Mit akar egy nála 13 évvel fiatalabb sráctól?

2019. szeptember 23. 07:28 - csajokespasik

       

               „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem hogyan fordítja ki magából azokat az embereket is, akik azzal büszkélkednek, hogy ők aztán az önismeret csúcsán állnak.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

33 éves, diplomás nő vagyok, egyik legjobb barátnőm ügyében írok. Egyetem első éve óta együtt vagyunk, együtt költöztünk ki Berlinbe pár éve. Ő 34 éves, szintén több diplomás , párkapcsolati coachként és béta healing gyógyítóként dolgozik, széles látókörű, világlátott nő, ezért fel nem foghatom, hogy mi dolga van egy 13 évvel fiatalabb sráccal, aki egy közel-keleti országból származik, és talán érettségije sincs. 

Barátnőm fejébe vette, hogy megneveli őt, színházba, kiállításokra hurcolássza ( a csávóka közben a telefonjával játszik és az alfelét vakargatja) Nemrég képes volt megjelenni és leégetni magát és engem egy közös barátnőnk absztrakt felolvasóestjén is.         

       

               A kapcsolatunk, 3 hónapja, amióta együtt vannak, rohamosan romlik, most készülök felmondani közös albérletünkben. Amikor szóvá teszem neki a srácot, lerasszistáz, vagy kioktat arról, hogy nem hiszek az emberek fejlődőképességében, és gunyoros támadásokat intéz ellenem, amiért én a mindful szingliséget választottam. Ha próbálok neki segíteni, az egy idő után dühkitörésekhez vezet, egy ízben már szétverte egy kávéház berendezését , így már félek előhozakodni a témával. Valahol persze meg is értem őt, hiszen a saját korosztályabeli férfiakkal nem volt szerencséje, sorozatos megcsalás és kapcarongynak használták.

A fiú tetejében egy alpári bunkó, semmilyen házimunkát nem tudunk rábízni, délben kel fel, egész nap csak xboxozik, full hangerőn, hogy ne tudjak tanulni, gorombán bánik a macskáimmal, és nyíltan ajánlatokat tesz az odalátogató barátnőimnek. Lusta normálisan megtanulni németül, dolgozni esze ágában sincs, mert a bátyjai utalgatják neki a pénzt,  meg állítólag valami poszttraumás gyógykezelés alatt is áll, mert kiirtották a családját a háborúban. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel, s onnantól kezdve őt és a szétdobált cuccait is kerülgetnem kell.

Barátnőm baráti köre az utóbbi hónapokban radikálisan megváltozott, hasonló nők jelentek meg körülötte, akiket spirituális elvonulásokról meg a hátizsákos kalandozásaiból szedett össze, tagja lett valami jogvédő szellemi műhelynek, ahol minden csajnak jellemzően évszázadokkal fiatalabb fekete vagy közel-keleti pasija van, gondolom ezekkel egymást hergelik és biztatják, hogy milyen baromi kerek így az életük, hogy normális férfiak helyett ilyen kölykökkel lógnak, és a végén el is hiszik maguknak. Az a legelszomorítóbb, hogy diplomás, intelligens nők. Képtelen vagyok felfogni, hogy egy értelmes nő hogyan veszítheti el a fejét, és látva, hogy ez tömeges, kezdem elveszíteni a hitemet az emberekben.          

 

 

204 komment
Címkék: külföld panasz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr915159242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.23. 17:11:30

@Egy a KING: nocsak. :D NetCeleb alfa lettem vagy miafasz. :D

Írnám, hogy a sast nem érdekli,h mit csipognak a verebek, de az inasom nem csinál rossz reklámot a Kopott Kupak blognak. ;)

PPK™ 2019.09.23. 17:12:25

@MsIreneAdler: én is ezt látom amúgy. Ha maradunk a drótszamaras (ez mi szó már baszd meg :-D) példánál, ha fater nem megy oda és csak szól, hogy álljon fel, porolja le magát és nyomás tovább, anyuka meg leszólja apukát és odamegy tutujgatni, abból egy kisgyereknek akkor, abban a pillanatban csak annyi jön le, hogy anyukát érdekli (jobban). Tehát két irányból is elbassza anyuka a dolgot: a kiscsávó tutyimutyi lesz + apuka le van ugatva.

Szóval ja, a gyerek előtt nem túl szerencsés a nevelésben való egyet nem értés, szerintem is a négyszemközti elsimítás az optimális.

PPK™ 2019.09.23. 17:13:02

@Egy a KING: az hagyján, de az én fotómat rakta ki a köcsög :-(

MsIreneAdler 2019.09.23. 17:13:13

@PPK™: nem írtam, hogy nem megyek, csak azt akartam, hogy puncsolj egy kicsit, én meg futhassak néhány kört, mielőtt igent mondok :), de nem jött össze!
Szóval mi lenne a feladat :D?

2019.09.23. 17:19:05

www.egyensulymagazin.hu/eletmod/item/374-otven-az-uj-harminc

Mióta ágybanfekvőbeteg vagyok, gyöngyszemekre akadok

PPK™ 2019.09.23. 17:21:33

@MsIreneAdler: ja, észre se vettem, hogy egy shit-tesztet szerváltál... és mégis csípőből adtam vissza, vágod ugye? :-) Na, ki a Király, anyukám? :-D

Na, szóval.

Először is be kell szervezned a környezetedben lévő béta balfaszokat. Ez ugye nem lesz nehéz, hiszen egy nőnek nem mondanak nemet. És akkor itt némi előleget kell majd belőlük kisajtolnod írásban, de mivel béta balfaszok, ezt is tükörsimán aláírják.

Egyelőre ennyi.

Később - ahogy olvashattad - a vizsgáknál lesz majd szereped, de ez még képlékeny.

luis5 2019.09.23. 17:22:04

1 tanács : menekülj!!!!!

