Már csak a bunkósága tartja össze a kapcsolatunkat

2019. szeptember 19. 07:37 - csajokespasik

       

               Amikor a veszekedés már az alaphangulat része, érdemes elgondolkodni a továbblépésen. A szóban forgó pasit annyira nem hatja meg a barátnő kiakadása, hogy egy-egy heves vita után simán összehívja még a haverokat, és rittyent egy grillpartit.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Történetem címe az is lehetne, hogy „Miért történt ez 2,5 év után?”. Én lennék a női fél ebben a kapcsolatban. Egyidősek vagyunk, nagyjából azonos dolgokon is szocializálódtunk, hasonló közegből is származunk. Tehát nagy összecsapásokra és érdekellentétekre az ember nem számít. A kedves Párom viszont egy ideje már csak félvállról beszél velem, mintha valamikor valamivel megbántottam volna. Csakhogy nem történt ilyen! Tényleg nem gondolja, hogy bánt vele, vagy csak nem érdekli már? Sokat veszekszünk mostanában, de tiszta hülyeségeken, és ha én voltam a hunyó, mindig bocsánatot kértem, ha úgy érzem hibás voltam, erre ő még ekkor is elég durva dolgokat szokott a fejemhez vágni.        

       

                Szerintem nyilvánvaló, hogy ez senkinek nem esik jól, ő meg egyik pillanatról a másikra túllép rajta, mintha mi sem történt volna – úgy egy hónapja egy heves vita után simán összehívta a haverokat grillezni hozzánk. És elvárta, hogy én igenis ebből is vegyem ki a részem, még ebben a helyzetben is mosolyogva hozzam a kaját meg a söröket nekik! Amikor egy kis könny is volt részemről, ő megígérte, hogy kedvesebb lesz, de ígérni sok mindent lehet. Aztán visszaállt minden.

Miért nem képes bocsánatot kérni soha? Ő, meg úgy általában a férfiak. Sose mondja el normálisan, hogy ez most mi volt. Az a szomorú, hogy már nem veszi észre, megbánt. Mit tudtok nekem tanácsolni?

Ő egyik percről a másikra lezárja a dolgot és folytatja, amit elkezdett, vagy lelép hazulról, isten tudja, hova. Ha én egy ilyen húzás miatt gorombán viselkedek, azon ő túllép nagyon gyorsan. Nem érdekli, mi miért volt... Nála meg úgy megy, hogy mondja és mondja, majd befejezi - azzal le van zárva. Én belenyugvóbb vagyok, de min változtassak, hogy észrevegye magát? Hogy rosszul esnek, amiket mond. Attól, hogy ő lezárta magában, a probléma még ott van és mérgezi a légkört. Nála a megsértődés nem különbözik már a hétköznapi flegmaságtól, én képes vagyok egy parttalan vitát abbahagyni legalább. Szeretném azt mondani, hogy egyébként ezeket leszámítva mindenben egész jól megvagyunk, de sajnos ha ezek dominálnak egy kapcsolatban az alapjaiban meghatározza az egészet. Nálunk már csak ez van -és ezt nem tudom megérteni, elfogadni.

Köszönöm az elolvasást, és a tanácsokat.         

 

 

105 komment
Címkék: vita bunkó

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6215125930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.19. 07:46:07

Ilyen egy igazi férfi, akinek töke van, nem csicskul be a nőknek.
Ja meg, hogy biztos elhíztál és a pasid nálad jobb csajokat dug a hátad mögött.
Ezzel mára be is zárhatjuk a komment szekciót, elmondtam mindent. Szívesen.

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 08:18:11

Hisztikiralyno vergodese. Orulj, hogy nem lepett meg le a francba, sokaig ezt nem lehet ezt kibirni.

EGY a Queen 2019.09.19. 08:22:01

Lehet ezt ragozni,de ha az alapvető tisztelet nincs meg egy kapcsolatban,akkor onnan el kell menni. A szerelem alább hagy idővel és nincs is ezzel gond,de attól még tud működni egy kapcsolat,hogy már nem ég lobogó lángon. Szóval le kellene ülni az emberrel,oszt elmondani,hogy látod ezt,mi a bajod,miert nem látsz így perspektívát a dologban,ő is elmondja a saját nyűgét,majd adni 2 hónapot magatoknak,odafigyelve arra,amit a MÁSIK mondott,megpróbálni az ő szempontjai szerint reagálni a dolgokra ,és ha változik a hozzáállásotok,működik az egész ,akkor éljen,ha meg nem,akkor könnyes búcsút venni egymástól,mert ez csak rosszabb lesz,hidd el.
Nem ríni kell.Megbeszélni és dolgozni rajta.
Ja! És amikor a csávód elmondja majd a saját álláspontját,bele ne kezdj egy ilyen “ bezzeg te” meg “ nem is úgy volt” hárításba,mint a legtöbb gáré,hanem igenis fogd fel,hogy az ő szempontja más,mint a tied,és az ő problémáinak ugyanúgy van létjogosultsága,mint a te serelmeidnek.
Hajrá,Kovács néni!

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 08:34:20

@EGY a Queen: aranyos ez Editkem, normalis felek kozott talan mukodne is, de itt nem fog. Ez a gare is a “bezzeg te” meg a “soha/sehol/senki/mindig/mindenhol/mindenki” tartomanyban mozog, es csak a sajat szempontjanak van kizarolagos letjogosultsaga. Ezert is szivja a veret.

2019.09.19. 08:34:56

GYEREKEK!!! SZENZÁCIÓ!!!
TEGNAP ELOLVASTAM "HOGYAN LÁSSUNK ÉS OLVASSUNK AURÁT" C. KÖNYVET!!!
MAJD KIPRÓBÁLTAM ÉS MŰKÖDÖTT!!!
KAJAKRA LÁTTAM SAJÁT AURÁMAT!!! RAGYOGÓ, FÉNYES, ARANYSÁRGA AURA!!! IJEN CSAK BUDDHÁNAK ÉS LYÉZUSNAK VÓT!!!BESZAROK!!!
TUDTÁTOK, HOGY AZ AURA TUGGYA MODÓSÍTANI A DNS-T???

