Mindenért a volt férjét hívja, pedig itt volnék én is

2019. május 31. 07:52 - csajokespasik

Nehéz úgy fenntartani egy kapcsolatot, ahol a volt férj még mindig jelen van. Mivel ezzel a helyzettel nem lehet mit tenni, Levélírónk azt javasolja magának és a hasonló szituációban vergődő férfiaknak, hogy próbáljanak nem agyalni ezen: más megoldás nincs. Mert vastag bőr kell ahhoz, ha az elődöd ágyában szexelsz, a házában laksz és együtt élsz a gyerekeivel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

szeretném kiírni magamból, ami zajlik a bensőmben:

Vannak a FÉRFIAK, és vannak a pipogya férfiak, a megalkuvóbbak, de mégis nyugodtabban élők. Én az utóbbi vagyok, 40 évesen, pár kapcsolaton túl, több diplomával, publikációkkal, családi házzal, autóval, jó munkahellyel pótlék vagyok mindenhol.

Gyerekem nincs- másét nevelem. Azaz, dehogy nevelem- együtt élek velük. Mivel a nő kellett nekem, így csatolt áruként vannak a gyerekei. Eddig sosem éltem gyerekekkel, kamaszokkal. Nem leányálom, de nem is gondoltam, hogy az lesz. Mostanra eljutottam oda, hogy nevelje őket az anyjuk. Én az anyjukkal élek, kisebb-nagyobb vitákkal.

Megelégedtem azzal, amit kaptam a sorstól. Igaz, néha rohadt nehéz. Vastag bőr kell,- hogy mihez? Aludni az elődöd ágyában, lakni a házában, együtt élni a gyerekeivel, jópofizni a családjával, sőt, még az ex családjával is, szórakozni a volt férj barátaival. Kinyitom a szekrényt és az elődöm csavarhúzója néz szembe velem a polcról, leülök az asztalhoz, az ő helyére ülök, jön a postás, az ő nevére hoz levelet. Minden az övé, csak ő nincs itt fizikálisan. Ha békét, és nyugalmat akarok, akkor a fapofa effektus a megfelelő. Nem csak a nőt kaptam- ezek mind jöttek vele. Már változott kicsit, de elmondom nektek mi vezetett idáig. Mindennapi internetes ismerkedés volt, hétvégi randikkal, általában nálam. Kettesben kirándulások, wellness. A gyerek az apjával volt, otthon. Tökéletes, gondoltam. A nő vidám, értelmes, jó társaság. Nem is volt fura, hogy ha a kedvesemnek bármire szüksége volt, hívta a férjét, amikor együtt kirándultunk és defektet kapott, akkor is a távol lévő férjet hívta, sosem engem- mindig a férjet. Kerékcsere, fűnyírás, mosógépszerelés, vásárlás, telefon csere, fuvarozás ide-oda …, mindig. A volt férj pedig mindig segített. Már tudom- kötelességtudatból, bűntudatból, de mindig ott volt, ha kellett. Kicsit sz@rul éreztem magam, de hozzászoktam. Nekünk csak a kettesben töltött idő volt, de az tökéletes volt. Aztán elvált, és a volt pasi is becsajozott, de a nőm továbbra is igénybe vette volna a szolgáltatásokat. Csakhogy az új nőnek ez nem tetszett- hát ki maradt? Nem,- tévedtek. Még ma sem engem kér meg, hanem most már a kamasz gyerekét. Minden feladatra, amit eddig a volt pasi végzett. Én csak a szerető maradtam, aki alszik ,kfél a volt férj ágyában, akivel jó programokat szervezni, aki elviszi nyaralni, vacsorázni, aki főz neki, akivel kiteljesedhet a bolondságokban, aki partner mindenben- amire ő szeretné, de arra se jó, hogy a gyerekét különórára vigye…

Jó ez nekem? -Nem rossz. Tudom, nem az örökkévalóság ez a kapcsolat, de nemsokára a gyerekek kirepülnek, és marad nekem a NŐ. Ennyit meg még tudok várni. Addig maradnak a hétvégi kiruccanások, a bulik, és a ”magamra csukom a szoba ajtaját” hétköznapok.

Igen, sajnálom az elődömet, de biztosan oka van amiért ezt kapta, ahogyan annak is, hogy én ezt elviselem. Megmagyarázhatatlan?

Igen, vállalom: pipogya vagyok. De olvastam itt a posztokat mostanában, mindenki az exre hisztizik, emberek, hiszen ez a ti életetek, éljétek! Én is élem, így ahogy nekem jó. Az exeimre nem is gondolok. Szóval, aki nőként- férfiként hisztizik az exre- az gondoljon arra, mit él át az új ember az életében. Egyszer élünk, azt éljük már jól -azaz, ahogy nekünk jó. Nekem jó, és sz@rjuk le  a külvilágot.

Remélem, lesz pár ember, akiben változnak a gondolatok, elfelejtik az önsajnálatot- és elkezdenek élni végre,

Üdv.

 
94 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4114871484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.31. 08:26:56

"Vastag bőr kell,- hogy mihez? Aludni az elődöd ágyában, lakni a házában, együtt élni a gyerekeivel, jópofizni a családjával, sőt, még az ex családjával is, szórakozni a volt férj barátaival. "

Öööö.. csak halkan kérdem.. valami szerződés kötelez arra, hogy a 'máséban' lakj???
Vagy annyit nem ér meg a buli, hogy a sajátodba költöztesd őket? Vagy ők nem akarják annyira? Kicsit retusált ez így nekem..

"Igen, sajnálom az elődömet, de biztosan oka van amiért ezt kapta, ahogyan annak is, hogy én ezt elviselem. Megmagyarázhatatlan?"
Mármint mit?? Gyerekeket, feleséget..családot, a sajátban??? ÓÓóóó... szegény:(
Amikor te csak egy nőre vágysz..

Felsőmocsoládi 2019.05.31. 08:27:12

Mamlasz vagy, de van lóvéd wellnessezni és biztos jó nagy a bré. Ennyi elég is.

