Se szerető, se balfék nem akarok lenni

2019. május 28. 07:43 - csajokespasik

A lány azt állítja, hogy szexmentes kapcsolatban él, mégis ragaszkodik a párjához. Levélírónk találkozgat vele, viszont azt nem tudja elhinni, hogy egy fiatal, csinos lány benne maradna egy olyan kapcsolatban, ami ilyen komoly szinten nincs rendben. Még nem történt köztük semmi, de nem tudja, meddig marad ez így.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

pár hete megismertem egy érdekes lányt, legalábbis a helyzet, amiben él, az számomra érdekes: egy 1 éve szexmentessé vált kapcsolatban van. Eleinte nem tudtam eldönteni, milyen szándékkal találkozik velem, de szerintem ha egy ellenkező neművel találkozik valaki a párja tudta nélkül, akár történik valami, akár nem, az ugyanúgy megcsalás. Legalább a nyitott kapcsolatot beszéltétek volna meg. Azt mondja, érzelmileg kötődik a barátjához, ő meg szereti kiszolgálni. Hát, ez nem hangzik túl jól.

Olyan szöveggel adta fel a hirdetést, hogy „barátkozás céljából”...Hát, ezt is sokféle képen lehet érteni, de én csak egyetlen dolog burkolását gyanítom benne, hogy mit is akarhat.

Megbeszéltük, hogy lazán vesszük a dolgot, bár elég sűrűn találkozunk, én nem lépek, mert nem tiszta nekem így, ha máshogy alakulna, nem tiltakoznék. Nem tudom, mennyire igaz, hogy szexmentes kapcsolatban él, és mit is vár tőlem, de nehéz elhinnem, hogy egy fiatal, csinos lány benne marad egy olyan kapcsolatban, ami ilyen komoly szinten nincs rendben. Egyelőre jól megvagyunk, sok közös programot szerveztünk, gyakran egész naposakat, és azt nem kérdezem, ilyenkor mit mond a párjának, hol van, milyen címszóval. Amit viszont nem csinálunk: telefon és cset. Csak e-mail. Az ő javaslatára. Tehát mégis van egy harmadik fél, ez biztos. Az én lelkiismeretem egyelőre tiszta, mert még semmi nem volt, de hogyan győzzem meg arról, hogy tisztán jobb lenne, ha lezárná azt a kapcsolatát. De ilyen formában nem akarom ezt sokáig folytatni. Se szerető, se balfék nem akarok lenni.

 
39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr114865314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.28. 08:03:55

Pedig a napnál világosabb, hogy balfék vagy.

Az ilyen minőségű nőtől mégis mit vársz? Hogy hozzád majd hűséges lesz, szívesen porszívózik, te meg játszhatsz a haverokkal playstationön? Ne légy barom! Ilyen jövőkép nincs.

A kislány élete tökéletes, csupán rendes szexre van szüksége időnként. Ezt vagy megadod neki, vagy nem, de ennél többre ő nem való. Az isten ajándéka az ilyen lány, hiszen még beszélgetni sem muszáj vele, te meg elmarod magadtól.

Ha meg végképp olyan hülye vagy, hogy állandóra akarnál ilyet tartani, akkor arra is az egyetlen reális esélyed, hogy olyan jó veled a szex, hogy megőrül tőle, és otthagyja a paliját.

titantoma 2019.05.28. 08:04:12

Jön majd mindjárt Captain Admin és kifejti, hogy miért vagy balf*sz és már rég le kellett volna varrnod a sunát. És igaza is lesz

exilis 2019.05.28. 08:07:35

Amíg nincs szex mégis mi alapján választana téged? Ha valóban akarod ezt a nőt a szex az egyetlen amivel célt érsz ember, ha vagy olyan jó fej mint a jelenlegije, és pluszban még neked fel is áll, akkor nyert ügyed van.

2019.05.28. 08:09:52

"Se szerető, se balfék nem akarok lenni."

