, hogy az a jó, ha a felek nagyjából azonos társadalmi státuszban vannak. Guba a gubához, suba a subához... Nem véletlenül mondták ezt régen. Jelenlegi páromnak van saját egzisztenciája, lakása, kocsija. Nincs rám szorulva semmiben. Ahol valaki ki van szolgáltatva valamiben a másiknak (pl. lakás) ott már felmerül az érdek és az őszintétlenség veszélye. Na nem terhellek tovább, én nem vitatkozni, pláne nem veszekedni jöttem ide, csak leírtam a véleményem. Abban gondolom egyetértünk, hogy a fent leírt lány mihamarabb hagyja ott azt a nárcisztikus személyiségzavaros majmot, akiről írt :)

rostás 2019.05.21. 19:40:58

@Kritikus Intrikus: Kösz! Tulajdonképpen minden szavad igaz, nincs mit hozzátenni.

rostás 2019.05.21. 20:04:50

@Kritikus Intrikus: Kösz! Tulajdonképpen minden szavad igaz, nincs mit hozzátenni.

2019.05.21. 20:41:39

@TSEPKE:
most nem értem minek lököd a hegyibeszédet nekem a nagy semmiről, mikor korábban betoltad ezt a "hiszen azért van az egész mert kényelmes nem gyereket vállalni és élni a magunk életét" dumát.

Ez azért ennél sokkal több összetevős egyenlet, és aki tanul a sok másik hibájából akik lesnek ki a fejükből és nélkülöznek egyedül ott hagyva a gyerekkel, meg szarrá hajtva 50 évesen a javában közép iskolás korú gyerek mellett húzzák a belüket mert olyankor vágtak bele a család műsorba mikor már az utolsó hajuk szála se kívánta, azok belátják hogy ezek hibáztak, és nem így néz ki egy rendes család, és nem akarják ezt a hibát elkövetni ők se.
Szóval te most hiába akarsz dörgölőzni a magad meg az én igazamhoz is egyszerre, nem fog menni.

2019.05.21. 20:47:06

@rostás:
az egy dolog hogy nekem ebben igazam van, de hoppá hol a lényeg elrejtve, te ezt előre láttad akár a legkisebb mértékben is hogy kivel csinálsz gyereket?
Te elrontottad a választásnál, márpedig ezzel nem vagy egyedül, de ennek valami jele már akkor is volt hogy nem százas a spinkó. csak lehet neked is elvette a pina az eszed amit oda dugtak az orrod elé, meg úgy voltál hogy jobb nem lesz belátható időn belül, hát egye fene próbáljuk meg azzal aki van, de azért nem hazudtolta meg magát ez a nő se, csak felrobbantotta a szaros hordót a család orra előtt!

Látod ezért nem tudok megbízni egy nőben se olyan mértékben hogy rábízzak egy családot aminek a része vagyok én is. Túl nagy arányban történik meg ez a szitu másokkal ilyen olyan formában. És akkor ahogy te is már csak külső szemlélőként ott állsz és nézed ahogy darabokra esik a sok éves munkád, és a következő sok éves terveid.
Neked legalább van az ami sokaknak nincs, hogy a gyerek se érdekelte, és az megmaradt neked és van egy értelmes melód ami hátteret ad, lehet kicsit örömöd is telik benne.

2019.05.21. 21:36:48

@Kritikus Intrikus: nincs te igazad, meg én igazam, ez nem verseny.
Ma itthon, hacsak nem zuhan a nyakadba /nem tolják alád, nem tudsz normális élethez elegendő hátteret összerakni egy családhoz huszonévesen. Ez egy sok összetevős sztori,, felesleges ragozni a munkaerőpiaci /ingatlan /albérlet /ellátórendszer (óvoda, bölcsőde) kérdéskört.
Nem, így szerettem volna én se, nem így terveztem sokmindent. Kihoztam a helyzetből és a minimális szerencsémből amit lehetett. Attól még egyáltalán nem ideális állapot, hogy az anyám hatvan éves korig várt az első unokájára. Ez nonszensz...
És ne haragudj, de elég sokszor látom, hogy nem a hóvégi vacsoráért küzdő fiatalok inkább a nyugis életet választják a családalapítás helyett, rengeteg ismerősöm van, akik jól élnek, de nem akarják feladni az hajszálon ingadozó jólétet egy gyerekért. Szomorú, de attól még így van. Sose vallanák be ezt nyíltan, inkább elröhögik ha felkerül a téma..
Párválasztásra meg.. Nekem megvolt.. Mégis elcseszte /elcsesztük:))

