Talizni nem akar, de vallatni azt szeret

2019. június 18. 07:59 - csajokespasik

Posztolónk szerint az az elv, amikor a nők folyamatosan kikérik maguknak, hogy ne már a testük alapján azonosítsák őket, hatályát veszti, amikor bizonyos célokért vetik be. Jelenleg egy olyan csajjal levelezik, aki nagyon kíváncsi és nagyon rejtőzködő.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Azt hiszem, valahol itt olvastam régebben, hogy mennyit kell keresni ahhoz, hogy megengedhess magadnak egy barátnőt? És hát már maga a megfogalmazás is számos kérdést felvet, illetve kétségbeejtő. Tényleg ennyire elanyagiasodott mindkét nem, hogy már ezt is befektetési portfólióként kell kezelni? Mintha árucikk volna, amit még az is alátámaszt, hogy egyesek képesek találgatni is a tarifákat, hogy x hónapon belül kb. mennyit „fogyaszt” egy x korú nő. Én valahogy soha nem tudtam ilyen lenni, és eddig mindig a spontán alakult kapcsolataim voltak a legjobbak és legtartalmasabbak, azok, amikre hetven évesen örömmel emlékszem majd vissza.

Nem számolgattam semmit, nem is taktikáztam, viszont a legapróbbtól a legnagyobb kérdésekig mindent megbeszéltünk, attól kezdve, hogy én napközben nem kívánom a szexet, egészen addig, hogy mivel töltsük hatékonyan a szabadidőnket.

Azt persze én is kifogásolom, illetve fel se fogom, hogy egy nő - aki nem mellékesen épp párkapcsolatban van - miért rak fel magáról pucsítós/ fürdőruhás képeket a Face-re meg egyéb helyekre. Azt én sem tolerálnám. Valószínűleg azzal érvelnek, hogy önbizalomtuning, de szerintem nem ez a módja, mert ezzel valahol a párjukat is megalázzák.

Az az elv, amikor a nők folyamatosan kikérik maguknak, hogy ne már a testük alapján azonosítsák őket, hatályát veszti, amikor bizonyos célokért vetik be. Erre is láttam a munkahelyemen nem egy példát.

Nem a netes társkeresés ellen szólok, mert én is tudok működő kapcsolatról onnan, viszont én életemben másodszor próbálkozok vele, egy 26 éves csajjal levelezek, akivel megbeszéltük, hogy rögtön talizunk, vagy amint lehet, hogy ne húzzuk a dolgot, ő is úgy látta jónak, én is, de ennek már két hónapja. És nem miattam. A következőt csinálja: halogat, lemondogat olyan indokokkal, amiket nem lehet a szemére vetni, de feltesz kb. ezer kérdést az életem minden apró területét érintve, és így már nekem egy alapos terepfelmérésnek tűnik az egész, arról nem beszélve, mennyire lefáraszt, lehet, hogy a semmiért. Azért ez valahol már munka (ilyen kérdések, hogy mikkel játszottam gyerekkoromban, és mi az, amit végképp nem tűrtem a korábbi kapcsolataim során... azért ezekhez még korai). Én is kérdezek tőle, de nem ilyeneket. A válaszai meg jóval visszafogottabbak az enyémekhez képest. Szeretnék neki megfelelni egy bizonyos határig, de nem vallatás útján. Szeretnék vele találkozni és megismerni, de az egészen személyes kérdéseire nem szeretek válaszolni.

 
26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2514899546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.06.18. 08:11:51

Egy béta sikertelen próbálkozásai.

Kedved béta kommentelők! Hazai terep, segítsetek hát neki! :)

2019.06.18. 08:35:59

Mennyire kedves bájos ez a levelezés. De legalább írásban postai levelezés? Mert ám az igazi. Azzal lehet meghódítani a kiskirálykisasszony kegyeit.