Megnyugodhatsz, nem vagy szerető, hiszen nem dugod.

A csaj CSAK és KIZÁRÓLAG a lakhatás miatt él még együtt az előző gazdatesttel. Egyelőre próbálja feltérképezni az egzisztenciális helyzeted. Fizikailag biztosan nem vonzódik hozzád, mivel balfasz vagy és még csak le sem szopott.

A tanácsom az, hogy inkább járj el kurvázni, ott több érzelemre számíthatsz, és a dugások előtt jó balfasz módjára beszélgess el a nénikkel, szerintem megsajnálnak annyira, hogy fognak neked okos dolgokat mondani.

God Harald 2019.05.28. 08:48:51

Az amcsi díznihercegnős filmekben az ilyen könnyes taknyos sztorikból pár drámai fordulat után örök szerelem kerekedik. Amíg az ásóka el nem választ. Úgyhogy tapadj rá!:)

borzlány 2019.05.28. 09:26:12

Biztos vagyok benne, hogy ugyan a jelenlegi pasijával csak kiszolgáltatja magát, és olyan frigid mint a fagyasztóm, de a te varázslatos személyiségedbe annyira bele fog szeretni, hogy soha másra rá se néz, viszont lelkesen kényeztet téged szexuális módokon napi 3x, míg világ a világ.
Úgyhogy gyorsan kérd meg a kezét, és várjatok a nászéjszakáig. Egy év szexmentesség után vsz már újra összenőtt odalent, így teljes lesz a szüzesség-élmény.
Sok boldogságot!

2019.05.28. 10:05:02

Szenny, mi a lényedből árad,
harag ami lerombolja várad,
ártó fertő, mi körül vesz, betölt,
kv, sötét, neked már lefőtt!

Sikoly mi felkarcolja az eged,
romladék, azt mondja egyed,
rossz szájízt ad, s eröltet beléd,
ne hagyd, hisz nem vagy cseléd!

Harcolj, élj, vagy szeresd a kínt,
rádszort átok árt, s megérint,
a felhő sötét, erölködik a fény,
pedig ezt várja, sok gyarló lény!

Bánod már haszontalan valód,
jobb is, hogy nincs alattvalód,
nem érdemled, ha maradsz ilyen,
sosem tudod meg, a jó élet milyen!

EGY a Queen 2019.05.28. 10:57:06

@borzlány: ő hát! De hanyatlik a költészete..régen azért odafigyelt rá,hogy a sorok kezdőbetűt összeolvasva valami igazán inspiráló szöveg jöjjön ki,mondjuk “szopjál le” “megbaszlak” mittomén..de most már..csak a sima gagyesz szöveg maradt :(

2019.05.28. 11:06:32

@borzlány: "Biztos vagyok benne, hogy ugyan a jelenlegi pasijával csak kiszolgáltatja magát, és olyan frigid mint a fagyasztóm"

Ne magadból indulj ki baby, sok normális nő is van a világon! ;)

borzlány 2019.05.28. 12:16:07

@Captain Admin: hát szia, szívem csücske! Ma ne engem egyél ebédre, ugyanis virágos jókedvem van. Biztos lesz még alkalom arra, hogy rámvetítsd az összes furcsaságodat, de ma gyönyörű nap van, élvezzük, ne egymást fogyasszuk!

2019.05.28. 12:36:08

@borzlány: oké, de kicsit beszélhetnénk értelmes dolgokról is. Szeretek új dolgokat tanulni. Írhatnál pár férj csicskítási módszert, hát ha van amiről még nem hallottam eddig és neked tökéletesen bevált. Találékony csajnak ismertelek meg itt, gondolom van pár tuti módszer a tarsolyodban. :)
Lassan barátnője lesz a kisfiamnak, aztán idejében szeretném elkezdeni a felkészítését.

