5 tipp, amivel biztosan elüldözöd a pasit

2019. július 26. 07:50 - csajokespasik

Legyenek a kettőtök jövőjéről irreális elképzeléseid, követeld rajta a félmilliás fizut kezdőként is, aztán vess véget a barátaival való eljárkálásnak, végül a melója mellett is ragaszkodj hozzá, hogy minden szabadidejét veled töltse. És ez csak 1 tipp.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Lassan a harminc felé kanyarodva összegyűjtöttem nektek pár tanulságot, amik valahogy megmaradtak bennem. Szerintem, ha pár nő megfontolja ezeket, máris nem zárják el magukat egy harmonikus kapcsolattól, illetve, ha az a cél, ezekkel könnyedén és rövid idő alatt elüldözhetik maguktól a párjukat:

- Ha sosem volt szembetűnő kommunikációs képességed és az önbizalomhiányod megoldását is a másiktól várod, a legjobb a beteges ráakaszkodást (és ragaszkodást) már a legelején elkezdeni. Tegyél neki megjegyzéseket arról, hogy a haverjai bénák, csak lehúzzák őt, és különben sem hozzá valók, és te minden igényét kielégíted.

- Ha olyan nővel beszél, akit nem ismersz, legyen bármelyik korosztályból/országból/régióból : csapj hatalmas hisztit és féltékenykedj! Legalább napi 3 sms-t lőj neki, hogy: „fogadjuk, most is vele vagy!”

- Ne lehessen veled megfelelően megbeszélni a problémákat, bármilyen konfliktus hatására változz ordibáló hárpiává. Ha bármilyen gond van, azonnal duzzogva vonulj el és gubózz be. Érvekkel-ellenérvekkel kulturáltan vitázni ne akarj, meg se hallgasd a másikat, neked van igazad.

- A pasid álmait, terveit mindig becsüld alá, és gyakran mondogasd neki, „ó, már megint az a hülyeség, felejtsd már el, kevés vagy te hozzá!”.

- Legyenek a kettőtök jövőjéről irreális elképzeléseid és elvárásaid, követeld rajta a félmilliás fizut kezdőként is, legyen egyből vezető pozícióban. Ja, pluszban vess véget a barátaival való eljárkálásnak, és a melója mellett is követeld, hogy minden szabadidejét veled kell tölteni. (Csavar, ha ez nem válik be: csald meg, de 1 hónapon belül kússz vissza hozzá, játszd el a bűnbánót, lásd be, hogy a te hibád volt, békülj ki vele: ha megbocsát, és ebbe belemegy, gyakorlatilag már bármit meg tudsz tenni vele. Fűszerezd az újrakezdést azzal, hogy minden héten legalább egyszer besértődsz valamin, még egy kis könny is jöhet: mondd neki, hogy milyen rosszul bánik veled. Aztán várd meg, míg megjön az esze és ő lép ki ebből.

 
79 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7014980914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.07.26. 08:09:01

Jájj köszi a tanácsot :D
Végig se olvastam. Hát ami a barátokat illeti mindenki a barátaihoz való.

Szerintem azzal lehet elüldözni a pasikat, ha rendi vagy. A nőknek is az a nyerő hozzáállás amit itt a férfiaknak tanácsolnak. Az ízlésük is pepita.
Pénzes (legyen minden kényelmes), akkor lehet a nő is jellemhibás, meg minden egyéb.
Viselkedjen a nő úgy mintha ott se lenne
ne legyen eltérő a véleménye (normális hangnemben mondva is hiszti, az asszertív közlés is arrogáns hiszti-kipróbáltan!)
Legyen is meg ne is.

Tehát nem számít itt semmi oly mindegy...

God Harald 2019.07.26. 08:18:38

Elég szar harminc éved lehetett!

2019.07.26. 08:40:59

azért tök feleslegesek az ilyen "jótanácsok" mert aki ezeket csinálja az sosem ismer magára. Hisz ő jogosan hisztizik és az különben sem hiszi, hanem valódi felháborodás a szemét pasi viselkedésén.

2019.07.26. 08:57:19

Csak a címet olvastam el és a bevezetést. Azt hibázod el,hogy nem a rendszerhez alkalmazkodsz, hanem megakarod változtatni azt. Melyik az egyszerűbb? A nők szemszögéből vonzóbbá válnod, vagy nők tömegeinek ízlését megváltoztatnod? :)

God Harald 2019.07.26. 09:07:57

@Sally and Billy: van másmilyen is??? Azt hittem hogy aranyásó kurva mind. Nem beszélve az agyhalott harmincas nőkről....

moonshadow 2019.07.26. 09:12:58

1. Alakítsd az életed magad, ne a nőktől várd a megoldást.
2. Ne a farkaddal gondolkodj, ha egy nő mentálisan gáz, a muffért ne maradj vele kapcsolatban, mert abból ez lesz.
3. Fejleszd magad minden elérhető módon.

PPK™ 2019.07.26. 09:28:31

@Csodor aki meghagja a vilagot: nem t'om, velem sose csinálnak ilyeneket.