Peter Smeaton 2019.06.18. 08:36:59

Istenem, mekkora hülye vagy... Ha ilyen kérdéseket tesz fel, olyan egyszerű: "kedves Iringó, ezeket a kérdéseket majd személyesen válaszolom meg, amikor talizunk végre. Javaslom, hogy csütörtökön 18 órakor a Westendben a Leroy előtt találkozzunk. Oké? Ha nem, akkor péntek 18:00. Ha ez sem jó, akkor szombat 18:00. Ha ez sem jó, akkor vasárnap 18:00. Ha ez sem jó, akkor hétfő 18:00."
Ennyi. Mert ennyiből még az agyatlan is leszűri talán, hogy már torkig vagy ezekkel a halogatásokkal. De meg is írhatod neki, hogy elég már ebből a hülyeségből, vagy taliztok, vagy hanyagoljon. Ne légy ennyire impotens.

Sanyi vagyok 2019.06.18. 08:46:29

Amelyik nőnek meg akarsz felelni, annak soha nem leszel elég jó.

God Harald 2019.06.18. 08:58:24

@Daenerys Targaryen: “mindent megbeszéltünk, attól kezdve, hogy én napközben nem kívánom a szexet”
A posztoló nem herceg, csak gróf. Drakula gróf⚰️

EGY a Queen 2019.06.18. 09:03:47

@God Harald: igen,ez a “ csak alkonyattól pirkadatig áll fel a bré” ez elég zúzós :D

Beátrisz 2019.06.18. 09:07:01

Miért nem olyannal beszélgetsz akivel szeretsz is beszélgetni?

nOniCk 2019.06.18. 09:10:14

Te jóember, ha ez így nem jó Neked, akkor minek csinálod? Amire nem akarsz ne válaszolj, és vmi poénnal, vagy szellemességgel reagálj. Két hónapja húzza az agyad. Őt nem fogod tudni jobb belátásra bírni, neked kéne gyökeresen változtatnod a hozzáállásodon. Ideje egy kicsit háttérbe vonulnod khm. leszarnod. Ha akar tőled bármit, keresni fog.

moonshadow 2019.06.18. 10:06:55

Felejtsd el ezt a luvnyát. Azzal, hogy válaszolgatsz a szőrszálhasogató kérdéseire, azt kommunikálod, hogy egy balfék vagy, mert egy férfi már rég leszarta volna. Nem is taliztál vele, így mi a fax köze van az életed apró részleteihez?

Frh 2019.06.18. 10:09:44

Nem éri meg ez a pina a befektetett munkát. Már te is érzed, hogy valami nem klappol. Jól érzed.
Terepfelmérés folyik bizony és egyelőre vesztésre állsz.
Ha nyerésben lennél, meg se született volna ez a poszt, mert már rég találkoztál volna vele.
Hanyagold, keress újat, aki nem kérdez ennyit, hanem találkozni szeretne! Ténylegesen.

Janed0e 2019.06.18. 12:18:55

Nem értem ezt a "megengedhess" magadnak egy barátnő részt. Ha egy beszélő punci az igényed, amolyan biodíszlet, akkor pofa be és fizess. Ha egy társra van igényed, akkor meg olyan nőt válassz, aki téged, mint embert akar (nem a pénzedet) és van saját egzisztenciája. Magyarul nem kell eltartanod. Ez nem olyan bonyolult azért...A másik: azért rak fel képeket (bármilyet), mert ő azt akarja. Bele lehet szólni, de nincs sok értelme. Ha egy nő vagy férfi párkapcsolatban van, attól még az egyénisége nem szívódik fel. A lány, akivel levelezel, levágta, hogy nagyon tepersz (értsd. vesztes vagy), ezért halogatja a találkozót. Ha még nem tette meg, számíts rá, hogy hamarosan leráz.

2019.06.18. 13:04:25

Felmerte a kérdésekkel az egzisztenciális helyzeted, és azt, hogy mennyire vagy alfa, hatarozott, és sajnos nem mentél at a vizsgán. Azert talonban tart, hátha nem lesz nálad jobb. Esetleg hátha le tud húzni 1-2 utazással, vacsorával, piaval. Aki 2 hónapig nem akar találkozni, azt nem érdekled eléggé. Lefekudni meg pláne nem akar veled. Pont. Aki kíváncsi rad, az fog találni egy szabad oracskat (vagy többet), meg akkor is, ha borzasztó elfoglalt és zsúfolt az élete.

Terézágyú 2019.06.18. 13:59:52

@Janed0e:
"Ha egy társra van igényed, akkor meg olyan nőt válassz, aki téged, mint embert akar (nem a pénzedet)"

De milyen ember az, akinek nincs pénze? - vélik sokan...

