Nem érti, miért nem bocsátok meg neki

2019. október 22. 07:53 - csajokespasik

       

                Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik féllel is többször összefutottak. Lehet egy helyzet ennél is megalázóbb?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog!

Kíváncsi lennék véleményekre, hogy egy férfinak mi nem világos ebből?

Ő nem tagadott meg magától semmit, előttem elég sokat élt, úgyhogy azt hittem, most már lenyugszik és megelégszik azzal, aki mellette van. De kiderült, hogy a nyáron félrelépett egy nála jóval fiatalabb csajjal. És csak nem rég vallotta be. Ráadásul egy közös ismerősünk a másik fél. Aztán lejátszódtak előttem a nem régiben lezajlott találkozók, ahol ő is ott volt. Így még nem aláztak meg. Szakítottam vele. És azóta nem érti! Azt mondja, hogy ez nem olyan nagy bűn, vagy legalábbis bocsánatos! De kíváncsi lennék, hogy ha fordítva esett volna meg, akkor is ezt mondaná, akkor is ilyen lazán fogná fel?        

       

               És azóta, mióta elhagytam, keres reggel, üzenetek délben, hívások este... Én egyszer már megmondtam neki, mi erről a véleményem és magát alázza meg azzal, hogy játssza az értetlent. Ő nem egy tapasztalatlan 15 éves, akinek sok minden új és sok minden belefér, simán össze kéne állnia neki. Ennyiszer még sosem kértek tőlem bocsánatot, de van, amire már nincs bocsánat. Képes volt azzal érvelni, hogy „csak” alkalmi viszonyba bonyolódott. De nekem mindegy. Ha valamit, akkor ezt nem lehet meg nem történtté tenni, még az sem enyhítő körülmény, hogy magától vallotta be, és akkor se lett volna, ha rögtön az eset után teszi, csak legalább akkor gyorsabban lett volna vége, és nincs húzva az időm, és nem vagyok átverve meg hülyének nézve. A lényeg, hogy szegényke nem érti, miért ignorálom mostanában és miért nem akarom meghallgatni a mentegetőzéseit sem. Egyszer is elég volt nekem, gondolom, ugyanazt mondaná.          

 

 

216 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3015248638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weasel 2019.10.22. 08:34:34

A nők általában nem értik a férfi szexualitás igazi természetét. Nem attól kell félni, ha félredug valaki, hanem attól ha (mondjuk) "félreajándékoz" vagy "félregondol".

VOGAben 2019.10.22. 08:56:28

"Előttem elég sokat élt, úgyhogy azt hittem, most már lenyugszik és megelégszik azzal, aki mellette van." Komolyan azt hittem, hogy ez a tévképzet már a múlté. Nem is lenne logikus. Nagy természetű Jancsik és Juliskák, ugyan olyan arányban kefélnek félre házasként is. Sőt egy Julcsira jellemzően több Jancsi jut. Többek között ezért is lényegtelen, hogy az adott tarisznyát korábban hatan, vagy pedig hatvanhatan pakolgatták. Komoly felhasználónak már az erősen használt kategóriába esik ez a széles halmaz. Gondolom, ha közben előtámolygott volna egy házikó, valami jó helyen kellő extrával, akkor más lenne a helyzet megítélése. Amúgy nem kell sajnálni, majd talál olyat aki mellett megteheti. Csak félő, hogy a becsületes hülyék meg kevesek lesznek, neked...

EGY a Queen 2019.10.22. 09:02:28

Izé..hajrá Kovács néni! Vagy mi a kérdés ?

MsIreneAdler 2019.10.22. 09:09:50

Nem nem. Te nem arra vagy kíváncsi, mi nem világos, hanem, hogy mit szólnánk hozzá, ha a történtek után mégis visszafogadnád.
Ezt te érzed. A párod reakciójából ítélve, neki a világ legtermészetesebb dolga, hogy bár veled van kapcsolata, időnként belefér egy-két bocsánatos, alkalmi pittyputty. Azt kell eldöntened, neked ez belefér-e. Hidd el sem jobb, sem rosszabb ember nem leszel, ha megbocsátasz neki, rengetegen élnek így. Ráadásul sokan nem is tudják, hogy a hátuk mögött mi zajlik. Szóval gondolkodj, mérlegelj.

2019.10.22. 09:12:39

Aaaaaaaaaaaannyira unalmas már ez a végtelen buta mentalitás, hogy beújítjuk a nagytermészetű sunátort, mert mi annyira jó nők vagyunk, hogy nekünk majd sikerül átnevelni monogámiára. Aztán nem. Ezt kéne dizni mesék helyett magtanítani a lányoknak.
A nők előszeretettel gúnyolódnak a férfiakon, hogy a gyerek kisvasútjával játszik, milyen infantilis. Ezen a női infantilizmuson, amelyik átnevelni igyekszik a kurafiakat, ezen meg a férfiak röhögnek teliszájjal.

God Harald 2019.10.22. 09:16:15

”Kíváncsi lennék véleményekre, hogy egy férfinak mi nem világos ebből?
De kiderült, hogy a nyáron félrelépett egy nála jóval fiatalabb csajjal. És csak nem rég vallotta be. Ráadásul egy közös ismerősünk a másik fél.“
Az a véleményem, hogy közös ismerőssel ne! Nem elegáns.
A nap nyugszik le, férfiember nem! A lenyugvó napnak is van ereje:)

moonshadow 2019.10.22. 09:26:23

"De kiderült, hogy a nyáron félrelépett egy nála jóval fiatalabb csajjal."
"Azt mondja, hogy ez nem olyan nagy bűn, vagy legalábbis bocsánatos!"

Sőt, az is lehet, hogy érted tette! :)

moonshadow 2019.10.22. 09:36:25

@MsIreneAdler: "Azt kell eldöntened, neked ez belefér-e."

Időnként családilag ellátogatnak a nemibeteg gondozóba. :)

PPK™ 2019.10.22. 10:01:26

@MsIreneAdler: szerintem már eldöntötte a poszterin: kurvára nem fér bele neki ez így. Azt nem érti, hogy mit nem ért a csóka a szakítás tényéből.

Ritka köcsög dolog volt a sráctól is, meg akivel félrebaszott attól is, hogy még utána egy asztalnál jópofiztak a poszterinával. Meg még az is lehet, hogy a másik nő sunaszaftjával a farkán kúrta a poszterint. Teljesen érthető, ha ez neki már nem fér bele.

Hatalmas a különbség a között, amit a figura tett, meg a között, hogy mondjuk elé áll másnap délelőtt és korrekten face-to-face elmondja, hogy félrebaszott az éjszaka és nagyon sajnálja.

Utóbbi esetben lehet mérlegelni a nő részéről, ilyen megalázó szituban azonban azonnal ki kell baszni (ha férfi kerül ilyen helyzetbe, akkor természetesen semmilyen helyzetben nincs mérlegelés, csak lapát).

Szóval azt mondom, hogy poszterina tökéletesen járt el; ha van egy nőnek egy hangyafasznyi önbecsülése, akkor ilyen megalázó szituban nem gondolkodik, nem mérlegel, hanem kibassza Dugó Danit a picsába.

MsIreneAdler 2019.10.22. 10:24:40

@PPK™: ugyan. Csomószor leírja a poszter, mennyiszer bocsánatot kért a fickó tőle. Ha nem érdekli a srác, akkor miért olyan fontos, hogy megértse a szakítás okait? Ott a megoldás, a poszter megválaszolja a saját kérdését. A csávónak ez bocsánatos bűn, nem nagy dolog, ennyi, ezért nem akarja elfogadni a szakítást. Nem olvastam olyat sem, hogy letiltotta volna, vagy nem vette fel neki a telefont...ami azért alap lenne egy ilyen jól megfontolt, végleges szakítás után...
Itt most nem az a kérdés, hogy te vagy én mit tennénk. Mert ugye én pl.kidobtam volna egy perc alatt, utána meg nem trécselnék vele meg magyarázgatnám, hogy milyen szintű alpári bunkóság félrekefélni egy közös ismerőssel. Itt amúgy engem az a része zavarna leginkább, hogy röhögtek rajtam a hátam mögött.
A poszter szeretné, ha ez működhetne mégis, hiába mondaná neki bárki, hogy nem fog. Erre magának kell rájönnie.
Szóval tisztelt bíróság, ezen okokból írtam, amit írtam :)

Rita Vrataski 2019.10.22. 10:26:49

Soha nem értettem, hogy a megcsalás miért lenne alapból más, csak azért mert különféle címkéket akasztunk rá, próbáljuk megmagyarázni, hogy megbocsáthatóbb legyen a másiknak.
Azt sem, hogy miért lenne más, ha egy nő csinálja, vagy egy férfi. Ugyanaz.
Azt sem, hogy egy ilyen után miért tipliznek, miért akarják folytatni a kapcsolatot. Megette a fene. A bizalomnak annyi. Az egy nagyon törékeny valami.
Azt sem, hogy miért gondolkodsz ezen annyit. Mit akarsz? Az a baj, hogy ha ezen így töprengsz, az már régen rossz. Nem írtál volna ide, ha meglenne a válasz...

Nem tudom melyikőtök a gázabb, te vagy a pasid.

MsIreneAdler 2019.10.22. 10:27:09

@moonshadow: akár :D A megcsalásról szóló statisztikák szerint, nem is olyan elvetemült ötlet!

moonshadow 2019.10.22. 10:36:43

@MsIreneAdler: Félreérted szerintem.
A poszter itt széles körben ismerteti, hogy milyen penge amiért kibaszta a pasit ekkora árulásért. A pasi ilyetén mentegetőzése inkább zavarja, azért, mert nem vette észre időben, hogy mekkora gyökérrel bútorozott össze.

