Az együttélési teszten egyre rosszabbul teljesít

2019. szeptember 09. 07:53 - csajokespasik

Ez a pasi mindenből ki tudja szövegelni magát, talán az nyomasztja, hogy a barátnője jobban keres nála. Ha kínosan érzi magát, kioktató filozófiát pattint elő, vagy épp utasítja valamire a csajt, hogy megmutassa, azért mégis ő a férfi ebben a felállásban. Nagyon rafináltan ki tudja dumálni magát helyzetekből, és talán, előbb-utóbb még ebből a kapcsolatból is...          
 
       

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hellósztok,

kíváncsi vagyok, ki volt/van még hasonló szituban...

A barátom egyre többet parancsolgat, amit egyre nehezebben bírok már elviselni. Nem így indult a kapcsolatunk, az elején megbeszéltük, hogy mindenki felesben járul hozzá mindenhez, program, kaja, fesztiválok, ilyesmi, és ez neki rendben is volt. Számomra ez a majdani együttélés egyik tesztje. Ehhez én tartom is magam, ő viszont már nem igazán, ráadásul anyagilag én jobban állok, van, hogy hétvégén is melózom, havonta egy kötelező szombatom is van, a többi választható opció.        

       

               Ha neki megfelel egy időpont, de nekem nem, akkor rögtön parancsol, hogy oldjam meg. Nem körülírja, hanem egyből bedobja.
Egyik este egy helyen: én ülök, ő meg áll, majd utasít, hogy hozzak neki valamit a pultból, addigra ő meg szépen leül a helyemre, és mosolyogva vár... A másik meg a stílus: egyszer elvolt horgászni, utána felhívott magához, én meg elkezdtem egy kicsit rendet rakni, hogy ne a cuccok felett kelljen lépkedni, és amikor letettem egy eszközét valahova, rám kiabált, hogy „Ne oda már, ba***g!”

De sok mindenre mégis nekem kell rávezetni. Azt mondja: „Miért hülyítik a pasikat a nők?” - mert egy esztétikus nő láttán a pasik elvesztik az eszüket. Azt mondta, nem gyönyörködik az „instaribikben”, csak röhög rajtuk... Én nem szóltam ezért soha. De bele vagyok fáradva ebbe az állandó monoton egyhangúságba. Ajánlottam neki munkát ott, ahol vagyok, de azt mondta, nem neki való az az életmód.

Aztán azt mondta, hogy a mai világban a nők csak úgy tudnak érvényesülni, ha visszaélnek testi adottságaikkal. Mert a férfiaknál a szexről szól minden. Még ennél is durvább a helyzet, pl. egy munkahelyen, ahol csak azokat a nőket fogadják el, akiket ágyba lehetne vonszolni. Ha mondjuk kövér, vagy csúnya, akkor kitúrják, vagy még ki is rúgatják őket. Mindegy, hogy dolgozol, ha nem vagy potenciálisan megfektethető, akkor kívül tágasabb.

Ő ezt így látja. Én is tapasztaltam visszás dolgokat, de annyira szerencsére nem részesültem bennük, azt talán az érintettek tudnák megírni.

A lényeg, hogy csak kifogásokat kapok és nagyon jól ki tudja dumálni magát egy helyzetből, amit még én is sokszor beveszek, aztán amikor hazamegyek és végigjátszom magamban az elhangzottakat, akkor jövök rá, mekkora hülyeséget is mondott. Sok mindenről határozott véleménye van, de többnyire ezeket valahol felszedte, és alaptalan hülyeségek, de ragaszkodik hozzájuk, mert jól hangzanak.          

 

 

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3515052278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.09. 08:08:54

Ha akar, tud dugni jobb csajjal is, ezért alakult ki a hátrányos pozíciód. Te választottad ezt a trógert, csak magad hibáztathatod. Vagy jobb nővé válsz külsőleg (emeled a szinted), vagy lejjebb adsz az elvárasaidból és elfogadod,h neked csak ilyen tróger jut, vagy ha normálisabbat akarsz, akkor pedig a pasi külsejével leszel kompromisszumképesebb. Ennyi.