Kai Allard Liao 2019.09.19. 08:58:02

@EGY a Queen: Most komolyan? :-D Megbeszélni, és dolgozni?
A csávót nyilvánvalóan nem érdekli a csaj nyomora, nagy eséllyel már görbíti a hangot, hogy ne kelljen a vinnyogását hallgatni naphosszat.
A srácnak nagy eséllyel ez így full kényelmes, nem fog rajta változtatni. Ha a csaj nagyon erőlteti a dolgot, nagy eséllyel lapátra kerül, mert ennél többet szerintem nem tervez a srác beletenni a dologba - nagy eséllyel unja a banánt.

Ennek a történetnek itt kéne véget vetni a csaj által, és keresni olyat, aki nem un rá 2-3 év után. Persze ebben ott a kockázat, hogy a kutyának nem fog kelleni... ;-)

EGY a Queen 2019.09.19. 08:58:29

@Heinrich Spitzvogel: Henry,Henry.. olyan negatív vagy ma.. :( Hát nem hiszel már az örök szerelemben? :(

MsIreneAdler 2019.09.19. 09:00:12

Valamiért nekem egy mártírkodásra hajlamos, passzív agresszív személyiségű nő képe jelenik meg, aki nem képes anélkül élni, hogy magát ne áldozatként mutassa be. Szerintem neked mindig van valami problémád, ott zümmögsz a nyavalyáiddal, mint egy légy, amelyik nyári reggeleken nem hagy aludni. Jó lett volna, ha valami konkrét példát is leírsz, hogy szerinted milyen gondok húzódnak a háttérben, miket vág a fejedhez, ami rosszul esik. Így csak amolyan siránkozás az egész posztod, nem nagyon lehet rá mit mondani. Maximum annyit, hogy ha nem tetszik a barátot stílusa, és ő nem hajlandó változtatni ezen, akkor kuka. De ezt a hülye is tudja.

EGY a Queen 2019.09.19. 09:02:04

@Kai Allard Liao: hát akkor lapátra kerül,És akkor mi van? Nem értem,miert annyira ördögtől való egy 2,5 éves kapcsolatot nem egyből eldobni a faszba,hanem legalább megpróbálni megbeszélni a dolgokat. Igazából ha nem megy,mit veszít? nem mindegy,hogy szeptemberben dobbant vagy novemberben? De meg se próbálni ??? Mijafaszom hozzáállás ez?

Kai Allard Liao 2019.09.19. 09:05:39

"Nála a megsértődés nem különbözik már a hétköznapi flegmaságtól, én képes vagyok egy parttalan vitát abbahagyni legalább. "

Lófaszt hagyod abba, csak elkussolsz, és befelé folytatod a dolgot. A pasid meg csak annyit lát a dologból, hogy duzzogsz 3 hétig, majd utána elkezdesz kiabálni, hogy "egy hónapja is azt mondtad, hogy kurva ronda vagyok feszülős leggingsben". Ő meg pislog, mert már másnap nem volt jelentősége számára az egésznek.

Bocsánatot meg azért nem kér, mert részéről nincs súlya ezeknek. Kiadja a dolgot magából, lenyugszik és tovább lép. Ezzel szemben te tovább hergeled magad, akár napokig, hetekig.

Hagyd abba ezt a faszságot kurva gyorsan, és vagy zárd le TÉNYLEGESEN az ilyen vitákat, vagy addig folytasd, amíg mindent ki nem mondasz. Igaz ez utóbbi esetben simán ott fog hagyni a faszba a csávó nagy eséllyel, de legalább nem lesz elfojtásod. :-D

Kai Allard Liao 2019.09.19. 09:08:31

@EGY a Queen: A megbeszéléshez 2 fél kell, és nagyon erősen azt gyanítom a csávót kicsit sem érdekli a csaj nyomora. Sejtésem szerint azért mert az ébren töltött idő 90%-ban ez az alapzaj megy, és már csak azt hallja meg, ami átüti az - amúgy magasra edzett - ingerküszöbét.

A csaj jelenleg ürítőedény szerepét tölti be nagy eséllyel, azzal meg nem szokott az ember túl sokat lelkizni. :-D

EGY a Queen 2019.09.19. 09:09:01

@MsIreneAdler: faszse tudja..nekem volt olyan,hogy tényleg semmi nyűgöm nem volt,csak kulturáltan levezettem,hogy a szexuális életünk gyakorisága alapján lassan akár testvérek is lehetnénk,mire hosszú szpícset kaptam jutalmul a farka helyett,hogy nem lehet ilyen túlzott elvárásoknak megfelelni,meg hogy én mindig elegedetlenkedem. Akkor már két hónapja nem dugtunk..

EGY a Queen 2019.09.19. 09:20:27

@Kai Allard Liao: hát ha meg így van,akkor tényleg nem fog érdemben tárgyalni vele a kanija,de legalább megtudja,hogy ő itten márpedig csak geciputtony. Akkor is jóval előrébb van,mint a konstans sipákolással/duzzogással.

MsIreneAdler 2019.09.19. 09:45:02

@EGY a Queen: azért egy valódi problémát szerintem meg tud fogalmazni egy felnőtt nő. Mint ahogy te is megtetted (2 hónap bakker???azt meg hoogy?)
De itt semmi. Pl olyat vártam volna, hogy áthívta grillezni a haverját Pistát, aki folyton lehányja a kutyát...mert ez már valami mondjuk :) ezért már érdemes szólni.

EGY a Queen 2019.09.19. 09:53:54

@MsIreneAdler: figyu már,én nem a posztert védem,simán lehet,hogy egy borzalmas szivola,de hát a csávó valamiert csak együtt van vele,ergo lehet,hogy szereti is,és talán akkor beszélni is lehetne a dolgokról,nem?