Peter Smeaton 2019.10.22. 10:48:58

Azért azon is elgondolkodhatna a poszterina, miért dugott félre a pasi. A közismerten "nagytermészete" miatt, vagy pedig azért, mert a poszterinával a szex már semmilyen, vagy urambocsá' nincs is. Oké, ettől függetlenül a félredugás nem szép dolog (bár a többség szerintem csinálta már legalább egyszer életében), de azt igenis elfogadhatnák a nők, hogy a férfiak 90%-ánál ez megy érzelmek nélkül, míg ugyanez a félredugás a nők 10%-ánál megy csak érzelmek nélkül.
(Na most fogok jócskán kapni a fejemre! :)) )

Ja, és az, hogy a háta mögött kiröhögi a pasi meg a megdugott csaj: ez csak a képzeletében létezik, hagyjuk már az efféle nyavalygást. Lehet, hogy a megdugott csaj már el is felejtette a nyári dugást, mint ahogy a pasi is már ezt tette volna, ha nem lett volna a nagy hajcihő. (Na, ezért is fogok kapni! :)) )

Peter Smeaton 2019.10.22. 10:50:24

Hol van Szomszédháború? Nélküle unalmas... :D

MsIreneAdler 2019.10.22. 10:53:46

@moonshadow: van benne valami. Vagy lehet az mégjobban zavarja, hogy még mindig vonzódik a tuskóhoz...és szeretné tudni, vajon mekkora jellemhulladéknak tartják majd az emberek, ha mégis kibékülne vele.

2019.10.22. 10:59:13

@Peter Smeaton: "Lehet, hogy a megdugott csaj már el is felejtette a nyári dugást"
Berátom, te nem ismered a nőket.
Egy ismerős csaj jópasijára rámászni és elcsábítani... ez priceless. Ez nem felejthető, inkább hatalmas diadal.

PPK™ 2019.10.22. 11:02:07

@Peter Smeaton: "míg ugyanez a félredugás a nők 10%-ánál megy csak érzelmek nélkül"

LOL
LMAO
ROFL
ROFLOL
ROTFLOL
ROFLMAO
ROTFLMAO

:D :D :D

MsIreneAdler 2019.10.22. 11:02:25

@Peter Smeaton: a háta mögött röhögést nem úgy gondoltam, hogy dugás közben, gurgulázva hahotáznak a poszterinán :) Hanem, hogy micsoda szánalmas kis szerencsétlennek tartják, akivel ezt meg lehet tenni. Személy szerint ez engem zavarna, és még akár nyavalyognék is miatta :)

Rita Vrataski 2019.10.22. 11:23:56

@PPK™: "Utóbbi esetben lehet mérlegelni a nő részéről, ilyen megalázó szituban azonban azonnal ki kell baszni (ha férfi kerül ilyen helyzetbe, akkor természetesen semmilyen helyzetben nincs mérlegelés, csak lapát)."

Ezt csak viccből írtad ugye?

PPK™ 2019.10.22. 11:35:07

@Rita Vrataski: minden őszinte, korrekt nő azon a véleményen van, hogy ha félrekúr és a csávójának erre nem az a reakciója, hogy kibassza, akkor az nem is férfi.

Te nyilvánvalóan nem ebbe a női halmazba tartozol.

Még egy ok, ami miatt akkor is meg kell ezt tennie egy férfinak, ha amúgy szereti a gádzsit: a büszkeség. Büszkeség nélkül nem férfi a férfi.

Ezeket egyetlen egy valamire való nő sem kérdőjelezi meg.

Rita Vrataski 2019.10.22. 11:35:36

@Peter Smeaton: Félsz hogy kapsz a fejedre? :)
Ilyen közhelyes általánosítás után? Mekkorát hoztál itt össze.

Te mit gondolsz erről? A te értékrended alapján?

Jumpin Jack Flash 2019.10.22. 11:39:34

@Daenerys Targaryen: te csak egyféle nőt ismersz, az ilyen barátnők pasijára rányomuló ribizli gizit, aki diadalittasan naplót vezet a trófeáiról?
nem azért, hogy a csajt védjem, mert ritka taplóság akárhogy is történt, de éppen történhetett akárhogy is. és van az úgy, hogy egy meggondolatlan dugást egyik vagy másik fél legszívesebben elfelejtene.

Rita Vrataski 2019.10.22. 12:04:03

@PPK™: Nem értettél meg. Szerintem mindegy ki csinálja, ki kell baszni. Te írtad, hogy ha férfi az "elkövető", akkor mérlegelhet a nő, a pasi meg hasonló helyzetben kuka, nincs mérlegelés, azonnal lapát.
Ezzel nem értettem egyet. Mindegy ki csinálja.
Hülyeség belekavarni a "férfi büszkeséget", és ki mekkora férfi. Kicsit meg is mosolyogtatott bevallom.

DorianBlue 2019.10.22. 12:05:43

Szerintem sem ekkora probléma az ilyesmi. Ne légy ilyen merev, az csak a faszoknak áll jól.

El Amante 2019.10.22. 12:06:01

Irénkével értek egyet, még nem döntötted el, h tényleg kivágod a francba, vagy visszafogadod. A visszafogadás viszont mindkét részről akkor kompromisszum és ne is számíts rá, h többé nem fordul elő, tehát vagy új alapokra helyezitek a kapcsolatot (azaz néha te is kiléphetsz), vagy szemet hunysz. Közös ismivel félredugás extragáz, és tényleg megalázó.
Egyébként nem röhögnek ki a hátad mögött, ebben szinte biztos lehetsz (főleg, ha a fickó így kalimpál visszafelé), és ha korrekt emberek, nem is tud róla más.

El Amante 2019.10.22. 12:11:52

@Peter Smeaton: ha nincs szex otthon, arra nem a megcsalás a válasz, és nem is lehet ok. A megcsalás döntés, csak ezt szeretik sokan kifogások mögé bujtatni.
Abban meg nagyon el vagy tévedve, h a nők miért és milyen %-ban lépnek félre :D Kérlekszépen maradjunk annyiban, h ma már legalább ugyanannyi nő, mint ffi.

PPK™ 2019.10.22. 12:18:18

@Rita Vrataski: tapasztalataim szerint a nők többsége valóban képes megbocsátani egy félrekúrást a csávójának, ha az ténylegesen csak sima félrekúrás érzelmek nélkül és nem kerül olyan megalázó helyzetbe sem, mint mondjuk a poszterin. Természetesen a megfelelő szintkülönbség a csóka javára minimumfeltétel. Szerintem ilyen szituban elfogadott, ha megbocsájthat a nő.

Ezzel szemben egy férfi ezt nem teheti meg semmikor sem és azonnal lapát a fenti két ok miatt. Nincs gond azzal, hogy megmosolyogtat. Ti, nők a férfibüszkeséget sosem értettétek. Mondjuk ennél jóval gázabb, hogy egyre több "férfi" sem érti újabban... :)

Womb Rаider 2019.10.22. 12:26:56

@PPK™: " Ti, nők a férfibüszkeséget sosem értettétek. "

A férfibüszkeség része..vagy inkább alapja a sunyítás? Visszaélni mások..a partner bizalmával az valami különlegesen pozitív jellemvonás?
Önmagával szemben enyhébb kötelmeket állítani az férfias dolog?
Nincs férfibecsület/férfi büszkeség, se női megfelelője. Emberek közötti bizalom létezik..és annak megcsúfolása, az azzal való visszaélés.

Más kérdés, hogy mindez miként dolgozható fel, vagy, hogy miként kell jól reagálni.. de a pedigrébe akkor sem a jótettek közé vésetik fel a megcsalás.

MsIreneAdler 2019.10.22. 12:38:09

@El Amante: na már kezdtem magam teljesen butának érezni, hogy mit képzelgek bele a posztba. De most vagy tényleg van egy ilyen mellékzöngéje a sztorinak, vagy mindketten hülyék vagyunk :)

Azért mielőtt nagy általánosságokat kijelentünk a megcsalással kapcsolatban, azért vegyük már számításba, hogy egy féléves tinglitangli kapcsolatban történik, vagy egy tizenéves házasságban. A következmények szempontjából ugyanis ez rohadtul nem mindegy.

PPK™ 2019.10.22. 12:47:18

@Womb Rаider: kábé mindent összemosol mindennel.

Tök érthetően leírtam, hogy ha egy férfit (nem pincsit, meg talpnyalót, meg szerencsétlen balfaszt, hanem férfit) megcsalnak, annak kutya kötelessége kibasznia a nőt, mert ha nem teszi, akkor a nő nem látja többet férfinak, plusz büszkeségből is meg kell tennie. Nem t'om hogy jön ide férfioldalról a sunyítás, a bizalommal való visszaélés.

Azt is leírtam, hogy egy nő adott esetben miért képes valódi megbocsájtásra, ha a csávója félrekúr - itt megint nem értem, hogy ez mitől lett férfioldalról történő enyhébb követelmények felállítása, mikor a nő bocsájtja meg a félrebaszást.

A megcsalást pedig sehol nem írtam a jótettek rubrikába.

Volt már olyan, hogy egy írott szöveget képes voltál értelmezni?

Rita Vrataski 2019.10.22. 12:49:07

@PPK™: A "férfibüszkeség " azért mosolyogtatott meg, mert te ezt mint magyarázatot, érvet hoztad fel a nő alap, evidens és kézenfekvő kidobására. A nő meg még mérlegelhet, ugyanolyan szituációban, mert érzelmek nélküli, szintkülönbség stb...egyéb ezer magyarázat van. a nő megbocsájt. De ezt egy férfi nem teheti meg. :)

Szerintem meg a megcsalás az megcsalás. Nem kell magyarázat. Nem kell ilyen olyan férfibüszkeség, nem kell női megbocsátás. Aki megcsalt, annak kuka. Nem bonyolítanám túlságosan.