MsIreneAdler 2019.09.23. 17:23:17

@Egy a KING: á ez a cikk nem szólhat a mi Kupak-Szomszéd-Captain Adminunkról, hisz a címe KAMU alfák. Róla meg mindenki tudja, hogy igazi, én el sem olvasom ezt a szennyt. :D

PPK™ 2019.09.23. 17:23:32

@Egy a KING: csak nincsenek befeszítve az izmaim :-D

Ajánlom figyelmedbe a Femina cikkeit, bro. Ott MINDEN nő egyedi, meg csudálatos, meg meseszép, meg úgy néz ki, mint egy 20 éves, meg évtizedeket letagadhatna... :-))

2019.09.23. 17:26:47

@MsIreneAdler: figyejjémá, nálunkfele nem találták még fel a szarkazmust:)
Oszt úgy fogadd el a bro ajánlatát, hogy tisztában lehetsz vele, keresetedet utolsó centig leadod nekem, majd én fogom visszaosztano néhány százalékát érdemeid szerint. PPKnak egy szót se, nem fontos tudnia, hogy a balfasz lúzerekből élek én is

MsIreneAdler 2019.09.23. 17:31:45

@PPK™: te, te vagy a király. Én csak mindenféle felvételi nélkül bejutottam az akadémiádra, amíg te a saját csodálatosságodon ájuldoztál :D
Szóval munkához is látnék. Bétááák! Gyerteeek :)

Jumpin Jack Flash 2019.09.23. 17:40:07

@Daenerys Targaryen: így igaz. a társadalom viszont akkor fog változni, ha benne az egyén változik. picsogástól még soha semmi nem változott, akkor sem ha férfiak csinálják.
egyébként félrement a diskurzus, mert eredetileg PPK megjegyzésére reagáltam, hogy "a férfiakból bólogató pincsikutyát csináltak a nők, mert az érdekeik úgy kívánták."
nyilván a nők intézték el, hogy ők foglalkozhassanak többet a gyerekkel, a pedagógusi pálya kontraszelektáltságát is ők befolyásolták, mert az érdekeik úgy kívánták és mindezek nem különböző társadalmi folyamatok következményei.

MsIreneAdler 2019.09.23. 17:40:38

@Egy a KING: te figyu barátom, amit te most leírtál az nem egy strici munkaköre :)?

PPK™ 2019.09.23. 17:49:00

@Egy a KING: Gyatlov elvtárs! Magának nem az a feladata, hogy utasításokat adjon. Maga csak azért van itt, hogy választ adjon a kérdésekre.

PPK™ 2019.09.23. 17:50:54

@MsIreneAdler: lehet Babám, hogy felvételi nélkül jutottál be a híres-neves Akadémiára, de ahhoz, hogy lediplomázz, komoly államvizsgát kell tenned ;-)

A béták megijednek egy rikácsoló nőtől, szóval közelebb kell menned hozzájuk és halkan beszélni, elvtársnő :-D

2019.09.23. 18:01:37

@PPK™: felrobbant egy atomreaktor? A WC-n voltam.

MsIreneAdler 2019.09.23. 18:02:59

@PPK™: szép mentés. Ó a diploma még messze van, arra azt találtam ki, hogy elejtek egy zsebtükröt, amit te felveszel. Amíg csodálod magad benne, addig gyorsan leállamvizsgázok :D
Nem rikácsoltam, hanem búgó hangon csalogattam. Felháborító, hogy nem hallod a különbséget.

erkölcsi hulla 2019.09.23. 18:07:10

@Captain Admin: "ez az odaimportált sokadrangú selejt az ő szintje."

Ennyi. Máshol erre niggereket alkalmaznak, pl. Amerikai sztereotípia, a kövér segghülye fehér nő + nigger aljadek kombó. Olvastam egyebkent valahol, hogy összességében a fekete nőket választják legkisebb mértékben a férfiak, ha van bármi más rasszú választható nőstény. Fun fact.

PPK™ 2019.09.23. 18:09:08

@Egy a KING: 4 ember állítja, hogy a teremben tartózkodott. Ez tény. Lásson hozzá a szar eltakarításához, amit maga okozott!

@MsIreneAdler: tudom, hogy nektek nőknek ez sci-fi, de mi, Férfiak egyszerre több tucat dologra is tudunk figyelni :-P

És bocsmá', hogy a bétacsalogató madáréneket nem hallom rendesen... ;-)

2019.09.23. 18:10:19

@MsIreneAdler: az első lecke le is ment, lassan írnod kéne a számlákat.. P

PPK™ 2019.09.23. 18:11:57

@Captain Admin: sírva könyörgöm mondd, hogy az idézett szöveg nem tőled van a csajban még bentlevő idegen nyányóba begyűrt farokról...

MsIreneAdler 2019.09.23. 18:16:07

@PPK™: ne mááár, ugye nem azt akarod mondani, hogy aki megpillantja az őrülten jóképű arcodat az tud másra is figyelni??? Ezt nem hiszem el :)
Mivel nem hallottad a hangomat, fel sem tudod fogni, mennyire hatásos. Majd ha egymást tapossáka béták a tanfolyamon meglátod. Bízz bennem :)

MsIreneAdler 2019.09.23. 18:18:14

@TSEPKE: hát az a baj, hogy ezt a részét nem beszéltük át, hogy mennyi az annyi. Tudod nem akartam anyagiasnak tűnni, láttam mit kapnak itt az olyan nők :)

PPK™ 2019.09.23. 18:21:05

@MsIreneAdler: csak ha egy homokos csávó, akkor. Ha nő, akkor nyilván nem, de akkor még a nevét is elfelejtve alakul át zombivá :-D

Nem mintha nem bíznék nőben (:-)) de azért Csepit felvesszük biztonsági tartaléknak, aki ugye melletted a másik volt aki leírta, hogy a balfasz pincsi gáz és örökre az is marad :-)

MsIreneAdler 2019.09.23. 18:31:24

@PPK™: baszki akkor te egy modernkori baziliszkusz vagy :)
Tsepkének örülök :), bár tudod, hogy bennem bízhatsz, én nem olyan nő vagyok.
Ja és az idézet tőle van, tuggyukitől, de olvashattunk tőle már cifrábbakat is. :)

2019.09.23. 18:39:31

@PPK™: Nem túl jó stratégia így indítani, tekintve hogy negyvenes nő vagyok, tehát alap, hogy csillámpóni - nem biztonsági tartalék.
Másrészt elég kétes kimenetelű az ügy jelenleg - Yrénke ott is kóstolgat téged, seperc alatt szorítanak helyet neked a pincsik az első sorban :))

2019.09.23. 18:43:10

@MsIreneAdler: csak nyugodtan, ez axióma, meg nem döntjük soha. Amit pedig nem tudsz megváltoztatni, azt el kell fogadni..D

Behaton 2019.09.23. 18:46:36

@Egy a KING:

És egy mondat a "magazin" másik cikkéből:
"A szenny, a mezítelenség, a szex, a trágár beszéd és minden ami káros az emberi kapcsolatokra, ma már trendivé vált."

