Ha nem haragszik rám, akkor miért aljas velem?

2019. május 21. 07:51 - csajokespasik

Az anyuka addig mossa lánya agyát, hogy nem az igazival van együtt, míg a barátnő kilép a kapcsolatból. De azóta, hogy hirtelen szakított Posztolónkkal, a lány elég furán viselkedik: rendszeresen tájékoztatja az expasit, kivel, hol és éppen mit művel. Levélírónk reméli, hogy a csaj anyja most aztán elégedett lánya jelenlegi életmódjával.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Szeretnék pár tanácsot. Nem lesz hosszú a story. A lényeg, hogy úgy két évet töltöttünk együtt a barátnőmmel. Sajnos úgy alakult az életem, hogy csak heti egyszer tudtunk találkozni, költözés is volt, miegymás. Kérdeztem, hogy ez probléma-e neki, mert nyilván nem tart örökké ez a helyzet nálam, de most ez van. Azt mondta, nem zavarja, rendben a részéről. Voltak kisebb-nagyobb viták, de nem is vele, hanem az anyja hívogatott rendszeresen. A lényeg, hogy a szülei le akarták őt beszélni rólam. Ő kitartott, amíg tudott, de a szülői nyomás nem egy súlytalan dolog. Ennek meg lett az eredménye, mert szakított velem.

Megértettem döntését, de hiányozni fog. Amit viszont nem értek, hogy a hirtelen szakítása után rögtön másokkal kezdett ismerkedni, amit szinte percről-percre rendszerűséggel hozott a tudomásomra. Miért akarja, hogy rosszul érezzem magam? Vagy ezzel mi a célja, mi jár ilyenkor egy lány fejében? Mit vétettem? Megírja, kivel járkált, mikor és hol, kivel töltötte az éjszakát, „10/8-as csávókkal tekeregtem”, meg mit tudom én, éretlen, a korához méltatlan megfogalmazásokban. Kíváncsi lennék, anyu ehhez mit szólna, ha tudná... Mert oké, hogy most nincs velem a lánya, elüldözte akit utált, de a kislánya jelenlegi életmódjával is kibékülne? Egy pillanatra átfutott a fejemen, hogy a beszélgetéseinket átlövöm neki, mintha véletlenül tenném, de ez gyerekes lenne... Abban bízom, hogy nagy részét csak kitalálta, de sokszor fotók is szerepelnek.

Egy elfogadhatatlan magyarázatot ugyan kaptam tőle, mert azt mondta, nem haragból tette. De ha ezt a mondatot szétbontjuk, a nemből hirtelen igen lesz, és számomra úgy már hihetőbb. Csak miért is haragszik rám? Én ezalatt az időszak alatt fogytam, ő meg hízott, ez is az én elméletemet támasztja alá.

 
52 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5614841176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titantoma 2019.05.21. 08:20:14

Miért nem tiltod le a p*csába? Azt küldözgesse akinek akarja a sz*rját. Csak kérdem

2019.05.21. 08:28:31

Jon megsimogatta végre Szellemet.

8 év alatt a legmonumentálisabb sorozatból egyesek ennyit fogtak fel.

Ezek az emberek szavaznak.

Köszönöm.

2019.05.21. 08:32:02

"Csak miért is haragszik rám?"

Balfasz voltál. Azért haragszik rád, mert már szégyelli, hogy veled volt, rád pazarolta az idejét, miközben olyan minőségi pasikkal is tölthette volna ezt az időt, mint akik most dugják. Teljesen logikus.

God Harald 2019.05.21. 08:33:33

@Csodor aki meghagja a vilagot: há mér?! Ha a drogosok is szavazhatnak...

Frh 2019.05.21. 09:02:11

Mert haragszik az anyjára, de felé ezt nem meri kommunikálni, inkább bünteti helyette a volt fickóját.
Simán át kellett volna lőni a levelezést mamának, hadd jöjjön rá mit tett a hülyeségével.

borzlány 2019.05.21. 09:12:56

@Csodor aki meghagja a vilagot: ne is mondd.
Részemről nagyon örülök, hogy vége, mert ezt a kínlódást nem tudtam volna sokáig elviselni.
És erre vártunk éveket bazmeg.