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 09:57:41

@EGY a Queen: hittem egeszen addig, amig a no nem gyilkolta szet az idegeimet hetente minimum haromszor egy 6-8 oras, esetenkent ket napos folyamatos mantraval valami faszsag miatt, mig egy nap osszepakoltam es leleptem. Szerinted nem probaltam meg szamtalanszor megbeszelni vele, hogy alljon le? Szerinted ennel a tipusnal meg lehet barmit normalisan beszelni?

EGY a Queen 2019.09.19. 10:07:53

@Heinrich Spitzvogel: meselj már! Milyen mantra? Mi volt a téma,amin 6-8 órát lehet pofázni? Mert én a szexen meg a Trónok Harca befejezésén kívül el nem tudom képzelni,hogy egy pasival ennyit dumáljak egyhuzamban. :D

MsIreneAdler 2019.09.19. 10:09:03

@EGY a Queen: ja persze, értem én, meg az sem zavarna, ha védenéd a posztert, mert én meg nem bántom:) Ha van valós probléma azt mindenképpen érdemes megbeszélni, de nem ilyen állandó háttérzajjá váló rinyálással. Az a baj, lehet a csávó már annyira befásult, hogy már érdemben nem is akar tenni semmit. Két és fél év egy próbát megér azért.

2019.09.19. 10:14:22

@MsIreneAdler: tévedsz aranyom. Soha a büdös életben nem volt olyan sunám, hogy konkrétan el tudja mondani, hogy mi a fasz baja van, mikor hisztizett, hogy beszéljük meg, én meg sztoikus nyugalommal hajlottam kompromisszumra és rábólintottam, hogy meghallgassam. Ha az volt a baja, hogy keveset beszélgetünk, akkor felhoztam ellenérvnek, hogy üres locsogáson kivűl a szájából még nem hallottam semmi értelmeset, ha az volt a baja, hogy más gádzsikkal is flörtölök (féltékenykedett), akkor a válaszom, hogy kurvára semmi köze hozzá, hogy SAJÁT nemiszervemet hogyan és kivel használom. "De hát nem is szeretsz!" . Na erre legkönnyebb felelni. Flegma nem. Aztán ha otthagy, az már saját szuverén joga, ha marad, akkor az is:)
Ezt a posztot rólam írták, rinyáltál, nem sztorizok.

TheKillers 2019.09.19. 10:24:52

@Heinrich Spitzvogel:
"soha/sehol/senki/mindig/mindenhol/mindenki” - óriási. valóban igy vitáznak a nök

TheKillers 2019.09.19. 10:26:47

jaa, ha nem mondasz semmit csak duzzogsz, azt jelenti a férfinak: nincs megoldando probléma, jupi. senki le se szarja, hogy duzzogsz, meg neked fáj, és blabla

MsIreneAdler 2019.09.19. 10:34:16

@Egy a KING: te figyu, elgurult az auralátó gyógyszered, vagy mi :)?
Nyilván az összes nő hibája, de főleg az enyém (?), hogy csupa hisztis picsát választottál magad mellé eddig. Mi az, hogy képtelen megmondani mi a baja?Nálad hosszútávra sincs valami szellemi szintfelmérő, szókincs, önismeret, ilyenek:)? Az a stílust, hogy "az én farkam, az én váram" egy tinilány számára még biztos vonzó, mert macsó, meg jujj micsoda öntörvényű csődör... De egy felnőtt nő úgy pofán röhög hogy utána minimum egy hétig kedved sem lesz még elővenni sem a cerkát.
Nem rinyáltam a sztoriért, szépen megkértelek. Ahogy te is engem, de mint láthatjuk a te szösszeneteid sokkal érdekesebbek. :)

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 10:34:45

@EGY a Queen: konkretan az utolso csepp az volt, amikor megbeszeltuk, hogy 3-4 napot folyamatosan egyutt leszunk. Idaig oke. Kozben o azert lecsippentett maganak egy fodraszt, tanfolyamot. Ez nekem belefert, miert ne mehetne. Csakhogy amikor nekem lett egy nagyon regen huzodo fuvarozasos-pakolos, nagyjabol 3 oras elfoglaltsagom, mert az illeto, aki segitett, pont raert, eleg durva reakcioja lett. Azt mantrazta, hogy bezzeg o elore bejelentette, hogy lesz dolga, mig en csak ugy onhatalmulag, az o engedelye nelkul “elraboltam a kozos idonkbol”, nem ertekelem ot es a “kozos minosegi idot” (ettol a kifejezestol mindig hanytam), en nem akarok vele lenni allandoan, nem szeretem ot, a “kapcsolatunk halott”. Mindezt este 7-tol ejfelig megallas nelkul. Vegul a kanapen aludtam, masnap pedig leleptem. Pedig szerettem, de teljesen kibirhatatlan volt.

2019.09.19. 10:51:36

@MsIreneAdler: nálam nincs hosszútáv angyalkám:)
Most komolyan kibaz a hülye fasz, hogy évekig ugyanazt a pinát dugja? Jól gondolkodsz, csak az alapoknál baszod el, nők vannak oda hosszútávú kapcsolatokért, és azt gondolják férfiak is azt akarják

Felsőmocsoládi 2019.09.19. 10:57:31

"Lelép hazulról Isten tudja hova"
Mást dug, te csak kiszolgálod.

Kai Allard Liao 2019.09.19. 11:01:00

@Heinrich Spitzvogel: LOL
Ez annyira tipikus sztori... szerintem a faszik 90%-a belefut egy ilyen hüjjepicsába az élete során. És le se tudod lőni őket, csak mondja, mondja, mondja, míg a végén vagy otthagyod a faszba, vagy megőrülsz a végtelenített sipákolástól.

Azt csodálom, hogy azt az 5 órát kibírtad, és maradtál reggelig. Én este nyolckor hagytam volna faképnél, mert ennél még egy csótánytanya panzió is jobb egy éjszakára.