PPK™ 2019.09.23. 18:47:54

@MsIreneAdler: @TSEPKE: még lófaszt se csináltatok, de már kiszámláznátok, meg a markotokat tartjátok... :-) Nem csoda, hogy ilyen frankónk megértitek egymást :-)

Hát persze Yrénkém, hogy benned bízhatok *buksisimi* :-)
Hát persze, hogy te nem olyan nő vagy *buksisimi* :-)

Hát persze Csepi, hogy csillámpónis gyémántos hercegnő vagy egyedüliként a Földön *buksisimi* :-)

Aztán érdemi munkát mikor tudtok felmutatni, hogy haladjon is a béta-gyógyító project? :-D

2019.09.23. 18:57:36

@PPK™: Na, hát nyalni azt tudsz ez már kiderült.
Nem igazán értem mit vársz, feladatot se kaptunk..
Bétaképző amit nők irányítanak?! Ssssz..

2019.09.23. 19:04:09

@Jumpin Jack Flash: PPKval én sem értek egyet. Ő azt írja, hogy ez a nők világösszeesküvése volt. Ami súlyos baromság.

MsIreneAdler 2019.09.23. 19:04:28

@PPK™: na jól van, így nem lehet dolgozni, ha ilyen goromba vagy (*szipszip*), szívem lelkem kiteszem, csalogatok itt mint egy csalogány és ez a hála (*szipszip*). Méghogy lófaszt sem csináltam (*szipszip*)
Amúgy mi is a feladat :D?

MsIreneAdler 2019.09.23. 19:07:05

@TSEPKE: igen? Tud nyalni? Na ez új info, ezt elraktározom :D
Hát én még mindig itt zokogok, úgy megbántott. Mi az hogy lófaszt sem csináltunk??

2019.09.23. 19:14:06

@MsIreneAdler: @TSEPKE: látom meg is vannaz első béta balfasz áldozatotok. Annyit kérjetek PPKtól amennyit nem szégyeltek, majd a golddiggert is bevesszük a buliba, de én gazdag akarok lenni belőletek

2019.09.23. 19:16:11

@Daenerys Targaryen: beismerni, hogy rábaszás volt munkába állítani a nőket.. Ugyanmár '))

PPK™ 2019.09.23. 19:19:05

@TSEPKE: hogy irányítanák már nők?! Csak simán bedolgoztok, de ahogy elnézem, ez is elég nehézkesen menne, nem hogy egy cégbirodalom irányítása :-))

@MsIreneAdler: *átad egy 10-es papírszepit* töröld meg az orrod, nem akarom, hogy taknyos legyen a kanapé. Már írtam a feladatot, be kell szervezni a bétákat, meg lehúzni őket előleggel, erre elkezdesz rikácsolni :D

Édes Istenem, mire vállalkoztam... :'-(

@Egy a KING: te meg jó szemét vagy, rövid időn belül másodszor árulsz el :(

2019.09.23. 19:23:19

@Egy a KING: mit is mondhatnék? Nem volt nehéz dolgunk.. Beindítani egy Birodalmat két nővel az oldaladon?
Nyau :DD

inteligencs elenzeki 2019.09.23. 19:28:51

" Az a legelszomorítóbb, hogy diplomás, intelligens nők."

Maradjunk csak annyiban hogy diplomásak.

MsIreneAdler 2019.09.23. 19:39:22

@PPK™: amúgy kajakra volt egy ilyen kolléganőm, aki megsértődött, amikor dolgozni kellett és sírt, ha számon kértük miért nincs kész a meló :D
Na de összekapom magam!
Az eddig gyűjtött béták hogy vannak :)?

MsIreneAdler 2019.09.23. 19:45:38

@Egy a KING: természetesen minden vágyam, hogy gazdaggá tegyelek, akár véres verejtékem árán is :)
Tudom is a megoldást. Figyu, van egy ilyen tanfolyam, nem kerül sokba, de meglásd az ott megszerzett tudás nagyon hasznos lehet számodra. Csak jelentkezned kell, hidd el tuti a dolog, utána sokat profitálhatsz belőle :)

PPK™ 2019.09.23. 19:49:06

@MsIreneAdler: elképesztő, hogy munka nélkül csak úgy elvannak emberek. Meg blogokra írogatnak egész nap faszságokat.

Nem tudom te hogy vagy vele, de én azt mondom, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék!

:-D

Amúgy azt akartam bebizonyítani, hogy ez a kötelező női kvóta dolog egy teljes csőd, ehhez pedig ti megfelelőnek bizonyultatok Csepivel... :-D de most, hogy te aktivizáltad magad, kezdem átértékelni a dolgot ;-)

2019.09.23. 19:52:01

@PPK™: Drága szívem.. Ki vett fel minket?
Na ugye :-*

inteligencs elenzeki 2019.09.23. 19:52:18

@Kai Allard Liao:

"Mondjuk azt sose értettem, hogy miért nem követelik a női kvótát:
a. tűzoltóknál
b. vájároknál
c. kohászoknál
"

Szerintem még a kútásás is idejöhet a listára.

Jumpin Jack Flash 2019.09.23. 19:54:17

@Daenerys Targaryen: akkor ezen nem fogunk összeveszni. kár :D
azt ennek ellenére tartom, hogy egy férfi is foglalkozhat érdemben annyit vagy legalábbis közel annyit a gyerekével, mint egy nő. sőt kell is, hogy foglalkozzon.
gáz, ha egy apa kivonja vagy hagyja kiszorítani magát a gyereke életéből aztán rinyál, hogy nők nevelték és puhapöcs lett belőle.

MsIreneAdler 2019.09.23. 20:12:19

@PPK™: a jelenlegi főnökömnél nincs nagyobb hajcsár a világon. Keményebben dolgozok, mint valaha ;)
Na de visszatérve a mi kis bizniszünkhöz, már az elején leszögeztem, hogy nem szeretnék kvóta nő lenni. Saját érdemeim miatt szeretnék elismerést. Azt hittem vetted az adást.
Szóval tetszett az aktívkodásom :)?