2019.05.22. 07:42:25

@rostás: "Te írtad itt valahová, hogy hű de nagy segítség az, "hogy miközben sétálnak az apukák a gyerekkel, közben a kiscsajok fenekét stírölik"? Ha nem te írtad, bocs. De ez egyszerre árulkodik komplexusról és általánosításról."

:)) Azt nem 'a' férfiakról, hanem egy emberről, Agymin Őrmesterról írtam. Ötletem nincs, ebből hogyan kalkulálsz komplexust? Általánosításnak talán tűnhet..de ugye azért te sem mész a szomszédba.

"Nagyon nagyon rossz tapasztalatod lehet az apákkal, férjekkel kapcs, ha ilyet leírsz. "
A sajátommal maximálisan elégedett vagyok, de láttam más pasikat is.. viszont, mint fentebb írtam, ez nem 'a' férjekről/férfiakról szólt, csak arról, hogy hiba lenne bagatellizálni a nőnek a család egybentartására, működtetésére fordított energiáit, mert hát hiszen az kötelesség..

"Azt írtam le amit a baráti körömben látok. Lusta, puhány, opportunista pasik vegetálnak agressziv, hatalmaskodó feleségek mellett akiket inkább eltartanak, és nyelik az epét, mert rettegnek attól, hogy ki mosna rájuk ha egyedül maradnának."
No.. ezért külön sajnállak. De meg is kérdem: akkor most kinek nincsenek pozitív tapasztalatai? (Az, hogy a képet mennyire szemléled objektíven..azt nem tudom.. érzek néminemű elfogultságot..)

"(De ezt pénzben kiszámolni, és benyújtani érte a számlát, hát...) "
Senki nem számolta ki.. próbálj már kicsit erről leszakadni.. de nézzük fordítva: a nőre lőcsöljünk rá mindet, amit a kötelességének gondolunk, majd később vonjuk kérdőre, hogy a családi kasszába miért nem tol ugyannyit mint Apu. Úgy, hogy ez már egyáltalán nem nevezhető általánosnak..de ugye az enekdotikus érvelés nem komilfó..így ne várj példákat.

"Amúgy az a tapasztalatom, hogy az a jó, ha a felek nagyjából azonos társadalmi státuszban vannak. Guba a gubához, suba a subához... Nem véletlenül mondták ezt régen. Jelenlegi páromnak van saját egzisztenciája, lakása, kocsija. Nincs rám szorulva semmiben. Ahol valaki ki van szolgáltatva valamiben a másiknak (pl. lakás) ott már felmerül az érdek és az őszintétlenség veszélye. "

Ez nem egy Kft, ahol a szavazatokat az apport/tőke arányában osztják.. aki csak azért viszonyul normálisan a párjához/partneréhez, mert tudja, hogy nem függ tőle.. az bassza meg, inkább maradjon egyedülálló.

"Na nem terhellek tovább, én nem vitatkozni, pláne nem veszekedni jöttem ide, csak leírtam a véleményem. Abban gondolom egyetértünk, hogy a fent leírt lány mihamarabb hagyja ott azt a nárcisztikus személyiségzavaros majmot, akiről írt :)"
Igazából ilyen kb. semmit mondó 'történetből' bármi nagy bölcsesség leszűrhető. A valóság mindig többrétegű, árnyaltabb.

2019.05.22. 07:46:25

@Kritikus Intrikus: "Látod ezért nem tudok megbízni egy nőben se olyan mértékben hogy rábízzak egy családot aminek a része vagyok én is. Túl nagy arányban történik meg ez a szitu másokkal ilyen olyan formában."