Kedves Komment társak!
Ki ne hagyjátok a Love Island-et, hatalmas! Egy rész felér három húzósabb itteni poszttal. Egy igazi szintelméleti tesztlabor az egész. :D

2019.09.09. 08:12:28

@Captain Admin: mi a véleményed Karoláról?

2019.09.09. 08:13:14

"Én is tapasztaltam visszás dolgokat, de annyira szerencsére nem részesültem bennük, azt talán az érintettek tudnák megírni."

Mert apuci jól megalapozta anyagilag a jóvilágot. Így semmire nincs gondod. Kellemes a létezésed és ez vonz bárkit a közeledben. Mindenki jópofa, mert ha betámadnak, mindig van, aki a védelmedre kel, ennek következtében az illető megszégyenül. Rólad alig mernek pletyizni. Ez ilyen. De ha nem lennél senki, akkor egy más világ tárulna eléd.
De az a hangnem amit a pasid megereszt, az...a tűrhetetlen határán mozog.

2019.09.09. 08:13:55

@Captain Admin: Jaj kit érdekel a Love island? :D

2019.09.09. 08:16:46

@Frau Untermensch4: egy normális (alacsony szexpartnerszamú és aggyal rendelkező) nő van eddig a ketrecben, a Helga. A többi mind szopadék ribanc. Ráadásul a 85%-uk már alfaözvegy, kiégtek teljesen.

Nem is értem, hogy az egyetlen 3 számjegyű IQ-val rendelkező Tibi, miért csak 3 ló lépésben jött rá erre, mert biztosan több infója van a csajról mint nekem képernyőn keresztül. :)

Teljesen reális lenyomata az eddigi társaság a kinti társadalomnak ebben a korcsoportban. 5 hímnemű közül csak egy férfi mentálisan is, és ezek már válogatott egyedek, akik legalább külsőre férfira hasonlítanak. A nőneműek közül pedig már mind több faszt fogott mint kilincset, vagyis alfaözvegy mind, már az életben nem fog náluk szemcsillogást kiváltani senki.

Érthetetlen, hogy az 5 palimadárból egynek sem tűnt fel, hogy az optimális választás a Helga lenne, aki jelenleg sakkban van tartva. Külsöleg oké, IQ-ban 3 számjegyű értékkel rendelkezik, mégis a sokat látott (dugott) niára nyáladzanak.

Ha van bent nő, aki tudja magáról, hogy fapina, vagyis kibírja szex nélkül végig, és esetleg öklendezés nélkül be tud vállalni egy blázt a 20 milkáért, annak meg adott a megoldás; macskabajúsz.

Egyértelműen csak Tibi prezentálja a férfi jellemet eddig, a kommunikációja a pinákkal példamutató, a többi palimadarat tényleg lenyomja férfiasságban a Nia is.

Végső páros tippem:
Tibi&Helga.

Tudatosság nélkül ezt nem lehet végig tolni, a többiek pedig ezt még nyomokban sem tartalmazzák.

2019.09.09. 08:49:34

@Captain Admin: hasonló véleményem van, bár csak tegnap láttam, így egészen kicsit ismerem, odakapcsoltam és maradtam, mert érdekes volt látni ezeket.
Karola "ázsiója" tulajdonképpen Tibi miatt lett ekkora? Sajnos nem tudom, hogy mikor bekerült milyen volt, csak azt látom milyen most, nagyjából beszélni sem tud, totál furcsa szőke hajjal, látszik, hogy nem illik hozzá, viszont ezzel a feltűnő színnel és felsőbbrendű viselkedéssel kiemelkedik a többi közül és vissza is él vele.
Ha Tibi a "férfi" bent, miért "csicskul" be ennyire ennek a szőkének? Taktika, vagy ennyire teszik neki? Vagy...?
Az új pasi, aki tegnap jött be hol van a szintezésben? Szerintem egyébként szörnyű.
A szintek borulnak, ha bejön egy jobb? Érdekes lenne látni a lecsúszottak beletörődését, vagy kapálózását, hogy megtartsák a pozíciót.
Nem tudom nézni csak ritkán, így nem lesz teljes a kép, sajnos, de ha ezek a típusok vannak most ebben a korosztályban, akkor érdekes lenne látni őket versenyhelyzetben.