PPK™ 2019.09.23. 20:15:41

@TSEPKE: Én vettelek fel, a csókot meg behajtom ám ;-)

@MsIreneAdler: jó, hát én is úgy gondoltam, hogy csak papíron vagytok kvótagádzsik :-)

Ha becserkészed a Zsozsót, előléptetlek, esküszöm! :-D

PPK™ 2019.09.23. 20:17:07

@MsIreneAdler: ja, és küldök privátban egy listát az itteni nyomikról, akiket nem akarok a tábor területén látni akkor sem, ha csillió dollárokat fizetnének :-D

2019.09.23. 20:20:04

@PPK™: ez megőrzöm. Ha kirúgsz, jól jöhet.. Kicsit várok és... metoo :))

PPK™ 2019.09.23. 20:25:40

@TSEPKE: :D

Majd megdugom az ügyet vizsgáló rendőrnőt, közben a fülébe suttogom, hogy aljas rágalmazás az egész ügy és el van simítva a dolog :-) Aztán ráveszem, hogy csukjon le tégedet a mélyen tisztelt hatóság félrevezetéséért ;-)

2019.09.23. 20:26:54

@PPK™: nő vagyok... Úgyis nekem lesz igazam :P
Basszus, anno Zsanettet se csukták le.. Szóval..

2019.09.23. 20:30:22

@PPK™: de persze.. Úgy látom ez a terület nem az erősséged, pedig jó rá felkészülni. Néhány jogi tanács rádfér mielőtt megütöd a bokád.. Segítsek?

PPK™ 2019.09.23. 20:46:26

@TSEPKE: felkészültnek gondolom magam, nem hiszem, hogy megüthetném a bokámat. De ha mégis benéznék egyszer valamit, okvetlenül keresni foglak ;-)

MsIreneAdler 2019.09.23. 20:48:29

@PPK™: szép fogás lenne a király, az tuti :D, remélem addig sikerül befűzni, míg vissza nem billen az agya!
Azért szerinted a "csak papíron, kvóta nő" - nél van még lejjebb :D?
Na mindegy. Amúgy meg tele a padlás a soha meg nem érkező, minden lényeges információt tartalmazó privát üzeneteiddel :) Hát hogy várod így el a szuper melót? Már tényleg kezdem magam a melóhelyen érezni :)

PPK™ 2019.09.23. 20:56:37

@MsIreneAdler: írj neki verset (ügyelj a kezdőbetűkre), aztán küldd el a picsába, ezekre bukik :-D ja, meg kamázza azt a bohóc Manchester Unitedet :-D

Csak a könyvelőt tolmácsolom, ő mondta, hogy papíron megoldjuk azt' jóvanazúgy :-|

Nyugi Yrénkém, egyszer _minden_ a helyére kerül... ;-)

El Amante 2019.09.23. 21:05:47

@Comte de Gippaud: na meg a bánya ... édesistenem (facepalm).

youtu.be/R7fhD6lvv8g

A nők fizikai kèpességei mások, ez nyilvànvaló, miért akarnának olyan melóban dolgozni, ahol egyértelműen kevesebbet tudnak teljesíteni? Nem hülyék. Gondolom közületek sokan vàjárok, kőművesek, tűzoltók itt. Ja, nem, ugyanolyan aktatologatók vagytok, mint azok a nők, akiket krizizáltok és leszóltok.

2019.09.23. 21:16:11

@PPK™: az idézet biztosan tőlem van, de én meg Attenborough bácsitól hallottam, amire rájöttek még a saját tapasztalataim is. Mi a gond ezzel? Evolúciós szempontból teljesen logikus.

PPK™ 2019.09.23. 21:24:49

@Captain Admin: aha, oké. Hát nekem hazajönne a gádzsi idegen nyányóval a mindzsójában és tennék az evolúcióra nagy ívben, úgy basznám ki, mint macskát szarni, nem még nekiállni töcskölni vele.

De hát nem vagyunk egyformák.

2019.09.23. 21:29:47

@PPK™: dugtál már foglalt nőt? Izgató? Nyilván, mivel megdugtad. :)
Békülős szex? Ugyanez.

MsIreneAdler 2019.09.23. 21:30:29

@PPK™: tehát akkor írnom kéne egy verset a Manchester United-ról (az egy focicsapat?), amiben elküldöm a picsába? Hmm ezt átgondolom.
Oké leszek a papíron kvótanő, úgyis nem sokára előléptetsz, addig meg jó ez is.
És a végére valami homályos ködös utalás, amiről dunsztom sincs. Lehetnél egyértelműbb, tudod, hogy nem vágom az ilyen női sugalmazásos blablát. Én írjak levelet azt akarod mondani, vagy valami metafora ez az egész :)?

PPK™ 2019.09.23. 21:52:26

@Captain Admin: he? Itt valami félreértés lesz, Kupak.

Én sosem azért dugtam foglalt nőt, mert az izgatott, hogy van egy férje, aki néha megfarkalja. Azért dugtam, mert maga a nő jött be. Sőt, mindnek elmondtam, hogy hagyjon a családi dolgaival, mert nagy ívben szarok rá, egyszerűen nem érdekelnek az otthoni dolgai, bele se kezdjen.

A békülős szex meg hogy a picsába lenne már ugyanaz? Van egy kis csörte egy kapcsolatban, azt' utána feldobod a konyhaasztalra és meghágod, nincs harmadik fél, nem is értem.

Vagy úgy gondoltad, hogy hazaállít a nő, hogy most baszott félre, én meg a béke jeléül még melegében belegyűröm? Ilyen nálam gondolatban sem merülhet fel, akkora anomália. Amint írtam, úgy basznám ki a másik csávó nedveivel együtt, öröm lenne nézni.

Mondjuk most, hogy így írod, volt itt egy gádzsi, aki leírta, hogy valami buliban félrekúrt és hazament, közölte a csávójával, az meg kibaszta, téged meg akkor is az érdekelt, hogy a sunájában volt-e még a nyányó :-D

Full beteg vagy baszd meg, nem is értem, hogy hogy a picsába izgathat ez valakit.