Olyanokat an(n)ál inkább csinált mind, hogy ágyba reggeli + blowjob, napközben meglep az irodába' egy ebéd + blowjob + anál kombóval, hazatérek és megint blowjob + vacsora. Focimeccs van? Félidőben blowjob + hozza a sört, amit a seggével nyit ki. Kosárlabdameccs van? Minden negyed végén blowjob + hozza a csipszet, nagyszünetben megkoronázza a napot egy anállal.

Kirándulni megyünk? úton blowjob, közben integet a trafiba :D Megérkezünk, máris ránt be a bokorba, majd pihenésképpen összerakja az általa suttyomban becsempészett összerakható kiskonyhát a csomagtartóból és lenge öltözékben főz nekem valami extrát.

Bármilyen sztorit mesélek, csillogó szemmel issza szavaim és elismerően bólogat.

Istenként tisztel az év 365 napján.

Készíttetett színaranyból egy mellszobrot PPK-ról, térdre ereszkedve beszél hozzá, ha nem vagyok otthon.

Folyamatosan fohászkodik az égiekhez, hogy soha ne veszítsen el :)

Szóval nem értem baszd meg, hogy ezek a szánalmas problémák, shit-tesztek miből fakadnak nálatok... :))

VOGAben 2019.07.26. 09:45:51

Totál fölösleges a zakkantaknak tanácsokat adni. Egyrészt irtóznak a száraz tényektől, másrészt anyukától és a métely ribanc barátnőktől úgyis az ellenkezőjét hallják. Részmunkaidős, vagy szürkén foglalkoztatott átlagos nők tömegei nem értik, hogy a minimálbéres(vagy a körüli) srácokkal miért is nem fordul komolyabbra a "kapcsika"... Pedig kurv@ egyszerű. 30 körül, már min. két tucatnyi laza viszony után még mindig csavarnak egyet a hangerőn! Pont amikor már inkább vissza kéne venni... Gyerekkel is ekkor dobbantanak jellemzően, egy jobb opció reményében. A felelősségük persze az egész univerzumra át van hárítva. 35-ig jönnek a tíz évvel fiatalabb sunátorok és az ötvenes papamacik. És akkor jön a felháborodás de még mindig nem a felismerés, hogy már ezek sem akarnak családosat játszani velük, maximum kötelezettségek nélkül beleköhögni a szütyőkéjükbe. Ennek a népes csoportnak a puszta életvezetése önmagában riasztó egy gondolkodó férfi számára, extra kilengések nélkül is.

shortos György 2019.07.26. 09:48:29

@PPK: Ez a sok anál egy kicsit gyanús nekem, nem egy férfival élsz együtt? :D

PPK™ 2019.07.26. 09:54:07

@shortos György: mé', a gádzsiknak nincs lyuk a seggükön? :))

@Csodor aki meghagja a vilagot: így, így :D Természetesen alapszabály volt mindig is, hogy egyiknek sem engedtem, hogy beszéljen hozzám :))

shortos György 2019.07.26. 10:21:19

@PPK: Na jó, a csaj engedelmessége még hihetetlenebb. Attila már mondaná, hogy dagadt, Szomszéd meg, hogy elég rút lehet :)

PPK™ 2019.07.26. 10:42:51

@shortos György: egyik legnagyobb erényem a szerénység, ezért csak halkan írom le, hogy a gádzsi a non plus ultra kategóriája, csak hát én meg az NPU +3, így már ki is jön a képlet a szintelmélet alapján, vágod 8-)

@Csodor aki meghagja a vilagot: pontosan melyiket? Mert hát mind az, ugye, nem szűkült a kör... :)
De nem ő a Gyakorlott sunátor? Vagy az kicsoda? :)

2019.07.26. 10:45:22

@VOGAben: ez a 30-as női korosztály külön állatfaj.

2019.07.26. 12:46:32

Ááh ez lóf...
Akarom írni:

@Sally and Billy: én is úgy sajnálom őket de ez még mind semmi, tudnám jobban is ha jobban hisztiznének.
Ez annyira comorú :,(
Azért valljuk be ez már tényleg too much

Janed0e 2019.07.26. 20:04:36

Poszter, gratulalok. Sikerült hozni egy Cosmo/Noklapja színvonalat ezzel :D amúgy az egyes pontot leszamitva (a kullancskodas valóban inkább a nőkre jellemző) mindegyik pontosan igaz pasikra is. A feltekenykedes, duzzogás (sőt hiszti), lenezes nem all távol az erősebbik nemtől sem. Nem beszélve az irreális elvarasokrol: legyen fiatal, ha lehet szűz, de max 2 partnert fogyasztott, nem lehet dagadt, legjobb, ha nincs saját véleménye, barátnői se legyenek, mert azok csak faszságokkal tömik a fejét, legyen házias, de ne slampos (legjobb, ha miniben és tűsarkúban pucolja a kedves után a budit), legyen szende és naiv de az ágyban egy vadállat. Ja, és sose érje el a 30 éves kort, m akkor automatikusan agyhalott ribancca valik...

Visceroid 2019.07.26. 20:15:55

"Legyenek a kettőtök jövőjéről irreális elképzeléseid és elvárásaid, követeld rajta a félmilliás fizut kezdőként is, legyen egyből vezető pozícióban."