PPK™ 2019.10.22. 12:52:28

@El Amante: @MsIreneAdler: "Szakítottam vele (...) És azóta, mióta elhagytam (...) Én egyszer már megmondtam neki, mi erről a véleményem (...) van, amire már nincs bocsánat (...) De nekem mindegy. Ha valamit, akkor ezt nem lehet meg nem történtté tenni (...) akkor gyorsabban lett volna vége, és nincs húzva az időm (...) nem érti, miért ignorálom mostanában és miért nem akarom meghallgatni a mentegetőzéseit sem. Egyszer is elég volt nekem."

Bocsmá' lányok, de ha ez nem eldöntött kérdéskör a poszterina részéről, akkor mi? Illetve miből látjátok, hogy vívódik?

Komolyan kérdezem.

God Harald 2019.10.22. 12:54:08

Erről a csp-s tárgyalásról valahogy a 12 dühös ember jutott eszembe:))

PPK™ 2019.10.22. 13:02:22

@Rita Vrataski: második érv volt a büszkeség. Az első, hogy a nő nem tekinti tovább férfinak. Vagy szerinted igen? Mert én még nem láttam olyan nőt, aki félrebaszott, kiderült, a csávója megbocsájtott azt' férfinak tekintette a nő és éltek együtt boldogságban. Olyat igen, hogy együtt maradt vele érdekből, de fikázta úton-útfélen (teljes joggal).

Szóval így van, egy férfi nem bocsájthat meg.

Olyat viszont láttam bőven és kurvára nem kivételes eset, hogy csávókám félrekúrt, kiderült, megmondta hogy lófaszt se jelentett neki, nem került olyan megalázó helyzetbe sem a nő, mint például a poszterin és kis duzzogás után valóban megbocsájtott a 2+ szintkülönbséggel bíró csávójának a nő és élt vele együtt boldogságban.

Értem én, hogy te nem bocsájtanál meg sose akkor sem, ha valami ultratuti pasassal járnál és kibasznád (ez tök jó, tényleg), csak én nem rólad, hanem úgy általában az ilyen szitukról beszéltem.

De ha már ennyire erőlteted a saját hozzáállásodat a témához, te férfinek tudnád tekinteni a csávót, miután félrekúrtál, kiderült, ő meg megbocsájtott?

Komolyan kérdezem.

Womb Rаider 2019.10.22. 13:36:39

@PPK™: "Szóval így van, egy férfi nem bocsájthat meg."
Baromság. Önmagában egy félrekúrás nem a világ. (Egyik oldalról sem)Eleve ..micsoda már ez az általános érvényű recept?

Vicces, hogy te, férfiként már azt is pontosan tudod, hogy egy nő mire miként reagál, mire miként kell reagáljon.
Emberek vagyunk, gyarlók, hibákkal. Az állandó sablonozásaid meg méricskélésed meg még inkább torzítja az erről alkotott képedet.

"Volt már olyan, hogy egy írott szöveget képes voltál értelmezni? "
Volt már olyan, hogy nem igyekeztél valamit félremagyarázni, hogy az 1db kaptafádra húzhasd?
Megint elővetted a bináris logikád: Megcsalás > lapát

God Harald 2019.10.22. 13:42:29

@Womb Rаider: megcsalás nagyobb mint egy lapát???:)))

PPK™ 2019.10.22. 13:56:11

@Womb Rаider: mit is akartál mondani...?

Egyébként tőled is meg akartam kérdezni csípőből, hogy te férfinak tekintenéd-e a továbbiakban a férjedet ha félrebasznál és ő megbocsájtana, csak aztán eszembe jutott, hogy ti ezt hobbiból nyomjátok egymás szeme láttára, miközben a másik tartja a gyertyát... :)

Nem gondoltam volna, hogy tudod még fokozni a hiteltelenségedet, de sikerült és bevallom férfiasan, hogy ilyen mélységekre még én sem számítottam tőled :)

El Amante 2019.10.22. 14:02:45

@MsIreneAdler: A különbség talán az, h idősebben és x év együtt töltött élet, tapasztalat után már más preferenciák szerint működnek az emberek ill a házasságok, és egy félrelépést már nem tekintenek akkora jelentőségűnek (addigra többnyire más tekintetben sokkal erősebb a kapcsolat), de azért azt is megrengeti, és láttam már 20 éves házasságot tönkremenni félrelépés miatt.

Womb Rаider 2019.10.22. 14:03:16

@PPK™: Láthatóan már a megcsalás fogalmát is képtelen vagy egzaktul definiálni :)

El kell szomorítsalak :( soha nem éreztem késztetést, hogy megcsaljam a zuram. A megcsalás eleve nem pusztán a mással való dugást jelenti, hanem az utat, ami odáig visz, aminek végén a hazugság és az árulás áll.

A személyeskedő hangulatkeltés ócska.. szerintem egy férfihez méltatlan.
Már többször kitárgyaltuk a témát, soha nem voltál képes megérteni..de most már tudom miért. Te attól érzed magad férfinek, ha birtokolhatsz egy nőt és rendelkezhetsz az élete minden aspektusát illetően. Gyenge vagy.. ez marad. Ha megtartani nem vagy képes..hát marad a pszicho terror, a mentális béklyó.

MsIreneAdler 2019.10.22. 14:06:53

@PPK™: á tudod ez olyan női megérzés, hasonlatos képesség, mint a férfi büszkeség, csak ez nőknél van kizárólag :D.
De komolyan : szerinted mi a fészkes fenéért született meg a poszt? Egy nő vajon mi a bánatért törődik azzal, hogy az ex pasija érti-e, hogy miért lett kibaszarintva? Te törted már magad ezért, gondolkodtál valaha is azon, érti-e? Nem, itt van egy kis önfényezés (ahogy moonshadow is rámutatott) majd ebbe bugyolálva egy finom puhatolózás, hogy most tényleg gáz volt-e a csóka. De fentebb már írtam...

PPK™ 2019.10.22. 14:11:32

@Womb Rаider: micsoda jellemrajz. Csak nem egy újabb foteldoktorral van dolgom? :)

Szép lett ahhoz képest, hogy szerinted a személyeskedő hangulatkeltés ócska... de ezek szerint nőies? Vagy hogy van ez Wombi? Már korábban is kérdeztem, hogy előfordult-e már veled olyan, hogy nem mondtál ellent saját magadnak egyetlen bekezdésen belül? :)

El Amante 2019.10.22. 14:19:58

@PPK™: ad1: olyan az egész levél, mintha magát győzködné arról, h a szakítás volt a lehető legjobb. Egyébként igaza van, csak talán kicsit tetszeleg is abban a szerepben, hogy érte most itt kepesztve van.
ad2: Amiért nem teljesen stabil a döntés, az az, hogy hagyja magát zaklatni. Hagyja, h üzeneteket küldjön, hogy h hívogassa ez a pojáca, ugyanakkor jólesik elmondani mindezt. Ha valakihez nincs visszaút, mert szakítok és nekeresstöbbé, akkor minden eszközzel azon vagyok, h ne találjon meg. Amíg hagyom, h utat találjon valaki hozzám, addig az azt jelenti, h nyitva van az ajtó is. Persze, persze, megmondta a véleményét, meg elhagyta, de nekem az nem kerek, h ha valaki értelmesen lezár egy kapcsolatot, akkor ezt kelljen elviselnie. Vagy a fickó szociopata, ill zaklató természet.
Volt egy ilyesmi poszt egyébként 1-2 hónapja, hasonlóan alakult a szakítás után, ott sem értettem, h miért nem tiltja le a másikat a picsába, és zárja le egyértelműen. Az ilyen magatartás mögött mindig ott van a "visszaút" lehetősége.

Womb Rаider 2019.10.22. 14:19:59

@PPK™: Te hogy szoktad bemutatni a partnered? Szervusz, Béluskám: ehun a nő, akit csak én dugok!?

Gondolod, hogy neked attól lesz igazad, ha megpróbálsz egy neked ellentmondó nő fején páros lábbal ugrálni? Az állításod nem azért ökörség, mert én ilyen, vagy olyan vagyok..ennek semmi jelentősége.
Hanem azért, mert ostoba szokásodhoz méltón megint univerzális kinyilatkoztatásként adod elő.
Az emberi kapcsolatok kohézióját nem kizárólagosan a monogámia adja. Nem kell, hogy az adja. ...és ettől teljesen függetlenül a megbocsátás képessége nemes erény, nem ellenkezik a férfitermészettel, még, ha te ekként is látod.
A szituációt összességében kell értelmezni és értékelni.Nincs automatikus reakció. Eleve, mert a megcsalás nem egy aktus, hanem egy folyamat.
A szarvaid nem attól hullanak el, ha igyekszel azokkal felnyársalni a nőt.
A rosszabb..hogy eleve kizárod a lehetőségét, hogy tanulj az esetből..amit esetleg arra használhatnál, hogy megelőzz egy következő alkalmat ;)

PPK™ 2019.10.22. 14:21:19

@MsIreneAdler: szerintem csak nem érti a poszterin, hogy miért nem érti a (volt) csávója, hogy tipli van - ahogy kérdezi is az első sorban. Az meg tök triviális, hogy simogatja az egóját a poszterinának, hogy keresi a figura.

Egyébként maga szitu is triviális: felmutatta a középső ujját a csávónak a poszterin, azt' a figura egyből megy utána :)

És ezzel meg is kapta részben a választ a poszterina, hogy miért is hívogatja a sunátor. Mert nagyjából tuti, hogy ha helyette megbocsájtott volna egy kis színjáték után, akkor ugyanúgy félrebaszna a sunátor és már nem is lenne olyan érdekes neki a hősnőnk :)

De hát mindig az kell, akinek mi nem. Vagy hogy van.

PPK™ 2019.10.22. 14:30:53

@El Amante: az oké, hogy simogatja az egóját, hogy keresi a csóka.

Mondjuk az igaz, hogy ha ilyen szituban lennék, akkor 1x elküldeném a faszba, aztán tuti nem venném fel neki a telefont soha többé.