2019.05.21. 09:16:23

@borzlány: senki nem kényszerít, hogy nézd

EGY a Queen 2019.05.21. 09:21:26

@Captain Admin: te se figyelsz,meg látom a nőkről sem tudsz sokat..A gádzsi egyre dagad.Nyilván 10/8-as csókák kaparnak érte.

borzlány 2019.05.21. 09:21:40

A poszthoz: ha 2 évig heti 1x találkoztatok, az nem kapcsolat. Gondolom most hirtelen rájött, hogy mit hagyott ki eddig. Tiltsd le a picsába, és gondolkozz el azon, hogy egy langyos szarra miért dobtatok ki 2 évet az életetekből.

De ez már megint mekkora kamu faszság? Ugyanaz az ember írja ezeket a posztokat, ugyanaz a dögunalmas "stílus". Posztoló soha nem jön kommentszekcióba - gondolom a fizuba az már nem férne bele. Béna.

2019.05.21. 09:25:34

@EGY a Queen: a gádzsik ilyen aljas játszmázók?

borzlány 2019.05.21. 09:29:19

@Csodor aki meghagja a vilagot: Benioffékat se kényszerítette senki, hogy a szálak felét lazán elfelejtsék, a másik feléből meg tessék-lássék rittyentsenek vmi lezárásnak tűnő fanszervizt. Viszont kurva sok pénzt és időt kaptak azért, hogy vmi tisztességest műveljenek. Nem jött össze. A szocialista munkaerkölcs nevében fel vagyok háborodva.

2019.05.21. 09:29:25

@EGY a Queen: Teljesen másként látom, és valószínűleg az én verzióm a realitás.

"Megértettem döntését, de hiányozni fog. Amit viszont nem értek, hogy a hirtelen szakítása után rögtön másokkal kezdett ismerkedni, amit szinte percről-percre rendszerűséggel hozott a tudomásomra. Miért akarja, hogy rosszul érezzem magam? Vagy ezzel mi a célja, mi jár ilyenkor egy lány fejében? Mit vétettem? Megírja, kivel járkált, mikor és hol, kivel töltötte az éjszakát, „10/8-as csávókkal tekeregtem”, meg mit tudom én, éretlen, a korához méltatlan megfogalmazásokban."

Lefordítom béta nyelvről, hátha úgy világos lesz. Ezt a csávót dobták a faszba. Nyilván hatalmas veszteség neki a nő is és önmagában a pina is. Na most, mit csinál ilyenkor egy béta? Teper, írogat, könyörög, alázza magát stb. Mit csinál erre egy épeszű nő? Először finoman próbálja lerázni, utána pedig alázva. Ez történik jelenleg, alázza a csaj, hát ha észreveszi már magát a nyomi és lekopik róla.

EGY a Queen 2019.05.21. 09:35:33

@Captain Admin: tudod,ha egy férfi észreveszi,hogy egy csaj hízott,akkor az nem 2-3 kiló,hanem minimum 10 már..Mondom.Nem kell senkinek,rájött,hogy itt neki nem osztanak lapot,és menne vissza.Akit nem érdekel az exe,az nem részletezi,ki mindenki udvarol neki.Ilyet még életemben nem láttam.Kamu Facebook meg insta posztokat random jópasikkal,hogy az féltékeny legyen és előkerüljön..na,azt viszont sokat

2019.05.21. 09:36:11

@EGY a Queen: nyilván ha megfog egy 10/8-as srácot, kockáztat és egész focicsapatot gyűjt be. Nem kussban örül a szerencséjének.
Mivel nem ez van, vagy csak szeretné ha egyáltalán lenne valaki, vagy fa.. kézről-kézre jár.

EGY a Queen 2019.05.21. 09:38:11

@Csodor aki meghagja a vilagot: dehogyis,a nők mind tüneményes,korrekt virágszálak,ahogy a férfiak meg igazi egyenes gerincű úriemberek.

God Harald 2019.05.21. 09:44:12

@Captain Admin: nem kerültél sorra az észosztásnál!:)

2019.05.21. 09:45:34

Forró égörvény angyali sugallat
álmos ébredés, hideg a fuvallat,
piszkos gondolat, felszínre törő
elképzelt, vágyott, álomba növő.

Szilaj nemzet gyötrő kínokban,
áporodott hajak, nedves sírokban,
testszagú szerencse, páratlan sors
csípi a szemeket mint őrölve bors!

Várod már hogy a fény rád ragyog,
homály is jő, de te már nem hagyod,
átitták bőröd a hazug fájó szavak,
álmaidban, csendes hullámzó tavak!