Elementáris 2019.05.31. 08:34:13

@Womb Raider: igazából, csak a NŐt kapja, a többin átlép :). Miért vinné az egész családot magához? Elviseli a "kicsi" rosszat- és néha hazalibben a sajátjába,ha besokall...

2019.05.31. 08:59:17

Mi ez az elmebeteg poszt???
Mi baja a posztolónak?
Ki kötelezi erre az életmódra?
Miért olvassuk mi ezt a szarságot?
Ki kötelez erre minket?

2019.05.31. 09:04:35

Egészen az utolsó előtti előtti bekezdésig úgy voltam vele, hogy csóri balfasz, írni kellene neki valami motiválót, mert ez azért mégiscsak értékelendő, hogy valaki beismeri magának a saját hiányosságait, ráadásul még ezt mások elől sem titkolja. Vártam, hogy mi lesz a kérdés, milyen tanácsot kérsz, erre a pofámba hazudsz bazdmeg.

"Tudom, nem az örökkévalóság ez a kapcsolat, de nemsokára a gyerekek kirepülnek, és marad nekem a NŐ"
Egy erősen leértékelt nő. Ezt hívják igénytelenségnek, amikor a saját bőrödön tapasztalható fost, megmagyarázod, hogy az valójában miért is jó. Mint az elvált egyedül maradó nők, akik bár minden este telebőgik a párnát, napközben mégis azt kommunikálják, hogy soha sem voltak még ilyen boldogok, mint amióta egyedül, szabadon stb élnek.

"Én is élem, így ahogy nekem jó. Az exeimre nem is gondolok. Szóval, aki nőként- férfiként hisztizik az exre- az gondoljon arra, mit él át az új ember az életében. Egyszer élünk, azt éljük már jól -azaz, ahogy nekünk jó. Nekem jó, és sz@rjuk le a külvilágot."

Mindezt leírod úgy bazdmeg, hogy a bejegyzésed ezidáig az elejétől kezdve pont csak a panaszkodásodról szólt, hogy mennyire szar is neked. Amit amúgy el is hiszek, mert egy férfi sem helyezné magát önként ebbe a helyzetbe. De fel a fejjel, vannak tőled balfaszabbak is, pl a nőd exe!

God Harald 2019.05.31. 09:05:14

@Daenerys Targaryen: minden kérdésedre választ kapsz, ha küldesz egy sárkánytojást!:)

Elementáris 2019.05.31. 09:16:08

@Captain Admin: figyu, poszter akár egy "here" is lehet. Nem lehet eldönteni, hogy szar neki,vagy dicsekszik, hogy így is lehet.Egy kakukk aki beült más fészkébe.Azt írja, 40es, tehát ha ez a nő se marad mellette, akkor keresgélhet újra, így inkább kivár.Szánalmas. Az ex örülhet, hogy kilépett, de a nő tudhat valamit.Kíváncsi lennék mit

2019.05.31. 09:19:45

@Elementáris: pinája van. Mint látni, sokaknak még ez is érték, önmagában.

God Harald 2019.05.31. 09:35:32

“amikor együtt kirándultunk és defektet kapott, akkor is a távol lévő férjet hívta, sosem engem”
Tehát: te annyira “pipogya” vagy, hogy inkább ott álltatok, míg megjött apa?:))) Anyu vezet nálatok? Ez kényelem, vagy “pipogyaság”? Apa kocsit hajt!!!:)))

Father Justice ☢ 2019.05.31. 09:37:12

Ha ötször ennyi diplomád lenne, azzal sem lennél beljebb, mert az Élet nevű tantárgy axiómáit nem az egyetemen lehet elsajátítani. Például azt a triviális alapvetést, hogy más gyerekét pénzelheted, de nem nevelheted, neked is a saját károdon kellett megtanulnod.

Ha ilyen egzisztenciával, gyermektelen 40 éves férfiként az a legjobb opciód, hogy egy faszkalap leszármazottait pénzeled a fixpunciért cserébe, valószínűleg nemcsak az önbecsülésed van a béka segge alatt, hanem külsőre sem ütöd meg az ideális céltartományod (max. 30 éves, független, gyermektelen, sunapozitív nő) ingerküszöbét. Innentől kezdve egyértelmű az is, hogy nem az ultimate biovibrátor, hanem a plusz pénztárca szerepét töltöd be Erzsi rendszerében. Pontosabban az elsődleges pénztárcáét, mert nyilvánvaló az is, hogy a mindennapi alapkiadások és az emlegetett közös programok költségeit ebben a konstrukcióban javarészt te állod.

Igazából nem is lenne nagy gond ezzel, ha valóban úgy látnád, hogy az egy dugásra jutó fajlagos költség még a sok zavaró tényező ellenére is vállalható számodra. Csakhogy ha így lenne, meg sem születik ez a poszt.

Valójában kurvára zavar, hogy Erzsi életében még mindig "baby daddy" a No1. férfi, de immáron a kamasz fiát is tökösebbnek és tettrekészebbnek tartja nálad. Mivel arra már te is rájöttél, hogy ez soha nem is fog megváltozni, az utolsó szalmaszálba kapaszkodnál: "..de nemsokára a gyerekek kirepülnek, és marad nekem a NŐ. Ennyit meg még tudok várni."

Nade mi a garancia arra, hogy "A NŐ" ott marad neked, miután (egy évtized múlva?) a legfiatalabb gyerekkel együtt a volt férje is végleg eltűnik a képből? Ha jobb híján veled is marad, lesz egy 50+ korú nőd, akire már nem tudsz érdemben rágerjedni, a gyerekei meg nem a te gyerekeid, tehát le sem szarnak majd. Ha pedig genetikai lottónyertesként a felső 1%-ba tartozik "A NŐ", és még akkor is sunapozitív lesz, de az erőforrásaidra már nem lesz szüksége, lazán dobhat a picsába, és lecserélhet egy harmincas kúrógépre. Vagy akkor is, ha menet közben bármi miatt megzuhansz anyagilag - jópár számodra előnytelen forgatókönyv létezik. Közben az esély, hogy saját gyerekeid legyenek, évről évre csökken.