De hát akkora fasz meg nem lehet a poszterina, hogy benne van a visszaút lehetősége egy ilyen porig alázás után.

Peter Smeaton 2019.10.22. 14:41:27

@Rita Vrataski: "Ilyen közhelyes általánosítás után? Mekkorát hoztál itt össze.
Te mit gondolsz erről? A te értékrended alapján?"
Közhelyes vagy sem, igaz. Sőt, más itt beírók szerint a 10% nagyon durva alsó túlzás a nők esetében.
Hogy én mit gondolok? Amit egy másik poszthoz Egy a Queen leírt, vmi ilyesmit: "ahogy belép az ajtón, cidázd le istenesen, úgy hogy remegjen a lába, aztán este lepd meg új pózokkal..." Amelyik férfit otthon rendesen kielégítik, annak már nem marad sok ereje-kedve új pillangóhoz. Ezt gondolom erről.

2019.10.22. 14:45:55

@PPK™: bro, gyere kiülünk a kertbe, szivarokkal, bevágunk pár kevertet, s gyönyörködünk a virágokban:)
imgur.com/a/4RR6VlN

El Amante 2019.10.22. 14:46:10

@PPK™: na, hát erről van szó. Ha valakit TÉNYLEG elküldesz, mert ennyire fel vagy háborodva, és eldöntötted, h kidobod, akkor nem vakerálsz megerősítésért, meg hogy miért nem érti? Azért nem érti, mert nem voltál egyértelmű.
Hogy a poszerin mit akar valójában, azt nem tudjuk.

MsIreneAdler 2019.10.22. 14:50:03

@PPK™: persze nem érti, miért nem érti, hogy érti-e... :) Max azt nem érti a poszterin, hogy választhatott ilyen bénán. Azt gondolom, a buksisimi mellé azt szeretné hallani, hogy "drága, azért nem érti a szegény fiú, mert nem is történt akkora ballépés". Tehát valami mentséget ketes a suttyó számára. Na és azt mikor csináljuk, na mikor :D?

PPK™ 2019.10.22. 14:52:53

@Egy a KING: jóóó! :)

egyébként már vártam baszd meg hogy gyere, ide be kell házasodnunk:

index.hu/mindekozben/poszt/2019/10/22/izleses_marihuanara_epulo_installaciot_tett_kozze_a_rendorseg/

ha milf a mutter, akkor én azt viszem, tied a remélhetőleg ropiseggű kisgádzsi :D

MsIreneAdler 2019.10.22. 14:54:54

@El Amante: persze nincs garancia, hogy 20 éves házasság kibír egy megcsalást. De szerintem mindent egybevetve nagyobb rá az esély, mint egy friss kalandnál. Főleg, ha gyerek is van, miattuk az ember hajlandó tényleg mindent máshogy értékelni.

2019.10.22. 15:01:00

@PPK™: :D
Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.:)

Womb Rаider 2019.10.22. 15:06:01

@Peter Smeaton: " Amelyik férfit otthon rendesen kielégítik, annak már nem marad sok ereje-kedve új pillangóhoz. Ezt gondolom erről. "

Akár ki is terjesztheted.. az a férfi, aki mindent megtalál melletted.. az nem fog energiát áldozni a bizonytalanra..
Perzse, ez tűnhet korrupciónak is.. :) de nem az. El kell dönteni, hogy képes vagy-e megadni mindezt, vagy kockáztatsz.. és a kontroll jóval több energiaráfordítást igényel.

PPK™ 2019.10.22. 15:07:26

@MsIreneAdler: mert 20 év házasság után IS az érdekek döntenek, csak akkor már egy csomó más szempontot is meg kell vizsgálni. Gyerek(ek) és az ő érdekei(k), közös üzlet, pénz, ingatlan(ok), szintkülönbség és lehet tarkítani a dolgokat ezer más dologgal.

És persze a jó öreg merítési lehetőség válás után.

Szóval persze, hogy tök más, mint két huszonéves kapcsolata, ami tart fél éve.

PPK™ 2019.10.22. 15:09:25

@Egy a KING: de mekkora formák lehetnek :D

Azért a kompozíció is odabasz a szennyeskosárral, amiből a kilógó ruha várja a sorát a szárítón :D

Peter Smeaton 2019.10.22. 15:15:46

@Daenerys Targaryen: "Egy ismerős csaj jópasijára rámászni és elcsábítani... ez priceless. Ez nem felejthető, inkább hatalmas diadal"
óóóóóó, hát én akkor tényleg nem ismerem a nőket. Mert fordított esetben (mármint ha egy férfi kúrja le egy másik ismerős fffi csaját) azt szokták írni ugyanezek a nők, hogy micsoda bunkóság ez már... :D :D :D

Rita Vrataski 2019.10.22. 15:19:59

@PPK™: Marla Singer vagyok, az átkozott turista :) Lelepleztél.

El Amante 2019.10.22. 15:29:32

@Peter Smeaton: szóval leveszed a megcsaló válláról a felelősséget, ejnye.
Persze nem ismerek minden ffit, de szinte minden ffi ismerősömnek van szertője, v rendszeres kúrópajtija/rendszeresen félrelép, annak is, akinek rendszeres és kielégítő szex jut otthon is. Nők dettó. És nem azért lépnek félre, mert kevés, hanem mert más. nincs nagy titok

MsIreneAdler 2019.10.22. 16:58:38

@PPK™: ezt mondom én is. Más szempontok szerint dönt az ember. Magamról is tudom, hogy talán már nem lennék annyira forrófejű, mint régen.

Amúgy egy ilyen vicces szárítót én is elfogadnék :D A vizes ruha meg le van szarva :)

EGY a Queen 2019.10.22. 17:01:48

@El Amante: na! Veled értek egyet.Kiegészítve azzal,hogy van az a típus,aki a háta közepére nem kívánja ezt a szeretősdit,ő tényleg csak akkor baszik félre,ha otthon semmilyen vagy nagyon alacsony szinten van kielégítve a szexuális igénye. Meg van,akinek pöröghetsz te a farkán napestig/kúrhatod hajnalig, akkor is félre fog dugni,mert a drive hajtja,vagy az ismeretlen/ új felé,vagy az egójának van szüksége újabb és újabb vadászatra/hódításra.
Rengeteg fajta ember van,rengeteg fajta működéssel,nem lehet ezt így egy kaptafára kijelenteni,hogy bezzeg,ha otthon megkapná,nem keresné máshol.Ja,van,aki nem keresi máshol,más meg de. Így megy ez..

2019.10.22. 18:18:31

Adjatok tanácsot!
Már említettem itt a szívem választottját (30+, elvált, egy gyerekkel) egy 6/10 kicsit átlag+ nő, kurvára az esetem, akit ott hagyott a férje, ráadásul (szégyen ide vagy oda), a pali fölöttem van szintben. :D Kinyír ez a helyzet és még gyakorlatilag nem is találkoztunk.

PPK™ 2019.10.22. 18:24:26

@MsIreneAdler: egy utolsó, mindent elsöprő, viharos forrófejűség férjen már még bele, Yrénkém... ;-)

Nem tudja meg senki! A sírig tagadunk! ;-)

PPK™ 2019.10.22. 18:25:58

@Captain Admin: hogy egy klasszikust idézzek: "ilyet csak egy balfasz írhat" :D

Ez most a menzás, vagy a másik...? Nem figyeltem, bocs.

2019.10.22. 18:31:37

@Captain Admin:

Az én szerény tanácsom az, hogy b+ :)
Csak vicceltem :D De amúgy mit szólsz hozzá? Ehhez az út vmi instant pua duma, hogy érezze komolyak a szándékaid.
És szerintem ez már one-itisz, szal jobb ha több vasat tartasz a tűzben.

2019.10.22. 18:34:33

@PPK™: az. A f.szom kivan vele. Elhiheted,h nem jó dolgomban nyüszítek. :D Ráment 3 napom meg tartozok 2 komoly szívességgel, mire leinformáltam rendesen. Egy palival volt egész életében, még kicsit most is utána epekedik, egy bevehetetlen erőd a csaj. Teljesen ideális lenne a helyzet, pont az ilyet preferálom fix nőmnek, de az expalija tényleg fölöttem van.

EGY a Queen 2019.10.22. 18:37:32

@Captain Admin: amúgy mi van a 10-es pasi felett? A bradpitt az exférje? ;)

PPK™ 2019.10.22. 18:46:13

@Captain Admin: most figyelj Kupak, majd én jól levezetem ahogy szoktuk, segítségül hívva a szintelméletet© :

mivel átlagjulcsi + 1 ilyen szinten bevonzott, nem kérdés, hogy te maximum 4/10-es lehetsz. Ahhoz, hogy felkeltsd az érdeklődését, alsó hangon 8/10-esre kell feltornásznod magad szintnöveléssel - ez ugye evidens, mert a 6/10-es ugye 8/10-esnek képzeli magát.

Ha rusnya vagy, akkor gyúrjál pénztárcára, ha nem vagy rusnya, akkor lehetőség szerint is-is. A munkahelyeden előrébb kell lépj, hogy lássa a menzán, hogy a csoportvezetők közé ültél, mert előléptettek.

Amint megvan a kellő szinted, nem neked kell megtenned a 2. lépést, hanem ő fogja.

Szívesen ;-)

Rita Vrataski 2019.10.22. 18:47:02

@Peter Smeaton: Le kell cicázni istenesen a pasit, és új pózokkal meglepni minden este, és nem fog félrelépni. A pasit rendesen ki kell elégíteni.
Értem. Tehát nem lesz több megcsalás, ez a titok? Rögtön keress fel egy kiadót, ezt le kell írni, mi több, filmre kell vinni :) Megmenti több 10ezer, 100ezer nő életét :)
Ezután jön a tele has, üres zacsi? :) Mint valami 60-as évekbeli "Hogyan legyünk tökéletes feleségek" könyvben. Kis pörgős szoknya, tökéletes külső, törpesarkú. Ez ugrott be.