És természetesen mindig a nő a negatív szereplő, a probléma gyökere..miként a férfi mindig áldozat...[WR áááásít]

A valóság saaajnos mást mutat.. a csonka családok többségét egy nő menedzseli és tartja egyben, míg a férfi másfelé szórja a magját.
Nem kizárólagosságot írok, csak arányokat említettem..

2019.05.22. 09:27:18

@TSEPKE: hát baszod az enyém 60 elmúlt már mikor semmi se volt még, hát te is 30-on felül szültél, a másik meg hogy a nők nagyban tudnának a parjukra hatni ha arról van szó hogy elszaródott a kapcsolat és nem tetszik valami, csak épp a többség leszarja már addigra és tolja a mantrát hogy de úgyse szeretem már az uramat és mindet az baszott el, minek hozzak én mindent helyre stb.
Szóval vastagon bele teszik a szarba a maguk részét azok is.

Általában egy pasi ha rendesen kimerítik az ágyban és nem stresszelik őket feleslegesen akkor nem nézeget félre az asszony mellett. Persze a nokedlis pörköltet is megúnja az ember sok év után, már mondtam attól még lehet változatosságot hívni az ágyba aztán minden megy a maga útján tovább.

2019.05.22. 10:13:29

@Kritikus Intrikus: nem mindent ő baszott el, olyan nincs, két ember kell a váláshoz is. Túltaktikázta magát, van ilyen, én meg köszi, de nem bízom az életem olyan emberre, aki negyven felett is azzal van elfoglalva, hogy a gyerekei anyját tesztelgesse, meddig mehet el.. Biztos meg lehet menteni egy ilyen kapcsolatot is, csak kérdés, ha jódolgában is megveszett a kutya, akarom e megvárni, amíg valami bajban világgá szalad hátrahagyva mindent.
Nyilván ha az első alkalommal határt húzok, nem tartanánk itt. Akkor én lennék a házsártos ribanc, de legalább nem váltunk volna el :)))

rostás 2019.05.22. 10:15:37

@Womb Raider: Furcsa vagy. Valóban úgy gondolod, hogy itt mindenkinek neki kell menni, aki másképpen látja a dolgokat bármiben is mint te? Én barátságosan viszonyulok hozzád, tisztelem a véleményed, de nem bírod megállni, hogy ne szurkáljál? Miért? Mi bánt? Akarsz róla beszélni? :) Valamiért örökké, le akarsz sajnálni, még akkor is, ha én nem a saját, hanem magam körül látott dolgot írok le. Miért? Úgy érzed, ha lesajnálhatsz valakit, attól te fölénybe kerülsz vele szemben? Miért akarsz mindig mindenkivel szemben fölényben lenni? Mert nem vagy magadban biztos? Ha valaki úgy gondolja, hogy az ő feneke nem tetszik már a férjének, nem tartja magát elég vonzónak, nem bízik magában, akkor hiszi azt, hogy a férje minden más nő hátsóját bámulja. Ez a komplexus benne. Úgy gondolod, hogy olyan szellemi fölényben vagy, hogy kioktathatsz, kinyilatkoztathatsz, fölényeskedhetsz? Vagy csak a saját bizonytalanságodat próbálod leplezni a pökhendiskedéssel? A nagyhangú kioktatása másoknak általában nem az intelligencia jele. És a kioktató, fölényeskedő embereket nem is szeretik. Ugyanis nem komoly emberek, hanem inkább sajnálni való, ámde kellemetlen boldogtalanok. Próbáltam korrekt, udvarias párbeszédet folytatni veled, de te nem ezt akarod. Te kioktatni akarod és legyőzni a másikat. Mindenkit. Mert te aztán jobban tudod. Szar lehet neked. De pláne a partnerednek. Én a tengerimalacod sem lennék. Nos én befejeztem veled a kommunikációt, nem muszáj válaszolnod. De tudom, hogy te az a típus vagy, hogy beleőrülnél, ha nem a tiéd lenne az utolsó szó, ezért biztos vagyok benne, megint valami mondatonkénti sértegető cáfolatot fogsz írni. :) Szánalmas, ez a monomán pszichopaták jellemzője, de csináld. Én nem fogom elolvasni, ezt most jelzem. :)

rostás 2019.05.22. 10:21:54

@Kritikus Intrikus: Nem látszott rajta előtte. Fokról, fokra csavarodott be. A kényelemtől ment el az esze. Ha három műszakban dolgozott volna egy szövőgyárban, lehet, hogy még most is jó anya lenne, de a sok szabadidő az agyára ment. Tudod a jólét és a szabadság kezeléséhez is intelligencia kell.