Nyíló érző képzelet görbíti a teret,
felvilágosult elméből valami is lehet,
halld, és hallasd elméd mondandóját,
értsd meg hát a létezés halandóját!

ördögszekér v2 2019.05.21. 09:45:59

Hogy miért?
Mert megteheti. Mert itt balf@szkodsz és kérdezősködsz, meg értetlenkedsz.

2019.05.21. 09:58:14

@EGY a Queen: "tudod,ha egy férfi észreveszi,hogy egy csaj hízott,akkor az nem 2-3 kiló,hanem minimum 10 már."

A probléma az a felvetéseddel, hogy a posztoló nem férfi. Ugye ebben egyetértünk?
Ha 45-ról felhízik egy csaj 55-re, az miért gáz?

"Azt mondta, nem zavarja, rendben a részéről. Voltak kisebb-nagyobb viták, de nem is vele, hanem az anyja hívogatott rendszeresen."

Ez egy csóró nyomi srác, de rendes fiú. Valahogy összejöttek, de lófasz volt az egész kapcsolat lényegében. Anyuka többre tartja a lányát attól, hogy tartósan összeálljon egy ilyennel, nyilván fűtötte is rendesen. Már rég lekúrták őt akkor, amikor a csaj azt mondta, hogy NEM ZAVARJA, ha még ritkábban fognak csak tudni talizni.

Lényeges momentum, hogy a csaj szakított a nyomival. Ugyan miért? A semmire? :)Amint rendesen beakasztott neki és megtorkoztatta egy tökösebb pali, máris bele hasított az érzés, hogy igaza volt az anyucinak, tényleg több JÁR neki attól, mint amit a nyomi adhatni tudna valaha is. De hülye is volt,h ezzel a szerencsétlennel kínlódott. A kurva anyját, és küld is neki valamit amivel ezt vele is tudatja.

Van haverom, akivel már 3 nő játszotta el ezt. Ha a csaj bármit akarna nyomitól, akkor odautazna és szó nélkül lecumizná. De inkább alázza a szerencsétlent.

EGY a Queen 2019.05.21. 10:07:26

@Captain Admin: jóvan,hagyjuk.Úgyse látod be,ha tévedtél.Maradjuk annyiban,hogy 55 kilós hősnőnk azzal tölti a mindennapjait,hogy pontosan beszámol róla a nyomi exének,hogy milyen top palik dugják,mert a helyi George Clooney-val való együttlét az messze nem annyira érdekes időtöltés,mint a nyomorék exnek való írkálás.

2019.05.21. 10:21:07

@EGY a Queen: senki nem írta sehol, hogy ezzel tölti a napjait. Amikor már unja a nyomi írogatását, akkor próbálja lekoptatni..

A csaj dobta. Mi a fasznak írogatna egy csóró szerencsétlennek ezután? Egy fiatal lánynak ezer és egy jobb elfoglaktsága akad így nyár elején nagyságrendekkel jobb pasikkal.

Úgy csinálsz bazdmeg mint ha téged lánykorodban nem hurcolásztak volna baszni jobbra balra. Már a címben ott a lényeg, azért aljas vele, mert haragszik rá, hogy vele baszta el a legutóbbi 2 évét.

Eleve egy béta nyomi helyzetkiértékelését miért veszed alapul? Pont ezért béta, m fogalma sincs sem a nőkről sem a világról sen erről a helyzetről.

Eleve a nyomi írta a posztot, mert majd itt meggyógyítjuk. Ez mire utal szerinted? :D

God Harald 2019.05.21. 10:22:57

@EGY a Queen: olyan vele beszélgetni mint sajtreszelővel rejszolni:)))

EGY a Queen 2019.05.21. 10:25:14

@Captain Admin: “ amit szinte percről-percre rendszerűséggel hozott a tudomásomra”
Tényleg hagyjuk,mert azt nem veszed figyelembe,amit a posztban írtak. Az,hogy ki szakított,lényegtelen.Sokszor az bánja meg jobban a szakítást,aki kezdeményezte.Főleg,ha a tervei nem válnak be.

EGY a Queen 2019.05.21. 10:26:42

@God Harald: még sosenem rejszoltam sajtreszelővel,de el tudom képzelni,milyen lehet

2019.05.21. 10:33:26

@EGY a Queen: bmeg. A tényeket nézd, ne azt, h egy talán eddig élete traumáját átélő szerencsétlen mit ír..