2019.10.22. 18:54:05

@PPK™: D:D:D , hová tudná növelni a kupak a szintjét bazdmeg, ha generációkon keresztül az ősei örökítették az alfa géneket, s az egész benne csúcsosodott ki??

@Captain Admin: bízd a nagyfiúkra a dolgot, megdugjuk mi helyetted is:)

2019.10.22. 18:56:21

@PPK™: haggyámá a szintezéssel! Itten most komoly érzelmekről van szó. Kurvára kiugrott a pali az utóbbi pár évben, így érthető is,h miért kezdett el kúrogatni és miért lépett le. Én 8/10 vagyok. Belefutni azért néha 9-esekbe. Ez van. :)

PPK™ 2019.10.22. 19:01:05

@Egy a KING: :D

ja bazmeg, belépnénk a menzára egyedi tálcával, megállnánk az ajtóba', végighesszelnénk az ebédlőt, kiszúrnánk Kupakot ahogy ül a gádzsival szemben és azon tipródik, hogy mi legyen... :D aztán magabiztosan odatipegünk a sunához:

- csá édes, úgy látom van még egy hely az öledben...

és má' vinnénk is, Kupak meg párás tekintettél nézne mi van :D

@Captain Admin: most komolyan felbaszol... először a cuckoldos témával jössz, most meg 1 hete egy 6/10-es gádzsin nyüszögsz. Neked mi a faszom bajod van?! Isten basszon már meg komolyan...

2019.10.22. 19:14:33

@PPK™: nem bonyolult ez. Tudatosan választok mindig. Ez a csaj teljesen rendben van (nekem), 20 év alatt megfáradt a kapcsolatuk, nem is egy eget verő palival volt amennyire eddig tudtam, de most kibaszottul kiugrott egzisztenciálisan. A csaj eleve kötődős típus, ami egyáltalán nem hátrány, bármire is kell a nő, de átmosni az agyát így nem kis feladat lenne. Kockázat nélkül nincs nyereség, de azért a lófasznak is van vége. :D

MsIreneAdler 2019.10.22. 19:16:41

@PPK™: az a baj, hogy ez a férj nagyon okos. Nem tehetek róla az ilyen palik a gyengéim :)
A forrófejűséget pedig az elhamarkodott döntésekre értettem, veled meg ugye már elkéstem elhamarkodni bármit is :D

MsIreneAdler 2019.10.22. 19:21:44

@Captain Admin: ó hát hívd meg ide a blogra, meggyőzzük :) Szuperül tudnék kampányolni!
Amúgy mi lenne, ha most az egyszer az egyenes utat választanád, játszmák, agyalások nélkül, konkrétan rámozdulnál? Ő egy átlagos nő, 20 éve nem randizott elvileg, szerinted mennyire vágja, hogy ezekre a titkos üzikre, meg jelekre mit kell nyomni?

PPK™ 2019.10.22. 19:23:17

@Captain Admin: tegyük fel, hogy naiv vagyok és elhiszem, hogy 20 év alatt csak a férjével volt. Tegyük fel, hogy elköveted azt a hihetetlen bravúrt, hogy esetleg végre melléülsz baszd meg és lököd neki a vakert. Tegyük fel, hogy össze is jöttök és tegyük fel, hogy a kölke is elviselhető.

Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy majd amikor 40 lesz, akkor nem kattan meg az is és nem ül fel a faszkörhintára? Ezzel az érzelmes hozzáállással csak szopni fogsz, nem jöhetsz ki jól a dologból. Tanácsolnám, hogy vedd lazára a figurát és konvertáld át kötetlen kúrogatásra a stratégiát, de valami azt súgja, hogy ez nálad nem opció már... :D

2019.10.22. 19:32:00

@MsIreneAdler: mint rendszeres blog olvasó tudhatnád, hogy ez a nőknél nem működik. Jóval nagyobb a kockázata így belekezdeni, mint ami ésszerűen bevállalható.

2019.10.22. 19:40:18

@PPK™: most jutottam el oda, hogy újból lekötném magam. Mivel nyitott szemmel járok, kerestem az alkalmas jelölteket. Ez a csaj az. De így, hogy komoly feladat elhalványítani az ex fényét, már teljesen más a helyzet. Az ésszerűség azt mondja, hogy el kell engedni. Fix nőmnek tudnám elképzelni, nem az motivál,h megdugjam. Dugtam már ilyet, de így semmi értelme belekezdeni.

MsIreneAdler 2019.10.22. 19:41:19

@Captain Admin: tudom, ez nem a te stílusod, és persze csak annyi kockázatot vállalj, amennyi feltétlenül megéri még neked. De most nem jó ez a helyzet, most szopatva vagy. Ráadásul sanszos, hogy mindenképp jár neked a pofára ejtés, az évekkel ezelőtti visszautasítás miatt...

PPK™ 2019.10.22. 19:48:35

@Captain Admin: ez a te faszságod, hogy szerinted az exférjével kell versenyezned. Kurvára nem kell, nem is lehet. 20 év házasság + a pulya. Egy új kandúrnak nem az lenne a feladata, hogy elhalványítsa, meg versenyezzen vele. Szóval nem ettől nem jó döntés fixnek egy ilyen, hanem attól, amit írtam. Én egy ilyenhez (is) úgy állnék, hogy kötetlen laza, aztán ha úgy látom, hogy tényleg patent a gádzsi és nem válik körhintás bulikirálynővé miután elfújta a 40 szál gyertyát és a kölke is oké, akkor lehet szó komolyabbról.

De a lényeg, hogy ja, hagyd a faszba.

moonshadow 2019.10.22. 19:49:54

Istenem, én meg egy olyan szép csajt láttam a társkeresőn, amilyet még életemben csak egyszer annak előtte.
Persze nem szeretnék bele, nem hibbantam meg, hogy szívassam magam + 15 évemmel, de tény, hogy egész nap el tudnék gyönyörködni a képében. Elvált, 3x-es, van valami kis anyatigris a mosolyában amiből arra következtetek hogy életében simán letépett már egy-két kekec fütyköst.

moonshadow 2019.10.22. 19:59:32

Nem lehet, de itt van egy szám ami kifejezi ezzel kapcsolatban a mély érzéseimet:
www.youtube.com/watch?v=kRU6-KsFbX8

2019.10.22. 20:02:25

@MsIreneAdler: nem ejtene pofára, ez biztos. De az is, hogy megkérné az árát. Ami egyrészt nekem kibaszott szimpatikus, másrészt meg ráfizetés, mert ha be is fűzöm, garantált,h nem kevés meló lenne benevelni. Nem maga a csaj érdekes most nekem, hanem az, hogy (szerintem) kapcsolatra velem kompatibilis. Komoly dilemmában vagyok viccen kívül.

PPK™ 2019.10.22. 20:02:52

@moonshadow: nehogy megmutasd neki, egyből rámozdulna és vinné, mint a cukrot.

moonshadow 2019.10.22. 20:06:10

@PPK™: Nem is, még beemelné a recska albumába.

2019.10.22. 20:10:45

@PPK™: nem azzal van a gondom, hogy ne tudnék felülmúlni vagy elfeledtetni egy másik palit. A dilemmám az, hogy könnyen lehet, hogy nem érné meg azt a macerát, ami ezzel együtt járna. Fél éve egyedül van, tudnék róla, ha faszkörhintázna, de semmi nem utal erre. Írtam, az életben nem volt még ilyen,h nekem ne válaszoltak volna.

MsIreneAdler 2019.10.22. 20:11:16

@Captain Admin: megpróbálok belegondolni a nő helyzetébe, és csak arra jutok, ha engem elhagyna a férjem, valahogy nem rohannék annak a fickónak a karjaiba, aki anno lepattintott... Vagy ha mégis, a minimum, hogy előtte jól megfingatnám. Rohadt kíváncsi leszek, mi lesz ebből. Mi a haditerv amúgy a blogon nyígáson kívül :D?

moonshadow 2019.10.22. 20:14:48

@Captain Admin: Lehet simán aszexuális is, azért hagyta ott az ember.

2019.10.22. 20:17:26

@moonshadow: ja, azért toltak le együtt 20 évet. :D

PPK™ 2019.10.22. 20:22:51

@Captain Admin: ne legyenek illúzióid, eljő a körhinta ideje is inkább előbb, mint utóbb. Szöget fog ütni a fejébe, hogy (még) nem élte ki magát ez meg ugye a faszkörhinta, csak virágnyelven. Szóval értem én, hogy te 8/10-es vagy, meg lenyomnád a férjét is, meg ő a nagytuti neked mert nem írt vissza, csak hát úgy rábasznál öröm lenne nézni.

2019.10.22. 20:23:49

@MsIreneAdler: nem az a kérdés,h hogyan fűzzem be. Hanem az,h van-e értelme belekezdeni így?

Írtam már, erre a csajra is igaz, mint minden nőre, hogy válás után még mindig azt hiszik, hogy annyira kelendőek mint amikor 10-15-20 éve összejöttek az exükkel. Ha kapcsolatra akarok egy ilyen nőt, akkor az az ésszerű, hogy megvárom, amíg megtapasztalja a saját bőrén a húspiaci értéktelenségét. De ez azzal jár, hogy megdugják jó páran, és csalódik jó párat, vagyis egy menthetetlen alfa özvegy lesz, aki már pont nem alkalmas semmire. Pl az exem is ugyanígy járt, meg az összes többi is. Ezzel is ez lesz.