2019.09.23. 22:07:50

@PPK™: a tudat, hogy nemrég megbasztak egy nőt előtted, ösztönösen nemi vágyat gerjeszt benned. Ha nem így lenne, nem izgatna egy faszit sem a pornó, ahol egy vadidegen pali (ráadásul a többségtől előnyösebb adottságú) reszel egy nőt. Ha az a szeretőd, akkor az is ugyanígy működik. Ha a feleséged az, akkor is. Az más kérdés, hogy van akinél a nemi vágyat felülírja a sértődöttsége, önérzetessége vagy bármi más, ami miatt nem kúrnak. A nők is ugyanebből az evolúciós biológiai okból gerjednek azokra, akikről biztosan tudják, hogy rendszeresen dugnak, azokra pedig nem, akik nem jutnak szexhez. Nem is értem, ezt miért vitatja bárki is?

Biztos voltál már olyan helyzetben, hogy a saját szemeddel láttad, amikor valaki fűzögeti a nődet. Az ilyen szituk dobnak valamit a szexuális életetek intenzitásán, vagy pedig nem érezhető semmi változás? :) Írtam már, hogy a legtöbb béta balfasz pont azzal árulja el, hogy gyenge lábakon áll a kapcsolata a hozzá képes fölé választott "nőjével", hogy amikor megjelenik a közelben egy magasabb szintű pali, akkor azonnal magához húzza, ölelgetni kezdi, lesmárolja vagy bármi más módon egyértelműen jelezni akarja a külvilág felé, hogy az a csaj az ő nője. Láttál már ilyet? Nos, ezek ilyenkor utána hatalmasat kúrnak otthon ha csak a palin múlik. Fordítva ugyanígy, engem az összes csajom szétszedet, amikor olyan csajjal kellett végignéznie egy flörtölést, akit ő vele legalább egy szinten lévő riválisként realizált.

PPK™ 2019.09.23. 22:51:01

@Captain Admin: nem Kupak, nem ébreszt bennem nemi vágyat.

Ha meg a szeretőm/feleségem, akkor meg az a vágy ébred fel bennem hirtelen, hogy kurva gyorsan húzzon a szemem elől ahova akar, mielőtt felpofozom (sose tenném szerintem, ha ilyen szituban lennék).

Aztán ezt magyarázhatod a végtelenségig Attenboroughval, meg evolúcióval, meg pornóval, meg a kalap formájával, én nem így működöm. Elhiszem, hogy te igen, ez a te dolgod.

Egy esetre sem emlékszem, hogy mondjuk szórakozóhelyen fűzögették volna a nőmet. Ha volt olyan veréb, amelyik odatipegett és elkezdte, minden csajom lepattintotta a madarat a classic "bocsi, van barátom" szöveggel. Nem is került szóba a dolog, mert nincs jelentősége, és attól függetlenül dugtunk vagy nem dugtunk a buli után, hogy volt-e ilyen bepróbálkozás.

A béta balfasz, amelyik körbehugyozza a nőjét, az meg nem azért kúrja meg utána, mert az izgatja, hogy bepróbálkoztak a csajánál és elképzeli, hogy a másik koma nyányójába gyűri a farkát, hanem azért, mert úgy majd biztos nem baszik félre a nője soha. Csak hát ez meg ugye baromság, de ezt ők nem tudják.

Női oldalról meg tök más a dolog. Persze, hogy arra a fasza csávóra medúzásodnak, akit sok nő akar, de aligha nyalogatnák le valami másik vadidegen nő sunaszaftját a sunátor farkáról.

Egyszer régen egy melóhelyemen fugáztam egy nőt, aztán nem sokkal később beállított az akkori csajom. Mondom neki mi a brét keresel itt, az meg egyből rámart a farkamra, mondván, hogy pont azt. Nem voltam rá valami büszke, hogy a másik csaj sunaszaftjának maradékait nyalogatja le éppen rólam (jó, egy kicsit mégis királynak éreztem magam :-D) és ha megmondom neki a frankót, akkor tuti, hogy vagy lebasz egy pofont és elhúz a picsába, vagy sírva fakad és úgy húz el a picsába. Szóval nem, a csajok oldaláról sem az a medúzásító hatású, hogy éppen most kúrtál le valaki mást és még ott a nedű a farkadon. Hanem az, ha van egy fasza csávója, akire ácsingóznak ugyan a csajok, de te csak őt kúrogatod.

Janed0e 2019.09.23. 22:52:25

@Captain Admin: "érdekes jelenség ez, hogy a nők tömegesen tényként kezelik, hogy ha ők saját maguknak magasabb egzisztenciát és/vagy magasabb társadalmi megbecsülést érnek el, az együtt jár azzal, hogy a korábbi merítés helyett, már jóval színvonalasabb pasiknak fognak kelleni. :D

Én amikor ezt először hallottam nőtől, sírva röhögtem. Aztán amikor láttam, hogy ezt teljesen komolyan gondolja, ledöbbentem."

Mi ebben a furcsa neked? Ha egy ronda/oreg ferfi sikeres az uzleti eletben es van mit a tejbe apritania, akkor megengedheti maganak, h egy dekorativ kitartott csajjal fusson. Egy sikeres, de defektes no is pontosan u.igy fog eljarni. Ha nem olyan jok a testi adottsagai, es emiatt sajat rasszbol nem tud valasztani igenyeinek megfelelot, akkor eggyel lejjebbrol fog, igy viszont tud kompenzalni a him kulsejevel. Az egyetlen kulonbseg ezen ferfiak es nok kozott, h a legtobb ferfi tisztaban van azzal es elfogadja, h az aranyaso csaj undorral kefel vele anyagi elonyokert cserebe, a legtobb ilyen no viszont abban a tevkepzetben el/elhiteti magaval, h Ahmed beleszeretett a lelkebe!!! 130+ kilos amcsi, angol libak es kigyurt testu bantu neger himringyoik tokeletes peldak. Sajnos az ilyen jellegu erdekkapcsolatokat nem lehet kiirtani, mindig minden korban volt ra igeny. En olyan vilagban szeretnek elni, ahol az emberek tisztaban vannak a sajat es masok ertekeivel es ennek tudataban keresnek magukhoz megfelelot. Ezzel szemben azt latom, h tok atlagos fiatal ferfiak fitnessmodellekrol almodoznak, tok atlagos kiscsajok meg a szoke hercegrol, pedig akar egymassal is randizhatnanak. Szerencsere en azt mar nem fogom megelni, de amint mindenki szamara elerhetove valnak az elethu robotok, onnantol kezdve a fent jellemzett ertelmi kepessegu atlagjulcsa es atlagjozsi soha a budos eletben nem fognak talalkozni, m mindketten otthon fognak szorakozni a tokeletes testu elore beprogrammozott baszobabajukkal.