A jelen helyzetben tehát egyetlen kérdést kell feltenned magadnak, és a sok diplomát félretéve, pusztán a józan ész természetes fényében megválaszolni: "Lehet-e ezt ennél jobban elbaszni?"

2019.05.31. 10:00:02

@Father Justice ☢: excellent!

Hogy nekem (is) mennyire hiányoznak ezek a kommentek...

2019.05.31. 10:16:12

A zélet értelme a dugás, a házasságé a pina!
@Father Justice ☢: +1
@Captain Admin: +1
@Daenerys Targaryen: +1

Három férfi, (meg egy kicsi) nem tévedhet!

2019.05.31. 10:38:33

Szerintem az történt, hogy a nő túl sok csp-s kommentet olvasott, amikből megtudta, hogyha az új hapsit a régi helyettesítésére használja, akkor egy utolsó senkiházi ribanc lesz. És mivel nem akar utolsó senkiházi ribancnak tűnni, így kínosan ügyel rá, hogy az új hapsi ne érezze, hogy bármi dolga van a kiscsaláddal.

Remélem, hogy a mostani kommenteket is olvasni fogja, amiből végre megérti, hogy nem tud olyat tenni, ami alapján ezek a szintelméletezős szerencsétlenek nem fogják utolsó senkiházi ribancnak gondolni, és így inkább végre a partnerével fogja megbeszélni, hogy mi, hogy legyen :)

God Harald 2019.05.31. 10:49:02

@Sally and Billy: azért még várjuk meg a rasszista és a drogos átfogó véleményét is:)))

Kivagyokén1 2019.05.31. 11:27:39

@Sally and Billy: amennyiben áll az elméleted, akkor a nő olvashat bármit,már nem fog megváltozni és mindig talál egy gazdatestet.

borzlány 2019.05.31. 11:39:29

Egyszer élünk, éljünk jól! Pillanat, máris élni kezdek, csak előtte 9 oldalon keresztül nyavalygok azon, hogy a saját faékegyszerűségű döntéseim előrelátható következményeit kell elviselnem.
Egy naplementés kép még azért elkelne mellé, hogy teljes legyen az idill.

Elementáris 2019.05.31. 11:45:00

@borzlány: nem tudom eldönteni, hogy nyafogás-e az eleje, vagy egyszerű tényközlés.

Elementáris 2019.05.31. 11:46:26

@borzlány: kíváncsi lennék poszter facebook profiljára

borzlány 2019.05.31. 12:11:43

@Elementáris: nekem nem az jön le ebből a rinyából, hogy próbált volna kommunikálni a nővel. Amikor ketten mennek el kirándulni, és defektkor az exet hívja a nő, azért legkésőbb ebben a pillanatban lehetett volna 1. azt mondani, hogy NE, és felcsörögni vki mást, legrosszabb esetben az autómentőt 2. rákérdezni, hogy mégis miért pont őt? És értelmes közléseket tenni, pl hogy "nekem rosszulesik hogy Jenőt hívod még mindig folyton, rám nem is számítasz, miért van ez?", mire a nő adhatja a következő válaszokat:
1. mert megpróbáltam rád számítani, és nem jöttél / elbénáztad / késtél 3 napot
2. mert nem akarok tőled szívességeket kérni, mert így is folyton savanyú pofával mászkálsz
3. mert azt hittem, neked a terhedre lenne
stb stb, majd ennek függvényében lehet továbblépni a szituban.

2019.05.31. 12:18:56

@borzlány: csajok, nem értem miért szégyellősködtök, van itt annyi kommentbalfasz, kérdezzétek meg nyíltan, mit miért tesznek ilyen helyzetekben! Láthatjátok, egy kis punci reményéért bármire hajlandóak.

Elementáris 2019.05.31. 12:34:52

@borzlány: hát, nekem meg az jön át, hogy egy terhet adott le ezzel. Tényleg csak a kufirc maradt neki.A nő a volt pasihoz szokott, és elvárta a segítséget-hiszen mégis a gyerek apja. Poszter meg másért kell neki. Hát, mégse legyen egyedül.Sekélyes lelkivilágra utal, hogy a régi ágyban alszanak,arra se méltatja posztert, hogy szobát cseréljen a gyerekkel.Ez minden oldalról szánalmas.-bár nem ismerjük a körülményeket. De, ha igaz, hogy poszter saját házzal bír, akkor biztos van oka, hogy nem ott élnek.Vagy nem egy közösben.Azt nem írja, hogy milyen régi ez a kapcsolat.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.31. 12:40:42

@Captain Admin: „van itt annyi kommentbalfasz”

Te vagy az egyik buzikám! Amúgy itt ugassál nekem te megszégyenült, gyáva féreg! Már ha egyáltalán van vér a faszodban, te DK-hülye.

God Harald 2019.05.31. 12:55:08

@The Cortez: nono, azért ahhoz hogy egy nőt ököllel megüssünk, ahhoz halált megvető bátorságra van szükség!:)))

borzlány 2019.05.31. 13:18:15

@Elementáris: maradjunk abban, hogy elég furcsa a helyzet minden oldalról. Ha wellnessezni volt pénz, akkor egy új franciaágy se kéne, hogy gondot okozzon egyik félnek se. Persze lehet, hogy a lomtalanítást várják azóta is.

2019.05.31. 13:58:57

@borzlány: miért cserélné le a nő az ágyat? Megfelelt az exnek, az ex utáni 8 másik palinak is és most a poszternek is?

Az ágy csak bűnbak. Poszter azt hiszi, ha egy teljesen exmentes környezetben lennének, akkor a nő nem az exre gondolna. Tipikus balfasz mentalitás. Aki kevés a nőknek, az járjon fizetős kurvákhoz, mint Cortez kommentbalfasz. Az is pina, csak kicsit használtabb, meg kicsit több vele a kockázat. De annyit megér nekik.

Elementáris 2019.05.31. 14:08:17

@Captain Admin: Nem tudhatjuk milyen volt poszterünk előélete.Lehet ilyenekben szocializálódott. Az talán pozitív, hogy már megfogalmazta- nemcsak magában ezeket. A nő, sosem jut el erre a pontra.