Ez még mindig megy? De most ezt nem értem. Orbán azért telepített ide annyi összeszerelő üzemet, hogy az újproletár NERtársaknak legyen hol dolgozni, meg a rengeteg ilyen-olyan kedvezményt, hogy legyen pénz a családnak, meg a rengeteg gyerkőcnek. Erre meg itt a férfiak azzal jönnek, hogy a nők még mindig pénzt akarnak. Szóval itt valaki nem teljesíti a NER által előírt kötelességeket. Tessék már megérteni, hogy a kapitalizmusnak vége! NER van. Nem számít a pénz, ugyanis az állam ad!!! Magyarul ismerkedni úgy kell, hogy előadod szíved választottjának, hogy a rendszernek hála most már biztos megélhetést tudsz neki biztosítani, miközben ő a gyerekeket neveli, és meg van oldva a dolog! Ha a szívtelen nőszemélyt ez nem hatja meg, akkor másnál kell próbálkozni, hiszen olyan nővel nem lehet családot alapítani, aki nem érzi át megfelelően a magyar nemzet fenntartásának kötelességét! Szüljük tele a Káprát-medencét, hozz világra még egy magyart! Ez a kötelesség!

Reactor 2019.07.26. 21:02:18

Szerintem helytálló lista, egyetértek a cikkíróval. A felsorolt dolgok a legbiztosabb módszer a macskásnővé váláshoz. Persze, akinek ez a végcélja, csinálja csak.

@Visceroid: Persze, a Viktátor idetelepített sok összeszerelő üzemet (igaz, az ígért 1 millió munkahelyet még a közmunka viccmunkásokkal se hozta, de segond), csak épp a munkáltató bszik normális, nyugati szintű fizetést adni. Gürizzen csak a büdös rabszolgája gombokért, örüljön, hogy van hol dolgoznia, még neki kéne fizetnie érte. Ráadásul, mióta kötelező lett évente 400 óra ingyen robotot is teljesíteni, azóta végképp sikerült ókori Rómát csinálni a munkahelyeken. Már csak a bikacsök hiányzik, amivel jól odasuhintanak az alkalmazott hátára...
De mindegy is - az ókori Róma is összeomlott, ez is össze fog. Záros határidőn belül.

Visceroid 2019.07.26. 21:22:04

@Reactor: Erre vannak kitalálva a plusz kedvezmények. Ha azt a rengeteg dolgot összeadjuk, akkor már szép kis summa jön ki belőle, amire még a legnagyobb aranyásó sem tud nemet mondani! Egy egyszerű fizikai munkásnak! Szóval ezért értelmetlen állandóan azt hajtogatni, hogy a nők csak pénzt akarnak, amikor az állam annyit ad, amennyire csak szükség van.

Reactor 2019.07.26. 21:36:16

@Visceroid: Tudok róla, hogy vannak plusz kedvezmények, de ez se jár egyöntetűen minden melósnak. Erősen munkáltatófüggő a dolog, és, egy klasszikust idézve, "nincs az a börtönigazgató, akinek ne rándulna össze a segge lyuka, ha pénzt kérnek tőle". Ugyanez igaz a munkáltatókra is. Ha nem lenne törvényileg rögzítve a garantált bérminimum, ingyen dolgoztatná a munkásokat.
Tudják nagyon jól, hogy amíg ennyire kevés a munkahely, addig mindig lesz olyan elkeseredett balek, aki fillérekért is lehúzza a 8-12 órát (amiből hatot esetleg kifizetnek). Monopolhelyzetben vannak a munkáltatók, nagyon brutálisan vissza is élnek vele, és ettől az átlagembert semmilyen törvény, szabály, vagy mechanika nem védi meg.

Visceroid 2019.07.26. 21:47:35

@Reactor: A kedvezményeket az állam adja. Azok az üzemek pedig amik most jönnek német/egyéb külföldi tulajdonban vannak, szintén állami támogatással, tehát nem foglalkoztatnak feketén. Lehet, hogy nem egy eget verő összeg a fizetés, de az állam által adott kedvezményeket belevéve (azaz CSOK, babaváró hitel,kocsihitel és a többi), konkrétan egy kulcsrakész egzisztencia várja a családot. Nincsenek anyagi problémák, mert a támogatást nem a cég adja, hanem az állam. Persze dolgozni kell, de hát ez az élet rendje.