PPK™ 2019.09.19. 11:03:51

Látom a többiek többnyire megint sötétben tapogatóznak, de szerencsére itt vagyok én 8-)

Ebben a kapcsolatban nyilvánvalóan a csávód osztja a lapokat. Elegánsan elhallgattad azt a lényeges információt, hogy te laksz a figura kertes házában. Ha nem így lenne, akkor nem tűrnéd el, hogy közvetlenül a csörte után neked kelljen kiszolgálni őt is, meg a cimboráit is, miközben ők jókedvűen megvitatják a hétvégi bajnoki fordulók eredményeit és szisszentenek egy-egy sört a grillezés közepette.

Mindezt úgy, hogy pontosan tudja, hogy te közben agyfaszt kapsz.

Ebből egyértelmű, hogy téged is, meg a problémáidat is leszarja. Neki ez a konstrukció tökéletesen megfelel, a kényelmi állandó szerepkörét szabta rád, amit te el is fogadtál, ráadásul meg is alázkodsz. Neki bőven elég egy-egy alkalommal belengetnie, hogy kedvesebb lesz, mert ezt te tükörsimán benyeled miközben megsimogatja a buksidat. Elhiszed, mert el akarod hinni, ezzel pedig részéről meg van oldva a kérdéskör.

A szexre sem tértél ki, nem véletlenül: veled már csak maszatol időnként egy kicsit és amikor az "Isten tudja hova lép le" rész következik, akkor meg valaki mást kezelget, akit viszont nem tud/akar a helyedre beállítani.

Az, hogy bocsánatot kérsz, az önmagában tök jó dolog lenne, mert az egy nő esetében sci-fi, hogy leül, átgondolja a történteket és belátja, hogy fasz volt, majd őszintén bocsánatot kér.

Ilyen nincs; ha egy nő bocsánatot kér, az jellemzően két okból történhet:

1. érdekből
2. érdekből

A te esetedben a bocsánatkérés érdekből történik, ezzel pedig tökéletesen tisztában van a koma is, ezért is hagyja figyelmen kívül.

Jó eséllyel már holnap találhatna a helyedre egy másik kényelmi állandót, aki szívesen becuccolna a teraszos grillezős kertes házba, ezzel pedig te vagy tisztában. De hát neki jóval kisebb erőfeszítésébe telik néha elhúzni előtted a megváltozás mézesmadzagját, mint beújítani egy újabb kényelmi állandót.

Ez a kapcsolat IS az érdekekre épül mindkét fél részéről, nincs itt semmi látnivaló.

EGY a Queen 2019.09.19. 11:05:01

@Heinrich Spitzvogel: ez de szomcsi sztori vót.. :( Oszt azóta semmi? Meg se próbálta rendbe hozni?

Kai Allard Liao 2019.09.19. 11:05:22

@Egy a KING: Jó,jó Zsolti, de most itt nem az afgán ribancokról beszélünk... :-D
Ott nyilván cserélgeted őket hetente, mert el-el viszi őket valami ott a nagyvilágban.

Itt, Magyarországon, csupa megértő, szexmániás, szabadelvű csaj él, akiknek az az álma, hogy a világ csődöre hágja őket. :-D Csak össze ne vesszetek Szomival, hogy kinek van több rovátka a puskatuson. :-P

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 11:22:19

@Kai Allard Liao: hat delelottre jott meg az elhatarozas, hogy ez igy nem mehet tovabb. Mondtam neki, hogy ha hazaer, beszeljuk meg, mire azt mondta, hogy nem kell, csak kozoljem vele a dontesemet. Kozoltem is, hogy akkor en inkabb hazacuccolok. Itt meg lett egy kis ordibalas, de a vegen meg o tartotta az ajtot.

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 11:27:06

@EGY a Queen: rendbehozni? Az o erzelmezeseben en vagyok a geci, nekem kellene rendbehozni. Nem megyek le kutyaba, nincs bunom. Bele kell torodni. Ha erzelmek vannak is, van az a pont, amikor nem lehet tovabb turni, egy eletem van nekem is.

2019.09.19. 11:27:08

@Kai Allard Liao: ott, Magyarországon? Igazad van, maradjanak is ott:)

MsIreneAdler 2019.09.19. 12:03:13

@Egy a KING: jó, hát nem ismerlek, hisz még csak most barátkoztunk össze, nem tudtam, milyen konstrukcióban pörgeted a nőket azon a híres neves saját testrészeden. Ezzel nincs semmi baj. Abban viszont tévedsz, hogy a férfiak nem akarnak hosszútávú kapcsolatot, mert akarnak, de általában teljesen másért és merőben más típusút, mint a nők. Nyilván vannak az ilyen menő sunátoroknak, mint te, akik csak mennek előre és nem kell foglalkozniuk azzal a pina körüli zavaró izével :D, de valljuk be a legtöbb férfi nem ilyen szerencsés.

EGY a Queen 2019.09.19. 12:15:14

@Heinrich Spitzvogel: jah,hogy ez ennyire friss sztori? Akkor nem marad más hatra,mint a berúgás ;)

Kai Allard Liao 2019.09.19. 12:21:13

@MsIreneAdler:
"Abban viszont tévedsz, hogy a férfiak nem akarnak hosszútávú kapcsolatot, mert akarnak, de általában teljesen másért és merőben más típusút, mint a nők."

Ehhh... nem, a férfiak nem hosszútávú párkapcsolatot akarnak. A férfiak főtt kaját akarnak, tiszta lakást akarnak, mosott ruhát akarnak - némelyik a vasalást is igényli, de ez ruhatár kérdése - és minőségi szexet. Na mármost erre azért vannak alternatívák:

1. Önellátó lesz a faszi, főz, mos, takarít. Ez nem túl kényelmes, viszont akkor és annyit csinál amennyit jólesik.
2. Kiszervezi a melót - erre tipikusan a pénzesebb palik képesek. Fogad egy takarítónőt / bejárónőt (és ha van esze, akkor 50+ életkorból választ, aki TÉNYLEG takarít is) és neki csak a tiszta kecóban kell élnie.
3. Leszervez egy csajt hosszú távra. Itt tart a posztban szereplő csávó, mint olvasható, lehetnek mellékhatásai ennek a megoldásnak is.