2019.05.22. 10:33:59

@rostás: "Valóban úgy gondolod, hogy itt mindenkinek neki kell menni, aki másképpen látja a dolgokat bármiben is mint te?"
Az véleménytől függ.. :) Szamárságokat beszéltél.. most hisztizel.

"Mert nem vagy magadban biztos? Ha valaki úgy gondolja, hogy az ő feneke nem tetszik már a férjének, nem tartja magát elég vonzónak, nem bízik magában, akkor hiszi azt, hogy a férje minden más nő hátsóját bámulja. Ez a komplexus benne. "

Nem vagy te ilyen gyengeelméjű.. sikeresen kiemeltél egy mondatot a kontextusából és fotelpszichológusként profilozol :))

"Úgy gondolod, hogy olyan szellemi fölényben vagy, hogy kioktathatsz, kinyilatkoztathatsz, fölényeskedhetsz? Vagy csak a saját bizonytalanságodat próbálod leplezni a pökhendiskedéssel? "
Te honnan meríted az állításaid mögé a tudást? Nem gondolod te ezt túl egy csöppet? Miért is kéne nekem bizonytalannak lennem? Összehordasz hetet-havat..

" És a kioktató, fölényeskedő embereket nem is szeretik. "
De ez akkor nem érvényes, mikor te oktatsz ki engem :)) Ne viccelj mááár..és nyugi, nem célom egy blog olvasóinak szeretetét kikönyörögni..pl. egy szívhez szóló panaszkodással..

" Én a tengerimalacod sem lennék."
Ezzel most a végső kétségbeesés szélére löktél.. :)

"Nos én befejeztem veled a kommunikációt, nem muszáj válaszolnod. De tudom, hogy te az a típus vagy, hogy beleőrülnél, ha nem a tiéd lenne az utolsó szó, ezért biztos vagyok benne, megint valami mondatonkénti sértegető cáfolatot fogsz írni. :) Szánalmas, ez a monomán pszichopaták jellemzője, de csináld. Én nem fogom elolvasni, ezt most jelzem. :)"

:))) Nos, nyilván az lenne a helyes, ha egy férfié lenne az utolsó szó.. Logikus.Ha én mondom el a véleményem, az kioktatás, ha te, az helyénvaló, megfontolandó.. logikus..neked biztos.

Viszont, ha a válaszom nem is, a monomán pszichopata ismérveit, jegyeit nem ártana elolvasni :) Már, ha nem akarod, hogy valaki, valahol ezzel kapcsolatban kioktasson ;)
Ha ezen túlvagy, a szalmabáb érvelés kiküszöbölése legyen a következő feladat.