2019.07.26. 21:57:36

Jaj már itt is ez megy?! Nee :(

2019.07.26. 22:00:12

@Janed0e: Ez nagyon pontos lett :)

Nyomasztó Fingszag 2019.07.26. 23:24:11

Így ömlesztve elég torz képet ad, de több olyan pont van amit sajnos én is megéltem, ezekkel kapcsolatban meg tudom osztani a saját tapasztalatom. Elképzelhető, hogy ezen pontok közül több is ugyanarra a problémára vezethető vissza, illetve az is előfordulhat, hogy ezek közül csak 1-2 pont közös megoldásával a többi is megoldódna.
Túlzott ragaszkodás: Sajnos előfordulhat hogy nem tudatosan csinálják, és az apával való kapcsolatukra vezethető vissza a lányoknak. Ahol a lány nélkülözte az apa figyelmét, karrierépítés vagy válás miatt (nem kritizálni akarok!) később kialakulhat egy ilyen viselkedési forma ahol mellőzöttséget él meg, holott ez a valóságban nem biztos hogy így van. Egy másik következmény lehet ennek a "nem figyelsz rám eléggé" állapot, illetve hogy materiális javakon keresztül próbálja az illető bepótolni a meg nem kapott szeretet (vásárlások, stb).
A rossz hír, hogy ezen sajnos csak külső szakember, pl. pszichológus vagy személyiségfejlesztő tréner tud segíteni, és ehhez a probléma belátására lenne szükség az érintett oldaláról. Nem defektes az illető ettől és nem szégyen. Viszont profitálni annál többet lehet belőle (szintén saját tapasztalat).
Erzelemkitoresek, nehezen megbeszélhető nézeteltérések: itt az egyik meglátásom az, hogy meg kell engedni hogy a másik úgy érezzen ahogy, kontrollálni nem tudod. Felelősséget csak a saját érzéseinkért kell vállaljunk. Másik meglátás, hogy vissza lehet térni a probléma megbeszélésére egy későbbi idopontban, mikor mindenki lehiggadt. Ilyenkor jobb engedni hogy a negativ érzés "kifussa" magát. Ennyit tudsz tenni. A másik félnek viszont ezt megint meg kéne dolgoznia magában, és sokszor szakember nélkül nem megy (az elejen). A harmadik meglátásom a konfliktusok felvállalásának szükségessége. Neked kell kiállni önmagadért, és hogy mire van neked szükséged. Más nem fogja megtenni.
Egy utolsó meglátás, hogy nem nagyon várhatsz támogatást főleg olyan embertől, akinek magával is akad baja elég, és még ennek tudatában sincs nagyon. Magad kell megerősítened hogy a másoktól jövő támogatásra mint csak bónusz tekinthess. Csak javasolni tudom egy személyiségfejlesztő tréner felkeresését neked is.

2019.07.27. 01:34:49

@Nyomasztó Fingszag: Ez mind szép és jó, de két dolgot ne keverjünk össze:
A hiány nem fog elmúlni attól, hogy egy idegennel locsogunk, akihez lényegében nincs közünk. Nem töltheted logikus agymenéssel az érzelmek helyét.
És ha sikerülne is felépíteni amit kell, akkor olyannal jössz össze akivel látszólag van értelme, de lényegében nincs. Ezért akadok ki mikor a párkapcsolat értelmét, okait racionalizálják. Ezért, azért, amazért. Nem. Egy valamiről szól (erről még le lehetme vezetni pár dolgot, de kihagyom), és azoknak is arról kéne szóljon, akik "ésszerűen" választanak. Nem tudják miből maradnak ki, aztán esélyes hogy kimaradok az élményből én is, de ami kevés az kevés.

Végülis feladhatom az igényeimet, az idealizmus és naivitás nem való úgy látom...Marad a lemondás

2019.07.27. 01:43:33

@Nyomasztó Fingszag: "Felelősséget csak a saját érzéseinkért kell vállaljunk"
Még ezt kihagytam: ha igaz az hogy mások érzéseiért nem kell felelősséget vállalni ( "csak"-kiemelve ) akkor hogy is van az hogy mindenért az egyén felelős?

Nem csak azt kéne figyelni patikamérlegen hogy a másik megfelel-e az igényeknek. Adni is öröm olyannak akinek kell és ez szebbé teszi az életét, mert felfogja és értékeli.

2019.07.27. 04:30:45

Tőlem: "Végülis feladhatom az igényeimet, az idealizmus és naivitás nem való úgy látom...Marad a lemondás"
Ezzel azt szerettem volna bevallani, hogy szégyellem, hittem abban, hogy a férfiak tudnak szeretni.
És mindig ott volt a tapasztalat, szükségem volt arra hogy olvassak.
Amíg a nő arra van, hogy igényeket elégítsen ki pár buksisimiért, addig ne csodálkozzatok a tüneteken.
Látom a kommentfolyamokon hogy folyamatosan fröcsög a g... (ez már nekem égő) és hánynom kell tőle.

Hogy miért nem értitek, nem akarjátok az egy dolog.

@Nyomasztó Fingszag:
"Ahol a lány nélkülözte az ... figyelmét, karrierépítés vagy válás miatt"
Ha csak ennyi lett volna!
Soroljam? -Nem kéne
Ez a rögvalóság.

Maradjunk annyiban, hogy marad az általános hozzá nem értés, értetlenség.
És a magamfajta póruljártak seggének sütögetése a sarokba szorulva, hogy "te vagy a hibás"

Bár az is az értetlenség egy tünete, hogy az ilyeneket hibáztatjátok. Eresszétek el a fantáziátokat és kérdezzétek meg magatoktól, hogy ti meddig bírtátok volna?

Ha nőt akartok tartósra értsétek meg, ennyi.

2019.07.27. 08:43:31

@Janed0e: ez kurvajó lett! riszpekt!

