A gyámoltalan pasikból szakításkor tör elő az állat

2019. szeptember 03. 07:51 - csajokespasik

„A szűk családi köröm ismeri, és az elejétől fogva úgy látták, hogy esetlen és nekem kell irányítani mindenben, ha azt mondom neki, állj be a sarokba, ő odaáll” - Sokan inkább maradnak egy meddő kapcsolatban, mintsem egyedül legyenek, vagy a szakítással megbántsák a másikat, ám Posztolónk nem ilyen. Nem az a baj, hogy a pasijának vele volt az első szexuális aktusa, inkább azt kifogásolja, hogy párja tutyimutyi, önállótlan és folyton noszogatni kell mindenben.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kétségek közt vagyok jelenleg.

Nem tudom, mennyire kiszúrás szakítani egy férfivel, amikor tudom, hogy nehezen ismerkedik, nagyon félénk és nehezen meggyőzhető. Határozatlan és magától nem mozdul semerre. Ha azt kérdezem, mit csináljunk, neki mindegy. Még hozzá tartozik, hogy neki 24 évesen velem volt az első szexuális kapcsolata. És sajnos 8 hónap után belőlem sok minden kiveszett. Kedvelem őt, de már nem azt érzem, amit az elején, és erről sajnos az ő határozatlansága is sokat tehet. Sajnálok szakítani vele, mert szinte biztos, hogy nem lesz neki a közeljövőben senkije, talán majd 30 évesen fog veszettül kapkodni és hibát hibára halmozni. De sajnálatból nincs értelme vele maradni, ez talán még számára is megalázó lenne.

Azt hittem, hogy a párkapcsolattal és a szexuális tapasztalattal már magabiztosabb és ezekkel felvértezve talán határozottabban fog ismerkedni, némi bátorsággal. De ezt nem érzem, inkább csak a függését. Ha belenyugszom, ezzel a hozzáállással megfosztom őt is és magamat is a lehetőségektől és az időtől.

A szűk családi köröm ismeri, és az elejétől fogva úgy látták, hogy esetlen és nekem kell irányítani mindenben, ha azt mondom neki, állj be a sarokba, ő odaáll és úgy marad, nem kérdezi, miért vagy meddig: úgy marad.

A nővérem azzal viccelt, hogyha közös gyerekünk lesz, akkor nekem egyből két gyerek jut. Volt már viszonyom hasonló férfival, de nem ért szép véget, ugyanis általában a gyámoltalan, zárkózott pasikból pont akkor jön elő az állat, amikor fenyegetve érzik a megszokott kis kényelmi burkukat. Ez megint sok mindent elárul, elfojtásokról, szunnyadó agresszióról, ilyenekről.

Félreértés ne essék, nem lecserélni akarom, mert találtam jobbat: nincs más. Sokan lehet, hogy maradnak inkább egy meddő kapcsolatban, nehogy egyedül találják magukat, de én nem ilyen vagyok.

Látom a szerethető oldalát, van amikor nagyon odaadó és törődő, viszont nem vagyok jó a levegőből kapott jótanácsok osztogatásában sem: próbálkozom, de kezdjük ott, hogy ő el sem olvassa, amiket írok neki, legyen ez bármi: ő egyszerűen nem olvasgatós fajta. Rákérdezek: - olvastad, amit írtam? „- Mit? Ja, nem...” Nagyjából ez a helyzet. Érdekelne, hogy mik a tapasztalatok ilyen esetekben?

Nagyon szépen köszönöm

 
86 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8215037168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Somogyi József 2019.09.03. 08:08:39

"A gyámoltalan pasikból szakításkor tör elő az állat."

Ezt, hogy így teljes bizonyossággal ki tud jelenteni az összes gyámoltalan pasival kapcsolatban kellet volna lenned. :)

Akkor ezt mos olyan mint a MNK? :)

MsIreneAdler 2019.09.03. 08:53:00

"Sokan lehet, hogy maradnak inkább egy meddő kapcsolatban, nehogy egyedül találják magukat, de én nem ilyen vagyok."

Nem vagy ilyen? Tényleg nem? Ezen jót röhögtem. Nézd, ha neked nem felel meg az ilyen habitusú férfi, mint ő, akkor szakíts vele. Nekem azért hiányzik valami a sztoriból, hogy miért is tartod fent ezt a kapcsolatot...mármint igazából, nem ám az ilyen," sajnálom szegényt" bullshitre gondolok. Gazdag a srác? Esetleg te vagy atom randa? Ki tudja...? A remény, hogy esetleg kitör bele a vadállat nagyon csekély. Ennek tudatában mérlegelj.

2019.09.03. 09:13:47

@MsIreneAdler: igen, nem is érteni a sztoriból, hogy mire vár_? A pasi nem fog változni, a posztoló se fogja egycsapásra vonzónak találni a nyámnyilaságot.
Libát libára halmozik.

MsIreneAdler 2019.09.03. 09:22:45

@Daenerys Targaryen: szerintem arra vár, hogy valaki itt azt mondja neki, hogy "hú nekem is ilyen volt a pasim, aztán egyik reggel Conanné változott, aztán jól megadta ami jár, van még remény, légy türelmes " :D

God Harald 2019.09.03. 09:34:05

Kicsit többet vártam a cím alapján. Minimum azt, hogy a pannon puma a vizeletével körbejelölte a vadász- és párzás területét:)
Ha nem ilyen típus vagy, akkor miért jöttél össze vele?

Janed0e 2019.09.03. 09:48:52

@MsIreneAdler: Figyelj, Irén, neked vannak úgy amúgy érzelmeid? Szakitottal már valaha vkivel? Nem? Mert akkor tudnád, h szakítani iszonyú nehéz, nyilván a poszter is nyuglodik, nem tudja hogy csinálja úgy, h a legkevésbé seruljenek. Ezt a férfit valószínűleg szerette, kötődik hozzá, de miutan feloszlott a pink köd, rajott, h ez nem lesz frankó hosszú távon. Normális emberek nem dobják ki a párjukat, akivel x évig együtt éltek, mint a lyukas zoknit. Persze az itt kommentelők mindig a saját elethelyzetuket vetítik ra/képzelik bele a posztokba, így inkább azon gondolkozz el, h mi vagy te, aki csupán a pénzéért van együtt a pasijaval!