]{udarauszkasz 2019.05.22. 10:51:41

Akkor most hadd szolaljon meg a masik fel is: ezt a posztot akar a felesegem is irhatta volna. Csakhogy: baromira nem mindegy az,hogy elhallgatom elole,mennyibe kerult ez a dron,vagy az a telefon. Ugy veszitek,mintha megcsalnanak titeket. Kozben rakenyszerititek a parotokat,hogy hazudjon. En sem csinalom szivesen,mert olyan,mintha kettos eletet elnek,pedig meg csak szeretom sincs a felesegemen kivul. Csak amikor mar mindenre negativan reagal,ami engem boldogga tesz,az mar gondolkodoba ejto. Ha dront veszek,rossz. Ha kajakozni megyek,rossz. Ha radioamatorkodom,rossz. O horgaszna, mondtam neki,kifizetem a tanfolyamot,engedelyt stb. Kajakkal kombinalva tok jo lenne. Aszongya,akkor inkabb nem... Meg a hajat is ugy hordja,hogy nekem ne tetsszen. Volt ugy,hogy inkabb valami benzinszagu ramattyal mosta,es azt mondta,ez jo... Ha o is olvassa ezt a posztot,tudja,mirol irok. Bantja,ha boldog vagyok,mintha csak egy szukseges rossz lenne. Keptelen vagyok kikapcsolodni otthon,mert egesz heten 50-60 orakat dolgozom,es nincs idom semmire. Mar annak is orulok,ha epp jo passzban van. Ja,es akit szeretek,azt nem csak a szulinapjan szeretem,meg karacsonykor,hanem az ev 365 napjan. Meg akkor is,ha nincs penze,vagy ha van,akkor is. Sokaknal viszont sajnos a penz is szamit. Az,hogy 50 € helyett 200ba kerult az a dron, vagy ha valaki felredug,baromira nem ugyanaz. En a felesegem szemebe tudok nezni azzal,hogy NEM leptem felre. Hogy o is kepes-e erre,az valoszinu,de semmi sem biztos.

2019.05.22. 10:59:50

@]{udarauszkasz: "Ha radioamatorkodom,rossz. "

Ez még létezik? Mert ahol láttam ilyesmi antenna-komplexumokat, ott más mind romokban hever.. volt egy pasim, az hajnalban képes volt beülni a kuckójába és varázsigéket mantrázni, mert éppen jó volt a terjedés előrejelzés :).. azóta egészen eltűnt ez a hobby--ahogyan az MHSZ is.
----
"Sokaknal viszont sajnos a penz is szamit. "

Itt pont egy pasi vekengett ezen, meg a bankszámlákon..szóval ez (szerintem) gendersemleges.. de a pasik jobban szeretnek ezzel villantani

bElannaTorres 2019.05.22. 11:45:53

@]{udarauszkasz: írtad, hogy sokat dolgozol, nem lehet hogy kicsit magányosan érzi magát a feleséged? ez csak tipp, de egy lehetséges oka, hogy miért ilyen. lehet hogy mikor van egy kis időd azt inkább egyedül töltöd kellemesen, őt kizárva. Legyen mindenkinek hobbija nekem is van egész nap ellennék vele, de az együtt töltött idő az egymásra figyelés ezek előtt kell legyen csak úgy működik. aztán lehet nem ez a gond, ennyiből nem lehet tudni.

2019.05.22. 11:59:38

@rostás:
Jaa hogy úgy, hát ezért mondtam mindig hogy kell a nőknek is önállóság és valamilyen karrier amiben kiélhetik magukat, mert az unalom mindenkinek az agyára megy egy idő után. Lehet hogy túl kjnyaltad a seggét a csajnak, vagy ezt várta el stb, hát legalább nem esel bele ebbe a hibába.

2019.05.22. 12:11:44

@TSEPKE: Hát hogy ez attól függ hogy miben merülnek ki ezek a tesztelések, pl hülye költséges hobbik gyűjtögetésében vagy új helyzeteket akar teremteni az ágyban, célozgat arra hogy szeretőt akarn magának, vagy valamilyen helyzetbe bele akar dugni.
az életben nincs két egyforma helyzet meg nincsen két egyforma ember se aki ugyanúgy áll ugyan ahhoz a helyzethez.

Nyilván ezt tudni kéne az ő szemszögéből is, hogy mi váltotta ki ezeket a dolgokat nála, pl nem kapott valamiből eleget vagy úgy érezte hogy bizonyítani kell előtted, vagy egyszerűen csak kisebbségi komplexusa volt veled szemben és folyamatosan bizonyítani akart saját maga előtt, franc tudja.
Az ilyen biztos nem egyik napról a másikra fejlődik ki, tehát a gyerekek előtt is biztos volt ennek valamilyen szintű nyoma, csak azt hitted hogy majd idővel benő a feje lágya és a gyerekek majd megváltoztatják. Hát valakinél Ez működik is valakinél meg nem, de hát az ilyen ne csináljon gyereket senkinek.