Teljesen más nőt választ a férfi, ha a fentiek vannak prioritásban, mint ha a minőségi szex. Utóbbi esetben felesleges belemennie kapcsolatban rövidtávon túl (6-12 hónap), mert ezt az időtartamot követően egyre nő az unalom, és az új csaj nyújtotta izgalom pedig nő.
És olyan azért nem nagyon van, hogy nappal rabszolga a konyhában, este ribanc az ágyban, társaságban meg a szociális élet középpontja. Amelyik nő pedig mégis ilyen, az általában nagyon hamar elkel, és elég komolyan válogatási erővel bír a piacon. Így a faszik többsége a háztartási "robotgépet" veszi el feleségül, vele hordatja ki az utódot, és mellette megpróbálja megszerezni a minőségi szexet a titkárnőtől.

Hát ezért akar a férfi hosszátávú kapcsolatot. Szívesen! :-D

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 12:36:34

@EGY a Queen: nem annyira, csak a poszt kapcsan meseltem el, mennyire szet tud forgacsolni meg egy mondhatni szerelmi kapcsolatot is a folyamatos basztatas es hiszti. Egy ido utan mar csak csendre es szabadsagra vagyik az ember, tehesse a hetkoznapi dolgait ugy, hogy kozben nem ontjak ki a belet. Nincs az a szerelem a foldon, amiert megeri szorongasban es stresszben elni, az egyenes ut a rakhoz. Ami nem megy, nem kell eroltetni.

2019.09.19. 12:49:27

@PPK™: tenor.com/view/army-soldier-kick-fail-gif-14351071

Normálisvagy????? Faszé' okoskodsz ennyit???
Érdekkapcsolat blábláblá. Egy nő akkor tesz boldoggá, mikor elmegy és másnak mantrázza a hülyeségeit.

PPK™ 2019.09.19. 12:57:41

@Egy a KING: nem hogy örülnél, hogy ingyen olvashatod a bölcsességeimet :-D Valld be, hogy sokat tanultál ezekből és ezért látod most már a fától az erdőt!

Mondjuk még van mit tanulnod, mer' ugye eleve nem költöztetjük magunkhoz a gádzsit, meg nem ő megy el, hanem mi tesszük lapátra, vágod :-)

Nagyon sukár vagy az új képen bro... vagy ahogy a cigányok mondanák: stabil vagy báttya :-))

EGY a Queen 2019.09.19. 12:59:20

@Heinrich Spitzvogel: az a szopó,hogy kb 100 megkérdezett pasibol 99 ugyanazt fogja mondani arra a kérdésre hogy mit szeretne: nyugalmat. Ehhez képest 100 nőből kb egy érti meg,hogy ez mit is jelent a valóságban :D
Mondjuk azért a csavokat sem kell félteni,de tény,hogy a legtöbb gádzsi nagyon túltolja ezt a basztatás dolgot.

inotai koszlidérc 2019.09.19. 13:02:30

@Kai Allard Liao: Tehát a lényeg röviden, tele has, üres zacskó, nyugalom. Mi kellhet még? :)

EGY a Queen 2019.09.19. 13:03:35

@Egy a KING: ollan szépen mutatnánk pedig együtt,kár,hogy én a hosszú távú (baszás után még egy közös szelfi férjen bele) kapcsolatok híve vagyok,te meg nem várnád meg az adiossal még azt se,hogy a csöpögő brét vissza tuszkold a Calvin Klein gatyeszba.. :(

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 13:11:01

@EGY a Queen: az en tapasztalataim szerint teljesen elhatarolhato ket kategoria van, voltam en egyutt teljesen mas hozzaallasu nokkel is. Az egyik, amirol fentebb beszeltunk, a masik pedig elfogadja a tenyt, hogy nem korulotte forog a vilag. Ezzel a “ ha nem csak velem akarsz lenni allandoan, akkor te nem is szeretsz” dologgal es a folyamatos verszivassal mar 20 evesen sem tudtam mit kezdeni, mindig elmenekultem elole egy ido utan

2019.09.19. 13:11:26

@PPK™: pöcsömöccse , te még hátulgombolósban gyurmáztad és etted a fikádat, mikor a szomszéd ribizlikezdemény suncikák már összenunizták a kukimat nagyanyám sufnijában. Oszt fasz engedte meg, hogy tegezzé'?:D:D:D

2019.09.19. 13:13:12

@EGY a Queen: félek a tibitű' :D jobb ha károsítom zegészségemet bölcsebb koromra férjekkel:D

EGY a Queen 2019.09.19. 13:17:57

@Heinrich Spitzvogel: ez most annyira ismerősnek hangzott.. :D ismerjük mi egymást irl? ;)

MsIreneAdler 2019.09.19. 13:18:08

@Kai Allard Liao: köszönöm. Tehát más típusú kapcsolatot létesítenének általában és más okokból. Ugyanazt írtam, amit te, lehet nem fogalmaztam megfelelően, mert ennyi időm sajna nem volt, de tök jó, hogy így kifejtetted.

EGY a Queen 2019.09.19. 13:19:36

@Egy a KING: ehhh..ragacs vagyok,ugye,az a baj? :( és ha lemondok a szelfiről,oszt csak annyit kérek,hogy még a lakásban öltözhessek fel? Ez is beindítja az elköteleződésfóbiádat?

PPK™ 2019.09.19. 13:19:53

@Egy a KING: most is eszem a fikámat, de ez hogy jön ide? :-D

Helyesen úgy van, hogy én még csak az óvodában osztottam a kisgádzsikat - és lett ettől az óvónőknek nedves a sunája - mikor te már ellested a praktikákat tőlem :D

De majd mindjárt jönnek a gyökerek, hogy:

nézd a két hülye bunkó hogy jácca az alfát má nézzed má nem veszik észre hogy fel kéne má nőni meg felelősségteljesen kéne má viselkedni?!

:-D

2019.09.19. 13:27:13

@EGY a Queen: jóvan bazdmeg, de a kólát te hozod. És csak egyszeri alkalom! A végén még rászoksz...

@PPK™: :D:D szoktál helikoptereset jáccani farkaddal ?