2019.09.03. 09:58:25

@Janed0e: kemény szavak, de hát az élet is kemény. A gyengék elhullanak, meg az erősek is.

moonshadow 2019.09.03. 10:12:21

Tiszta sor, szeretnél egy pasast aki ugyanígy irányítható mint ez, ugyanakkor viszont a környezet felé sokkal férfiasabbnak tűnik, hogy azért lehessen vele dicsekedni, hogy egy férfi lesi a parancsaid, mert egy pipogyával nem lehet.
Irod, hogy nincs más. Elgondolkodtál már azon, hogy miért ilyen pasikkal kezdesz járni? Két út van, vagy kiteszed és keresel mást, vagy elkezded nevelni.
Viszont az is kockázatos, több, hozzád hasonlóan "gondoskodó" nőtől hallottam-olvastam már, hogy pont akkor lépett le az a fasz exük, amikorra végre férfit neveltek a kis pöcsből, így más nőnek kaparták ki a gesztenyét.
"talán majd 30 évesen fog veszettül kapkodni és hibát hibára halmozni."
Nőknél ez negyvenes korban kezdődik, és nem szokott befejeződni.

MsIreneAdler 2019.09.03. 10:27:51

@Janed0e: felesleges személyeskedned, ha nem értesz azzal egyet, amit írtam. Majd, ha én írok posztot, na majd akkor legyen téma az én érzelemvilágom, normalitásom, kötődésem.
Ezek szerint normális emberek a párjukat a háta mögött kiröhögik a tutyimutyiságuk miatt, az egész családdal, majd egy blogon tanácsot kérnek, hogy mit tegyenek vele. Mindezt úgy, hogy a srácról nulla pozitívum szerepel a posztban. Ráadásul a fickó a kapcsolat elején is ilyen volt, nem árult zsákbamacskát. Szerintem ha a posztoló nem tárgyilagos, abszolút hideg fejjel megírt tanácsra vágyna, nem ide írt volna, hanem pl a buksisimogató szakosztály blogjára :) Apropó, te milyen tanácsot is adtál neki...?

Janed0e 2019.09.03. 11:35:12

Kedves poszter, én ismerek pont ilyet. Az egyik uncsitesom jött össze egy szűz pasival. Nagyon kedves srác és jól is néz ki, de semmi önbizalma nem volt. Pont u. Ez volt, mint nálatok, h a fickó állandóan rajta csungott az első időkben, de most már együtt vannak jó pár eve, a csávó magára talált, magabiztosabb lett, kifejezetten jó humora van (korábban ezt észre se vettük a családban). Szerintem, ha szereted amúgy, akkor légy türelmes, adj neki időt kifejlodni a lárva állapotból pillangova. Meg csak 8 hónapja vagytok együtt. Ahhoz, h kibontakozzon, adj neki teret, lepj hátra egyet, tedd takarékra az egodat! Kerdezgesd sokszor, h ő mit gondol, engedd, és kérd, h ő oldjon meg dolgokat. Ne legyél olyan domináns, ne hereld ki! Ösztönözd (de ne baszogatva), támogasd! Ez még működhet, sztem még ne add fel!

Janed0e 2019.09.03. 11:37:32

@MsIreneAdler: Nem adtam "tanacsot", mert nem kért ilyet. Azt kérte, ha vki volt hasonló helyzetben vagy ismer hasonló körülményt, az ossza meg. Te bezzeg magabiztosan okadod magadból a "jótanácsokat" úgy, h meg csak el sem olvastad, h mit ír a poszter. A sracrol nulla pozitívum szerepel? Te melyik posztra reagáltál tkp? Számodra abból, amit leirt kizárólag az jött le, h a csávó pénze miatt volt eddig vele. Ez pedig téged minősít. Gondold személyeskedésnek, leszarom. Én szégyellem, h nő vagy. Neked viszont van Tanacsom: próbálj megvaltozni.. ha meg nem késő!

MsIreneAdler 2019.09.03. 12:30:13

@Janed0e: megtisztelő, megdöbbentő és egyben ijesztő az érdeklődés amit a kommentem iránt tanusítasz :)

Cs. Tibor 2019.09.03. 12:41:04

Már ezerszer leírtam, sőt levezettem azokból a tudományos tényekből, amelyek helyett olyan tévhitek fogságában vergődünk, mint valamikor a középkorban a geocentrikus világnézet. De - tisztelt posztoló - nézzük e mai késői középkor szemlélete helyett a meztelen valóságot, mindenféle magyarázat nélkül (az hosszú lenne), csak a belőle levonható következtetéseket:

Szakítani minden esetben kiszúrás! A legnagyobb kiszúrás azzal szakítani, akinek ez volt az első tartósabb szexuális kapcsolata. Valamikor nálad is megtörténhetett ez. A szexuális kapcsolat által felépülő erős kötődés miatt ez annyira fájdalmas, hogy az ember személyiségét alapjaiban megváltoztatja, örökre bizalmatlanná válik a másik nemmel kapcsolatban, s már maga sem tud másban gondolkodni mint egy szakításban, ha gondok támadnak.

Tény, hogy az ember genetikailag monogámiára termett, s csak az első kapcsolata az, amelyben hosszú évek múltán (akár élete végéig) benn képes maradni komoly erőfeszítések nélkül. Az is tény, hogy ez a tulajdonsága egy szakítást követően gyakorlatilag elveszik, és ez az a helyzet amelyet milliók (a fejlett nyugati civilizációban százmilliók) úgy élnek meg, mint egy természetes, az emberre általánosan jellemző állapotot. S elterjedt hiedelmekkel érvelve másoknak is ezt akarják bizonygatni, hogy helyzetük ne tűnjön gáznak. A "szándékos vakság" pszichológiai esete ez, amelyből irtó nehéz kilépni.

Szakítás azonban sokszor kikerülhetetlen. Hogy miért? Miért váltunk át egy olyan állapotba, amely ma már széleskörű elterjedtségével a civilizált emberi társadalmak hamarosan bekövetkező összeomlását eredményezi, és a üressé vált terület elárasztását elképesztő mennyiségű - bár jó szándékú, de - civilizálatlannal? Mert olyan párt választunk gyakran elsőnek, amely szimpatikus ugyan, de nem hozzánk illő. Kiderülhetne ez pár hónap alatt, ha nem feküdnénk le vele hamarosan, és a kialakult erős kötődés nem akadályozna meg az összeférhetetlenség gyors felismerésében. S erre a mai civilizált embernek 75%-os esélye van, 4 kapcsolatból 3 szétmegy. Maradna 25% aki biztosítaná az emberi faj fennmaradását, az utódok felnevelésével. A 75%-nak pedig ürügyek tárháza áll rendelkezésére, hogy miért nem vállal gyereket, vagy esetenként egyet, ritkábban kettőt. Leginkább azért, mert poligám módra váltva megcsalja társát, további szakításokat generálva ezzel. S önkéntelenül terjeszti a poligámságot azok között is, akik még alkalmasak lennének biztosítani a saját jövőjüknek a biztonságát, hogy idős korukra legyen elegendő ember ahhoz, hogy megélhetése biztos legyen még magatehetetlen korára is.