2019.09.23. 23:01:32

@PPK™: konkrétan bármilyen releváns tapasztalat nélkül próbálod vitatni. Ez így csak feltételezés. :)

A női példád is csak az. Az,h szerinted mit csinálna egy nő egy adott szituban, az nem minden esetben fog egyezni azzal, amit a nő valóban tenne akkor.

2019.09.23. 23:03:37

@Janed0e: ez 5-10 év. A japán fejlesztők gőzerővel dolgoznak az ügyön. :)

PPK™ 2019.09.23. 23:13:01

@Captain Admin: tapasztalat nélkül? Eljátszottam a gondolattal és az a tapasztalatom, hogy nem izgulok a témára.

Vagy hogy gondoltad, evés közben jön meg az étvágy? Keressek valami ribancot, aki mindenkivel összefekszik, szóljak neki, hogy szóljon, ha most lett megbaszva, hogy hadd próbáljam már ki, hogy ha elkezdem belegyűrni, akkor elkezd-e nekem felállni? :-D

Ezzel a felfogással menj már el egy menhelyre, vigyél haza egy szukakutyát, mert a zoofil beteg fasz szerint szűkebb a mindzsója, mint egy nőnek, azt' kúrd már meg a buksit, mert tapasztalat nélkül mit pofázol, hogy nem izgat? :-D

A nőimet meg ismertem annyira, hogy tudjam, hogy nem repesett volna az örömtől, hogy leszophassa a másik nő sunaszaftját. Biztos van olyan, amelyiket ez izgat, csak én ilyenekkel meg nem állok le, vágod :-)

Mondom, ha neked ez bejön, hát csináld, mit bánom én. Csak annyit kéne felfognod, hogy van, akit ez kurvára nem izgat, ezt tiszteletben tartani, aztán elengedni a témát.

PPK™ 2019.09.23. 23:18:25

@MsIreneAdler: neked mindent a szádba kell adni? ;-)

Nem ülhetek folyton az öledben, hogy mutassam a helyes irányt. Tessék összeszedni magadat és némi önállóságod mutatni nekem, mert kénytelen leszek mással feltölteni a kvótát... ;-)

MsIreneAdler 2019.09.23. 23:49:12

@PPK™: ez után, hogy olvastam ezt a laza párbeszédet Szomszéddal, örülök, ha nem jön fel a vacsi. Szóval köszi, de nem kell a számba adnod semmit. Én is olyan kis finnyás vagyok ám, mint te :D
De cuki lehetsz, ha elférsz az ölemben :)
Kiss picike :)
Fenyegetésed nem hat meg, mindketten tudjuk, hogy jó vagyok. Meg itt van Tsepke is, szóval vedd elintézettnek az ügyet.
P.s.: nyugi, teljesen normális, ha nem kell a nyányós mindzsó, és nem érzel olthatatlan vágyat, hogy formatervezett kis eszközöddel kikotord a trutyit :D :D

EGY a Queen 2019.09.23. 23:52:47

@Captain Admin: izé.. ha szólhatok..az nyilván felizgat,ha sok nőnek tetszik a csávóm..de ha tudom/sejtem,hogy mást is kúr..konstans hányinger,még a gondolatra is...

Jumpin Jack Flash 2019.09.24. 00:48:17

@Captain Admin: ó apám... lökj már valami forrást erre az attenborough-i elméletre.

megjegyzem volt férjes csajom, de nem azért izgultam rá, mert a férje is dugta. aztán volt olyan nőm is, aki félredugott, de az nem szexuálisan izgatott fel.
aztán pornóra felizgulni meg arra, hogy épp a nődet dugják, az nagyon nem ugyanaz.
aztán lehet izgató, ha egy társaságban észreveszed, hogy a csajodat más faszi is szexinek találja, kikezd vele, ebből simán lehet egy orbitális szex. de ha megtudom, hogy valaki levarrta a vécében, abból leginkább kibaszás lesz. (értsd: a csaj kibaszása.)
el nem tudom gondolni, hogy valaki arra gerjedjen, hogy más faszi spermájába dugja a farkát, de nem vagyunk egyformák.

Kero88 2019.09.24. 01:04:03

@EGY a Queen: Amiről ír a kedves beteg, valóban létező motiváció bizonyos emlősök körében.

Ami nála annyira nem szokott szerepet játszani elméletei megalkotásában: tudatosság, érzelmek, kultúra. Így tudja összefésülni az állatok viselkedését a sajátjával. :)

Nézd el ezt neki :)

2019.09.24. 04:13:11

@PPK™: nem voltál még úgy, hogy valamit kurvára nem kívántál, nem tetszett egyáltalán, aztán amikor megkóstoltad mégis ízlett? :)

2019.09.24. 04:16:16

@EGY a Queen: volt csajom aki ugyanezt mondta arra is, hogy csajjal smároljon. Aztán amikor rávettem és előttem csinálták csak lestem, hogy ami szájrapuszinak indul abból mi lesz. :)

2019.09.24. 04:19:17

@Kero88: "tudatosság, érzelmek, kultúra"

Ja ja, ezeknek mind fontos szerepe van amikor ösztönös ingerekről beszélünk. Gondolom pl neked kultúrális és érzelmi alapon szarnod sem kell soha, hiszen az milyen undorító már?! :D

Bírom ezeket az erveket.

2019.09.24. 07:51:58

@Captain Admin: Azt gondolom, a neveltetésünk, a tapasztalataink, az otthonról hozott és körülöttünk látott minta mind befolyásolja a reakcióinkat.
Kizárólag vegytiszta vágy semmi kísérő érzelemmel a legritkább esetben van egy hosszútávú kapcsolatban.
Ha egy férfi átbasz a palánkon és félrekefél millió érzelem futhat át rajtam. Egyik sem a vágy lesz..
És igen, lehet utána békülős szexelni, de az már nem ugyanaz.. A szex alapja a bizalom, a tudat, hogy bármit megtehetünk. Hogy a francba tudsz szeretkezni egy olyan emberrel, akiben nem bízol?!
A dugás más, persze, az is lehet bármilyen, csak ahhoz meg nem cuccolunk össze, elég egy telefon és kész.
Tudatosan választod a nőidet egy adott típusból nem véletlenül...
Próbáltad már olyan nővel - ennyi tapasztalattal a hátad mögött - akivel gondolkodni sincs erőd úgy megfog, nemhogy tervezni? Egyáltalán szerinted képes lennél még erre?...