Aki figyelmes, az az hatalmas különbségeket tud észrevenni egy olyan nőn, akit még csak 1-2 pali dugott meg, és ugyanezen a nőn, amikor már 6-an lekúrták. Elvált nőkön ha megfigyeled, akkor ilyenkor tolják a lazafaszacsaj stílust, holott korábban nagyon nem ilyen volt. :) Ezek a leginkább visszataszítóak.

moonshadow 2019.10.22. 20:26:37

@Captain Admin: Korai klimax, hormon felborul, stb. tudnék rá példát, szép maradt, de hidegen hagyja bármelyik bráner, gyerekei nevelésének él. Fene tudja, talán százezerből egy, de van ilyen.

MsIreneAdler 2019.10.22. 20:54:25

@Captain Admin: na! Méltatlan hozzád ez a savanyú a szőlő duma, ez a "befűzném, de nem tom megéri-e, meg különben is ma meg kell mosnom a hajam, nem érek rá " szöveg. Megérné, ez álljon már vitán felül, hisz másodszor hozod fel a témát. Úgy érzed, passzolnátok, bassza a csőröd, hogy nem válaszol, agyalsz rajta. Tetszik, hogy nem ugrik rögtön seggest a brébe.
Mondjuk az, ne is haragudj, nekem is sci-fi, hogy egyetlen pasival volt egész életében, mikor ugye te is lepattintottad egyszer, szóval nem egy zárdában élt (az miért történt egyébként?). Honnan tudod, hányan nem lepattintották le :)?
Komolyan vannak olyan nők, akiket hatan is lekúrtak, hát őrület :D??! Tudom, hogy ez a már már szűzi állapota is vonz, de erre azért ne vegyél mérget.
Aki azt hiszi magáról, hogy gyerekszülés +10-15 év után is ugyanolyan árfolyamon válthatja be a pinavalutát, az ostoba. Ostobákkal meg minek foglalkozni.

2019.10.22. 21:09:06

@MsIreneAdler: kapásból van 3 nőismerősöm, akik 15-20 éve együtt vannak, és csak az az egy pali dugta meg őket akivel együtt élnek. Egész évben akit most kezelgetek ő is ilyen (volt). :) Egy haverom exnője is ilyen volt, amíg meg nem akarta bosszulni a férje sorozatos félredugásait.

Janed0e 2019.10.22. 21:11:50

@Captain Admin: Ennyi infobol nem lehet tanácsot adni. Elmondod, h konkrétan milyen 'jeleket' küldött, amiből azt dekodoltad, h bejossz neki? U.ott dolgoztok? Van lehetosegetek céges rendezvényen találkozni? Nem lehet, h mar híre ment, h sok kolleginat frocskoltel össze a mellekhelyisegben? Ha ezt nem tudtad, akkor szolok, h egy normalis nő nem vesz komolyan olyan pasit, aki a fél céget meghagta. Mikor vált el a férjétől? Elkepzelheto, h meg gyászol? Miért gondolod, h annyira osszeillenetek? Mit tudsz róla (azon kívül, h kevesen dugták?)

PPK™ 2019.10.22. 21:37:28

@Captain Admin: jóvan, a Kupakot elveszítettük, helyette kaptunk valami cuckold béta balfaszt, aki átlagjulcsi+1 után sóvárog és bemondásra elhiszi egy nőnek/asszonynak, hogy hányan kúrták meg :D Mehetsz a tojáslikőrös brigádba :D

Almandin 2019.10.22. 21:45:51

@El Amante: Pedig rengeteg az olyan kapcsolat, ahol az egyik fél nem hajlandó szexelni (és itt akár hónapokról, évekről van szó), vagy teljesen befejezi a nemi kapcsolatot a másikkal. Ha nincs a pár tagjai között érzelmi kötődés, a szakítás könnyű. De sokszor erős a ragaszkodás egymás iránt, a kapcsolat más téren jól működik. Ilyenkor érthető, hogy a szexuális igényeit valaki mással elégíti ki. Akinek szégyellnie kellene magát ilyen helyzetben, az az önző szexmegvonó fél. De nem, főleg ők szoktak óbégatni, hogy milyen szemét a másik, hogy félrelépett.
Senkitől se várható el szerzetesi élet, ha a párja beszüntette vele a szexet.

El Amante 2019.10.22. 22:01:49

@Captain Admin: ha féléve van egedül, akkor még nagyon korai komolyan ráhajtani. Mmint Tartósra. Sztem egyenlőre a legkevésbé vágyik egy új hapsira az életében. Az, h kinyílik a világ számára, nem tudod kivédeni, de ha neked bejön és hajlandó lennél tenni érte, 1 év múlva x faszi utàn is lesz rá kereslet. Mondjuk elég képmutató számon kérni a faszok számát egy elvált nőn, miközben te sorozatban varrsz le kb bárkit. Egyszerűen nincs is közöd hozzá. A bizalma valszeg most nullán áll a ffiak felé, és amit Jane is említett, ha a híred a fülébe jutott, akkor nem is vesz komolyan egyáltalán. A gyerek miatt sem biztos, h nagyon szaladna új kapcsolatba, gondolom kiskamasz v. kamaszodik.

Almandin 2019.10.22. 22:03:22

@Captain Admin: Egész meglepődtem azon, hogy tőled, a blog legcinikusabb hozzászólójától olyan véleményt olvasok, ami naivitásra utal.
Honnan tudod, hogy egy nőnek hány partnere volt életében? Sok nő el akarja játszani a szendét, akkor is behazudhatja, hogy a férjén kívül soha nem volt senkije, ha ötször-tízszer annyival szexelt. A férjeknek se lehet hinni. Az orvostudomány ma már tudja, hogy a szüzesség nőkön se állapítható meg teljes bizonyossággal. Sok nőnek kicsi, tágulékony a szűzhártyája, nem szakad be, nem vérzik az első szexnél. Másoknál meg orvosnak kell bemetszeni, olyan vastag. Van, akinek pedig már gyermekkorban beszakad intenzív tornától. Tehát a hártya meglétéből/nem létéből nem lehet következtetni a szüzességre. Gyakran pont olyan nők állítják azt, hogy szüzek vagy egy partnerük volt, akik félnek attól, hogy a szaftos előéletük, magas partnerszámuk miatt nem fognak kelleni a kiszemelt férfinak.
Eleve gyakran hazudnak az emberek, nemcsak magánéleti témákban. A hiszékenység sokszor nagy kárt okoz az embernek. Ha belegondolunk abba, hány nő képes egy életen át hazudni a kakukkfiókája származásáról a férjének, de magának a kakukkfiókának is, akkor a partnerszámról történő hadoválás már semmiség.

El Amante 2019.10.22. 22:06:43

@Almandin: ugyanezt elmondtam egy korábbi posztban (mmint, h kurva sok házasságnak nincs szex, de mrgis elvárná a hűséget a partner), de le lettem hurrogva, h csak a hangos kisebbségnek adok teret :) Tudom, tisztában vagyok a helyzettel, de mègis, a fèlrelépés oka általában nem a nincs szex.

MsIreneAdler 2019.10.22. 22:15:22

@Captain Admin: @Captain Admin: értem én, hogy ott nálatok a Lila akác közben dívik, hogy szűzen mennek férjhez a nők, de a többségükre, hidd el nem ez a jellemző. Másrészt ez egy elég nehezen ellenőrizhető dolog, egy nőtől meg soha nem fogsz erről pontos adatot kapni.

MsIreneAdler 2019.10.22. 22:20:19

@PPK™: jajj már, mi hamvas kis virágszálak vagyunk ám mind. Szűzen megyünk férjhez, csak és kizárólag szerelemből szexelünk. :)
(belegondolni is borzasztó, hogy mi lett volna, ha az első pasimmal maradok...na az volt még vicces sztori)

Felsőmocsoládi 2019.10.22. 22:31:07

Jól van na! Nem bocsátasz meg neki. De mi a kérdés?

PPK™ 2019.10.22. 22:32:37

@MsIreneAdler: :)) tudom, hogy poén volt, de:

jó, hát én tudom, hogy ez igaz és el is hiszem.

Ja, nem :)

De Kupak tudja, hogy ez kamu és nem hiszi el.

Ja, de :)

MsIreneAdler 2019.10.22. 22:46:22

@PPK™: de most nyugodtan mondd meg, ha én vagyok a hülye, hogy azt állítom, a nők általában (és azt kell mondjam szerencsére) nem szűzen mennek férjhez.
(de csak kíméletesen, mert azt is most tudtam meg, hogy ordas ribanc vagyok :D)

PPK™ 2019.10.22. 23:02:41

@MsIreneAdler: nyalogatom a zacsidat ;-)

(Hol tudtad meg? Hát nem csak itt vannak olyanok, akik fotelből készítenek "tökéletes" jellemrajzot ingyér'? :-))

MsIreneAdler 2019.10.22. 23:33:35

@PPK™: na végre, a nap végére ez is összejött :D
(de itt tudtam meg, bizonyos számokból, hogy hát izé...ami sok az sokk! Azért őszintén remélem nem látszik(! ) rajtam a ribancság a járásomon, vagy a nézésemen :) ugye nem?)

2019.10.23. 00:38:11

@Almandin: Annyira birom mikor az irigységet azzal leplezed hogy tagadsz aztán meg kihozol belőle vmi fságot.
Már én leszek szálkás ettől a kisugárzástól. Ed edd és eddy deszkájává száradok azt reccs. De előtte benyomok egy fahéjas tejbegrízt fatányérból. Nem vagy Ent, mondd? ;)

Burgermeister 2019.10.23. 03:28:10

Bazzmeg kupak, hagyd, engedd el, majd lesz még ilyen...azért nemcsak o van a világon, ne rinyálj, légy ffi. Amit itt művelsz most az szánalaomaköbön.

PálGyöngyi 2019.10.23. 09:46:51

@Captain Admin: figyi, a 30+ mennyi pontosan? mert ha 20 éve vannak együtt... most vagy 40-es a csaj, szóval jóóóval 30+ és 20 éves koruk óta vannak együtt, vagy nagyon hamar kezdte ezt a kapcsolatosdit

2019.10.23. 09:55:05

@csetlekbotlok.blog.hu: nagyon hamar kezdte a kapcsolatot.