Az elöregedő társadalom jelei egyre jobban mutatkoznak, s már csak 1-2 évtized, hogy hatása végletessé váljon. S mitől van ez? A szakítástól (és megcsalásoktól)! Tényleg? Közvetve igen. Eredendően azonban ez a sok évtized alatt kifejlődő folyamat (kb. 3 generáció kell hozzá), egy 50 évvel ezelőtt berobbant forradalomtól, amely végigsöpört a világ civilizáltabb területein.

Ám a téves, és ma már egyre durvább irányt vető hiedelmek miatt még az említett 25% is veszélyben van az együttélés területén. De ez egy másik történet, külön magyarázatot igényel, és olyan ismeretek elsajátításra sarkallna, amely rengeteg párkapcsolatnak a javára válna, és sokkal jobb minőségben tudnánk általa együtt élni (posztod is hemzseg a mindennapos tévutaktól). De mintha ez lenne egy külső nyomás által a cél, hogy a két nem csak torzsalkodjon örökre egymással, és egy lassú, önként vállalt holokausztban tűnjön el a föld színéről. Talán a túlnépesedés elleni gyógyszert próbálják ki évtizedek óta rajtunk: Mert hatásos, az biztos. Ám a túlnépesedők ezt az ellenszérumot valahogy egyáltalán nem akarják benyalni.

Peter Smeaton 2019.09.03. 12:58:30

@MsIreneAdler: egyetértek veled :) Rég láttam ilyen kirohanást egy, itt átlagosnak tekinthető kommentre... :)))

2019.09.03. 13:13:47

@Cs. Tibor:
"örökre bizalmatlanná válik"
Amennyiben súlyos személyiség torzulása van, tehát beteg ember, AKKOR válik ÖRÖKRE bizalmatlanná.

"Tény, hogy az ember genetikailag monogámiára termett"
Pont ellenkezőleg, biológiailag NEM monogámiára termett, a társadalmasodás hozta ezt be.

"cél, hogy a két nem csak torzsalkodjon örökre "
Ezzel egyetértek, ez egy most divatba jött és generált háborúskodás. Normális emberek a másik nemben a kiteljesedést és a partnert látják, nem az ellenséget.

MsIreneAdler 2019.09.03. 13:23:10

@Peter Smeaton: mármint általában vagy Janed0e-tól fura :)? Én azt hittem, hogy itt alapjában véve kultúrált vélemény csere zajlik, ne keserítsetek el!

2019.09.03. 14:43:52

@moonshadow:

"hibát hibára halmozni."
Nőknél ez negyvenes korban kezdődik, és nem szokott befejeződni."

Erről most kipattant az elmémből a heti bölcsesség.

A nőknek nincs mit hibázni a férfiakkal kapcsolatban, mert részt sem vesztek az életükben.

Maradok tisztelettel. pusszancs

God Harald 2019.09.03. 14:48:47

@Plüsscicus: az mit jelent, hogy nem veszünk részt?

2019.09.03. 15:22:42

@God Harald: ilyen vérfeminista nagyképűsködés. Hogy a férfiak szarok és csak a nők magukra számíthatnak, ha akarnak valamit az életben.

Tata_ 2019.09.03. 15:25:06

@MsIreneAdler: Jane-től nem fura. Klikk a névre, majd klikk az aktivitásra. Olvasgass. :)

Tata_ 2019.09.03. 15:31:03

@Daenerys Targaryen: "csak a nők magukra számíthatnak, ha akarnak valamit az életben"

Hm... Egy kiadós orgazmus például? Ja igen, erre a nők is alkalmasak, nem kell hozzá férfi. Gyerek? Már lehet örökbe fogadni, beültetni, és lehet nő is a párja, akivel felneveli. Érzelemteli kapcsolat? Erre is jó a nő, nem kell férfi.
Konklúzió? Éljen a leszbikusság, és haljon ki az emberiség pár évtized alatt. :)

2019.09.03. 15:39:34

@Tata_: ne idegesíts... Hogy lenne már ugyanolyan?!

2019.09.03. 16:18:58

@Tata_: nem erre gondoltam.
Hanem hogy le kell vinni a szemetet, ügyeket kell elintézni, összeveszni a közösképviselóvel, gyereket szolfézsra vinni és a kutyát meg elhozni a sintértől... és a pasi meg csak ül a tv/computer előtt és néz ki a fejéből.
És minden otthoni meló a nőre marad. Ergo felesleges a férfi csak gond van vele.

Tata_ 2019.09.03. 16:22:11

@TSEPKE: * Mire gondolsz? A felcsatolható vagy az orális orgazmusra? Az örökbefogadásra? Az azonos nemű szülőkre (ahol anyatejjel szívja magába a csöppség a "szülei" által képviselt értékrendet)? A kapcsolatra? Ahol nem egy folyton fingó és büfögő, sörhasú rabszolgatartót kell kiszolgálni, hanem egy teljesen egyenlő nővel együtt élni? **

*[IRÓNIA ON]
**[IRÓNIA OFF]

bz249 2019.09.03. 16:36:06

@Daenerys Targaryen: ki ne felejtsd, hogy at kell forgatni a butorokat a nappali es a haloszoba kozott, valamint a haszontalan holmik #1 karton tartalmat kipakolni helyette mast beletolteni es a kartont atnevezni haszontalan holmik #2-re.

MsIreneAdler 2019.09.03. 16:46:31

@Tata_: uh, köszi, így azért már sokminden világos :D, van baj a toronyban. És megnyugtatlak, amíg pókok léteznek, mindig szükségünk lesz férfiakra, akik halált megvető bátorsággal likvidálják őket :)

2019.09.03. 17:01:39

@bz249: karton 1?!
Karton 100

Nincs még gyerek ugye? :DD

2019.09.03. 17:05:05

@Tata_: sírok...
Egyenlővel semmi gond.. Az egyforma húzós - mi van ha szebben vasal mint én? Mi van ha én jobban kezelem az ütvefúrót? Mi van ha hosszabb a farka?
Ja.. Ohh..

bz249 2019.09.03. 17:14:38

@TSEPKE: van... es nagyon nagy kartonra gondoltam :P

2019.09.03. 17:25:17

@bz249: adj hálát az égnek a darabszámért '-)

2019.09.03. 17:26:26

Gyakran téma ez itt a komment szekcióban, hogy a mai fiatal lányok miért kötnek ki örömmel akár 15-20 évvel idősebb fazonok farkán. Hát ezért. A felsorolt problémákból egy sem jelentkezik ilyen viszonyokban, ezen kívül azonban rengeteg plusz előnnyel jár. Szóval fiatal puncit minden 40-es pasira!
FPM4!!!