2019.05.31. 14:09:59

@Elementáris: teljesen mindegy az előélet. A felnőtt ember azért az, mert felülírja az otthonról hozott rossz beidegződéseket.

2019.05.31. 14:11:35

@The Cortez: mizu? Letelt a műszak, már használhatod a telód? :D
Ráadásul 31.-én még van mobil neted?

Elementáris 2019.05.31. 14:12:27

@Captain Admin: ehhez azért kell némi érzelmi intelligencia is.- mindkét részről egy kapcsolatban.A nőnek tudnia kellene, hogy milyen megalázó lehet a pasasnak a volt férj papucsát hordani- de leszarja. Poszter meg lehet már nem talál más nőt ezért megalkuszik.

Elementáris 2019.05.31. 14:18:58

@Captain Admin: pasiként Te megtennéd, hogy odaköltözöl az elődöd fészkébe? Van olyan nő aki miatt megtennéd? csak véleményt kérnék

2019.05.31. 14:19:55

@Elementáris: jól látod, de nem eléggé. A nő nagyon is jól tudja, hogy ez mennyire megalázó a papucsnak. De ezt élvezi, hiszen így királynőnek érezheti magát.

youtu.be/iy1AgqBRnbA

2019.05.31. 14:21:28

@Elementáris: soha, de kúrnám rendszeresen gond nélkül. Még izgatna is, gondoskodnék róla, hogy ott hagyjam rendesen a génállományom.

Elementáris 2019.05.31. 14:23:53

@Captain Admin: egy darabig, ok..és amikor komolyabbra fordul?

2019.05.31. 14:28:09

@Elementáris: egy elvált, gyerekes nővel mi fordulna komolyabbra? Komolyabban járnék hozzá dugni?

Elementáris 2019.05.31. 14:30:21

@Captain Admin: haha, összecuccolás szóba se jöhetne?

borzlány 2019.05.31. 14:42:32

@Captain Admin: "A felnőtt ember azért az, mert felülírja az otthonról hozott rossz beidegződéseket. "
Mondja az, akinek olyan súlyos anyaproblémái vannak, hogy a szent/szajha komplexusával egész keresztes hadjáratot visel :o

2019.05.31. 14:47:55

@borzlány: kizárt. Semmi előnye egy 10-essel fiatalabb, vagy egy ugyanannyi idős, de még nem szült nőhöz képest. Hátránya azonban rengeteg van.

2019.05.31. 14:48:43

@borzlány: megtennéd, h mesélnél az anyaproblémáimról? Tényleg érdekel.

2019.05.31. 16:02:49

@Father Justice ☢:
Igazándiból azzal hogy nincsen saját gyerekei nem igazán vesztett túl sok mindent, mert jó eséllyel azok is le fogják szarni miután kirepülnek. Sőt ha van eszük akkor innen nagyon messze repülnek, Európa túlfeléig ott meg pláne nem az apjuk lesz a legnagyobb gondjuk.
Arról nem is beszélve hogy az ember 40 évesen már kurvára nem azon agyal hogy gyereket kéne csinálni valami hülye picsával, mert normális ember ilyenkor legfeljebb csak balesetből csinál már gyereket, hanem az hogy a maradék 15-20 évét ameddig végleg ki nem esik a partner keresési pixisből még lehetőleg jól eltöltse, meg hogy az öreg éveire megfelelő mennyiségű tartalékot szedjen össze. Legalábbis én ezen tepernék 40en túl.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.31. 22:44:25

@Captain Admin: Megvagyok. Te találtál már melót? Ha nem szólj, mert takarítót keresnek a cégnél.

Somogyi József 2019.06.01. 08:26:41

@The Cortez: Azt állítód, hogy takarítani alantas dolog?

sure_shot 2019.06.01. 09:30:26

Ennél a nagyon okos, nagyon vidám nőnél dugásra, meg bohóckodásra vagy idomítva te kis bulibohóc cukimókus:D. De persze többet akarsz, de amúgy jó neked így is, dehát nahát. Ja, a férfiak meg elvégzik helyetted a piszkos melót. Gondolj bele milyen szar lenne fordítva, ha csak csicskáztatnának és nem lenne se pina se lófasz. Na ugye. Nyugi, nem fog sokáig tartani, de van egy olyan sejtésem, hogy ezt nem te fogod eldönteni.

2019.06.01. 11:26:02

@borzlány: "nekem nem az jön le ebből a rinyából, hogy próbált volna kommunikálni a nővel. Amikor ketten mennek el kirándulni, és defektkor az exet hívja a nő"

Most őszintén.. aki egy defektkor (férfiként) nem kezeli a problémát cselekvőn, csak pislog bambán..az mit vár? Szóval tudja a fene.. nekem a filmek végefőcímében feltűnő pársoros , a jogkövetkezményeket hárító deklaráció jut eszembe..
"Nem is volt fura, hogy ha a kedvesemnek bármire szüksége volt, hívta a férjét, amikor együtt kirándultunk és defektet kapott, akkor is a távol lévő férjet hívta, sosem engem- mindig a férjet. Kerékcsere, fűnyírás, mosógépszerelés, vásárlás, telefon csere, fuvarozás ide-oda …, mindig."

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.01. 13:03:09

@Somogyi József: Dehogy, de nálunk pályakezdőket is felvesznek.

2019.06.01. 18:20:00

@Womb Raider: bmeg, egy férfi nem kap defektet.

2019.06.01. 21:21:28

@Captain Admin: napkommentye bammeg :-))))

God Harald 2019.06.01. 21:52:41

@Daenerys Targaryen: defektes férfi nem kap defektet bameg!:)))

God Harald 2019.06.02. 00:09:37

@Captain Admin: márhogy a pszichopata génállományodat??? Hát nem volt elég hogy találtál egy agyhalott vaginát akibe belepetézhettél? Még létre kellenne hozni egy kis faszkupakot?:)))

2019.06.02. 06:44:03

@Daenerys Targaryen: soha nem kaptam defektet. Bár én mindig törődtem a kocsival, amit használok. Egyszer azt hittem, hogy mégis, de mivel sejtettem, hogy csak az egyik gyökér szomszédom eresztette le a kereket, neki sem kezdtem a kerékcserének, begurultam úgy a gumishoz. Igazam lett.