Janed0e 2019.06.18. 14:39:31

@Terézágyú: suba subához, guba gubához és akkor nincs probléma. Amúgy a 'nincs pénze' alatt mit értesz? Bár tökmindegy, mivel az aluljáróban is mindig látni hajléktalan férfit hajléktalan nővel. Szóval még nekik is összejön, csak tudni kell választani.

exilis 2019.06.18. 15:07:43

Amelyik netes affér egy héten belül nem jut el legalább a pucér képek váltásáig azzal nem érdemes foglalkozni.

Felsőmocsoládi 2019.06.18. 15:27:32

"napközben nem kívánom a szexet"
Tesztószinted okés? Ha már a lóvéd kevés...

God Harald 2019.06.18. 15:31:16

@Felsőmocsoládi: “...de mikorra lehetne menni?...estére...7 óra...ne fürgyééé le!”

EGY a Queen 2019.06.18. 15:45:16

@Terézágyú: “De milyen ember az, akinek nincs pénze? - vélik sokan...”
Asszem a szó,amit keresel az a csóró :D

2019.06.18. 17:03:58

@Csodor aki meghagja a vilagot: durva kommunikációs szakadékba estél..
Ő csak annyit írt, hogy búcsúba minek viszel vattacukrot?..

2019.06.18. 18:51:45

@Sally and Billy: megint csak a lényegen siklottál át.

"Szóval még nekik is összejön, csak tudni kell választani."

Szinte bárki találhat párt, csak a kompromisszum készségen múlik, vagyis azon, hogy ki mennyire tudja lejjebb engedni az elvárásait.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.06.21. 16:25:22

@Sally and Billy: akkor ez alapján én téged választalak. Nyehhhehhhee

2019.06.23. 18:17:53

@Peter Smeaton: de Megnyugodhatsz ennyire impotens. Sőt Ez a jelenség nem is olyan ritka, ennél sokkal nagyobb önsorsrontó büdös balfaszok vannak. Van olyan aki képes egy álló évig nyalni valami szaros seggű, 5 pontos picsa seggét csak azért mert tisztában van vele hogy jobb nem fog leesni neki, és nem talál magának valami más 5 pontos tehenet.

De amúgy Hihetetlen hogy az ilyen fajta büdös paraszt nem jut el agyban odáig hogy rájöjjön, még egyedül maradva is kevesebbet árt magának mint az ilyen kapcsolatnak se nevezhető erőlködések közepette, aztán előbb utóbb valaki tökös picsa elkapja, fölcsináltatja magát vele amit a nyomorék meg is tesz neki boldogan, aztán kiforgatja mindenéből, ha egyáltalán van neki bármilye, de általában az ilyeneknek nem szokott lenni, de akkor majd szépen csicskáztatja 10 éven keresztül.

2019.06.23. 18:20:25

@nOniCk: de nagyon jól tudjuk mindannyian hogy nem fogja keresni, viszont Esélyes hogy még legalább két három ilyen ehhez hasonló idiótát tart tartalékban és velük párhuzamosan azokat is két hónapja hülyíti :DD

2019.06.23. 18:28:27

@exilis: és az a vicc hogy ez pontosan így van mert Amelyik nő nem képes magáról küldeni legalább egy bikinis képet, de jobb esetben egy pár fedetlen mellett vagy Pina-szelfit az menthetetlenül prűd, vagy bizonytalan önmagában, vagy egyszerűen csak szereti húzni az ilyen balekok agyát

nem mellesleg Sose értettem hogy ebben nekik Mi a jó, hogy egy egyértelműen mevezethető szervilis fasszal erősítik a nem létező önbizalmukat, ez is csak azt bizonyítja hogy a legtöbb nő menthetetlenül beteg mentálisú, torz lelkű
emberi hulladék, az ilyenre Kár egy percet is vesztegetni.

Nekem még a legelőnytelenebb testű nő is küldött meztelen egész alakos képet, miután egy kicsit erősítettem az önbizalmát és elhitte magáról hogy tényleg jó nő. Persze közben kurvára nem az, csak egyszerűen kíváncsi voltam hogy meg merje lépni, mert akkor már legalább egy jó pont ha leküzdi a gátlásait.
süti beállítások módosítása