Mi az anyámért akarna egy csaj egy CSÓRÓ, távol lévő valakitől bármit is, akivel eddig sem működött és akit ő dobott? A csávó otthon vakarja magát kínjában amikor tudja, h a nője pont bulizni van péntek este, ráírogat, aztán válaszként kap pár fényképet,h észre vegye magát.

Ez bmeg olyan egyértelmű, h egyrtelműbb nem is lehetne. Sok nő még akkor sem írogat, miután őt dobták, nemhogy akkor amikor ő dobta a balekot.

Ha a posztoló egy piacképes pali lenne, na az más szitu lenne alapjaiban. De ez akkor piacképes bmeg, amikor a béta csabi. :) Semmit, ismétlem SEMMIT nem vesztett a csaj a poszterrel. Nincs mire használja, nincs miért keresse. Nem is ő keresi. Ez a srác annyira piacképtelen, hogy még lehúzni, kihasználni, barátzónában tartani sincs értelme.

2019.05.21. 10:40:31

@Captain Admin: "Ez a srác annyira piacképtelen, hogy még lehúzni, kihasználni, barátzónában tartani sincs értelme."

Ettől függetlenül 2! (kettő) évig dugta a sunát.

2019.05.21. 10:43:30

@Csodor aki meghagja a vilagot:
Ja, ami heti egy talival (nem dugással) számolva könnyen átkonvertálható egy napi szintű talikat jelentő 3 hónapos kapcsolattá, amiben az első hónapban az ilyen még biztosan nem fog megdugni egy nőt sem, vagyis 2 hónapig dugta.

"A lényeg, hogy úgy két évet töltöttünk együtt a barátnőmmel. Sajnos úgy alakult az életem, hogy csak heti egyszer tudtunk találkozni,"

2019.05.21. 10:55:10

Nem hagytál ki vmi fontosat a történetből? Például hogy abban állapodtatok meg, hogy továbbra is barátok maradtok? Mondjuk ha csak heti egyszer találkoztatok, akkor ez eddig is csak egy barátság extrákkal kapcsolat volt. Most csak annyi változott, hogy az extra részt már másokkal oldja meg. Ha meg két év alatt hozzászokott, hogy minden hülyeségét veled osztja meg, akkor ezzel nem fog hipp-hopp felhagyni. Mondd meg neki, hogy te erre nem vagy kíváncsi és kész.

2019.05.21. 10:55:53

@Captain Admin: nem tudom ki volt a matek tanárod.... 730 nem egyenlő 90 el.
Neked csak azok a napok számítanak bele egy kapcsolatba, amelyiken volt szex?

2019.05.21. 11:03:01

@Csodor aki meghagja a vilagot: én matekból is jó voltam, de te már elszívtad az eszed.

Heti egyszer találkoztak 2 éven keresztül. Mivel egy év 52 hétből áll jellemzően, így évente 52 darab talit tudhat magáénak hősünk. Ezt szorozva kettővel megkapjuk, hogy a két év alatt 104 alkalommal találkoztak.

Ha a 104 alkalmat átkonvertáljuk egy olyan kapcsolatba, ahol naponta tudnak TALÁLKOZNI, akkor megkapjuk, hogy ez egy 104 napig élő kapcsolat volt, vagyis 3 hónapos, mivel egy hónap jellemzően 30 napos. 104/30= ~3.

Nincs mit. ;)

2019.05.21. 11:09:39

@Captain Admin: egy héten egyszer találkoznak... az lehet hétvégén.. az 3 napot jelent, 52×2×3:) Még mindig több mint a 90...

2019.05.21. 11:12:28

@Csodor aki meghagja a vilagot: igen, a legtöbb esetben a heti egy találka az 3 napot jelent valóban. Pláne úgy, hogy a csajnál nem lehet találkozni, mert az anyja nem engedi, és ugyanezért napokat sem fog a csaj a srácnál tölteni. De ezen az alapon a heti egy jelenthet 7 napot is 0-24-ben történő együttléttel, valóban.