Dzsé 2019.09.03. 18:16:58

@Cs. Tibor: Tetszik a tudományos hozzáàllàsod! Viszont az erős kötődés elméletet kicsit árnyalnám. A felnőttkori párkapcsolati viselkedés, kötődési stílus nagyban múlik a gyermekkorban kialakított kötődési mintázathoz. A szüleikhez biztonságosan kötődő gyerekek felnőttként valóban erősen és biztonságosan kötődnek a párjukhoz, de mi a helyzet a szorongó-aggodalmaskodó kötődőkkel, akik folyton a párjukon csüngenek és soha nem érzik elégnek magukat, vagy az elkerülő típusú versenyzőkkel, akikhez képtelenség közel kerülni? Mind másként élik meg a szakìtást is.
Ha van kedved olvasni, Ainswort vagy Shaver munkáit ajánlom, de a Wikipedia "felnőttkori kötődés" szócikke is jó.

2019.09.03. 19:54:06

@Plüsscicus: Mit jelent a többes szám? "szeretitek".. engem hova sorolsz? Kik közé (akik szeretik) ?

@bz249: az az :-)

El Amante 2019.09.04. 00:12:39

Keedves poszter, az a baj, h meg akarod menteni a fickót és közben úgy kezled, mint egy gyereket. Nem a te problémád és nem a te felelősséged, hogy neki utánad ki jön vagy nem jön, ill, h mi lesz vele. Ha nem érzed, hogy jó vele, hogy akarod vele folytatni, akkor szépen elbúcsúzol, ennyi. Nem tudom, mennyire fejlődőképes, 8 hónap nem kevés idő (de mellesleg bőven tombolnia kellene a szexnek még), azalatt már kiderülhet, hogy ő is ugyanúgy látja-e a dolgokat mint te. Hogy el tudod-e képzelni, mint hosszútávú partnert? Megkérdezted, hogy ő hogyan képzeli a továbbiakat? Ha céltalan, nulla elképzelése van a jövőre nézve, akkor nehéz lesz boldogulni vele. Ha nem együtt cipelitek a terheket, ill megmarad ez a kvázi alá-fölérendelt viszony, hát az minden lesz, csak jó házasság/párkapcsolat nem.
Szóval nem kell megmenteni, útjára kell engedni, és neki kell akarnia, hogy változzon, változtasson a hozzáállásán. Ha ő nem akarja, abból csak nyűg van, felesleges energiabefektetés.

Nyomasztó Fingszag 2019.09.04. 09:03:01

Elmondtad-e már neki hogy változtasson vagy nem szeretnéd vele folytatni? Vagy olvasson a gondolataidban? Na és te milyen személyiség vagy? Dominanciára törekvő? Kezdeményező? Tud szóhoz jutni melletted?
Egyik napról a másikra nem fog megváltozni, hanem hosszú évek alatt esetleg, HA ő maga hajlandó rá. Gondold végig hogy ezt vállalod-e, rendszeresen felvállalnád-e vele a konfliktust? Illetve ami fontos még szerintem: Te mivel jarulsz hozza hogy a kapcsolat dinamikája ilyen? Min kéne változtatnod Neked hogy ez megváltozzon?

Nyomasztó Fingszag 2019.09.04. 09:09:47

Elmondtad-e már neki hogy ha nem változtat a hozzaallasan akkor nem szeretned folytatni? Elmondtad-e neki hogy szerinted hol kéne változtasson?
Te mivel jarulsz hozza hogy a kapcsolat dinamikája ilyen? Min kéne Neked változtatnod?
Adsz-e teret neki hogy valóban döntsön? Dominanciára hajlamos vagy-e?
Megváltozni évekbe telik, gondold végig hogy felvállalod-e a konfliktusokat?

anyádat is! 2019.09.04. 10:40:30

A csajokespasik egy igazi lehúzós tróger oldal. Másfél éve lehúztak dupla havi díjjal, akkor 5 ezer forinttal rövidítettek meg egy megtévesztö tájékoztató és egy telekommunikációs hibának köszönhetően, azóta intézik és vizsgálják az ügyet. Háromszor próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de csak annyit kaptam, hogy vizsgálják, majd jelentkeznek. Azóta is, másfél éve várom. Soha többé semmilyen kapcsolatot nem keresek náluk és akit csak tudok le beszélek róla, mert amíg minden működik addig rendben van, de ne legyen semmi regisztrációs probléma, mert onnantól bukta. Filléres lehúzásnak hívják az ilyet ahol az ügyfél húzza a rövidebbet!

2019.09.04. 11:20:40

@anyádat is!: mindegyik társkereső kb igy működik! egyiknél egyszer régen paypal-lal fizettem és kéretlenülk beállitották a paypalomat automatikus hosszabbitásra. Nagy kínlódás volt kiszedni onnan őket.
Nyilván te sem fogod sosem visszakapni a pénzt, kár infarktust kapni emiatt.

anyádat is! 2019.09.04. 12:02:27

@Daenerys Targaryen: Infarktust nem kapok, de annyit megérdemelnek az 5 rugós, útszéli lehúzás miatt, hogy ezt mások is tudják. Hiába játsszák az agyukat blog megjelenéssel meg hasonlókkal, a felszín alatt csupán ruppótlan, beleszarom csiribirik.

PPK™ 2019.09.04. 13:34:43

Hibát követett el a srác, hogy egy ilyen pernahajdernek adta a szüzességét, mint te. Begyűjtöttél egy újabb trófeát, most meg már eldobnád, mint a szemetet :(

Na, én az ilyen nők miatt tartogatom a virágomat az Igazinak! ♥♥♥

MsIreneAdler 2019.09.04. 13:56:14

@anyádat is!: pofátlanság, ha olyanért szednek pénzt, amit nem teljesítenek. De amúgy milyen extrát nyújt egy társkereső ennyi pénzért? Nekem az jutott eszembe, hogy kicsit spórolsz még hozzá, és egy másik szintén "társkereső" oldalon tuti randi vár a pénzedért :D (na jó ez csak vicc volt)

Tata_ 2019.09.04. 15:07:33

@anyádat is!: Na végre, egy "elégedett" ügyfél a sok marketingposzt után!
Kíváncsi lennék, hogy mennyi ideig voltál regisztrálva, és ezalatt mennyi randit sikerült összehozni épkézláb nőkkel? Nekem ez az egész internetes társkeresés kimaradt, így elképzelésem sincs, hogy mekkora esély van a netről normális kapcsolatra.