2019.06.02. 06:56:07

@God Harald: jajj, jót nevettem most. Köszi. :)

Hidd el kellemes, amikor a magad fajta balfasz szerencsétlenekről ordít az irigység. Ilyenkor mindig éreztettitek azt amit a nők már nem tudnak (mivel annyira megszoktam már ezt tőlük), hogy milyen is a minőséghez tartozni, az általad is képviselt mennyiségi, hulladék kategóriával ellentétben.

Mivel ez fordítva is ugyanígy működik, leírok egy pénteki esetet. Épp battyogok kicsivel dél előtt a navhoz, hogy cigánykodjak egy sort a kedvenc, mosolygós ügyintézőmnél (elvált 30-as, eddig mindent megoldott nekem), erre jön szembe 3 középsuli alsós kiscsaj, már messziről mosolyognak, összesúgnak, majd közel érve bekóstolnak. :)

Komolyan mondom, rendesen feldobta a napom, hogy a 20+ év korkülönbség tartományban is tárva nyitva a kapu. Most pedig ismét jó érzés realizálni, hogy pl neked az életben nem volt hasonló élményed sem (pláne, hogy minőségi nőt dugjál), a jővőnem pedig már nem is lesz. De ez így van rendjén. Nem nyerhet mindenki a genetikai lottón. Kellenek vesztesek is, akikhez viszonyítva a nők konnyen megtalálják a minőséget. ;)

2019.06.02. 10:17:11

@Captain Admin:
hogyne, bekóstolnak, szóval 3 ócska büdös csitri kollektívan körbe vihogott, az egyik még a bölcsész keretes szemövegét is megigazította, a másik meg rábaszott egyet a barátnője seggére :D

Ne röhögtess már cimbora, ennyire alacsonyra ne add már, kis taknyos ovodásokba is már potenciális pinát látsz bele?
Ezek még 10 évvel később se fogják kapizsgálni se hogy kell egy fasszal rendesen bánni, utána meg már kb mindegy is lesz, addigra elbasszák az életüket.

2019.06.02. 10:21:21

Aztán az a 20+ jó lesz 30+-nak is, bár a számsorban 20 felett van bőven még magasabb is ;) Eszem faszom megáll rajtad hapikám

2019.06.02. 10:34:58

@Kritikus Intrikus: neked is lehet véleményed és ízlésed is. Nekem is. Örülök neki, hogy a sok idiótának nem ezek jönnek be, annál több marad nekünk, akiknek ezek fekszenek.

De ha már ennyire rákattanntál a témára, akkor örömmel olvasnék pár objektív előnyt, amivel mondjuk egy 30+ nő rendelkezik és egy 17 éves nem. Mindezt férfi szempontból.

2019.06.02. 10:40:05

@Elementáris:
ha te egy percig is olyan komolyan vennél egy ilyen elhasznált otthagyott más kölkét nevelő leélt tehenet hogy eszedbe jusson ilyennel össze cuccolni akkor te reménytelen vagy apafej.

Na pont az ilyenek miatt merik meglépni tömegesen az ilyen vastagon 30-as éveiben járó erősen háziasszonyosodó sötét tenyészlukak hogy különösebb veszély érzet nélkül félre kacsingatnak a balfasz mellől aki felcsinálta őket, mert majdnem biztosak lehetnek benne hogy akad egy annál is nagyobb balfasz aki majd alájuk karol és pótpapát játszik mellette, kúrja, és akaratlanul is támogatja ahogy ez a bevallottan megalkuvó önsajnáltató fasz a postban.

God Harald 2019.06.02. 11:47:50

@Captain Admin: nem tudom kupak: se pedofil nem vagyok, se pszichopata. Otthonról kibaszott, vasárnapi balfasz apuka meg végképp nem. Lehet hogy az ember a te helyzetedben egy ilyen nyomorúságos ürülékrakássá változik.

2019.06.02. 12:06:12

@Captain Admin:
mondjuk egy 28 évesnek az apja nem rojtozza ki a csontos picsád lukját és basz be egy kör nagyfaszú kancigány közé partiba ellenben egy 17 évesével ha megtudja hogy a hamvas pinájú szeme fénye lányát egy ilyen köcsög kúrogatja.

Legalábbis ha nekem véletlen lenne egy hülye lányom és kiderülne hogy egy ilyen simlis ruppótlan rakás szarral feküdt le, utána rád már nem kéne újabb bírságokat kiszórnia a NAV-nak, max 2 méter földet.

A többit meg hadd ne mondjam el mikor még 27 évesen is egy mentális csőd határ nagy hülye a legtöbb nő, akkor 17 évesen milyen használhatatlanul sötét ökör. Vagy simán egy fél kerület járta ribanc, jó étvágyat mindegyikhez baszkikám.

2019.06.02. 12:20:58

@Kritikus Intrikus: na már így értem. Egy releváns tapasztalat nélküli béta vagy, aki a téves elképzelései alapján okoskodik. Kb 22 voltam, amikor az akkori alig 17 éves csajom elköltöztettem hozzánk, m az apja úgy beszélt vele ahogy. Volt ott fenyegetőzés meg minden, a vége az lett, h a nagy kemény apósjelölt összeomlott a telefonban és szó szerint sírva könyörgött, h adjam vissza a kislányukat.

Utoljára 2 éve nyáron dugtam ilyen kiscsajt, le is kezeltem a faterjával, beszéltünk is, szerintem örült is, h egy normális pali dugja a lányát.

Semmiben sem volt butább mint bármelyik idősebb akár innen a blogról is. Az, hogy mire és hogy neveled/tanítod, az csak rajtad múlik.

2019.06.02. 13:29:36

@Captain Admin:
az nem az én nyomorom hogy 22 évesen mindenféle balhés életű szaros cigány kurvát dugtál jobb lehetőség híján.