PPK™ 2019.09.19. 13:33:35

@Egy a KING: alap. Van, hogy megunjuk a spanokkal a tötymörgést a dugóban, kitesszük eztet a konzolra, full hangerőn nyomassuk és a videóban látottakat adjuk elő egy kis helikopterezéssel megspékelve:

www.youtube.com/watch?v=_chmqHMlqzc

Előfordul, hogy egyedül is eljátszom.

:-))

EGY a Queen 2019.09.19. 13:35:39

@Egy a KING: faszról beszélsz,hülyegyerek? Könyörögni fogsz érte utána..függővé válsz,átkozódsz,őrjöngesz,szenvedsz majd,mint a kutya..de ha egyszer megízleled,örökké a Királynő Mágikus Puncijának a rabja leszel.. sorry.. :(
Csak azért mondom el,hogy utána ne jöhess azzal,hogy nem szóltam előre ;)

Heinrich Spitzvogel 2019.09.19. 13:37:59

@EGY a Queen: az vidam lenne ☝️☺️ Na tovabbi jo mulatast, megyek parkolast intezni a keruleti tanacsho’, mert mar rendorrel akarnak elovezettetni.

MsIreneAdler 2019.09.19. 13:39:41

@EGY a Queen: de várjá' már mi lenne, ha a mágikus puncidat összedugnád Szomszéd varázsbrokijával :)? Na az lenne a flash :)

2019.09.19. 13:41:12

@PPK™: teljes mértékben elhatárolodom tőled meg a megbotránkoztató viselkedésedtől! Nőjjmá' fel!

tenor.com/view/dance-borat-kazakhstan-folk-dance-gif-4936457

PPK™ 2019.09.19. 13:48:45

@Egy a KING: úgy viselkedsz, mint egy gyerek. Szánalmas...

:-))

EGY a Queen 2019.09.19. 13:51:57

@MsIreneAdler: nem vagyok benne biztos,hogy az emberiség készen áll erre.. :( utána jönne az Armageddon..az meg kinek jó ?

2019.09.19. 13:55:24

@MsIreneAdler: kibaszott jó!!!
Itteni gádzsikat már többször osztottuk fel egymás közt, mint Lengyelországot a nagyhatalmak.
A golddigger queent senki nem vállalta, rásóztuk mindig a szikora kollégára, nem volt lehetősége csak utólag reklamálni:)
De most Kupakkal hadd boldogíccsák egymást, brilliáns ötlet, legalább nem basztatnak minket a marhaságaikkal:)

MsIreneAdler 2019.09.19. 14:01:52

@EGY a Queen: eljövend vala a szexuális apokalipszis, senkinek már soha fel nem áll vala, nők s férfiak egymást már nem érinték soha :D
Kockázatos valóban :D

PPK™ 2019.09.19. 14:03:13

@MsIreneAdler: Kupak elvtárs most nem ér rá, éppen archiválja a Love Island epizódjairól készült felvételeket a vörösfényű fürdőszobában a trónörökösnek.

:-))

EGY a Queen 2019.09.19. 14:04:49

@Egy a KING: jah..pont így vót! :D Miért szégyenled a szerelmedet,Drágám? A szép verseket,a szerenádokat,a könnycseppeket,a végig zokogott és könyörgött éjszakákat? Nincs abban semmi rossz,semmi szégyellni való,hogy van SZÍVED!!! ❤️❤️❤️

MsIreneAdler 2019.09.19. 14:06:00

@Egy a KING: szuper ötleteim vannak, ez köztudott :) de miért osztottátok fel a nőket, ezt nem értem?

EGY a Queen 2019.09.19. 14:13:24

@MsIreneAdler: ez a felosztottuk a gárékat sztori konkrétan úgy történt,hogy minden új női kommentelő hozzászólása alá beírta,hogy “baszunk? ” Szóval ért a hölgyek nyelvén a Zsolti gyerek,szó se róla,még annál is jobban,mint a barátai :D

MsIreneAdler 2019.09.19. 14:15:58

@PPK™: ú basszus tényleg, akkor el kell halasztani lehet az egész világvégét. Mondjuk ezzel az oktatással kapcsolatban lenne még pár gondolatom, de inkább nem mondom... :D

MsIreneAdler 2019.09.19. 14:19:19

@EGY a Queen: ja nekem is írta. De mielőtt még válaszoltam volna, vissza is vonta az egészet, így lettünk barátok. Ezért sosem tudja meg, hogy dugtunk-e volna vagy dugtunk volna-e vagy mittomén :D

Kai Allard Liao 2019.09.19. 14:21:54

@PPK™: Arra lennék kíváncsi, hogy amikor majd a finoman cizellált homoerotikus jelenetek peregnek a gyerek előtt a LÁV ÁJLEND mindennapjaiból, akkor Szomi vajon kitér-e a férfiszerelem lelki mélységeire is, vagy csak arról okítja gyermekét, hogyan kell úgy leszopni a másikat, hogy a füle is csengjen? :-D :-P

2019.09.19. 14:27:41

@MsIreneAdler: @EGY a Queen: jaj , annyira gyerekesen viselkedtek.

@PPK™:
Egy köpködős talponállót kineveztünk Tőzsdének. Gyere meghívlak egy kevertre:)
#forextrader #lifestyle #afterwork #chillout #rostásjanika #pittingerbeer

:)

PPK™ 2019.09.19. 14:30:11

@MsIreneAdler: @Kai Allard Liao: jó, azért volt itt olyan gádzsi, aki kijelentette, hogy ha lenne egy 8 éves gyereke és az pornót akarna nézni, tükörsimán engedné neki, mer' há' mér' kéne burokban tartani azt a szerencsétlen gyereket? :-D

Szóval ehhez képest lófasz az, hogy Kupak a LI-ben szereplő szutykok viselkedéséből vonna le a csimótának messzemenő következtetéseket :-D

Ahogy a CERN-ben a tudóskollégákkal szoktuk mondani a világ különböző nyelvein:

minden viszonylagos.