Tata_ 2019.09.04. 15:27:23

@Plüsscicus: Mármint neki semennyi, vagy senkinek sincs esélye?

MsIreneAdler 2019.09.04. 15:47:18

@Tata_: szerintem online kb.ugyanolyan gyakorisággal botlasz bele hulladékba, mint a való életben. Ennek az ismerkedési formának is meg van az előnye meg a hátránya. Régen, mikor még nem volt mindenkinek "nettye" meg "simizős telefonja", talán volt egy réteg, ami kimaradt a buliból, na most már ők is játszanak... Szerintem semmivel nem rosszabb ez, mint pl lemenni egy éjszakai szórakozó helyre.

Tata_ 2019.09.04. 16:08:39

@MsIreneAdler: Így pályán kívülről furcsa kettősséget érzek. Egyrészt régen könyvtárban, buliban nem volt nehéz dolog ismerkedni, hiszen volt fedés az érdeklődési körben (olvasás, zene, stílus). Eleve előnyösebb volt a személyes beszélgetés, mert ha nem is volt kiemelkedő arcberendezésed, a dumával lehetett érvényesülni.

A neten csekkolod a képet, és már be is kategorizáltad anélkül, hogy beszélgettél volna vele. Jóval nagyobb így a felhozatal, de jóval nagyobb a lemorzsolódás is, ahol esélyt sem adsz/kapsz. Arról nem is beszélve, hogy a kép mennyire valós.

anyádat is! 2019.09.04. 16:27:49

@Tata_: Van esély, mert már sikerült barátnőt találnom online jó pár alkalommal. Még itt a csajokon is anno, mert egyszer régebben is előfizettem náluk, akkor még a töredék összegért és akkor szerencsém volt, mert nem volt szükségem velük felvenni a kapcsolatot. Érdekes az online társkeresés amúgy, sok fura emberrel találkozol, de az durva ferdítés, hogy csak bolondok keresnek online. Szerintem érdemes megpróbálni (persze csakis egy olyan helyen ahol fontos is az ügyfél nem csak addig amig lehúzzuk a lóvét, mint itt). :)

MsIreneAdler 2019.09.04. 16:43:27

@Tata_: szerintem régen is voltak olyanok, akik, ha meglátták a kicsit előnytelenebb külsőt, már nem voltak kíváncsiak a dumára. Abban igazad van, hogy azért ilyenkor egy közös ismeretségi körben még volt némi esély szépíteni, míg online már szinte semmi.
A képek valódisága tényleg kétséges, rengeteg trükkről hallottam vagy tapasztaltam személyesen. A tíz évvel ezelőtti fizimiskától egyenesen a haver fényképéig volt ott minden :) ja és mielőtt az mnk szakosztály szétszedne: természetesen mindkét nemben vannak csalók, a nők is szeretik a photoshoppot ám.
Hogy most mi a helyzet, nem tudom, de régen, aki komolyan keresett az nem kukázta ki a normális érdeklődőt csupán azért, mert nem Brad Pitt/Angelina Jolie mosolygott rá a profilképről.

TheKillers 2019.09.04. 16:56:38

jó lenne az idomított férfi, csak az nem önálló nem férfias, mert idomított.

lehetetlent kértek. legyen izgalmaS és biztonságos egyszerre. önálló és idomított. nagydumás és hűséges.

a végén marad a biztonsági választás, lehet neki szülni, utána meg depizni.

SGlass 2019.09.04. 17:54:32

@Cs. Tibor: ez meg mi a ... volt, nem vetted be a fogalmazásgátlódat vagy marketingben utazol? Elöregedő társadalom, túlnépesedés, holokauszt... Még jó, hogy a világbékét nem írtad! :)
Kérlek egyszerűsíts!!! Írd egyszerűen! SZAKÍTS!!!, mert ami most nem működik, az nem is fog működni! Ha már most az egyik félnek kell invesztálnia abba, hogy valahogyan működjön a kapcsolat, akkor ez a kapcsolat inkább "haldoklik". Mindenki a saját életéért vállaljon felelősséget! Ami valamikor elkezdődött, az egyszer véget is ér... Ja, és tilos olyan pasival (nővel) hosszú távra tervezni, akinek te voltál az első bármilyen értelemben... Úgy élni, mintha lélegeztetőgépen lennének... hmmm... jó kilátások...

SGlass 2019.09.04. 18:01:48

@Cs. Tibor: És még egy, amivel bearanyoztad a napomat! Szívből nevethettem egy nagyot! :) Ritkán olvasok ekkora mellébeszélést ilyen szép akadémikus formában leírva, aminek nincs része ami bármilyen módon igazolható lenne! Gyönyörű!

"Tény, hogy az ember genetikailag monogámiára termett, s csak az első kapcsolata az, amelyben hosszú évek múltán (akár élete végéig) benn képes maradni komoly erőfeszítések nélkül."

Almandin 2019.09.04. 19:47:23

@MsIreneAdler: Szerintem meg nagyobb valószínűséggel. A netre főleg a defektesek és a szélhámosok járnak ismerkedni, tisztelet a kivételnek.
Annak is megvan az oka, hogy a szórakozóhelyeken se jobb a felhozatal, mint a neten. Az igazán jó adottságú férfiak többségét a hétköznapi élethelyzetek során "elkapkodják". Ők azok, akik a szomszédságból, egyetemről, munkahelyről, vagy az üzleti kapcsolataik közben megismert nőkkel jönnek főként össze. Sármjukkal vonzzák a nőket, ezért nem szorulnak mesterséges ismerkedésre. De mondom, vannak kivételek is, de netes társkeresőn nagy mázli ilyet találni.

2019.09.04. 20:16:23

Szóval nem kezdtem el baltával hadonászni...
Épp ellenkezőleg. Megkönnyebbültem... Levegőhöz jutottam...
kinyílt előttem az ÉLET...