2019.09.09. 08:52:44

@Fókabébi a porondon: én is ezt gondoltam, aztán tegnap láttam, és olyan, mint egy krimi, amit végignézel, mert érdekel, ki volt a gyilkos.
Egy furcsa kórkép az egész és örülsz, hogy te ebből kimaradtál és már nem is fogsz részt venni.

2019.09.09. 08:54:52

@Captain Admin: én úgy gondolom, semmi ilyesmi nincs, nem dug ez a pasi senkit.
Egyszerű büdös bunkó.
Akinek valahogy egy ideig mégis sikerül nőt találni, aki úgy indul, hogy majd megváltoztatja, aztán nem sikerül.

2019.09.09. 09:06:54

@Captain Admin: "be tud vállalni egy blázt "
miaza BLÁZ ?? sóskafőzelék?

2019.09.09. 09:12:09

@Frau Untermensch4: A kétféle műsor között van egy kis különbség.
Pornónak nulla, szerelemnek hazug, a dizni meg színvonalasabb. Tanulmánynak nem létszükséglet.
Akinél beütött az impotencia, de szereti ha "bizsereg" és még az asszony mellett is lehet nézni, mert nem éri el az ingerküszöbét, még el tudja nézegetni pléhpofával.

2019.09.09. 09:20:06

@Frau Untermensch4: én sem tv-n nézem, hanem az rtlmoston nézem vissza. De már le is töltheted. Én 7 végén bepótoktam a lemaradást, nagyon megérte. :)

Azért jó ez a koncepció és az éden hotel is (bár ez jóval jobb), mert ugyanaz megy bent mint a külvilágban, csak jóval koncentráltabban, gyorsabban. Egyelőre ezek a bezártak még nincsenek tisztában azzal sem, hogy mit szeretnének, nemhogy mi lenne az optimális stratégia. Ugye a legideálisabb az lenne, ha olyannal sikerülne végigtolni a játékot, akivel még egy kapcsolat is elképzelhető lesz itthon, tehát megfelel külsőleg és belső tulajdobságai alapján is, plusz a szex is jó.

Egyedül a Tibi tudta megfogalmazni, hogy ő egy valakivel akarja végig tolni, de olyannal (mivel ez a legkönnyebb út), akiben 100%-ig megbízhat. A Helga már szenved, mert egy olyannal van együtt akitől undorodik, de ki kellett valasztania, hogy bent maradjon. Bárki jobb lenne neki most. A Tibi meg egy stabil jó csajt keres, de tényleg fep nem fogom, hogy miért csak 3 csaj után jutott el erre a döntésre.
Ebből is látszik,h az emberek nem tudnak jól választani.

A nőknél a Nia Even és a Karola van a bentiek szerint a csúcson a nők között, de ez csak a pasik agyatlansága miatt alakulhatott ki így. A Niának neve van, és ennyi. A karola hulladék még külsőre is. Most,h a Helga önértékelése már a reális szintre süllyedt a kiesés veszélye miatt, egyértelműen a legjobb választás, nem mellesleg külsőleg is rendben van, bár nekem pont az esetem. :)

Durván jó a műsor, mert folyamatosan olyan helyzetek állnak elő, ahol a nők hipergám ösztöne és a liánozásuk van tökéletesen megjelenítve. Jól látni, hogy percek alatt tud egy nő kiszeretni valakiből és percek alatt beleszeretni valakibe, akit 2 perce látott először életében. Mindeközben szemrebbenés nélkül hazudik a jelenlegi pasinak és az újnak is.