Persze látom azóta is megtartottad ezt a szokásodat. Elvégre komolyabb korú nőhöz már értékelhető egzisztencia meg kurázsi is kéne jócskán, azok már nem ülnek seggre annyitól hogy van egy albérleted meg egy közepesen használt kocsid ;)
Ennél nagyobb sikered eztán se legyen

2019.06.02. 13:33:34

@Captain Admin:
az meg már ne legyen releváns összehasonlítási alap hogy ezekkel a mélysötét társadalom felesleges szemete kategóriás lehasznált ócska bugris nejlon otthonkás vén kurvákkal hasonlítod össze azt akit haza viszel_?!

Ugyanolyan magaddal párhuzamba vonható szánalom kupac szociális élet nélkül vegetáló szarrakások ezek is akiknek az ilyen blogok az utolsó szent menedéke mióta elvitték a pletyka padot a lépcsőház elől a vasas cigányok :D

2019.06.02. 13:37:01

@Kritikus Intrikus: "mindenféle balhés életű szaros cigány kurvát dugtál jobb lehetőség híján."

Igen, pont erről írtam. Na, kár a dologért, azt hittem fogsz valami értelmeset

2019.06.02. 13:38:13

@Captain Admin: is írni. Szokás szerint elmaradt. Így érdemi ellenérv (es tapasztalat) nélkül maradok a meggyőződésemnél, hogy a fiatal nő minőségibb az idősebbtől.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.02. 13:53:03

@Captain Admin: Amikor az omegaembert ledominálják, az meg veszett módon bétázni kezd, és nem fogja fel, hogy ő sokkal rosszabb helyzetben van bármelyik bétánál :)

2019.06.02. 14:52:43

@Captain Admin:
Háppersze hogy minőségibb, szóval egy 14 éves éppen csak menstruáló kis csíra ezzel a felfogással a legjobb elérhető lehetőség neked, de akkor már ne szarozz haver, ott vannak a te faszod méretére szabott ázsiai 10 éves neten vehető lányok, DHL-lel elhozatod aztán megoldódott az életed összes problémája

Na tekerj inkább ki a moszkva térre lehet még vannak akik alkalmi gazolásra keresnek csövest, nem venném a lelkemre ha lemaradnál és nem futná az akciós netre jövő szombatig, még ki kell bírnunk az ingyen cirkusz nélkül itt.

2019.06.02. 15:05:09

de míg oda buszozol legyen már valami alapja hogy fejlődj kicsit jellemre elmesélem hogy jó rég még 28 évesen vacakoltam valami környékbeli 17 éves nagy seggű hibbant picsával, akkor jöttem rá hogy generációról generációra ezek a nyomorékok csak egyre ostobábbak lesznek, nem volt az a szűk virág illatú pina ami kompenzálta volna azt a zavart elme és lelkiállapotot aminek a velejáróit el kellett viselni arra a pár hétre míg agyamra nem ment az örökös csipogásával és émelyítően primitív szövegelésével és el nem hajtottam a véreres halál faszára.

Eleve magára valamit adó ember nem fog ilyen rangon aluli csírákkal leállni mikor még bőven 23 évesen is gyerek mentalitású a legtöbb, de olyan korban még tele kétségekkel, a hormonok okozta hisztirohamos hangulat ingadozással, meg kompenzációs kényszerekkel,

aztán normális társaságba komoly ember eleve nem jelenik meg egy ilyen éretlen szaros seggő bakfissal mert körbe is röhögik, elkéri a portás a személyi papírjait és kibasz vele együtt egy nívósabb bárból :D
(jó az teljesen világos hogy te olyan messze vagy a komoly embertől mint ide hanui)

majd bemutatod a haveroknak hogy jajj ez a kis katika az unokahugom osztálytársa, azért vigyázok rá hogy nehogy lefossa a bokáját megint ha túl sokat talál inni a kommersz tescós piákból.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.02. 15:12:08

@Kritikus Intrikus: Most, hogy faszán leoltottad, ahogyan azt kell, mindjárt elkezd téged is gyávaságból A sorozatrandizón szarral dobálni, mivel tudja, hogy oda nem tudsz visszamenni.

2019.06.02. 16:04:15

@The Cortez:
szerinted nem pont leszarom azt a szarfaszú köcsögöt meg a homok huszár szűz rajongó táborát? fél percenként gyártanék új nicket ha szórakoztatna egy minimálisan is az a hely.
Normális ember arra se méltatja azt a mese blogot hogy elolvassa, lényegében én se olvastam el sose, egy apáca izgalmasabb sztorikat mesélne a gyertyatartóval folytatott orgia után mint ott bármelyik. valszeg tartalmasabbat szarok mint bármelyik balfasz onnan :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.02. 19:43:33

@Kritikus Intrikus: :D Hát igen, Wolf már bebizonyította az oldalon, hogy nem tud nőket dominálni. Viszont a múltkori új nickeken jókat röhögtem.

2019.06.04. 13:38:30

@The Cortez:
pedig nem is tudja hogy milyen jó merev fasszal pofozni a nőket miközben a hajukat markolod és nem hagyod szabadulni az ütésektől :D
a balfasz puha pöcs

2019.06.04. 13:47:02

@Kritikus Intrikus: Mert természetesen te tudod :)))) Vagy legalábbis ismersz valakit, aki a 4-6-oson hallotta, hogy az jó.
Na, menj, csinálj új nicket, ezt már lerongyoltad eléggé...

Elementáris 2019.06.06. 07:44:28

@Womb Raider: )hát, (hát-al nem kezdünk mondatot :) tudom ), de, hát nem gondoltam, hogy van olyan ember aki magára ismer egy-egy ilyen írásban.
Ismerőseim a facebookon keringetik ezt az írást, bekóstolva vele emberkéket...Sok, lúzer él a Földön.

2019.06.06. 08:03:29

@Elementáris: Ezt most nem értem :(
(Abszolút nem követem a facebook trendjeit/történéseit.