MsIreneAdler 2019.09.24. 08:11:52

@Captain Admin: fontos szerepe van az ösztönöknek, nem vitás, de ha már a szarást hoztad fel példának, ugye te sem gittelsz szerteszét az udvarban? Ez nem azt jelenti, hogy durván elnyomsz magadban bármi késztetést, hanem egyszerűen a tanult viselkedésed és az emberi mivoltod felülírja, hogy fogd magad a körúton és odagurmázz. Ez nem képmutatás.
Azt vettem észre, hogy te csemegézel az ösztönök között, és ami passzol az életviteledhez, preferenciáidhoz, azt előrángatod és mantrázod. Pl.itt a szaporodási ösztön. Gondolom nem minden nőt azzal a szándékkal dugsz meg, hogy gyereket csinálj, és azt is csak sejtem, hogy nem kívánsz meg minden termékeny, éppen érett petével rendelkező nőt az utcán.

2019.09.24. 08:20:17

@TSEPKE: lehet korán van még neked, de hogyan sikerült a rövid idön belüli szexpartner váltáshoz keverni a bizalmat és az átbaszást?

2019.09.24. 08:22:16

@MsIreneAdler: azt,h kit kívánunk meg és kit nem, nem mi döntjük el. Ez a lényeg. Ugyanúgy, mint amikor befosol sem vagy már döntési hekyzetben. :D Remélem megfelelően érzékletes a példa.

TSEPKE (törölt) 2019.09.24. 08:25:39

@Captain Admin: neked nőd akit megdugsz néhányszor? Szimpla szexpartner a béta csóka csaja, akire rámozdulnak az alfák és ettől bepánikol?

2019.09.24. 08:33:17

@TSEPKE: valahogy egész mondatban tedd fel a kérdésed,m ebből semmit nem értek!

TSEPKE (törölt) 2019.09.24. 08:41:35

@Captain Admin: nem is kell értened '-)

EGY a Queen 2019.09.24. 09:01:47

@Captain Admin: és most mégis hova szarjak,hogy a volt csajod smárolt egy másik bigével,pedig aszitte,nem fog??? Nem a volt csajod vagyok,és kevesebbért is basztam már ki pasit.

2019.09.24. 09:06:47

@EGY a Queen: "Nem a volt csajod vagyok,és kevesebbért is basztam már ki pasit."

Ezt tudom, és elhiszem. De azt is te írtad, hogy volt már olyan pasid, aki annak ellenére az volt, hogy magad sem tudtad megmagyarázni, hogy miért lett az. (Csóró, zűrös életvitelű stb). Ezzel igyekezted cáfolni az aranyásó vádat.

Vagyis az ösztönös vonzalmad te sem tudod felülírni semmivel.

EGY a Queen 2019.09.24. 09:12:07

@Kero88: hát a bizonyos emlősök + Kupak nem fedi teljesen azt a halmazt,hogy emberiség ;)

EGY a Queen 2019.09.24. 09:16:07

@Captain Admin: nem is akarom. Soha,egyiknél se tudtam megmondani,miért pont ő. De,ha basztam már ki kevesebbért pasit,akibe amúgy szerelmes voltam,akkor hidd el,egy ilyen menetért is ez járt volna.
Azt nem tudom megérteni,hogy azt miert nem fogod fel,hogy az ösztönös vonzalomnak-nálunk-pont ott van a vége,amikor egy ilyen sztori beesik.Pont addig tart.

Kero88 2019.09.24. 09:41:45

@Captain Admin: Kitűnő, kitűnő! Úgy látom fejlődünk.

Az inger egy dolog, valójában ösztönös. Aztán az inger keresztülszalad a magasabb rendű agyi hálózatokon ( amik a kognitivitásért, érzelmekért, szocio-kultúrális viselkedésért felelősek ) és így alakul ki a tényleges viselkedés. Nálad és sokaknál leginkább az elsőben és harmadikban vannak hiányosságok, de van egy jó hírem: ezek fejleszthetók. További jó hír: ha már fejlesztetted őket, képesek bizonyos mértékben újrahuzalozni a mélyen fekvő struktúrákat ( az ösztönvezérelteket ) , ezért van az hogy nem fosod magad össze pl. egy buszon, hanem megtudod várni az alkalmat, amíg megfelelőek a körülmények.

Már talán mondtam neked, de a gondolkozásmódod nagyon lineáris, függvénykapcsolatokban gondolkozol, de az agy meg inkább valószínüségi alapon hozza létre a viselkedést, feltételek mátrixait értékeli ki időről időre. Ezért is nevetséges amikor ultimatív igazságokról beszélsz ilyen témában.

Szép napot :P

2019.09.24. 10:01:19

@EGY a Queen: ismétlem magam, sem szerelemről, sem átbaszásról nem írtam egy szóval sem. Onnan indultunk, hogy én azt állítom, hogy amikor realizálódik egy fasziban, hogy megdugta valaki más a nőjét, akkor (többek között) nemi vágy is gerjed benne. Leírtam és kifejtettem, hogy ennek mi az evolúciós biológiai oka, vagyis miért TERMÉSZETES ez a reakció. Erről ha megkérdezel bárkit akik eléggé nyitott szexuális életet élnek ehhez, hogy ilyen megtapasztalásai legyenek, esetleg olyat, aki már átélte azt a kapcsolatában amikor szembesült a ténnyel,h megdugták a nőjét és ezen túl tudtak lépni, akkor az ilyen TAPASZTALATOKKAL is rendelkező ismerőseid mind ugyanezt fogják elmondani neked is.

"miert nem fogod fel,hogy az ösztönös vonzalomnak-nálunk-pont ott van a vége,amikor egy ilyen sztori beesik"

Azért nem fogom ezt fel, mert ez nem így van a valóságban. Ez csak így leírva és az életben elhazudva van így, a "rendeslány" imidzsetek fenntartása érdekében. Ez nálatok nőknél alapjáraton is (ösztönből) pont fordítva működik. Nem mellesleg pont az ellenkezőjét tapasztaltam az összes nőmnél is akit megcsaltam. Ha tudja/érzékeli, hogy buknak rám a nők, akkor dugni akar velem is mind. És minden más pasival is, akiknek az esetében így érez a nő.