2019.07.27. 10:47:34

@moonshadow:
1. Alakítsd az életed magad, ne a nőktől várd a megoldást.

A nő arra való, hogy amit alakítottál, azt összetörje.

2. Ne a farkaddal gondolkodj, ha egy nő mentálisan gáz, a muffért ne maradj vele kapcsolatban, mert abból ez lesz.

Ne a farkaddal gondolkozz, de azt tudd, ha így teszel, maga a nő fog hülyének nézni, majd azonnal ledobban.

3. Fejleszd magad minden elérhető módon.

Csak vigyázz, mert onnantól nem találsz magadhoz való nőt.

2019.07.27. 10:50:52

@Sally and Billy: "Kíváncsi lennék, hogy ezeket a nőket neked sikerül kiválasztanod, majd meghódítanod, vagy ők kínálkoznak fel neked, te pedig csak hagyod magad."

Franc se emlékszik erre részegen.

1. Próbáld meg rendbe szedni az értékrendedet.

Ehhez nagy segítséget is kapsz Orbánéktól, csak vigyázz, mert ha te teszed, az bűncselekmény.

2. Növessz tököt, mert úgy tűnik, hogy amíg nem mered bevállalni a visszautasítás kockázatát, addig csak ilyenek jutnak neked

- Hol vannak az igazi férfiak?
- Biztos ott, ahol az igazi nők.

2019.07.27. 11:24:45

Önfejlesztés :D má megen :D
Elképzelem ahogy vki nekiáll gőzerővel gyúrni meg önmotiválni lol
Nem arra való az önfejlesztés hogy élvezetesebbé tegyük az életet a folyamat révén?!

2019.07.27. 11:36:42

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember:

"Hol vannak az igazi férfiak?
- Biztos ott, ahol az igazi nők."

Az igazi nők... Az erős nők...csak hozzá kéne rakni egy nőcis képet, ahol muffinnal vagy makaronnal (csak mert divatos) a kezében mosolyog szalmakalapban, vagy fekete-fehér képet ahol csak a nő szája piros és a meggyszem amibe beleharap, vagy egy tűsarkús kép. De azért elfér mellette egyidézet is, ami arról szól hogy a nő felhúzza az orrát és beint a pasiknak, mert az igazierős nő nem szenvedheti a pipogya alakokat.
Semmi baj csak vicces

acycloren 2019.07.27. 11:50:37

Ez az 5 tipp kicsit túl van kombinálva. Valójában a kapcsolatok felbomlásának 2 oka van.
1. Hűtlenség, félrekúrás.
2. Anyagi okok. Amikor semmi se elég a ribancnak. A férfivel akarja megoldatni az életét beleülni a készbe.

Az 1. és 2. okcsoport is arra vezethető vissza, hogy az egyik fél szarember, emberi hulladék, erkölcsi selejt.

kvadrillio 2019.07.27. 11:51:35

Orbán: 15 évünk van kiépíteni a keresztény szabadságot.......mijafaszt ????? :o)))))))))))

a politikai kurválkodást építettétek ki.....azt !!! ECCER JOBBIK ECCER MIHAZÁNK ??? ECCER BALOLDLI LIBERÁL, ECCER JOBBOLDALI ILLIBERÁL ????? ECCER BALOLDALT KÉPVISELTEK, ECCER JOBBOLDALT, ECCER MEG CENTRISTÁT ??? :o))))) IDEÜLTÖK, AZTÁN MEG ODA ??? POLITIKAI KURVÁK VAGYTOK SEMMI MÁS !!! A kurva is hol szado-mazo-t jáccik, hol szűzlányt.......csak röhögni lehet a változó politikusi szereposztásotokon !!!!!!! :O)))) HITELTELEN RIPACSOK GYÜLEKEZETE VAGYTOK MÁR ÉVTIZEDEK ÓTA !

A STADIONOKBÓL A FIATALOKNAK LAKÁSOKAT KELL ALAKÍTANI ! AZ ELHAGYOTT ÉPÜLETEK EZREIBÓL PEDIG ALBÉRLETHÁZAKAT !!!

TITEKET PEDIG SZIBÉRIÁBA KELL SZÁMŰZNI EGY URÁNBÁNYÁBA DOLGOZGATNI, AHOL NEM LEHET TOVÁBB HARÁC SOLNI !!!!!!!

2019.07.27. 12:54:14

@acycloren: Natessék. Ez nagyon mellé ment de ez se baj, majd legközelebb talán! sikerül

2019.07.27. 12:55:17

B+ öcsém :DD azt hiszem itt az ideje befejezni :DD

kolomparlole1114 2019.07.27. 13:59:34

@Captain Admin: Az ízlésüket megváltoztatni. :) Faszom akar alkalmazkodni. Csak tegyék szét a lábukat, nyeljék le, aztán húzhatnak haza.