2019.05.21. 11:17:17

@Captain Admin: te sarkítod ki az egész faszságot... 24 hónapra ráhúzod, hogy az igazából 3 hónap.. maradék 21 hónap az kiesik időtér intervallumból, ezalatt lemennek kvantumuniverzumba vagy miapicsa

2019.05.21. 11:23:30

@Csodor aki meghagja a vilagot: hagyjámár a faszsággal! totál ráment az agyadra a pinaszag bazdmeg. Ezen az alapon a 2 darab találka évente egyszer, és mindez 10 éven át az egy 10 éves kapcsolat? A heti egy tali az nem párkapcsolat, hanem lófasz, lepkefing, kutyafüle. Ettől bazdmeg womb raidert is többször szopatják gangbangben.

2019.05.21. 11:59:25

@Captain Admin: bazdmeg, persze, hogy nem nevezem párkapcsolatnak én sem ezt a szart, de ha , oda írta, hogy 2 évig volt ebben a szarban, akkor az két év fost jelent és nem 3 hónap fost! Érted?

Kero88 2019.05.21. 13:57:22

Olyan fontos lenne ezeknel az eseteknel tudni, hany evesek a szereplok. Ezek a dramak jatszmak, teljesen termeszetesek a parkapcsolati szocializacio soran, es tok mas a helyzet ha mar egy 30+os egyed szembesul veluk. Ami biztos, kedves poszter, hogy meg kell tanulnod elengedni dolgokat, a jovoben ez lenne kepes ugy atalakitani az ertekrended, hogy jobb donteseket, jobb kapcsolatokat tudhass magadenak.
Captain Admin! Az a stilus amiben kommentelgetsz hanyingerkelto, es kurva sokat elarul rolad az ahogy es amennyire a betakat gyulolod. Ha nem lenne hozzajuk semmi kozod, nem lenne szukseged ilyen reakciokepzesre. Nem lehetne hogy most ezen a téren "emelj" egy kis szintet? Mert igy azok szamara akik tovabb latnak az orruknal hiteltelen vagy es meg zavaro is.

2019.05.21. 15:59:59

@Kero88: na hát ez őt egyáltalán nem zavarja, hogy hiteltelen. Ő egy autista, csak tolja a süket szövegét. Azt hiszi, ha sokszor elmondja, akkor igaz lesz attól.

VOGAben 2019.05.21. 17:40:25

@Kero88: Ha 30+ is itt tart, akkor jó eséllyel pszichopata a jány. 20 éve ismerek ilyet. Ma 35. Egy komoly kapcsolat ~10 év, ennek már 6 éve vége. Házasság, gyerek nem lett. Lett viszont több tucatnyi ex, ezek közül 4-5 random előbukkan, ha éppen nincs komolynak tűnő. Meg a sértődöttség, hogy miért is nem veszik őt komolyan... Hát ezért. Közöltem is, term. sértődés lett de azért visszakúszott idővel. Abnormális életet élve várják a nagy őt, felülírva a múlt minden mocskát. Egy 45-60ezres várost hamar kinőnek az ilyenek, aztán jön a fal. 35 felé már döglődnek az illúziók de a remény még tart! Meg hát a fasztarisznyákra is van igény ugyebár. A ribkó múltú nő családanyaként is spontán behalucinálja magának az elhanyagoltság érzését, és visszatér a régi "jól bevált" verzióhoz... Aki ilyet maga mellé vesz, az garantáltan szívni fog idővel.

2019.05.21. 17:53:05

Hogy miért? Nagyon egyszerű. Álljon itt egy leírás, egy nő ismerősöm társkereső hirdetése:

"Olyan társat keresek, akinek nagy konyhája van, ahol a receptgyűjteményemet végigpróbálhatom, remélhetőleg az Ő legnagyobb örömére. :)

Örülnék, ha Neked is lenne egységes családod: nem csak az Anya-, hanem a hiteles Apakép is előtted lenne, harmóniában.

Szerintem az a párkapcsolat működőképes, melyben az ember párja van mindenki és mindenek előtt. Ha Te ezt nem így gondolod, akkor inkább klikkelj tovább.

Nem lenne rossz, ha Te is stabil egzisztenciával rendelkeznél.

Elmenekülök a pesszimista és félős férfiaktól, továbbá a hisztit sem tudom elviselni, így ha magadra ismersz ilyen tekintetben, kérlek, ne vedd fel velem a kapcsolatot."

Magyarul: legyen egy nagy konyhás házad, heppi felmenőid, legyen ő neked a legfontosabb, továbbá keress jól (ha eddig nem vetted volna a lapot), ezenkívül legyél minimum diplomás, sportos és 180cm magas, és persze ne oszd meg vele a gondjaidat, mert arra nem vevő. És ha jól viselkedsz, kaphatsz abból, amit magának főzött.