2019.06.06. 08:36:24

Sokaknak fura az egész írás mondanivalója. (Ahogyan nekem is az lenne, ha nem ismerném személyesen a szereplőket.) Vajon most panaszkodni szeretne ez az ürge, vagy dicsekszik? Ezekre a kérdésekre nincs válasz, nem is lesz, de kivételesen én tudom, hogy miért.

A fenti írás rólam szól, pontosabban a nevemben íródott. Természetesen biztos vagyok benne, hogy vannak még jópáran férfiak az országban, akikre akár 90%-ban is rá lehetne húzni ezeket a részleteket, de egyéb okokból teljesen egyértelmű, hogy én vagyok a történet "főhőse". Ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy a story exfeleségét újabban rendszeresen bombázzák facebook-os kamuprofilok ismerősnek jelölési próbálkozásokkal, akik közül a legutolsó épp elkövette azt a hibát, hogy a jelölés mellett ugyanaz a profil meg is osztotta ezt a bejegyzést a "Csajok és pasik" facebook oldalon. Én is csak ebben a formában vállalom most a teljes story kikivánkozó részleteinek megosztását, mert nem szeretnék másokat is ezzel kellemetlen helyzetbe hozni (egyelőre még az elkövetőt se). Sosem csináltam ilyet, de a dolog talán megér annyit, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba. Ha csak rólam szólna, magasról tennék rá, és ideírnám a tutit a saját nevemet vállalva.

Na, ennyit felvezetőnek, jöjjenek a szaftosabb részletek.

Az írás - a nevemben - egy nőtől származik, nevezetesen az exférj új feleségétől, akire itt, mint "új nő" hivatkozik a szerző. Ez az írónő egyébként jóval idősebb az exférjnél, egy ideje már nagymama is (az ő gyerekei már rég "kirepültek"). Az exférj és az "új nő" házasságukkor felvették egymás neveit (tehát nem csak a nő a férfiét, de a férfi is a nőét), sőt a házasságkötéskor a férjnek hangosan meg kellett ígérnie, hogy ezután is az lesz, amit az "új nő" mond. A nőnek egyébként véleményem szerint komoly mentális problémái vannak, és tapasztalatom szerint sokan osztoznak ezzel a véleményemmel. Amit művel, azt nevezhetnénk röviden és velősen szarkeverésnek is, de a kitartó facebook-os törekvései, az exférj nagyfokú, mindennapos manipulálása már nem csak egyszerűen betegesek, hanem szó szerint orvos vagy ezen a területen kompetens szakember beavatkozását igényelnék. Neki "köszönhetően", az exférj mostanra teljesen eltávolodott a gyermekeitől. A válás egy dolog, de lehetne intelligensen is élni a feleknek egymástól tisztes távolságban, és csak akkor üzenni egymásnak, ha egy-egy, a gyerekekkel kapcsolatos döntéshelyzet merül fel, vagy hasonlók. A vicces, hogy ez így is van, és az exfeleség csak akkor üzen (pontosabban csak próbál üzenni) az exének, ha valamelyik gyereknek valami baja van, vagy fontosnak tűnő levélről jött értesítése olyan feladótól, ahol még mindig úgy tudják, hogy az exférj ott lakik. Ám ő még ezekre az üzenetekre sem hajlandó válaszolni, amiben - feltehetően - nagy szerepe van az "új nőnek".

A többi részletre inkább nem is reagálnék egyenként, mert csak én húzom fel magamat rajta. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mi lehet közülük igaz, mi az erős túlzás és mi a totális hazugság. De itt van mégis egy állítás, bemutatva, hogy még logikailag is hogy sántít a felvetések nagy része:
"Még ma sem engem kér meg, hanem most már a kamasz gyerekét. Minden feladatra, amit eddig a volt pasi végzett."
--> A történet kamasz gyereke 14 éves.
Hozzád szólok, kedves "új nő": Tényleg MINDEN feladatra őt kéri meg az exfeleség, amit eddig a "volt pasi végzett"? Megjegyzem: egy férfi nagyon ritkán használja azt a szót, hogy "pasi". Legyél már alaposabb! És - természetesen - fordulj szakemberhez, hogy ott engedd szabadjára, ami a szívedet/lelkedet nyomja! Keress egy hobbit, horgolj mesefigurákat, vezess főzős blogot, tudimisén! Amennyiben viszont folytatod ezt a fajta furkálódást, hárpiáskodást, rám is számíthatsz, és nem fogod néhány újabb kamuprofillal és ideges kommenttel (a részedről) letudni a dolgot a továbbiakban. Egyelőre köszönöm a figyelmet!

Elementáris 2019.06.06. 08:39:00

@Womb Raider: Tegnap este, baráti társáságban, egy FB-n keringő cikk volt a téma- nekem nincs FB-m, így rálátásom nincs. De, megmutatták. Ez a poszt volt. Mindenki talált az ismerősi körében ilyen faszit mint a poszterünk.Elkezdték kamu profilú emberkék küldözgetni a posztot, hogy magadra ismersz?-e? Vagy Te írtad,koma? Durva, hogy egy piti poszt mit indít el..Nem gondoltam volna, hogy ennyi szánalmas életű ember van.

2019.06.06. 10:00:13

@Elementáris: Ahogy írtam fentebb bőven kifejtve: a "poster" valójában nem egy férfi, hanem az exférj új nője. Ettől válik igazán szánalmassá csak az egész.

Elementáris 2019.06.06. 10:11:58

@John Storm: Akár igazad is lehet, bár értelmetlennek tartom, hogy egy új nő arra ugasson akit lecseréltek- aki a múlt. A poszt keletkezésekor lefutottunk pár kört "kapitánnyal" és a többiekkel, szerintem az élet hozza ezeket a sémákat. Sok férfi járhat ugyanebben a cipőben,kompromisszum képesek, bár egy-két dolog gáz. A baráti körömben is volt aki magára vette és háborút indított a nagy senki ellen, így lehet te is tévedsz, csak egy poszt, ennyi,.érzékenyebb vagy, mert hasonló élethelyzetben vagy, nem lehet?