:-))

EGY a Queen 2019.09.19. 14:33:30

Off!
Tudja valaki,hogy kell ezeket a faszom emojikat ide aplikálni úgy hogy meg is maradjanak?

PPK™ 2019.09.19. 14:34:45

@Egy a KING: a nyugati aluljáróban, a budi mellett lévő Borharapó nevű törzshelyemről aligha tudnál elrángatni.

De egy ingyen kevertért üsse kavics... közben újra leosztjuk a blog sunáit, hiszen új lapok vannak játékban :-))

EGY a Queen 2019.09.19. 14:35:44

@MsIreneAdler: hmmm..furcsa,nagyon furcsa..még sose szívott vissza baszás ajánlatot..vmi nagy rejtély lehet itt a háttérben..

2019.09.19. 14:42:54

@PPK™: a kőbányai Napközi kocsma fílingjét bizti nem aggya vissza hitelesen:)
Adom a koordinátákat bro, megtalálsz, csak nézzed az öltönyös faszt, aki érdeklődve hallgatja jugo építőipari vendégmunkások ottbasszamegakurvaistenjóleszazúgy sztorijait.
#visszaagyökerekhez #egalitèfraternitè
:)

PPK™ 2019.09.19. 14:52:59

@Egy a KING: jó, most akkor úgy csinálok, mintha nem lenne gyanús ez a hirtelen jött igyunkmámegvalamitmeghívlak medvecsapda, miközben tudom jól, hogy arra megy ki a játék, hogy eltetessél az ukránokkal láb alól, hogy az Irénkémre IS rátehessed a mocskos mancsodat zavartalanul.

:-))

MsIreneAdler 2019.09.19. 15:53:16

@PPK™: az ember esze megáll. Semmiképpen nem nézetnék a gyerekkel felnőtt tartalmat. Nem azért mert prűd vagyok, meg jujj én olyat nem néztem még soha. Egyszerűen...á nem is kell ezt magyarázni.
A LI dolgot meg már szerintem meg is bánta Kupak, csak ugye ő nem fog viszakozni.

2019.09.19. 16:02:23

@MsIreneAdler: te vagy a múzsám, az ihletem. Ezé nem dugok veled.
Nesze egy vers:

Szellő hátán tovasuhanó
Évek számát figyelő
Titokzatos arcodat
Közelről csodálni
Úgy imádnám, te (rím)
Rózsaszirom ajkaidról
Lecsókolnám
A vágytól fénylő Rimmelt
Kedvesem ki mellett
Reggelente ébredni
Igazán szeretnék
Bizonyosságot adj nekem
Abban, hogy te is úgyanúgy
Nem érdekből szeretsz
Cunika!

2019.09.19. 16:03:49

@PPK™: hogyhogy IS??? Asszittem tezsvírek vagyunk, oszt közénk nem állhat varázs vagy csudálatos punci:(

MsIreneAdler 2019.09.19. 16:07:18

@PPK™: én nem tartanék attól, hogy lecsapnak a virtuális mancsodról. Tegnap ugyan felküzdöttem magam 10/0-ról 10/2-re, de mivel a punciért nem kaptam meg a plusz 1 pontot így nem nagyon hasítok :D

PPK™ 2019.09.19. 16:28:30

@Egy a KING: azok vagyunk, nem állhat közénk, hisz' nem vagyunk mink amatőrök bro :-)

@MsIreneAdler: az elmúlt hetek egyik balek posztolóját kell meglasszóni, egyből kapnál 6-8 pontot pusztán azért, mert sunád van, mit szólsz? :-D

Burgermeister 2019.09.19. 16:28:45

egy gatyamoso vagy mindenki lássa

MsIreneAdler 2019.09.19. 16:44:39

@Egy a KING:
Szerelmem tiszta, mint egy pesti pocsolya,
Mit szombat hajnalban ki tudja ki hányt oda.
Szavaid szívemig, lelkemig hatoltak,
Higyj nekem én soha meg nem csallak.
Veled maradok míg a Queen Szomszéddal nem hál,
Vagy amíg van lóvéd a hitelkártyán.

MsIreneAdler 2019.09.19. 16:51:53

@PPK™: nem. Hidd el próbáltam fiatal koromban, hogy balfasszal legyek. Nem bírtam. Szörnyű énemet hozzák ki az ilyen pasik.
Szóval maradok itt a házi bajnokságban, ahol meg 10/10-es vagyok, hisz nincs más versenyző :) (remélhetőleg ;))
Itt a blogon meg jó nekem az a két pont, azzal is múzsaságig vittem!

2019.09.19. 16:56:50

@MsIreneAdler: 3.6 ...nem jó, de nem is tragikus...
Ha ojan penge lennél, az igazi művészetet a kezdőbetűkbe rejtetted volna el, mint én

PPK™ 2019.09.19. 17:03:53

@MsIreneAdler: én azokat nem tudom megérteni, akik éveket/évtizedeket húznak le egy ilyen balfasz mellett. Én is voltam úgy, hogy annyira meg akart felelni és ment le kutyába, hogy fejvesztve menekültem, egyszerűen nem volt nő a szememben :-(

@Egy a KING: de hát a doziméter nem tud nagyobb értéket... :-))

EGY a Queen 2019.09.19. 17:18:32

@MsIreneAdler: nem mondod,hogy nem olvastad össze a kezdőbetűket? :D :D :D
Aszitted,milyen kis cuki,mi? :D
De látod,mégiscsak üzekedne veled,ez a jó hír ;)

VOGAben 2019.09.19. 17:18:33

"Szeretném azt mondani, hogy egyébként ezeket leszámítva mindenben egész jól megvagyunk." Mi mindenben?? Ha valakivel szarul érzem magam, azzal egy nyomorult hétvégét sem töltök el, nemhogy éveket. Volt idegesítő csajom, igazi kis hangulat ribanc volt, és az a mai napig is. Hónapoknál többet senki nem bírt mellette. A normális viselkedés a másikkal szemben alapvető. Enélkül elkerülhetetlen a szarrobbanás. Házas/foglalt hapsikákkal kalandozó évek után jó lenne a komoly, csak az meg nem jön. Vagy, ha jön is, az meg még a házassági ígéret megfogalmazása előtt, vagy az helyett dug félre. Öregedő kisbálnák tipikus esete a 3-4 szinttel jobb pöcsökkel.