Ezt egy átlagos külsejű, halszemű, szüleivel lakó nő várja el. Harminc-harmincöt éves korodra.

Azt képzeli, hogy neki gyakorlatilag minden jár, gyakorlatilag a semmiért, és a kapcsolatról csak abban a kérdéskörben lehet beszélni, hogy vajon ő volt-e neked a legfontosabb, vagy sem.

Mint már többször említettem, a nyugati nők szerelmesek saját magukba, és fogalmuk sincs arról, hogy milyen értéktelenek. De semmi baj, ez a mentalitás kihalóban van, én elégedett vagyok a dolgok alakulásával.

2019.05.21. 17:58:37

A megfejtés: Anyuka türelmesen várta a kapcsolatotok fejlődését két évig, összeköltözés, házasság, unokák, de amikor ezek helyett az ellenkező irányt választottad és redukálni próbáltad a találkozásokat, rádöbbent, hogy ez a kapcsolat sehová sem tart, hogy nem gondolod olyan komolyan, mint ő várta, megszólalt a vészcsengő a fejében, rájött hogy neked eszed ágában sincs szorosabbra húzni a sajat pórázod és gyorsan átadta a pánikot a lányának is, hogy ennél bizony többet érdemel. A csaj könnyen belátta, hogy valóban előre haladás helyett visszalépés történt, gyorsan elhitte, hogy a herceg létezik és rá vár valahol, meg is hozta az áldozatot, vagyis feláldozott téged a boldog jövőért. Akkor lepődött meg, amikor ez téged abszolút nem rázott meg, várta volna, hogy próbálod visszatartani, vagy legalább sokat sírsz majd utána, de te nem, te simán elengedted.
"Megértettem döntését, de hiányozni fog."
Ezzel beáraztad a csajt, az ő szemszögéből kegyetlenül leértékelted! Ő most indul a királyfi ligába, egy hozzád hasonló halandónak minimum epekednie kellene utána, hiszen anyukája is megmondta hogy te kevés vagy neki, vagy te élsz orbitális tévedésben, vagy anyuka, de mivel anyukára hallgatott és most a herceget keresi, ezért inkább jobb lenne ha kiderülne, hogy te tévedtél. Na ezért próbál róla meggyőzni, hogy ő többet ér, mint amire te tartod és majd meglátod, hogy csúcspasik futnak utána és anyukájának volt igaza és persze neki, hogy rá hallgatott.

(A szövegből egyértelmű, hogy a heti egy találka nem a 2 év alatt volt, hanem a vége előtt.)

2019.05.21. 18:02:40

@Torokhang: hogy érted, hogy kihalóban van?

Ma konkrétan már egy 25 éves is itt tart. Már le van élve, több faszt fogott mint kilincset, és az elvárásai annyira az egekben, hogy még 7-10 évig megállapodni sem akar, mert ráér szerinte majd csak akkor.

2019.05.21. 18:14:49

@Captain Admin: persze, de nem fog megállapodni, mert addigra már egy rántottát sem csinálna egy Bill Gatesnél csóróbb, Thornál kevésbé szép palinak.

Azért lesz vége, mert nem lesznek gyerekeik. Legfeljebb 1-2. Kinek tanítják meg akkor ezt a baromságot? :D

Kb 10-20 év és eljön az a pont, ahol a szexből végletesen kiszoruló pasasoknak lesz egy élethű szexrobotjuk otthon, aki tud főzni. Annyi mesterséges intelligenciával és empátiával, amennyit a legtöbb nőtől kapnak, egy jóérzésű farkaskutya rendelkezik, nem állunk messze attól sem, hogy ezt leprogramozzák.

Az idióta nők és a szerencsétlenkedő pasasok kihalnak, a nagycsaládosok pedig megöröklik a Földet.

Kb ennyi

God Harald 2019.05.21. 21:18:15

@Kero88: teljesen igazad van! Tényleg jó lenne tudni hány évesek. Tizenéves koromban azt hittem, hogy a világot is legyőzi az igaz szerelem! Aztán rájöttem pár dologra:
-Egy rövid ideje működő kapcsolatnál a táv üzemmód nem működik
-Ha egy nőnek nem voltál elég jó hogy a faszija legyél, akkor barátjának se leszel jó. Minden kapcsolatot megszakítani!