Az,h a pasid félredugása a közös történetek végét jelenti-e, vagy csak egy pontot a kapcsolatotok idővonalán, az a kettőtök közötti szintkülönbségen múlik, amit -nem mellékesen- ti nők a kapcsolatotokat megelőző pasijaitokhoz viszonyítva, és a kapcsolatotok alatt a rátok mozduló pasikat folyamatosan monitorozva állapítotok meg a legkönnyebben, kiegészítve ezt a pasitokra mozduló nők színvonalával.

Pont ezek adják a választóvonalat a két szituáció között, amikor a megcsalt feleség szembesülve a ténnyel "rohadék senkiházi takarodsz innen"-el, vagy pedig "a rohadt ribanc rámászott a férjemre"-vel reagál. :)

MsIreneAdler 2019.09.24. 10:03:41

@EGY a Queen: hagyd, engedd el. Nem érted, hogy itt nem te döntesz? Maximum hajótöröttként hánykódhatsz az ösztönök tengerén :D. Már az is nagy teljesítmény, hogy nem szarjuk össze magunkat, azt már tényleg ne várjuk el, hogy megmondjuk, mikortól nem vonzó már számunkra a másik :D

2019.09.24. 10:12:52

@Kero88: jól értelek, te kitudod fejleszteni magadban azt, hogy ezentúl pl csak havonta 1x kelljen szarnod, vagy csak akkor, amikor pl sötétkék vécécsésze áll a rendelkezésedre? Esetleg azt is, hogy ne legyél éhes többet? :D

Ember, a legtöbben 2 percig nem bírnak dugni sem anélkül,h ne élveznének el. :D Ezer példát tudok sorolni, ami jól mutatja, hogy ugyanolyan ösztönlények vagyunk mind, mint bármelyik állat. Egyedül egy magát már megölt öngyilkosnak hihető el, hogy felül tudja írni az ösztöneit bármi mással. Nyilván, van pár titkosszolgálati ügynök a világban meg profi pókerjátékos stb akik ebben jók, de ők hány százaléka a népességnek? Ami rájuk jellemző, az nagy általánosságban jellemző az egész társadalomra is?

Kero88 2019.09.24. 10:31:05

@Captain Admin: Kérdéseidre a válasz nem. De a szabályozhatóság mértéke, és maga a skála szélesség is változó, emberről emberre. Ez kimarad az elméleteidből, mert nem vagy hajlandó magadon túl nézni.

Ösztönlények IS vagyunk, valamint érző lények IS és a társadalom pici pontszerű tagjai IS. Nálad az első szempont szerinti értelmezés fixálódott. Egyszerűbben: túl nagy súlyt kapott a kiértékelési folyamatban. Ennek nincs normája, átlaga, csak azt lehet érezni a kommunikációdon hogy nélkülöz bizonyos dimenziókat a világképed. És azért, mert vannak helyzetek amikben ezzel hatékony tudsz lenni, nem jelenti hogy igazad van.

Valamint ezért vagy itt állandó vitában egyesekkel, mert nem látod, hogy az amit te és az amit ők írnak lehet egyszerre igaz...

Számomra ez csak azért aggályos, mert destruktívnak tartom féligazságok terjesztését, vannak olyanok akiket ezzel bántasz. Lehet, hogy pont ezért is csinálod.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.24. 14:43:07

@TSEPKE: Hány éves is vagy? 40? és még hiszel minden pinokkió meséjének?

#szájbergyerek# 2019.09.24. 16:39:03

Segítek poszterin:

Úgy tűnik, a "széles látókörű, világlátott" diplomás sznob hülye picsák körében most az a trendi, hogy közel-keleti kanokkal keféltetik hülyére magukat, akiket azért próbálnak ránevelni az entellektüel életmódra.
Igazából tök mindegy csak ne fehér csávó legyen, mert az csak "kapcarongynak" használná. Ha ezt nem érted, akkor rasszista vagy.
(Persze hihető, hogy egy léhűtő, xboxozó, viselkedni nem tudó kis kancsival majd nem lesz sorozatos megcsalás.)
Ezen felül némi aktuális ezoterikus áltudomány sem maradhat ki.

Amúgy semmi gond. Ha maradsz, akkor előbb utóbb megcsinál téged is valami közel-keleti fiúcska, úgy ahogy fehér csávónak sosem hagynád. Még az is lehet, hogy élvezni fogod és instant gangbang partikat toltok fel élő egyenesben a netre.
Aztán később posztolhatjátok a szekérderéknyi cuki tejeskávé színű kölyköket a fácséra. A kedves szüleid is büszkék lesznek majd az unokákra.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.24. 22:03:23

@Jumpin Jack Flash: Captain nem fog forrást linkelni. Nekem sem tudott. Nem tartom kizártnak, hogy valóban mondott ilyet Attenborough, de ha igen, akkor azt legfeljebb a vízilovakra értette, amit most Captain barátunk minden emlősre kivetít, tehát a heteró férfiakra is, mindezt azért, hogy könnyebben fel tudja dolgozni saját ratyiságának tényét.

Az ő együgyű, primitív kis világában az a buzi, aki nem gerjed a gecire :D A spermaivászat az új alfaság.

2019.09.28. 08:06:34

@TSEPKE: nem lenne képes, egy kiégett vén fütyike, aki csak itt a neten osztja az észt. De azt olyan meggyőzően, hogy minden csaj beszopja. Lufiember.
Te meg édes vagy hogy komolyan elgondolkodsz rajta. Mondom, hog ymindenki beszopja :-)

TSEPKE (törölt) 2019.09.28. 08:57:20

@Daenerys Targaryen: micsoda szerencse, hogy itt vagyok, így legalább simizem az egodat, hogy te bezzeg milyen kis okos, lényeglátó amazon vagy.
Szívesen :-*

2019.09.28. 10:33:29

@TSEPKE: köszcsy lávcsy, tudtam hogy ráccámithatok. megyek is vissza amazóniába :-)

2019.09.28. 17:57:23

@Kritikus Intrikus: végre itt vagy drága Zozókám, hiányoztál!!! <3 <3 kisebb mint három, kisebb mint három!!!

Neked hétvégére bedurran, akkor jön ki a sok takony az agyadból, szegénykém. Zorvos látottmár?
süti beállítások módosítása