Persze, ezek kurvák meg ribancok, ezek csináljak így. Sajnos nem. Minden nő így csinálja. Amikor már tudatosult egy nőben,h kiszorult a faszba a húspiacról (mint itt a Helga), akkor kezd ember módjára viselkedni és kommunikálni. Amíg válogatási helyzetet vízionálnak maguknak, addig folyamatosan csak az új (talán jobb) jelölteket várják.

Amint már nem lesz várható újabb pasi érkezése a ketrecbe, nézd meg milyen hatalmas szerelemre lobbanások lesznek női oldalról! :D Addig viszont megy a teljesen irreális választási helyzet vízionálása mint amit a félcitány kiscsaj csinál, mert nem fogja fel,h hogy kint hiába találna akár sokkal jobb pasit is már a mai nap is, bent annak ellenére sem fodlgadja el,h nem kell senkinek, hogy gyakorlatilag tényleg nem kell senkinek.

Ez az új palimadár meg most még előnyös helyzetben van, a kommunikációja rendben van ("én soha nem fogok szívecskéket rajzolni senkinek sem"), de kérdés,h alapból ilyen, vagy csak most a legutolsó érkező előnye miatt. Ezen tipródik a Karola is.

Lényeg a lényeg, nagyon jó lesz ez. :D

2019.09.09. 09:22:12

@Daenerys Targaryen: egy szinonímája a szopásnak.

2019.09.09. 09:23:25

@Frau Untermensch4: miért ne dugna? Ha ez a csaj teper érte, akkor más nő miért ne pucsítana be neki?

El Amante 2019.09.09. 09:23:48

@Daenerys Targaryen: szopás

A poszthoz: ez egy bunkó, suttyó, primitív pojáca, nem érdemes energiát pazarolni rá. Sem a környezetére nem igényes, sem a kommunikációjára, téged azért tart, mert kiszolgálod az igényeit önként, dalolva. Milyen dolog már, h átmész hozzá és takarítani kezdesz? Tejóstengyerele!

2019.09.09. 09:26:16

@Fókabébi a porondon: ok, ha te mondod biztos így van.

PPK™ 2019.09.09. 09:41:17

@Captain Admin: értem én, hogy a műsor tökéletes lenyomata a korcsoportnak, de minek nézni TV-ben, ha ugyanazt látni IRL mindenhol? Fesztiválokon, szórakozóhelyeken, tágabb baráti társaságban, de még a Hungárián araszolva is a másik sávban tötymörgő kocsikba átpillantva is ugyanilyen figurákat látni a jobb egyben ugyanilyen picsákkal, akik a telefonjaikat simogatják.

Szóval tudom, buzi vagyok, de inkább néztem a TV-ben Forma1-et, meg US Opent, meg ma este majd a válogatott meccset, mint ugyanolyan csávókat meg gádzsikat lesni, amilyenekkel napi szinten találkozik az ember :)

2019.09.09. 09:41:23

@El Amante: ezt én sem értettem. Előbb le kellene szopnia, aztán takarítgatni, amig a pasi pihen.

2019.09.09. 09:43:15

@PPK™: jajj haggyámár. Élőben megfigyelőként csak pillanatokat kapsz el, itt meg azért vannak olyan beszélgetések eléd tolva, hogy csak lesel. :D

Tiszta ideg vagyok már én is most amúgy, mert este kegyetlenül meg kell baszni a szlovákokat!

PPK™ 2019.09.09. 09:45:17

@Captain Admin: közben megnéztem a szereplőket is. Akit mondasz gádzsi, arról azt olvastam, hogy 21 és most dobbantott egy 5 éves kapcsolatból. Lehet, hogy most még normális(nak tűnik), meg az is lehet, hogy a következő kapcsolata is egy hosszabb lesz, de előbb-utóbb ez is a faszkörhintán fog kikötni, pusztán csak annyi a kérdés, hogy még a 20-as éveiben, vagy majd 40 körül, miután lebabázott, meg családot alapított és akkor üt szöget a fejében, hogy hát ő élni akar még...?