God Harald 2019.05.28. 12:36:58

@borzlány: na?! Olvadni kezdtek a sarki jégsapkák???:)))

borzlány 2019.05.28. 12:44:47

@Captain Admin: köszönöm a bókot (annak fogom fel, mert mint említettem jó napom van:)), de sztem a kisfiad ilyen apukával az én segítségem nélkül is nagyon ügyesen fog férjet csicskítani O:)
@God Harald: nem, de úgy érzem magam, mint aki Jézussal találkozott. Olyat alkottam ma, amit régóta próbálok, és most végre kezd közelíteni a művem a tökéletes felé.

God Harald 2019.05.28. 12:50:56

@borzlány: :))) akkor lécci változtasd át az egyik 19 literes palack vizünket borrá!
Meló, vagy megtanultál rántottát főzni?:)))

2019.05.28. 12:53:33

@borzlány: "Olyat alkottam ma, amit régóta próbálok, és most végre kezd közelíteni a művem a tökéletes felé."
Rád íratta a férjed az ingatlanból a saját részét is?

borzlány 2019.05.28. 13:05:17

@God Harald: nem lettem Jézus :D
Röhögj nyugodtan: kovászos kalács. Pár hónapja kovászolok, mert rájöttem, hogy az élesztőtől minden bajom van, viszont ez a műfaj sokkal nehezebb, és rengeteget mérgelődök miatta. Na de most! Kézzel dagasztottam meg és csodás lett, egy könnyű, hólyagos, illatos gyönyörűség. Alig várom, hogy megsüssem :)

God Harald 2019.05.28. 13:11:49

@borzlány: az komolyan hangzik. Biztos finom lesz. Nehogy odaégesd!

2019.05.28. 18:11:04

@borzlány: A feleségem nem szenvedheti az itteni pékárukat, különösen azt az albán hányást nem.

(Érdekes, hogy Magyarországon szinte csak a szar gasztró fut fel. Szamárfüles pizzák országa... Elvileg az albánok jó pékek, anno jugóban jó hírük volt. Ettetek már rendes kínai vagy vietnami/thai kaját? Ugye, hogy semmi köze ahhoz, amit itt aként árulnak?)

Ezért gyakorlatilag azonnal elkezdett otthon sütni kenyereket, és azóta én sem eszem mást. Melóhelyre is csak 3 apró kis szendvicset viszek: teljes kiőrlésű lisztből sült tésztával, ropogós malackaraj vagy csirkemell hússal, salátával, meg valamilyen olajjal (tökmag, szőlőmag, olíva).

Amíg haza nem érek, és nem fogad a tál finom, meleg étel :)

Bájdövéj. [Ez a reklám helye.] Persze beszélek én is összevissza sok marhaságot párkapcsolatokról, szexről és hasonlókról, de a lényeg kimarad. A mindennapok öröme, ahol tényleg együtt van az egész család: az étkezés. A hazai közösségünk eminens tagjának (Anna) van egy étterme Nógrád mélyén. www.malomudvar.com/en/menu

Az ennivalói hátborzongatóan finomak, egyszemélyben feltalálta a filipino-magyar fúziós konyhát, és néhány év alatt szinte tökéletesen megtanult magyarul. Nála étkezve olyan, mintha én újra a szigeteken lennék, és a feleségem, Jane mintha mindig is itt érezte volna magát otthon. Elég az hozzá, hogy bevállalta azt is, ami szerintem a végső minőségbiztosítás egy étteremben: a látványkonyhát. Ha valakit érdekel az, hogy milyen egy IGAZI ázsiai konyhában enni, akkor látogassa meg.

2019.05.28. 18:12:47

@EGY a Queen: előbb utóbb minden művész kiég és letargiába zuhan :D

ez a faszi meg hiába nem akar balfasz lenni, de MÁR egy tökéletesen nagy balfasz. A hülye kis ribanc csak szórakozik vele, már rég választás elé kellett volna állítani hogy vagy feljön megbaszatni magát vagy tűnjön a picsába aztán játsszon az apja faszával amiből kifolyt :D
Liánozás tökéletes esete a "csak barátkozni" akaró de azért még kényelmes a másik bukszájából élni típusú két sapka szart nem érő picsák egyikétől.
Én biztos kibasznám, és elküldeném a bús picsába egyből miután megdugtam, az ilyet egy percig is vétek komolyan venni, a következőből is ugyanúgy hülyét fog csinálni.