2019.07.27. 15:44:58

Amúgy k. undorító hogy itt semmin se lehet témázni mert rögtön belép a képbe a politika, ami ezen topicban abszolúte irreleváns.
Gondoltam rá pár hónapja, hogy miről lehetne itt úgy témázni hogy ne ez legyen a vége.
Tehát nézzünk egy szürke szobát (ez talán egy olyan szín amiből nem lehet asszociálni) abban egy szürke kockát.
De még itt is lehetne vitatkozni hogy miből készült és hol helyezkedik el a térben.
Esetleg ha azt mondom hogy fing abból mi következik? :D
Mi az az egy dolog ezen a kib. blogon amiből nem nem ez lesz a téma?

Csak hogy éreztessem a komolyságát, lássuk miből lesz folyton unos untalan ugyanaz a vége:

-cipők
-szeretet
-tejföl
-színek
-cicák
-kutyák
-természet
-gépek
-könyvek
-filmek
-bármilyen művészet
-DIY
-szatyrok
-bolt
-pina
-fasz

Nincs az univerzumban egy nyomorult porszem sem ami létezhet csak úgy?

Fülig José 2019.07.27. 20:10:23

@Visceroid: "azaz CSOK, babaváró hitel,kocsihitel és a többi"
nyomasd csak koma, majd megveszem a kocsit/pecót féláron tíz év múlva a végrehajtótól...most is ezt csinálom, má' a múltkor kezdtem aggódni hogy lehúzhatom a rolót, de a puszta császára megmentett!! HITELRE HITELT MEG MÉG HITELT MEG MÉG A NEMLÉTEZŐ GYEREKTE IS HITELT...
imádom a fitymaharcookat: semmiből nem tanulnak. mondjuk nincs is nekik mivel...

Zsuzsi25 2019.07.27. 21:36:04

@Visceroid: Te ezt most komolyan gondolod? Vagy csak ironia? Komolyan nem tudom eldonteni. Nimcs kinek szulnk. A ferfiak hatalmas százaléka selejt....

Hobo Fischer 2019.07.27. 22:09:51

Shalom Elvtarsak! :)
A Nagycsöcsűnek, sok szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=myJDBos5Vyw
Wheeler Walker Jr. - Fuck You Bitch
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

God Harald 2019.07.28. 00:01:32

@Hobo Fischer: inkább ne egyesüljenek az elvtársak! Csak a halott komcsi a jó komcsi! Ez nálam hitvallás. Komcsit,nácit írtani kell!

Hobo Fischer 2019.07.28. 02:14:21

@God Harald:
Szep, ha valakinek hitvallasa van a mai vilagban, ritka ereny. God Bless You! :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

Hobo Fischer 2019.07.28. 05:02:43

@Hobo Fischer:
I'm sorry M. :( Ennyire nem akartalak megserteni. Ez csak valasz volt ezekre az sms - ekre.:
"June 20 2019 at 11:54 Latom megint hulye vagy....lets take a few weeks break....haha"
"June 20 2019 at 12:19 Komoly, nincs idegzetem hozzad amikor ilyen bolond vagy....par het szunet kell!"
Lehettel volna annyira gerinces, hogy szemtol pofaba zavarsz el, nem ilyen jellemtelen, sunyi modon.
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
PS: elnezest a blog gazdajatol es a T. olvasoktol, hogy itt* teregettem ki ket vadidegen szennyeset. Ha masra nem is, de okulasra jo lesz masoknak.
* ma talaltam ra veletlenul a - Mit jelent az, hogy „Tartsunk szünetet” - c. posztra es egybol leesett, hogy innen vette a Holgy az otletet.
Ezzel a szammal bucsuzok:
www.youtube.com/watch?v=euhgMBgTB34
Eye In The Sky by Alan Parsons Project with Lyrics
"I am the eye in the sky, looking at you
I can read your mind
I am the maker of rules, dealing with fools
I can cheat you blind
And I don't need to see any more
To know that I can read your mind"

Hobo Fischer 2019.07.28. 07:04:52

Mielott elhuzok, egy regebbi - A haverjai előtt egész más arca van - c. posztra most es itt reagalnek, zeneileg.
1- A Captain es fia - amikor meg csak 3 eves volt a gyerek:
www.youtube.com/watch?v=IS47GljkdEE
Wheeler Walker Jr. - All the Pussy You Will Slay
"Oh, the pussy you will slay someday
They'll be givin' it away
And you'll be munchin' so much muff
Just wait
All the pussy you will slay someday"
---
2 - A Captain es fia - amikor majd 15 eves lesz a "buszkeseg":
www.youtube.com/watch?v=oQb292uJGVA
David Allan Coe - Pick 'em Lick 'em Stick 'em
"You gotta learn how ta pick em son
Learn how ta lick em son learn how to stick em son
Between the thighs and you got to try not to beat em too much
Try not to teach em too much try not to feed em to much bull shit and lies"
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

Somogyi József 2019.07.28. 14:02:04

@Zsuzsi25: Kandúrkád félre basszót?
Ezért kár hisztizned. Nőj fel!! :)

2019.07.28. 18:55:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Ott van az elején :) , de szerintem érted.
Hát biztos hogy van mit javítani az íráskészségemen, de mindig törekszem a könnyen érthetőségre, mivel tudom hogy sokaknak gondjai vannak a szövegértéssel.
Lehet az a baj, túl egyszerűen fogalmazok, majd valamikor elsajátítom a módját annak, hogy kell egyszerű mondatokból cafrangos cirádás barokkos, tudományos szakszavakkal telidobált 10 soros körmondatokat kreálni. Olyan önfelcopkodós mentális maszturbációs okostolyás töprengések, tudod.
De gondolom akkor se értenéd, mert aki keres az talál (ebből eredően hibát bárkinél találhatsz). Könnyebb lenne az élet ha nem keresnénk a kákán is csomót (legalábbis az nekem biztosan).