2019.09.09. 09:47:54

@PPK™: nos, ha ez így van, akkor most is jól működött a radarom. :) Ettől hol találsz optimálisabbat nődnek ma? Gyanítom így már, hogy a legnehezebb dugásnak őt gondolták a balekok, aztán megilyedtek a feladattól. Pedig mindig ezek a legjobbak.

PPK™ 2019.09.09. 09:52:19

@Captain Admin: eleve azt feltételezed, hogy az elmúlt 5 évben csak azzal az egy csávóval volt és még tapasztalatlan :) Olyan naiv vagy néha te is baszd meg :)

Már önmagában a tény, hogy egy ilyen műsorba jelentkezett felülírja az elképzeléseidet, szóval aztán nehogy ő legyen az első, akit partiba vágnak a kanapén és csalódnod kelljen :)

2019.09.09. 10:02:09

@PPK™: figyelj, nekem ő inkább normálisnak tűnik mint a többi. Vélhetően kiderül. Nincs abban semmi, hogy ő jelentkezett ebbe a műsorba, mi is kommentelünk ide, ez sem jobb egy fokkal sem. :D A Nia Even jelentkezése már jóval több kérdést vet fel. Az a nő egy igazi Red Flag díszpéldány.

2019.09.09. 10:05:39

@Captain Admin: És itt tömény.
Nincs hazamenés, meg más, csak ők, összezárva. Erősebb inger, durva helyzetek, nem tudnak "kiszabadulni " belőle.

PPK™ 2019.09.09. 10:10:58

@Captain Admin: én csak tippelgetek innen a karosszékből, de nem az a helyes megfogalmazás, hogy még mindig ez a Hedvig vagy Helga, vagy ki a picsa tűnik a legkevésbé szutyoknak? :)

Végül is mindegy, én csak leírtam a véleményemet, majd megdumáljátok, este meg hajrá magyarok :)

2019.09.09. 10:14:26

@Frau Untermensch4: igen, írtam is, ez egy ideális tesztkörnyezet ehhez.

2019.09.09. 10:16:00

@PPK™: nyugodtan elkezdheted elölről, nem bánod meg. ;)

Harry Hole 2019.09.09. 10:23:22

@Captain Admin:

Az ilyen műsorokat pont a Nia-féléknek találták ki. Ne légy meglepődve, ha a Helgádat a szerkik kibasszák, mert a hozzá hasonlóan unalmas karakterek az Éden Hotelban is így végezték....amúgy Helgácska is megedződött már a faszkörhintán, csak most csöndesebb, mert úgymond, "jobb", keményebb riválisai vannak.
:)

2019.09.09. 10:28:53

@Harry Hole: ja, igazad van, mint az Éden hotel S01-ben az Alíz, aki konkrétan a döntőig jutott. :D
És még ott is a Kristóf baszta át, nem pedig ő a palit.

Lényeg a lényeg, ebben a felhozatalban szerintem magasan a Helga a legoptimálisabb választás, de én még idekint is simán bevállalnám a látottak alapján. A ketrecben meg majd kiderül, a végén visszatérünk rá. :)

2019.09.09. 11:01:23

@Captain Admin: Látom HV is van, majd benézek oda :)

2019.09.09. 11:13:21

@Frau Untermensch4: az meg csak hab a tortán. :D

El Amante 2019.09.09. 11:55:24

@Captain Admin: ennek a farka is retkes, hülye-e vagy?

PPK™ 2019.09.09. 13:02:28

@buttercup13: így e.