Aztán jelentkezett... hogy neki az asztal alá kellett menekülnie az aktuális urától... Valahogy elintézte, hogy szerelmes legyek belé...
Ráhajtottam... elutasított, megígértem, neki, hogy a szerelmet többé nem hozom fel... írtam egy pár emailt neki, jó bevallom túltoltam is a dolgot... voltak ott sms-ek is illetve más... hívás csak egyszer, mert tudtam, hogy nem tudnék egy szót se kinyögni.
Ő hozzáment az urához, és a levelek miatt eljárást akartak indítani ellenem. A testvéremet, gyakorlatilag ellenem fordította. A "baráti társaság" a vállát vonogatta, pedig még nyomozót is fogadtak, annak idején (évekkel ez előtt) amikor ő méltóztatott szerelmes lenni belém...

2019.09.04. 20:35:52

Most, hogy én vagyok szerelmes belé, az említett baráti társaság, csak annyit reagált, hogy: "nem téged választott" elmondtam nekik, hogy fel akartak jelenteni, és az én apám, felvilágosított, hogy ez akár 2-től 5 évig terjedő szabadságvesztés lenne... Nagyon komoly volt a helyzet. Ha egy rossz mozdulatot is teszek, akkor jön az idézés... Eddig a legnagyobb kihágásaim csak gyorshajtások voltak.
Szerencsére eddig nem jutottunk el.
Az említett e-mail-ekben (és a feljelentés ezek alapján lett volna) semmi, de semmi szitkozódás, fenyegetés, sárdobálás, nem volt. Erre ügyeltem, mert szerettem őt, és tudtam, hogy ezek nem vezetnének sehová. Igazából inkább tényszerűek voltak a leveleim, ha itt megírnám, akkor csak simán unalmasnak találnátok...

2019.09.04. 20:51:40

Egyet azért megírok: ezt arra írtam, miután visszautasított: úgymond "bosszúból" íram ezt:

Rendben, innentől fogva teljes mértékben elfogadom az álláspontodat.
Viszont úgy tudom volt egy időszak amikor te voltál szerelmes belém,
és úgy tudom ezt a barátaink is tudták.
Amennyiben ez így volt előfordulhat, hogy még most is így gondolják,
amennyiben így gondolják akkor velük is tudatni kellene, hogy ez már nincs így.
Ez nem bosszú, nem sértődöttség felőlem, semmi ilyen érzés nincsen bennem, egyszerűen csak arról van szó, hogy adott esetben
hogyha baráti összejövetel lesz, buli stb. ne legyenek szemrehányóak velem szemben olyan dolgokért
amelyek már rég elmúltak, ha voltak egyátalán. Azt hiszem ez így elég korrekt, persze a tévedés jogát fenntartom magamnak,
magyarán ha ők nem így gondolják abban az esetben vegyük a dolgot tárgytalannak.
Köszönettel:

2019.09.04. 21:08:32

Szeretem Őt még mindig. Tudom, hogy az "asztal alá" sokkal többet jelent, mint azt bárki is gondolná. Ez személyes tapasztalat! És nem tőle ez nagyon fontos. Ő akkor még nem volt képben, mikor hasonlót átéltem én is. Lehet, hogy nem is tudja...
Töredelmesen bevallom, hogy ez a "feljelentésdi" már sétagalopp volt ahhoz képest, amit 20-évvel ezelőtt átéltem.

Ha számításba veszel még, akkor jelentkezem, de a legjobb volna, ha megfordítanánk egy kicsit a dolgot, és Te jelentkeznél.

Megígérem, hogy a legeslegjobb oldalamat látod, hallod majd!

2019.09.04. 21:30:50

@mi szél hozott?: Ne haragudj, de írtam a facebook profilommal egy történetet, de kitöröltem... az folytattam. Akik kommenteltek ide valószinüleg látták, de megírom mégegyszer.: (egyébként kötődik a tegnapihoz)

"Évekkel ezelőtt történt velem is hasonló. Én voltam a történetben a nyámnyila pasi... Pontosan úgy viselkedtem, mint ahogy a kedves levélíró leírja.
Neki sokkal komolyabb munkája volt, mint nekem. Volt olyan, hogy feltűnően csinosan, szép sminkkel ment el üzleti tárgyalásra...
Pár óra múlva csapzott hajjal ért haza... bátortalanul megkérdezem, hogy
megcsal-e mérgesen rám ripakodott, hogy hogyan merészelem ezt feltételezni róla.
később ő szakított...
És tudjátok mi történt... Nem ,nem kezdtem el baltával hadonászni.
amilyen gyorsan csak tudtam csomagoltam és elhúztam tőle...
Egy hét alatt elmúlt a lehangoltságom... Úgy éreztem, hogy kinyílt előttem a világ.
Hozzá tartozik, hogy a barátaink hoztak minket össze, és nem vették volna jó néven, (finoman szólva) ha szakítok vele... "

Nagyjából ez volt a nevem alatt, csak kitöröltem... Tehát ez lenne az első, a többit innen olvasd...

MsIreneAdler 2019.09.04. 21:32:50

@Almandin: ezek szerint még gázabb a helyzet, mint hittem. Ha belegondolok, logikus, hogy akinek van valami defektje, az megpróbál a net jótékony takarásából vadászni. A sármos pasik is hamarabb kapnak alkalmi partnert, akit még egy italra sem kell meghívni előtte. Ezek szerint hiába hozzák létre az úgymond luxus párkeresőket, mint az Elittárs, ott is csak őrültek és csalók vannak ? (mondjuk oda, akkor sem jelentkeznék fel, ha életem végéig magányos macskásságra lennék kárhoztatva, annyira elborzaszt a neve :))

2019.09.04. 21:33:40

@mi szél hozott?: Ez volt előbb, és utána a tegnapi...

MsIreneAdler 2019.09.04. 21:45:29

@ande: késő van, fáradok, lehet emiatt nem értem, mire írtad, hogy "részben igen". Esetleg tudok/tudunk valamiben segíteni neked?

MsIreneAdler 2019.09.04. 22:20:58

@ande: olvastam a történeted, kicsit zavaros. Főleg a feljelentés része, e-mailekért rendőrségi ügy? Na mindegy, remélem megkönnyebbültél, hogy ezt leírtad és kívánom, hogy mihamarabb tovább tudj lépni.