]{udarauszkasz 2019.05.22. 12:18:59

@bElannaTorres: ha 3-4 orat kajakozom,meg 2 orat ropkodok valahol,az nem a teljes hetvege... Es a melo ellenere nem allunk jol, minden hetvegen elmenni valahova, egyszeruen nem fer bele. Nyaron, a sotet lakasban azon keseregni,hogy milyen meleg van,meg nem az en reszortom. Az itteni allando esos idojaras melle belefer neha ilyesmi. (Hasonlo,mint Angliaban,csak telen tobb a ho,nyaron meg melegebb van valamivel) eleg ritkan van jo ido,foleg a hetvegeken esik sokat, talan ha 15-20 olyan alkalom van egy evben, hogy ki tudok mozdulni. A radiozast mar nem is csinalom otthon. A sikloernyozeshez is baromira messze kell elmenni. A dronozashoz meg jo lenne,ha nem lenne 40+ szel az ev 300 napjan.. szoval egy szava se lehetne.

2019.05.22. 12:27:56

@Kritikus Intrikus: ezek nem tesztelgetések, ez a hétköznapi élet baszki :)) kb fogkrémtubus kategória - oké a szerető nem.
Mindemellett ebből IS lehet elég egyszer.. Még névtelenül sincs kedvem leírni a sztorit, utólag ő is belátta, hogy túllőtt a célon.
Egyszerűen ehhez szokott hozzá az előző kapcsolataiban. Nyilván kettőn múlik, szívatáshoz is, egy aki csinálja, egy aki hagyja..
Tanultam belőle és már nem ábrándozok, hogy bedaráltatom kutyakolbásznak:D
Jelek voltak, csak nem jól kódoltam. Lehet ezt nem tudatosan és komplett forgatókönyv alapján is csinálni - utóbbiról gyönyörű leírásokat találhatsz itt brazil szappanopera terjedelemben ...

2019.05.22. 12:30:31

@Kritikus Intrikus:
OFF
mennyivel jobban kommunikálsz, ha nem szúrod tele a válaszaidat mindenféle genitáliák /ősi szakmák részletgazdag leírásával )))
ON

2019.05.22. 12:36:28

@]{udarauszkasz: neki van hobbija, barátai (úgy értem élő emberi kapcsolatok, nem facebarátok)?
Vagy csak úgy lóg a levegőben és vergődik unalmában?

bElannaTorres 2019.05.22. 12:43:26

@]{udarauszkasz: adj neki egy kis minőségi időt, mikor nem kell sietni valahová, mikor jó idő van nem mész el egyedül, sétáljatok amikor csak lehet, főzzetek együtt, nézzetek sorozatokat, beszélgessetek stb. érezze hogy ő is fontos. mert most hogy azt nézed mikor tudsz magad lenni, abból azt látja, hogy minden más előtte van.

rostás 2019.05.22. 15:14:25

@Kritikus Intrikus: Volt saját karrierje. Egy pénzügyi tanácsadói saját kis cége volt, plusz egy butikja. Csakhogy mindent alkalmazottakkal csináltatott, ő csak otthonról dirigált, közben mosta a saját agyát a neten a hülyeségekkel. :) Mondom, túl sok volt a szabadideje.

2019.05.22. 15:56:16

@]{udarauszkasz: nem tudom mi a
francot tartogatsz egy ilyen felesleges frusztrált koloncot a nyakadon és inkább lépsz le mellőle a picsába. Egyértelmű hogy neki már csak egyetlen öröme van az életben hogy téged folyamatosan Paso lassan és boldogtalanná tegyen

2019.05.22. 21:58:09

@rostás:
Ja értem már, szóval ez is ilyen Aranyéletű kisvállalkozó volt aki más csicskáztatásából tökéletesen megélt, de a saját maga által csinált munka az büdös lett volna neki.
Hát ezek után őszintén tényleg ne lepődj meg ha ez lett a vége, az ilyeneknek Csak idő kérdése hogy megtalálják a magukhoz hasonló felszínes felkapaszkodott ribanc barátnőket vagy virtuális lelki társakat és egymásra licitáljanak a hülyeségben.
süti beállítások módosítása