Az van a posztban, amiről a hétvégén is volt szó itt. Nevezetesen hogy oké, hogy a csávó ledumálja/ledumálta a bugyit a poszterináról ("nagyon jól ki tudja dumálni magát egy helyzetből, amit még én is sokszor beveszek"), de nem akarta észrevenni, hogy e mellé még egy faszparaszt jellem is társul. Most meg sipákol, hogy mekkora tirpák a csóka.

Mondjuk én is leküldeném a csajt a picsába, ha elkezdené pakolászni a cájgot a damilnál felemelve :D

2019.09.09. 20:24:46

@Frau Untermensch4: Nem azt mondtam hogy igazam van vagy mi a tosz, hanem azt hogy személy szerint én bizti hogy nem vok rá kivi okszi?
Énnekem is lehet ízlésem és véleményem, asszem (úgy tudom lehet)
:)))

2019.09.09. 21:08:59

@Frau Untermensch4: Ez egy krimi?? Ilyen végtelenül buta primitiv ostoba embereket nézni már felér egy lobotómiával. Most este belenéztem egy adásba és csak átpörgetve tudtam elviselni.
Sajnos nagyon rossz véleményem alakult ki rólad is meg CA-ról is hogy ezt az ostobaságot képesek vagytok élvezni.
Megyek is, fordítom tovább Heideggert szanszkritra.

2019.09.09. 21:47:17

@Daenerys Targaryen: A "primitív, ostoba emberek" az életben itt vannak körülöttünk. Én belenézek, hogy kicsit jobban lássam őket és még inkább szörnyülködjek, hogy úúúúúúúúúúúúúúúristen, milyen emberek vannak :D
A véleményed nem érdekel, már észrevehetted volna Heidegger tanulmányozása helyett/mellett :)

God Harald 2019.09.09. 22:24:55

@Daenerys Targaryen: hát pedig mindenki azt néz amit meg is ért!

2019.09.10. 08:50:48

@Frau Untermensch4: nem azért írtam hogy téged érdekeljen, mert akkor privátban írom. A közjónak szánom a népnevelést: ostobaságot ne tegyetek az életetekbe! "Az vagy, amit megeszel, amit megnézel" - mondta az oroszlán és megette a turistát.

Egyúttal kifejeztem azt a mérhetetlen kulturális szakadékot ami köztünk van. Szívesen.

2019.09.10. 09:27:56

@Daenerys Targaryen: ugyan, ugyan, folyton elégedetlenkedő barát nő(?) m. Ha mindenki olyan ragyogó elme lenne mint te, mivel tudnál a többi ragyogó elme közül kikandikálni és tudásod morzsái ugyan kit érdekelnének, ha mindazt, amivel te több vagy, másnak is tulajdona lenne?
Admin és én mellettem lehetsz te az, aki, a bölcs és okos :)
Szívesen :)

Vigyázz azért a gyomrodra, Heidegger semmivel sem emészthetőbb jobban K-nál, sőt, K-t megeszi az ember és már távozik is könnyedén, H. viszont erősen átrágandó és nehezebben emészthető ;)

Felsőmocsoládi 2019.09.10. 11:03:28

A palid nem csak nagyon okos, sőt bölcs, hanem veled is kifogástalanul bánik.
Jó nagy a bréje mi?

2019.09.10. 13:37:17

@Captain Admin:
neked valami kibaszott sekélyes életed lehet faszikám, ha ilyen atom gagyi műsorok téged le bírnak kötni...

2019.09.10. 14:10:08

Poszterina:
A pali nem tisztel, nem szeret, becsicskultal és most azt nézi hogy meddig mehet el mert megteheti veled azt amit csak akar.
Sajnálom, de ezt a kapcsolatot megette a fene. Lépj tovább.

2019.09.10. 14:22:27

@Lady Scarlett: nagyon okosat mondtál, enélkül a hozzászólás nélkül a poszterina tudatlanul és kétségbe esve keringene a világban, hogy most mit csináljon.
Te mit olvasol és nézel, ha már... :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.10. 21:57:30

@Frau Untermensch4: Kedves Frau Claire Untermencsz!