Nyomasztó Fingszag 2019.07.29. 00:00:02

@Hisztimachine: kissé sokat a nyakamba zúdítottál. Azt viszont nagyra értékelem hogy időt szenteltél (talán nem is keveset) a hozzászólásomnak és hogy nyíltan leírtad amit érzel. Őszintén, vállalva a keserűséged, az emberi mivoltod. Ez megtisztelő.
Az intellektualizalasra azert van (lenne) szükség szerintem, hogy más szemszögből is lássuk a dolgokat, megértsünk mögöttes motivációkat. Ez csak egy eszköz, és nem az érzések/érzelmek kiváltására, hanem épp ellenkezőleg. Kéz a kézben jár a kettő. Tehát úgy gondolom, ez a megközelítés is generálhat érzéseket/érzelmeket bennem, amik esetleg magasztosabbak mint amit korabban társítottam egy adott szituációhoz. Mert átélem egy másik oldalról. Pl néhány évvel ezelőtt egyenesen tamadasnak vettem volna amit leirtal, most viszont örülök az őszinteségednek, amivel megajándékoztál. Mert tanulok belőle.
Mi férfiak inkább pragmatikusak vagyunk, megoldasorientaltak, talán ez volt az ami kihallatszott a kommentemből. Az érzések/érzelmek meg nem annyira a mi asztalunk, mert annak Ti vagytok a mesterei.
A "csak a sajat érzéseinkért vagyunk felelősek" részhez. Itt nem azt értem hogy az empátiát száműzni kell. Sem azt hogy ha valakit megbántok, akkor leszarom az érzéseit, mert azért csak ő felel. Ez a rész azért nagyon ingoványos, mert másra, esetleg más scope-ra gondolunk.
Én azt értettem alatta hogy ne akarjuk kontrollalni hogy a másik hogy érez. En érzek némi kontrollt amikor egy férfi azt mondja hogy "mar megint hisztizik". Kontrollalni akarja hogy a nő ne érezzen mar úgy, csak nem sikerül, es nem tud vele mit kezdeni. Ha én kontroll alatt akarok tartani valamit, akkor azert felelősséget vállalok valahol, nem igaz?
Az empátia, együttérzés meg kell hogy maradjon, mert lehet hogy komoly dologról van szó es nemcsak "hisztiről". De ahhoz hogy ezt megtegyem, bele kell kepzeljem magam a masik helyébe, az pedig akárhogy nézem, már intellektualizacio. Az egyutterzessel pedig csomó más érzés is felszinre törhet, személytől- szituációtól függően. Ha ezt megteszem, utána odamegyek pl a páromhoz, és bocsánatot kérek ha megbántottam. Az meg megint generalhat egy sor masik érzést és erősítheti a bizalmat. Stbstb.
Nem állítom hogy amit leírok az helyes, vagy hogy ez az egyedüli igazság. Csak egy meglátás, amit lehet hogy nyersen, vagy nem jól fogalmazok meg.

2019.07.29. 10:14:17

@Nyomasztó Fingszag: Nem neked szólt, csak benyomtad a "te tehetsz róla" gombot, miután a poszt megadta az alaphangulatot.

Ami a kontrollt igényli kifejezetten tetszik, ha az ehhez szükséges feltételek megvannak. Ha nem akkor sajnos nem tetszik :D

Nagyon fontos, hogy tudjunk különbséget tenni a látszólag hasonló, de alapjaiban, okaiban különböző dolgok között. Rólad feltételezem, hogy ez megy neked csak nem értelek, mert mintha csak úgy tennél mint aki nem érti.

Ami még nagyon fontos:

-Társadalomban élünk. Nincs kizárólagos egyéni felelősség.
-És ahol egy jelenség tömegesen tűnik fel ott milyen kizárólagos egyéni hibák vannak? Szerintem tömeges jelenség mögött kiváltó okot is lehet keresni.
-Ne keverjük össze a tényt, hogy valakiben hiba van azzal, hogy ezt ki vagy mi idézte elő.

Megnyugtatásul közlöm az utóbbi pár hónapban beismertem magamnak, hogy nem kell nekem a férfiakkal bíbelődni, mert csak egy nevatív aurájú selejtet tudnék kínálni személyemben.

Igazából már az sem hat meg ki vagy mi a hibás.
Majd én kikupálom magam.

Szeretném lezárni a témát.

Csók

Nyomasztó Fingszag 2019.07.29. 15:28:04

@Hisztimachine: erre még szeretnék reagálni aztán befejezem, mert nem tudok többet hozzátenni. Ott van egy igazság, érték nálad is, ami hozzátesz a közöshöz.