2019.05.28. 18:15:34

@Torokhang:
mert egy tápos kis csíra geci vagy haver, a teljes kiőrlésű madár kajáddal együtt, az ilyen kis koton szökevényeket sajnálja le magasról a sok segg sötét magyar picsa is, pedig az már nagy szégyen ha az ilyen semmire kellő értéktelen lukak is átnéznek valakin ;)

borzlány 2019.05.28. 18:32:30

@Torokhang: ez jól hangzik! Némely családtagjaim egész közel laknak oda, ráuszítom őket.
A gasztróban azért vannak jó trendek is, és hála az égnek kezd fizetőképes kereslet lenni a drágább, de minőségi ételekre. Tény, hogy minden igényes helyre jut öt albán pékség/fagyizó, na de örüljünk a kis dolgoknak is.

2019.05.28. 19:43:10

@Kritikus Intrikus: Ne drogozz, pajtás. Jobb helyeken fejbe lőnek érte.

God Harald 2019.05.28. 19:49:17

@Torokhang: az európai embereknek készült “kínai” kaják egyáltalán nem azok. De Kínában nagyon finomak!

2019.05.28. 20:11:12

@borzlány: Örüljünk, örüljünk :)

2019.05.29. 09:27:01

@borzlány: " Tény, hogy minden igényes helyre jut öt albán pékség/fagyizó, na de örüljünk a kis dolgoknak is."

Az albánok ott cseszik el, hogy mindent ugyanabból az egyfajta szétfehérített finomlisztből, rövid kelesztési idejű tésztából tolnak. Minden kalácstésztából (kissé édesen) készül és bődületesen fel van fújva. Sajnos fagyit nem nagyon tudok készíteni.. de kenyeret évek óta nem veszek, inkább magam sütöm, még, ha sok időt is elvesz. Sajnos egyenletesen jó lisztet nehéz találni..

borzlány 2019.05.29. 09:45:07

@Womb Raider: igen, ezek a "pékségek" amit művelnek, az igénytelenség. Gyorsan, sokat, szart. És megveszik, mert sok és óccsó :P
A fagyit a legegyszerűbb otthon csinálni szerintem, főleg ha van gép (nekünk tavaly lett, anélkül is lehet). Én nem szoktam főzni se, a gyümiből készült szörbet a legjobb, esetleg tejszínnel/mascarponéval elkeverve, a férjem szokott vaníliát főzni (kb mint a madártej), egyik jobb mint a másik, tényleg könnyű, próbáld ki :)
Mennyi házi pék gyűlt itt össze. Király :)

2019.05.29. 10:19:22

Én csak popcornt árulok kommentelőknek.
{\__/}
( • . •)
/ >

2019.05.29. 10:19:22

@borzlány: Ööö.. a szörbet az kb ugyanaz, mint a granita? Mer' az még nekem is megy:) de a pancsolósabb dolgokhoz lusta vagyok. Sajna a fagylat 'kultúra' is túl lett tolva, a gépzsíros-majomagyvelős és a békanyálas-guanós irány nagyon nem jön be. Ha a kreativitás abban merül ki, hogy elképesztő alapanyagokat párosítunk egymással és LSD trip közben elnevezzük.. akkor inkább marad a purista megközelítés.. vanília..vaníliából és tojásból-tejszínnel, vagy a csoki..csokival, a citrom..és a puncs, rumos mazsolával. Ennyi. Jó..még a kávézaccos is jöhet :)

borzlány 2019.05.29. 10:46:43

@Womb Raider: fogalmam sincs, mi a granita. A szörbet simán gyümölcspép és cukorszirup, esetleg pici citromlé. (nálunk főleg a gyümölcsfagyik mennek)
Ne is mondd, én se bírom a bazsalikomos ibolyafagyit meg társait. A fagyi legyen egyszerű de tökéletes.
Nyári reggeleken meg vaníliafagyi a kávéba. Ahhhh :)