DrSzöszike 2019.06.06. 11:47:46

nem semmi, ilyet se láttam még, hogy valaki ezen a szinten- "csajok és pasik"blog..magára vegyen bármit is :)

DrSzöszike 2019.06.06. 12:09:48

Véleményem:
1: Ha a poszter saját magáról ír- szánalmas, de szívderítő, hogy lát fényt az alagút végén.
2: Ha John Storm verzióját fogadjuk el- szánalmas, hogy így oldják meg a problémáikat, viccesnek is mondhatnám.

3: Kamu az egész- tök jól felkavarta a szart sok ember életében, ez kell ide.

2019.06.06. 13:21:20

@John Storm: Ha azt akarod, hogy a te verziód is eljusson az olvasókhoz, küldd el a bloggernek, hogy jelentesse meg. Ez a kommentfolyam már lepörgött, itt már nem nagyon fogja ezt senki elolvasni.

Az eredeti pár amúgy miért ment szét?

2019.06.07. 10:22:12

@Sally and Billy: mivel az "új nő" ezt-azt hozzátett az eredeti történethez, így valóban, amit írtam, az innentől kezdve már csak az "én verzióm". Viszont nem célom, hogy válaszképpen terjesztgessem az enyémet, már csak azért sem, mert nem én kezdeményeztem ezt az egészet. Működőképes kapcsolatban élek, nem is igazán van itt keresnivalóm, viszont az "új nő" egy szerencsétlen, érzelmileg kifulladt nagymami, aki mostanra már csak ebben leli örömét, ha ehhez táptalajra talál. Főleg abban nem vagyok biztos, hogy érdemes-e annyi időt ráfordítani az egészre, hogy egy olyan komplett blogbejegyzés szülessen belőle, aminek a szerkezet nagyjából így nézne ki:
- vagyunk így négyen és az érintett gyerekek
- az exférj újranősül
- az exférj új feleségének agya végképp ledobja az ékszíjat és ilyen dolgokat művel mint ez és ez (példák), és akkor jönnek bizonyítékok, hogy már az elejétől fogva tudjuk, hogy ő az, ezt jelezzük is neki, de csakazértis csinálja tovább

Hogy miért ment szét az eredeti pár? A házasságuk során idővel ugyan kiderült, hogy még alap dolgokat sem tudnak egymással normálisan megbeszélni, de végül az lett a fő ok, hogy a férj éveken át "kettős életet élt". Aztán egy idő után erre végre fény derült, majd először csak elköltözött a férj (ahhoz, akivel épp csalta a feleséget), majd még további néhány év elteltével el is váltak. Amikor én képbe kerültem, akkor még nem váltak el egyébként. Később az exférj az akkori nőjét otthagyta és a jelenleginél kötött ki, akit ugyebár nemrégiben el is vett. Apaként a gyerekekkel hivatalosan is lenne joga kéthetente hétvégeket eltölteni, de erre már jóideje nincs igény. Még a jelenlegi nő előtti időből (és csak onnan) valóban voltak ritka esetek, amikor az exfeleség megkérte az exférjet apróságokra, de ezek a szívességek mind kapcsolatban voltak a gyerekekkel (pl. egyik gyerek elhozása valahonnan, vagy egy másik esetben fél napig vigyázás rájuk a régi közös házukban (ami most már az én lakhelyem is), miközben az exférj - előzetes megkérés nélkül - még a füvet is lenyírta (amit én is megtettem már akkoriban is többször)). Innentől válna viszont az egész magyarázkodássá, és a hárpiának feltehetően épp ez a célja (nem tudom pontosan még, hogy miért), így ezt a részt ezzel le is zárnám.

Aki még esetleg idetéved, és ezt is elolvassa, az talán kicsit megvilágosodik. Egy külön erről szóló blogbejegyzés beküldését egyelőre nem látom indokoltnak.

2019.06.07. 11:29:22

@John Storm: Jó, hát te tudod :) Azért én örülök, hogy olvashattam a történet másik oldalát is. Gondolom, az bassza a nagyi csőrét, hogy nem az ő új lakhelye lett a ház.

Elementáris 2019.06.07. 12:00:37

@John Storm: talán értelme se lenne, átlépni rajta és kész. Biztosan sokkal jobban zavarja, ha senki sem foglalkozik vele...vagy visszatámadni facebookon :), de az elég kicsinyes harc. Igaz, én még mindig azt látom, hogy ez félig se biztos, hogy Rólad szól- érzékeny vagy valamiért. Bánt a dolog, egy tűnt fel: mindig "nagymamizod"..ez érint téged valamiképpen? Mondjuk, hogy a fickó a te nődet egy nagymamira cserélte? Ez zavar titeket? vagy miért kap hangsúlyt? Szokta zavarni a nőket ha nézőpontjuk szerint egy kisebb értékűre cserélik őket.

Elementáris 2019.06.07. 14:38:10

@John Storm: Köszönöm a válaszod, érteni nem értem, de nem is az én dolgom.Sok diplomás , okos ismerősöm van, 40+ akik titkárnők/asszisztensek és nem gondolnám elhasználódottnak őket, sem a koruk, sem a beosztásuk miatt. Tele vagy sértettséggel, és szerintem ti is többet foglalkoztok ezzel a nővel, mint amennyi a storyban van./mármint ha ez a te storyd/ - elmondom, amit itt írtam tegnap is: egy barátomat szintén bejelölte egy kéretlen férfi!- és ami ott volt, az áll a barátomra (sajnos).Nem hiszem, hogy Téged ismernélek, hacsak nem miskolci vagy...akkor elgondolkodom, hogy igaz-e a story,

Elementáris 2019.06.11. 08:39:07

@John Storm: Gondolkodtam ezen a storyn- hivatásomból kiindulva is, ugyanis párkapcsolat elemző coach vagyok. Sokat tanulok, inspirálódom egy-egy ilyen blogbejegyzésből.Felajánlok Neked egy személyes beszélgetést, mert sokkal több sértettség, elnyomott gondolat van benned, mint amit ki mersz mutatni. Az ellentmondások a storyban már-már látványosak.
süti beállítások módosítása