Amire gondolsz feltételezem az, hogy elfogadjon olyannak a másik amilyenek vagyunk. Azt szeretnénk ha önmagunkért szeretnének. Erről szólna a kapcsolat. A szerelemben is önmagunkat keressük. Ha rálelsz önmagadra, az olyan mintha szerelmes lennél. Ugyanakkor ez egy nagyon-nagyon letisztult állapot. Ez a végcél. És ezt kurvára nem adják ingyen, mint ahogy látszik. Ezt mar Jumpin Jack Flash és ludverc megvalaszolta egy korabbi posztban, reagalva arra amit írtam.

Hogyan fogadna el valaki más minket teljesen ha mi magunk nem fogadjuk el saját magunkat, és nem ismerjük meg "teljesen" önmagunkat? (Költői kérdés). A bennünk rejlő potenciált kell felszínre hozni, és a külvilág ebben segít, mégha olykor jó nagy szopás is.

Nem baj hogy idealista vagy. Sőt. Ez hajtotta előre az emberiséget. Az idea egy végcél amit el szeretnénk érni. És elobb-utóbb mindenki el is fogja.

Tömeges jelenségek, felelősségek. Erről regélni lehetne. Visszavezethető egyéni felelősségekre, amik összeadódnak. Bármennyire is hihetetlen, egy bazi nagy hálózat tagjai vagyunk, és mindannyian beleteszünk a közösbe. Primitív pelda. Egy mérleg két serpenyővel,amiből súlyokat pakolgatok egyik oldalról a másikra. Pakolgatod egyesével aztán egyszer csak teljesen átbillen. Na hát ezt latni odakinn. Mindenki azt mondja az ő kis súlya nem számít. De igen. És nekem annyi a feladatom hogy a saját súlyommal foglalkozzak.

Ugy éreztem hogy ez még kikívánkozik belolem. Elfogadom ha másképp gondolod, lehet valamit tényleg nem értek amit üzenni szerettél volna. De akkor majd rajovok később, amikor időszerű lesz. Szép napot!

2019.07.29. 18:04:05

@Nyomasztó Fingszag:

"Ha rálelsz önmagadra, az olyan mintha szerelmes lennél."

:D Annyit még hadd tisztázzak, hogy ezt nem értem. Nem arra gondoltam hogy sámándobbal fogok fákat körbeugrálni, amíg nem találok egy tavat hogy Nárciszként gyönyörködhessek magamban.
Nem erről van szó.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.07.30. 08:39:30

@Hisztimachine: Ok, az elejét benéztem. De, ha könnyebb lenne az életed a csomókeresés nélkül, akkor ne keresd a hozzászólásomban és ne minősítgess.

2019.07.30. 11:05:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ok ;) Akkor én most jó kis neurotipikus lévén felelősséget vállalok a figyelmetlenségedről (ne vedd magadra nem szeretnélek megbántani) árulkodó hozzászólásodért és én kérek elnézést.

Bocsánat, ne haragudj.

Ezúton @Somogyi József: -től is bocsánatot kérek.

Remélem nincs harag :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.07.30. 23:15:24

@Hisztimachine: Nagyvonalúan megbocsátok, de a játszmázós hisztinek mi értelme? Előbbre nem visz

Zsuzsi25 2019.07.31. 06:36:01

Igazából föleg a hármas ponton röhögök.....persze. támogassam a hülyességet. P.S. ha egy Nő elmondja a véleményét, és az nem egyezik meg a férfiével, akkor az rögtön hiszti!

2019.07.31. 11:24:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Jó. Azt hiszem értem. De ha még elérném az "előrét", akkor is maradna egy rakás kérdőjel. (Sóhaj)

Ami egyértelmű, hogy fogjam be. Jó Dzsini leszek és azt mondom:
"Kívánságod számomra parancs!"

Feladtam bki :D

8cmYUMYUM 2019.07.31. 13:24:51

Mintha az exemről mintázták volna. Csak megcsalás után penderítve lett. :) (kár, hogy nem előbb.)

2019.08.01. 15:57:10

@Zsuzsi25: Elfáradtam, nem volt kedvem írni. Így van.
A hármas pontban ilyenről nem ír, de valójában szemtől szembe se ismerné be az, aki hisztisnek minősíti a másikat, hogy nem figyel oda, nem hallgatja végig, de ha mégis és nem tetszik neki a vélemény, akkor erővel próbálja lenyomni a másikat. Rohadt sok ilyen szitu van... Ez az egyik eset.
A másik az, mikor tényleg a hallgatás vagy a behódolási társadalmi simogatás angolos távozással (ez sem mindig járható) a megoldás.

Sajnos ez van.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.01. 23:49:43

@Hisztimachine: Ismételjem önmagam? Lássuk azt az előrét, kérdőjelet és sóhajt.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.05. 21:37:02

@Hisztimachine: Nem fog menni, úgyis elbuksz a végén. Nem mintha ne tudnád megcsinálni, de nem jön ösztönesen belőled.

Viszont ez jó is, mert írhatok mindenféléket rólad :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.08. 21:49:36

Mint mondtam, a béna gyorsan el is tűnt :DDD
süti beállítások módosítása