2019.10.23. 09:58:15

@Almandin: ezer egyértelmű jele van, ha egy nő több faszt fogott eddig, mint kilincset. Mégtöbb körülmény van, ami erre utal. Kis kutakodással utánaolvashatsz. Redpill szakirodalomban a "red flag" cimkéket keresd! ;)

2019.10.23. 10:08:25

@PPK™: na szép. Eddig az volt a kínja itt mindenkinek, hogy tárgyiasítom a nőket. Erre most, hogy hosszú évek után komolyan vennék egyet, máris lebétabalfaszoznak. :D Ezért érdemesebb inkább tárgyilagosnak maradni, mint mások elvárasainak megfelelni.

Lényeg a lényeg, mindent összevetve jó választásnak tűnik (nekem) a csaj a rendelkezésre alló infók alapján, de nem tudom még, hogy mi lenne most az optimális. Az a gond ilyen esetekben,h ha belekezdesz, utána már nincs kiszállás. Most még lehet mérlegelni, másként dönteni.

God Harald 2019.10.23. 10:16:34

Hát tényleg a 30+os agyhalott picsák a legjobbak! Akárhogy megalázzák őket, mindig visszakúsznak csókolgatni a beléjük rúgó lábat:))))

PálGyöngyi 2019.10.23. 10:24:35

@Captain Admin: :D bearanyozod a napom :D sőt, az egész évem :D :D
ok. szóval 20 éve van vkivel együtt, 30+ (mivel nem válaszoltál, tételezzük fel a 35-öt jóhiszeműen)
kis matek
15 évesen jött össze a férjével (elég korán kezdte... vagy én későn? no, mindegy)
éééés előtte még te is lepattintottad
szóval ez a "most szivat mert anno nem kellett nekem) azt jelenti, hogy 15 évesen rádmozdult, de akkor még nem kellett, ezért bánatában hozzáment egy férfihez, akivel 20 évet leélt :D de azóta is régi szerelméről ábrándozik, akit kamaszként szeretett, és most eljött a revans ideje
ez az évem pocsék volt, kidobnám a kukába, de csak miattad megtartom :D

2019.10.23. 10:27:17

@csetlekbotlok.blog.hu: azt fantáziálsz amit szeretnél, de legközelebb ne nekem címezd!

MsIreneAdler 2019.10.23. 10:45:04

@Captain Admin: ne hallgass az aranytökűre, nem vagy te béta izé, azért, mert komolyan érdekel valaki.
Végre azt látjuk, hogy nem egy szintelmélet-megszállott kiborg vagy, hanem valódi emberi lény. Mint mikor a bádogemberről kiderül, hogy van szíve :)
Annyit még érdemes lenne átgondolnod, mielőtt hosszú távon tervezel, hogy vajon ő hogyan viszonyulna a te életviteledhez. Tudod, az ilyen puncifrissítésre, egyéb nőkre gondolok. Egy megcsalt, elvált nő gyerekkel, szerintem nehezen menne ebbe bele. Ahogy leírtad te ezt nyíltan felvezeted, ami korrekt. De mégha diszkréten kezeled is a mellékszálakat, a nő helyzetében nem gondolnám, hogy ez lenne az ideális kapcsolat számára.

2019.10.23. 10:52:11

@MsIreneAdler: mint eddig is, idővel vele is el lehetne fogadtatni bármit amit szeretnék. Ez nem gond, és pont ezért érdekes ez a csaj,m minden körülményt figyelembe véve ideálisnak tűnt.

PPK™ 2019.10.23. 10:59:10

@MsIreneAdler: értem, tehát eddig x különböző csávó levarrt.

A képlet pedig:

x >= 6

Mondjuk sejteni lehetett, mert vannak dolgok, amik látszanak a nő nézésén, járásán... :)

Egyébként tényleg látszik egy nő arcberendezésén, ha sokan lekúrták, de ezt nem lehet számokban kifejezni és persze itt is vannak kivételes esetek. És ha sokat éjszakázik az is átrendezi az arcvonásokat rendesen.

@Captain Admin: reméltem amúgy, hogy megint Cseti keze van a dologban egy fogadás keretein belül és azért picsogsz itt, de úgy látom, hogy nem erről van szó :D

TheKillers 2019.10.23. 10:59:24

@Captain Admin:

komoly kapcsolatra hogy kellene, ha még azt sem tudod milyen az ágyban? előbb még ez derüljön ki, utána meg nem fogsz gondolkodni, annyira egyértelmü lesz az igen/nem.

PálGyöngyi 2019.10.23. 11:13:00

@PPK™: A fogadásra én is gyanakodtam, de most ebben én teljesen ártatlan vagyok :D - btw honnan tudsz te erről? he? :D - Kupak nem áll velem szóba, hüp-hüp :(

amúgy... mindig érdekeltek ezeknek az általánosításoknak az alapja, szóval milyen egy sokat lekúrt nő arcberendezése? Honnan különbözteted meg, hogy 1 pasi kúrta le többször, vagy több pasi (vélhetőleg kevesebbszer)? Ez alapján Julia Roberts szájat kizárnám, mert nem elég pontos mérce. Viszont a kiéltség arcát is, mert az lehet egyéb is, pl lelki fáradság, alkohol problémák vagy bármi egyéb.

MsIreneAdler 2019.10.23. 11:22:44

@PPK™: ahhoz, hogy kiélt feje legyen egy nőnek, nem dugnia kell sokat, hanem éjszakáznia, alkoholizálnia, dohányoznia. Na ez látszik a fejen, nem a dugás. Mivel, aki ilyen életmódot él, azt többen dugják meg esetleg, így ez max egy támpont lehet.
Ami engem illet, x= a töredéke azon y számú pasasnak, akik meg szerettek volna dugni :D

2019.10.23. 11:24:08

@PPK™: ez nem picsogás. Ez mérlegelés, gondolkozás. Más néven tudatos választás.

Lúdvérc 2019.10.23. 11:26:48

Visszatérve Kupak kapitányról a posztra, nem vennék rá mérget, hogy a történet nem folytadódik előbb-utóbb, nekem úgy tűnik, mindkét felet foglalkoztatja a dolog, annak ellenére, hogy a poszterina mást állít maga részéről. Nyilván volt valamiféle kötődés, a srác későn kapcsolt, hogy neki többet ér, a lány pedig érezhet valamit, hogy talán nem figyelt eléggé önmagára, a kapcsolatra, hogy ez így bekövetkezhetett. De ha lesz is ennek folytatása, valószínűleg sokat kell még hozzá szenvedni, tanulni. Szokásom szerint a két félnek javasolnám, hogy kicsit emlékezzen vissza, milyenek voltak a szülei, egymáshoz való viszonyuk, van-e esetleg felismerhető mintázat a kapcsolataikban.
Ilyenkor alapvetően két út van, a hidak felégetése, vagy megpróbálni a kommunikációt. De ahogy lenni szokott az emberek egyiket se választják, nem zárják le, hanem harmadik félnek/blogoknak panaszkodnak, nem tudnak dönteni, legfeljebb szavak szintjén hangoztatják.

PPK™ 2019.10.23. 11:26:52

@csetlekbotlok.blog.hu: 1-2 hónapja kérdeztem tőle, hogy kivel fogadott anno és akkor mondta, hogy veled. Arra viszont nem emlékezett (vagy csak nem akarta elmondani), hogy mi volt a tét. Mi volt a tét, te kis hamis? :-)

Ezt nem lehet így leírni, hogy minden 10. különböző fasz után újabb szarkaláb a bal szem alatt 4 óránál. Egyszerűen látjuk és kész, nincs rá törvény.

Az éjszakázás utáni kinézet megint más, mint a fáradtság, a (lelki) problémák és az alkoholizmus általi megviselt arc.

Nem t'om vágod-e ki a picsa az a Kollányi Zsuzsi, de ő például 30 évesen 25-nek nézett ki kábé, aztán mikor összeállt a Majkáékkal és mentek a turnézások évekig, már 35 éves korára nagyon gázul nézett ki, látszott rajta az éjszakázás.

Egy Demcsákra/Bálint Antóniára ránézel és a vakolat ellenére is látni hogy iszik.

Szóval máshogy rendezik át az arcot ezek a dolgok, de simán látni és mondom nincs rá konkrét törvény, hogy pontosan mi alakul át.

Ellenpélda: egy Sophie Marceau-ból például ki nem nézem, hogy iszik, vagy hogy csomóan megbaszták, egyszerűen nem olyan az arca.

2019.10.23. 11:27:49

@TheKillers: az ágyban olyan amilyen. Eddig még minden nőt tanítanom kellett, vagyis ez lényegtelen. De írtam, nem ez a szempont most. A teste jó, az arca szép, a szeme tenger kék. :D

PPK™ 2019.10.23. 11:31:22

@MsIreneAdler: nem azért írtam félig poénból, hogy béta balfasz, mert komolyan érdekli valaki, hanem a másik két dolog miatt.

Nem a dugások száma látszik egy nő arcán, hanem a sok különböző csávóval való dugás, de mondom erre nincs leírótörvény, hogy akkor pontosan hogyan, látszik és kész. És tükörsimán meg tudjuk különböztetni az éjszakázástól/alkoholizmustól :)

PPK™ 2019.10.23. 11:32:25

@Captain Admin: hiába, no... ha tiszta a szív, a szerelem hív!