Almandin 2019.09.05. 10:56:59

@MsIreneAdler: A defektességet inkább arra értem, hogy gátlásos, a való életben ismerkedni képtelen szerencsétlenek gyakrabban ismerkednek neten, mert azt hiszik, az megoldja a problémájukat. Pedig az átütő erő hiánya ott se kecsegtet sikerrel.
A másik csoport a kocsmatöltelék rossz külsejű, ránézésre is bunkó pasik. Aki társkeresőn jobb adottságú, az vagy nőcsábász, vagy ami még rosszabb, szélhámos, aki az ember pénzére hajt. Az amerikai katonás csalásokról lehet, hogy már hallottál.
Én jelenleg nem társkeresőzöm, életemben egyszer-kétszer felmentem ilyenre, valamint néha kíváncsiságból megnézem, milyen a felhozatal, és elég siralmasnak tűnik. Pár éve még volt olyan társkereső, ahol regisztráció nélkül is meg lehetett nézni a kínálatot, hát, riasztó volt.
Ha Te épp társat keresel, ne keseredj el, azért akadnak normális emberek is hébe-hóba ilyeneken, valamint ha az ember nyitott szemmel jár, bárhol ismerkedhet emberekkel. Nekem régen voltak olyan randijaim, aminél pl. buszmegállóban ismertem meg a másikat, vagy étkezdében.

MsIreneAdler 2019.09.05. 11:28:56

@Almandin: mondjuk attól, hogy valaki nem egy társasági lény még lehet jó fej, de értem mire gondolsz. Régen rengeteget társkeresőztem, anno, akkor még ez újdonságnak számított, és nekem nagyon bejött :) Nem volt problémám a személyes ismerkedéssel, de ez akkor nagyon tetszett nekem. Olyan emberekkel ismerkedtem meg, akikkel vagy szóba sem álltam volna, vagy a távolság miatt tuti soha nem futottam volna össze.
Most már nem keresek szerencsére, jó ideje. Azt sem tudnám hogyan kezdenék neki, szerintem mind fizikailag, mind szellemileg kimentem már a divatból :D

MEDVE1978 2019.09.05. 13:38:52

Fordítom: huszonéves csaj, nem túl szép - esetleg kifejezetten csúnya, nem túl gazdag talál magának egy srácot, aki szerény, valószínűleg szimpatikus, nem úgy tűnik, hogy bárhol fel tudna szedni egy másik csajt. Utána kiderül, hogy a srác még szűz 24 évesen, ez még inkább "tiszta lapnak" minősíti.
Hősnőnk örül, hiszen a szerencsétlen isteníti, "cuki" dolgokat csinál, virágot hoz, tisztelettudó, amikor kell hozzábújik, jól megdugja stb. De hát egyébként lehet, hogy nincs saját autója, nem tud apukához hasonlóan kerti budit ácsolni vagy lightosabb esetben IKEA szekrényt összerakni és egyébként is trehány (mint nagyjából minden 20 körüli férfi). Amikor a csaj faszságokat csinál, illetve aránytalanul agresszívan megy neki valakinek, a srác nem támogatja, hiszen maga is úgy gondolja, hogy nem jó a reakció. Erre a szerelem hirtelen büdös lesz, hiszen a srác nem támogatja, mondjuk nem vezet, nem barkácsol, nem főz, nem viszi le a szemetet. Persze hősnőnket legalább a főzésre, mosásra, takarításra megtanította az anyukája, tehát ha hazaér, nyilván úgy éli meg, hogy csak ő csinál valamit, amitől nagyon hamar áldozatkultusza lesz: ő a mindent csináló áldozat a párosukban, a srác a lusta here.

A rossz hírem, hogy a férfiak nem nagyon értik a női "finom" megjegyzéseket és nem gondolatolvasók. Tehát, ha hősnőnk csak érzése szerint próbálta rávezetni, francokat se ér. Bizony el kell mondani neki egy jó párszor. "Bélám, szemetes a lakás, most minden szombat délelőtt takarítunk. Bizony te is"

Valószínűleg a poszter a könnyebb utat választotta, inkább dobja, mint hogy megtanítsa, megőrizze a kapcsolatot. Ugyanis legbelül ő is lusta és hisz még egy kicsit a fehér lófaszú hercegben.

Andy73 2019.09.05. 14:37:07

"nekem kell irányítani mindenben, ha azt mondom neki, állj be a sarokba, ő odaáll”

Ha tényleg azt szeretnéd, hogy változzon és határozottabb legyen, akkor talán ne mondj neki ilyeneket.
Ha viszont dobod, és sikerül kifognod egy macsót, akire állítólag vágynál, akkor neki biztosan nem mondhatsz majd ilyeneket.
És lehet, hogy az nem nem is lesz majd annyira ínyedre, ha fordul a kocka, és neked kell majd alkalmazkodni és engedelmeskedni. Ha egyáltalán találsz majd mást.

Almandin 2019.09.05. 14:47:13

@Andy73: Jó kérdés, hogy milyen nőknek kell ilyen antiférfi típus? Szerintem vagy az önbizalomhiányos nőknek, akik nem éreznek magukban elég erőt, hogy elcsábítsanak egy igazi férfit, esetleg magukat alulértékelik és azt hiszik, nekik nem jár olyan. A másik típus a nárcisztikus manipulátor nő, aki betörhető, leuralható fejőstehenet keres, aki majd eltartja és aki felett uralkodhat. Nem tartja igazi férfinak, titokban jó pasikkal hentereg, háttérnek kell egy nyúlbéla.

2019.09.05. 15:24:07

@Almandin: És olyan nincs hogy azok talán kevesebb eséllyel mennek neki a nőjüknek. A delejes vonzerejűek mellett meg vetésforgóban pörögnek a csajok és ez nem tudom mennyire önbizalomhiány, lehet az is, de rivalizálni szánalmas szerintem, mert az úgy hiszem garantált. Láthatod folyton azt írják, hogy a monogámia ideje úgy járt le, hogy igaz sosem volt.

Az a baj, hogy a nyúlbéla meg a szoknyavadász között kevesen vannak.