Rita Vrataski 2019.05.29. 11:33:44

@borzlány: Mi is vettünk egy fagyigépet (nem használták, polcon állt, nem is értem pedig szuper :)) a tökéletes házi vanília fagyi receptet megtaláltuk (Chili @ Vanilia recept) a gyümölcsös: tejszín, mascarpone, gyümölcspép? be a gépbe?

borzlány 2019.05.29. 11:43:31

@Rita Vrataski: úgy szoktuk, hogy gyümölcsöt leturmixolni, hozzákeverni tejszínhabot és/vagy mascarponét, cukor(pótló) meg esetleg citromlé, és ha finom, mehet a gépbe, fagyinak is finom lesz.
Meglestem a receptet, jónak tűnik. Nálunk ugyanígy, csak tejből, a felvert tojásfehérjével készül. Habosabb és könnyebb mint ez lehet (imádom a madártejet, arra hajaz erősen). De ki fogom ezt is próbálni.

borzlány 2019.05.29. 11:49:57

@Rita Vrataski: ja és még görög és/vagy natúr joghurt is szokott belemenni.

2019.05.29. 12:05:59

@borzlány: a granita is jégkása..kb.. : www.pralineparadicsom.hu/2013/08/granita-variaciok.html

Ez meg a jövő: www.fagyicentrum.hu/index.php/hu/aktualitasok Assszongya: Magic Unicorn!!! Olyan, mint a My Little Pony..csak apgrédelve!

Rita Vrataski 2019.05.29. 12:12:25

@borzlány: köszi :) igen, a Chilisben nincs tojásfehérje csak sárgája a hab tuti könnyít rajta. de probáld ki, krémes, vaníliás ( ha igazit raksz bele akkor meg főleg) gyümölcsöset még nem próbáltunk, köszi a receptet. :)

borzlány 2019.05.29. 13:37:53

@Rita Vrataski: na az előzőre hamar kattintottam. Szóval joghurtot mindig rakok bele, hogy ki ne csapja a fehérjét a nemsavanyú tejes cuccból a gyümölcs (az ritka undi)

@Womb Raider: á most már látom. Igazából ugyanaz, csak a megfagyás különböző fokozatain.
Ez a fagyicentrum jól felhúzott. "Fagylalt alap" pálmazsír bazz. A medzsik unikorn gondolom vmi extra műanyag hányás lehet. A gyerekek sajnos imádják az ilyesmit, mert színes és csillog :P

masszazsinfo.hu 2019.05.29. 15:40:48

@Torokhang: Köszi, végre egy kis üdítő gasztronómia itt a sok önjelölt párkapcsolati mindentudásban! :-) Megyünk Nógrádba zabbantani!

rozsomák 2019.05.29. 16:02:59

"de szerintem ha egy ellenkező neművel találkozik valaki a párja tudta nélkül, akár történik valami, akár nem, az ugyanúgy megcsalás."

Szerintem sürgősen keress fel egy elmeorvost !

Valszeg te az a típus vagy, aki a párját legszívesebben bezárná a négy fal közé - esetleg a pincében tartaná láncon - mert annyira kisebbrendűségi érzése van, ami káros magára de legfőképp a környezetében, pláne a vele kapcsolatban élőkre...

Viszont ezzel szemben, amennyibe rádmosolygnna valaki, mondjuk egy eladó - akinek az a dolga, hogy mosolygjon - te egyből azt hinnéd, hogy felkínálja magát hogy dugd meg... Pedig nem.
De Te rá is ugranál ! Ugye ?

Neked alapvető szociális - és ezzel összefüggő kommunikációs zavaraid vannak szerintem.
süti beállítások módosítása