MsIreneAdler 2019.09.19. 17:32:12

@PPK™: nőben sem szép, de férfiben meg elviselhetetlen. Sajnálatra nem lehet alapozni egy kapcsolatot. Meg legyen már tartása egy embernek.
Sajna, így nekem már annyi, csendben kussolok a 10/3,6 - mal :D

MsIreneAdler 2019.09.19. 17:36:59

@EGY a Queen: nem, dehogy olvastam össze :D, nem vagyok már gyerek, hogy ilyenekre rá álljon az agyam :)
Jó? Gondolod, hogy ez jó nekem? Bár ezek szerint lehet elértem a részegen már dugható szintet. Jól sejtem, hogy ez életem csúcspontja és innen már csak lefele vezet az út?

MsIreneAdler 2019.09.19. 17:39:35

@EGY a Queen: ja és nem értek a faszom emoji-khez, csak ezekhez

EGY a Queen 2019.09.19. 17:51:03

@MsIreneAdler: nyilván.Vagy te el tudsz képzelni nagyobb dicsőséget annál,minthogy a Zsolti dugható kategóriába tesz? Na látod! Gratulálok ehhez a körhöz! Én drukkoltam ám neked! ;)
Kicsit még irigykedem is.. :( na,megyek,összeszedek vmi balfaszt,akinek én is megvagyok vagy 3,6-os..

PPK™ 2019.09.19. 17:53:34

@MsIreneAdler: jóvan. Ha valaki 3,6-nál többet mér, akkor a műszere a szar.

:-D

MsIreneAdler 2019.09.19. 18:08:34

@EGY a Queen: nem, nem igazad van, ennél nagyobb megtiszteltetés már tuti nem ér ebben az életben. Köszönöm a drukkolást, a te lelki támogatásod nélkül nem ment volna, hisz Zsoltinál magas a léc: "minden, amin lyuk van".
Ne irigykedj, az nem szép dolog, örülnünk kell egymás sikereinek, mi kimustrált 40 körüliek, tartsunk össze.

MsIreneAdler 2019.09.19. 18:14:40

@PPK™: azért ha nem bánod én ma alávetném magam még egy mérésnek, többször, több szemszögből, hátha... :D ;) nyugi, profi műszerek állnak rendelkezésre itt is :D

EGY a Queen 2019.09.19. 18:36:55

@MsIreneAdler: nem tudod,ha annál többet mér a műszer,az rossz! Nem érted? Nem láttad a Csernobilt?

MsIreneAdler 2019.09.19. 19:30:03

@EGY a Queen: ott is mértek másik spécibb műszerrel végül, ha jól emlékszem, sajnos nem néztem, inkább csak láttam, ezért így nem állt össze a kép, meg ma különösen bamba vagyok. Jó hogy itt vagy :)
Amúgy neked lehet varázspinád, az enyém meg nem sugározhat úgy, mint egy felrobbant reaktor :D :D? Hol itt az igazság :D?

EGY a Queen 2019.09.19. 20:50:30

@MsIreneAdler: jaja,azért kerdeztem,mert úgy tűnt,hogy nem tudod honnan jön a 3,6.
Bármilyen erejű pinád lehet,béjbi,csak a műszer nem méri ;)

Hajadonna 2019.09.20. 07:35:30

Egyszerű: a pasi be akarja fejezni a kapcsolatot, de roppant gerinces módon nem áll a barátnő elé, hogy "szívem, vége", hanem ki akarja provokálni, hogy a csaj szakítson, és innen kezdve ő a szegény, elhagyott, ártatlan bárány. A csaj is érezheti ezt, ezért kepeszt, de jó vége úgy se lesz.

exilis 2019.09.20. 12:52:01

@Hajadonna: Amit leírsz az női játszma, egy pasi nem így gondolkodik.

Örömhernyó 2019.09.21. 02:23:15

A pasas egyszerűen áll az élethez, a csaj meg bonyolítja és hisztizik.

kispotzak 2019.09.21. 08:28:02

Hát ebből a levélből én ki nem találom h a pasi valóban kőbunkó-e, vagy a lány egy nebáncsvirág...
Úgyhogy, leírom a tapasztalatomat, ha véletlenül olvassa, talán ér vmit.

Pasik nem komplikaljak túl. Ha ideges (bármi miatt, mh, bunkó sofőr stb), akkor beszól, de észre sem veszi, mert nem akart megbántani, mert nem neked szólt, mert nincs veled semmi baja. Régen ezeken én is jól felhuztam magam és órákig (napokig) nyalogattam a sebeimet és borzasztóan sajnáltam magam. Most: azonnal visszaszolok, és azzal a lendülettel tovabblepek. Így én is kiadom a mergem, ő is veszi a lapot h "ez erős volt", de nincs időtlen időkig tartó haragszomrad és könnyes tekintet.
És jé, tizedannyi a beszólás.

Viszont: h valami tényleg durva, vagy úgy érzed h tényleg csak ebből áll a nap, normálisan már nem is szól hozzád, akkor ülj le és beszélj vele. De basszus ne azzal kezdd h újra elmondod h mennyire fáj ez neked (mire megígéri h változni fog - mert érzi h vmi nem jó, bár fogalma sincs h mi, de biztos ami biztos megígéri, h megnyugodj), hanem kérdezd őt, h ő mire gondol, hogy éli meg ezeket a szitukat, a kapcsolatotokat, hogy érez irántad, mit lát te hogy viselkedsz ezekben a helyzetekben... Lehet h meg fogsz lepődni.

Hajadonna 2019.09.23. 07:59:55

@exilis: Ó, dehogyisnem, saját fülemmel hallottam, amikor a pasi elmondta, hogy direkt azért bunkó, hogy a csaj szakítson vele, ne neki kelljen.
süti beállítások módosítása