NEXUS6 2019.05.22. 18:56:17

@Independientemente: Hasonlót én is láttam már ismerősömnél és minden szavaddal egyetértek. Srác is csaj is 8-9 kategória, anyuka meg eldöntötte, hogy a lány többet érdemel. Srác kicsit puhapöcs volt, az az hasonlóan megértő és kedves. Ahelyett hogy rendesen hisztisen kiborult volna. Mr. Spock stílus nem jön be a csajoknak.

dekás dezső 2019.05.23. 08:16:51

Abban a pillanatban tiltod le, amikor az anyja felé érzett frusztrált dühöt gyávaságból rajtad vezeti le. Nem, nem kell bosszút állni, meg volt anyósnak küldözgetni, nem vagy te nő. De Gézuka ne legyél balfasz, ne hagyd hogy bosszútáncot járva ugráljanak a megtépázott önbecsülésed hamvain;)

2019.05.23. 18:21:22

@borzlány:
szellemírókról nem hallottál? :D mit gondolsz az a félanalfabéta cigány szepesiniki magától izzadt össze 2 könyvet mikor a nevét nem tudná leírni hiba nélkül?
Lófaszt, mesélt pár zaftos sztorit, valami köcsög firkász kiszínezte azt fizetett ennek az erkölcstelen darab szarnak hogy adja a randa pofáját és nevét ehhez az úszó sportot lejárató rakás szarhoz.
Persze sok újat nem mondott vele, mindig is tudtuk hogy baszás orrba szájba asportolók magánélete, ott a csisztu is akinek a hamvas tini picsáját szét baszták és elsők közt szivárgott ki, mindenki baszik ezen nem értem miért kéne szemérmeskedni, valamivel ki kell élni az amúgy nem létező magánéletet meg az alkoholista tivornyák kimaradását a hétvégékből, ezzel nincs is semmi baj, de nem kell túlpörgetni ennyire.

2019.05.23. 18:32:29

@Captain Admin:
a szaros picsa meg egy olcsó gerinctelen kurva aki most bontogatja a szárnyait, lehetkésőbb belátja a gyerek hogy ezzel csak jól járt hogy megszabadították tőle

2019.05.23. 20:05:14

@Captain Admin:
magyarán a drágalátos anyuci is egy határ nagy ribanc volt annak idején és belátta hogy a édi kislánya is csak a pinájából fog tudni boldogulni, szóval kezdjen el gyúrni a tehetős juppik lehúzására, azok úgyis csak max 30 éves koráig tekintenek az ilyenre potenciális, befektetésben megtérülő partnernek, utána kénytelen lesz valami öregedő potrohos vállalkozó faszt fogni mielőtt kifut a korból.
Ha megmarad az ilyen csóró suttyó nincstelen háttérből vergődő balfaszok mellett még előbb utóbb felcsinálja egy ilyen és lesegethet agy véletlen bele szeret valami hasonló gyökérbe és hozzá megy, mire elválik már ott van hogy a sok lesajnált harmincas büdös tehén a zabigyerekkel. A mama csak ettől akarta megvédeni, ha már ő elbaszta a lánya ne bassza el.

A gyerek ott baszta el hogy a gyökér apja nem tanította meg neki hogy növesszen tököt és ne csináljon egy szánalmas idiótát magából az ilyen ribancok előtt, nyilván ennek is olyan apja van aki egy csóró vesztes béta aki bele fásulva a házasságába csak elvan az asszony mellett megtűrve vagy már rég ott hagyta az egész bandát és leszarja a kölykeit.

2019.05.23. 20:13:34

@Captain Admin: honnan tudod hogy nem volt egy gátlásos ocsmány testű kis pondró ez a csaj?
persze hogy nem hurcolta senki sehova, örült hogy valaki kilukasztotta a majdnem össze nőtt vagináját :D

erkölcsi hulla 2019.05.23. 21:59:18

@Torokhang: "Annyi mesterséges intelligenciával és empátiával, amennyit a legtöbb nőtől kapnak, egy jóérzésű farkaskutya rendelkezik"

Ne szidd már a farkaskutyákat, kikérik maguknak, végletekig társas lények, a túlélésük a falkától függ. Kikérik magukat hogy a mai nőkkel akár csak összehasonlítsd őket. Így is kihalófélben vannak, míg az életképtelen taigetosz picsákat meg orrba szájba támogatja a társadalom a pinájuk miatt.
süti beállítások módosítása