Almandin 2019.09.05. 16:46:22

@Fókabébi a porondon: Szerintem azért nemcsak két véglet van férfiban. Azonban ha nem létező típust keresel, akkor garantáltan csalódni fogsz.
Az igazi férfi nem monogám. Elsősorban ösztönszinten nem, az, hogy ebből ki mennyit realizál, az személyiség kérdése. A monogámia kérdésköre egyébként bonyolultabb annál, mint hogy két mondatban ki lehetne elemezni. Tény, hogy az emberi társadalmak sokféle modell szerint működtek-működnek ebből a szempontból is. A monogámiát személy szerint egy kompromisszumnak tartom, aminek sok előnye van, de a hátrányai akkor is megvannak.
A nyúlbélák ugyanúgy poli hajlamúak, csak nem nagyon mernek félrelépni, mert nagyon nehezen fognak nőt maguknak. Tudat alatt irigyek a nőcsábászokra, sokan maguk is azok lennének, ha jobb adottságaik lennének (szükségből kovácsolt erény).Másrészt a poszt alapfelvetésére is itt a válasz: a tutyimutyi pasiból könnyebben kitör az agresszivitás, ha a kínkeservvel összeszedett nő kirakja, mert fél, hogy nem talál másikat, vagy csak nagyon sokára. Ez egyeseket tettlegességre is sarkallhat. Még akkor is, ha a nő egy bálna, vagy terrorizálta. Sokszor ezek a pasik olyan kispénzűek, hogy prostira se futná, ha kitennék őket.
Ismered a mondást: alamuszi nyuszi nagyot ugrik? Ezek a "jófiúk" gyakran elfojtják indulataikat, hiszen "nem szabad" agresszívnek lenni, már anyuci is megbüntette őket ezért anno, ezért olyanok, mint a lefojtott vulkán. Aki sohasem dühös, sose kiabál, azzal általában valami baj van. Ennek a típusnak van a legtöbb pszichoszomatikus betegsége is.

2019.09.05. 18:46:17

@Almandin:

"ha nem létező típust keresel, akkor garantáltan csalódni fogsz."

Passz. Nem kéne foglalkoznom már a témával.

Almandin 2019.09.05. 21:02:55

@Fókabébi a porondon: Pedig érdemes foglalkozni vele, eszmét cserélni. ha társkeresésben vagy, akkor nem jó a pesszimista felfogás, inkább érdemes nyitottnak lenni és nem egy szentet keresni, mert olyan nincs. Azt érdemes megfogalmazni, hogy mennyi és milyen hibát tudnál a leendő párodban tolerálni és melyeket nem.

2019.09.05. 23:52:23

@Almandin:

Sajnos nem tudok olyan választ adni, ami
-nem túl személyes
-3-5 pontban összefoglalható
-pozitív kicsengésű

Csődött mondott a tudományom.

2019.09.06. 16:17:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak úgy ukmukkfuk összecuccolni?
És ha nem tudok főzni? Vagy tíz macskám van? Éjjel egy szál bugyiban nutellát eszek a hűtőből? :P

Reactor 2022.01.06. 21:50:09

Azért határozatlan és "gyámoltalan" a pasas, mert megbízott benned. Gondolom nem a kapcsolatotok legutóbbi másfél órájában derült ki, hogy ő ilyen fajta, illetőleg hogy előtted nem volt még senkivel. Ezeket mind tudtad, ennek ellenére mégis összejöttél vele. Jó nagy fáziskéséssel rájöttél, hogy mégse ezt a lovat akartad, raboltad a magad idejét és az övét is. Ezek után ne lepődj meg rajta, ha úgymond "előtörne belőle az állat", nyilván másnak se esne jól, ha hülyére veszik (de ezt amúgy nem tartom valószínűnek).
Ha nem tetszik, hogy nálad a kormányrúd, akkor keress nyugodtan egy határozott, domináns fazont. Azzal meg az lesz majd a bajod, hogy nála "visszalendül az inga", vagyis hogy durván leural majd téged.
Idekívánkozik a királyt kérő békák meséje: addig könyörögtek Jupiternek, amíg az le nem hajított nekik egy fatuskót, hogy nesztek, mától ez a királyotok. Egy ideig óvatosan szemlélték, aztán felbátorodtak, a végén a tuskó tetejéről ugráltak a vízbe. Végül megunták a dolgot, és új királyt kértek Jupitertől, mire ő küldött egy vízisiklót, aki ugye villámgyorsan tekergett ide-oda, és elkezdte felzabálni az alattvalóit. Mikor a békák panaszra mentek Jupiterhez, ő eképp felelt:
- Küldtem nektek jámbor, elnéző királyt, nem kellett. Most tehát tűrjétek a rosszat, mert könnyen még rosszabbat kaphattok helyette!

@Janed0e: Normális ember eleve össze se jön olyannal, akivel ennyire ellenkezik a személyiségük, itt kezdődik a mese.

@Cs. Tibor: Nem feltétlenül azért torzsalkodik egymással a két nem, mert a kormányok, háttérhatalom, földönkívüliek, Soros stb. gonosz összeesküvést szőtt. Ez egy soktényezős dolog, közte van az eltérő biológia, az eltérő psziché, a jó öreg emberi természet, és persze az is, hogy valamelyik nem (na melyik?) racionális szempontok helyett érzelmi alapon éli az életét, és hoz meg döntéseket. Én a magam részéről mindenesetre egyáltalán nem bánom a nemek közti háborút, mert még a tisztes háború is jobb a fegyveres "békénél". Ha ez kell ahhoz, hogy a dolgok egyenesbe jöjjenek, ám legyen. Ady is megmondta már: nekünk Mohács kell.

@: Ha úgy kezdenek viselkedni, mint egy ellenség, nos, akkor úgy is fogjuk kezelni őket. Amilyen a mosdó...

@MsIreneAdler: Ez így van, ott sem jobb semmivel a felhozatal. Elittárs, haha...semmiben nem jobb, csak háromszor annyira kerül.

@Almandin: Nem feltétlenül csak defektesek és lecsúszott selejtek vannak társkeresőn. Azoknak is szóbajöhető opció, akik amúgy teljesen normálisak, csak épp kinn laknak valahol Mucsaröcsöge-Alsó és Kiskunbüdösfütykös között a nagy semmiben, és az öt helybéli eladójány közül egynek se tetszenek, a többi csaj a településen pedig már elmúlt 60. Ez gyakoribb, semmint azt hinnéd, elég ránézni a térképre, hogy hány olyan kis falu van, ami nem vonzáskörzet. Az itt lakó legénynek két lehetősége van: online társkeresés, vagy utazgathat oda-vissza megyeszékhelyre, ami ugyan lassú, de szerencsére nagyon drága is.
Azon mindenesetre jót nevettem, hogy szerinted a tutyimutyi pasik "taktikából" fojtják vissza az agresszivitásukat, merthogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Nos ööö...nincs semmiféle taktika, aki nem hisztis, az nem taktikából nem az. Aki pedig ennyire értelmes, hogy német tábornokokat megszégyenítő stratégiai érzékkel képes menedzselni a párkapcsolatát, annak többnyire nincs is ilyenje, mert belátja, hogy mekkora antiprofit, haszontalan, káros dolog az egész.

@Andy73: Szerintem is erre vágyik. Nosza, találjon csak egy ilyet, megtanulja, hol lakik az Úristen, neféljcsak...
süti beállítások módosítása