Igen, a senkik nevét semmilyen korban nem kellett jól írni, így hát nyugodtan vezethet blogot az, aki szarul írj le a te eleve idétlen nevedet. Nem elég, hogy gyáva féregként mások háta mögött ugatsz, de még faszságokat is állítasz. Először miért nem a saját, retkes házad körül sepregetsz?
Te miért vagy olyan ”sérült”, hogy egy femináci, férfigyűlölő szar vagy, aki szerint az a nemi erőszak, amit a nő annak gondol, illetve aki léhűtő semmirekellőként, egész nap mások kommentjeit másolgatja-gyűjtögeti? Most pofázzál!

2019.09.11. 06:45:33

@The Cortez: Mindig úgy felizgatod magad cukifiú :)
Bújj inkább a barátnődhöz, ölelő karjai majd lecsendesítik háborgó lelkedet, szerelmes szíve elhozza a boldog megnyugvást, újra és újra... :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.11. 16:28:55

@Frau Untermensch4: Sejtettem, hogy ezúttal sem lesz normális válasz, csak trollkodás. Szóval nem tudsz felelni arra kérdésre, hogy a másokra való ujjal mutogatás helyett, miért nem inkább a saját életedet teszed rendbe?

2019.09.11. 18:16:56

@The Cortez: Nem trollkodok. Csak nem értek veled egyet és a magadfajtával sem. A véleményemet leírtam ott, ahonnan te a trollkodás és trágárság miatt ki lettél tiltva, ezért :)

Voltak akikkel lehetett beszélgetni, ők és én még ott vagyunk, te csak itt, te kis trollbogár ;)

Az a lány erőszakként élte meg a szüzességének elvételét és ezért ma is úgy gondolom azt ő döntötte el, nem te.

Utálom a feministákat, ha mindig elolvastad volna amit írtam és nem csak a szart okádtad volna magadból ott, akkor tudnád :)

2019.09.11. 18:16:56

@The Cortez: Nem trollkodok. Csak nem értek veled egyet és a magadfajtával sem. A véleményemet leírtam ott, ahonnan te a trollkodás és trágárság miatt ki lettél tiltva, ezért :)

Voltak akikkel lehetett beszélgetni, ők és én még ott vagyunk, te csak itt, te kis trollbogár ;)

Az a lány erőszakként élte meg a szüzességének elvételét és ezért ma is úgy gondolom azt ő döntötte el, nem te.

Utálom a feministákat, ha mindig elolvastad volna amit írtam és nem csak a szart okádtad volna magadból ott, akkor tudnád :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.11. 19:56:01

@Frau Untermensch4: Én nem trollkodtam ott. Én is a véleményemet írtam le, és ezért lettem kitiltva.

„ők és én még ott vagyunk”

Ezzel a neveddel ott vagy, de előtte velem együtt ki lettél baszva. Meg azt se hallgasd már el, hogy a barátnőid oldaláról is ki vagy tiltva :) Te kis trollbogár :)

„Az a lány erőszakként élte meg a szüzességének elvételét”

Lehet úgy élte meg, de attól még nem lesz erőszak az, amit egy nő éppen annak gondol.

„Utálom a feministákat, ha mindig elolvastad volna amit írtam és nem csak a szart okádtad volna magadból ott, akkor tudnád :) ”

Tudom, hogy rendszeresen leírod, de ettől még nem lesz igaz. Lehet utálod őket, de attól még te is az vagy. Ezt is onnan tudom, hogy mindig elolvastam a vergődéseidet :)

2019.09.11. 21:28:31

@The Cortez: jó éjszakát Cortez, szép álmokat :)

2019.09.16. 01:18:56

@Frau Untermensch4: Dehogy, ugyan... Poszterina valszeg egy bértollnok a sztori meg egy kitalált, 88. ismerőstől hallott sztereotípia.
Nem kell mindent komolyan venni.
süti beállítások módosítása