Hívott a szerelem Kupak = a szíved tiszta :D

PálGyöngyi 2019.10.23. 11:34:45

@PPK™: Saaaaajnos arra nem emlékszem :P Pocsék a memóriám. :(
Apropó, Kapitány nemsokára (nov 11) betölti a 40-et, úgyhogy készüljetek számára valami kis meglepivel, hogy boldog legyen :D Én nem írhatok neki, mert ugye tiltó listán vagyok :D :D

TheKillers 2019.10.23. 11:34:54

@Captain Admin: hát én még soha nem futottam neki komoly kapcsolatnak úgy, hogy nem éreztem, hogy ezt a nőt akarom d*gni örökké. ebböl indultam ki.
ha mindegy, hogy van e kedved megdugni, akkor miért nem jók neked a barátaid plusz alkalmi? mire vágxsz pontosan, intimitásra, ölelésre, ellátásra, vagy státuszra?

2019.10.23. 11:39:46

@csetlekbotlok.blog.hu: egyszerü. Én abból állapítom meg minimális hibaszázalékkal, hogy hogyan néz rám. Amelyiknek van csillogás, tűz a szemében, az még nincs kiégve. 5-10 pasi után már teljesen mashogyan néztek ránk, rám, és teljesen másként reagáltok ugyanazokra a dolgokra. Aki még nem alfaözvegy, annak őszinte a tekintete, nyoma sincs megjátszásnak. Nem mosolyog ok nélkül, nincsenek mesterkélt mozdulatai, gesztusai. Ami ettől eltér, az felejtős kategória, minden egyéb körülménytől függetlenül.

Nem véletlenül írom mindig, hogy az, hogy 2 ember vonzódik-e egymáshoz, ez az első szemkontaktnál kiderül. Ez max pár másodperc.

PPK™ 2019.10.23. 11:42:26

@csetlekbotlok.blog.hu: aha, aaaaaaaakkora kamu :)

Veszek neki egy üveg tojáslikőrt, meg egy ilyen kulcstartót:

mi2.rightinthebox.com/images/384x384/201312/zommut1386235737411.jpg

A talpába gravíroztatok egy béta-jelet :))))

2019.10.23. 11:45:01

@PPK™: :D Röhöghetsz, de az előre betervezett 1 év helyett, mostanra 3 év után érzem magam kapcsolatra alkalmasnak. Idén is ugyanazt a nőt dugtam végig, tavaly egy másikat szintén végig egész évben. Hülyeségnek tartom itt leragadni, most igénylem a normális kapcsolatot egy arra alkalmassal. Ez van. :)

TheKillers 2019.10.23. 11:48:02

@PPK™: és ha a szived tiszta,
akkor jó az út amin jársz és többé ne is fordulj vissza

PálGyöngyi 2019.10.23. 11:51:49

@PPK™: nem, halál komolyan akkor van neki

PPK™ 2019.10.23. 12:00:20

@TheKillers: kamázom azt a számot és ha a TCs megénekelte, akkor az úgy is van :) Hallod Kupak, ezen az úton kell továbbhaladnod! :)

@Captain Admin: 3 év kellett, hogy a szíved kitisztuljon, sima ügy :)

@csetlekbotlok.blog.hu: nem a szülinapjára írtam hogy kamu, hanem arra, hogy nem emlékszel a tétre baszki Cseti :) Lökjed szépen mi volt a tét? :)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:02:26

@PPK™: nem mondooood? Teeeenyleg? :p

2019.10.23. 12:04:02

@PPK™: nyilván nem emlékszik, mivel találkozni szeretett volna. Ez volt a tét. De feladta. :)

EGY a Queen 2019.10.23. 12:09:55

Édesfaszom! Ahányszor erre járok még mindig az a téma,hogy a Captain itten nyíg a 6-os luvnya miatt,és párkapcsolati tanácsokat osztogat neki boldog-boldogtalan???
Mi lett ebből a blogból???

EGY a Queen 2019.10.23. 12:10:37

@Egy a KING: én majd költök neked egy szép,szívhez szóló verset,mittet szólsz? ;)

EGY a Queen 2019.10.23. 12:11:27

@Captain Admin: mert? Csetinek mit kellett volna domborítania a talihoz?

MsIreneAdler 2019.10.23. 12:11:40

@PPK™: oké, szóval magic :D. Nincs több kérdésem :)
Azt szeretném még tudni, hogy mi számít soknak, mert ugye az alap az, hogy szűznek kell lenni a nászéjszakán (amúgy csupán ez alapján írtam, hogy ribanc vagyok, de te már számolgattál is :D). Tehát már az egy is sok ezek szerint, vagy kettő?

@Captain Admin: tehát nem az elején, csak idővel fogsz előállni azzal, hogy te tulajdonképpen milyen formátumot képzelsz el ennek a kapcsolatnak. Kész tények elé állítva a párod. Fordított esetben egy nőt ezért minimum megköveznek... Például ő szeretne még egy gyereket, de ezt majd menet közben szeretné elmondani?

2019.10.23. 12:13:39

@Egy a KING: Légy szíves dobj össze nekem egy szép, puncibizsergető verset egy meseszép, barnahajú, vakítóan szép tengermélyégkék szemszínű, elvált 30+ agyha... vagyis csajról! Ezzel fogok hódítani. Köszi

PPK™ 2019.10.23. 12:13:40

@Captain Admin: akkor minek kamuztad, hogy nem emlékszel? Inkább írtad volna, hogy úriember vagy és nem adod ki a részleteket, tükörsimán el is fogadtam volna :)

@csetlekbotlok.blog.hu: hallod Cseti, fogadunk valamiben? ;-)

@Egy a KING: minden hülye novemberi...? :) kapsz annyi hold földet * 10, ahány éves leszel, aztán azon grasszálhatsz a kombájnnal és beleírhatod a verseidet :) 38 leszel, vagy mennyi?

2019.10.23. 12:15:21

@EGY a Queen: ünnep van. Így a blogon is; a szerelem ünnepe. ;)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:15:39

@PPK™: hát hogy a fenébe ne? remek fogadásokat tudok kötni. ha én nyerek francia, ha te nyersz kényszerfrancia. áll az alku?

EGY a Queen 2019.10.23. 12:20:14

@Captain Admin: óh,édes szívem,ha szerelmes lennél,nem itten lamentálnál,hanem mennél a gádzsit megszerezni,egy életed,egy halálod.
Faszomat mán’!

PPK™ 2019.10.23. 12:23:22

@MsIreneAdler: egyszerűen csak fogadd el, hogy vannak olyan receptoraink, amik érzékelik, ha agyonhasznált egy nő abban az esetben is, ha nem látni közvetlenül a fején. Gondolom ez valami evolúciós cucc lehet, ilyen mélységekben nem érdekel a témakör.

Engem nem érdekelt sosem, hogy a csajom hány különböző fasszal volt. Hogy mi számítana soknak, ha erről témáznánk? rengeteg függvénye van. Nyilván elsősorban korfüggő; ugyanaz a szám egy 23 évesnél másként hat, mint egy 43 évesnél, meg előéletfüggő is, ha valaki 20 év házasság mellett 20 különböző faszt mond 45 évesen, akkor ribanckodott házasság előtt, vagy alatt, vagy lájtosan is-is.

Nem t'om, ha egy 30 éves azt mondaná, hogy 5 (most vegyük úgy, hogy igazat is mond és ez a tényleges szám), arra azt mondanám, hogy oké, 10-nél már vakargatnám a fejem, 20-nál meg már eszembe se jutnak átkonvertálni a kapcsolatot komollyá.

Más csávónál meg lehet, hogy tök más a mérce.

EGY a Queen 2019.10.23. 12:23:59

@MsIreneAdler: látom. De semmilyen tanács nem érdekli,csak nyígni akar baszki!!

2019.10.23. 12:25:03

@MsIreneAdler: a legutóbbi komoly kapcsolatomat tizenx éve kezdtem. Azóta most először van meg bennem a szándék,h belekezdjek ilyesmibe. Soha senki előtt nem titkoltam (nem is kellett) sem a félredugásokat, sem a szeretőket, semmit. Konkrétan ez a csaj előtt sem kell, gyanítom a közös ismerősöknek hála mindent tud. Részben ennek is tudom be, a látszólagos ignorálásom, ami így nekem ebben a formában meglehetősen szimpatikus. Ez ilyen tipikus rendes csaj, viccen kívül. Pont nekem való. :D Most vagy hagyom, és megrontja a világ, aztán később jó lesz pár dugásra, vagy megfogom és én formálom, és így jó lesz még akármi másra is.

Amúgy, ha most ismerkednél, ki mernéd jelenteni, hogy ezután már aztán soha senki mással semmitseszexelsz még kicsit se, csak vele? :D Max annyit lehet hitelesen ígérni ilyenkor, hogy szólsz neki ha helyzet van. Ami ettől több ígéret, az mese.

EGY a Queen 2019.10.23. 12:26:45

@MsIreneAdler: kérdezd már meg aranyfaszt lécci,hogy ez hogy működik.Küldünk neki nőkről képeket,és mond egy számot?
Nagyon érdekel ez a ránézésre dolog.

2019.10.23. 12:27:10

@EGY a Queen: nem írtam,h szerelmes vagyok. Azt írtam,h van egy kiszemelt.

2019.10.23. 12:36:13

@PPK™: nem csak önmagában a szám számít. Van exribancom, akit én dugtam meg az életében 4.-ként. De ő már akkor is (egy visszafogott) ribancnak tartotta saját magát is, az alacsony szexpartnerszáma ellenére is, mivel ő ezt a perverziói miatt értette magára. Foglalt volt, 2 évig kezelgettem így. Utána szakított a pasijával, én is meguntam a nyígását, ezután valami 40-ig számolta. :D Aztán azóta, majd 10 éve ugyanazzal van, aki már a férje is, család gyerek stb, és 1 kávézáson kívül más nem volt neki mással azóta, bár erős egzisztenciális függésben van.

Egy másik havercsaj fiatalon faszról faszra ugrott, majd beütött valami nagy szerelem, család gyerek stb, elszaladt 12-13 év, közben semmi, nemrég pedig elkezdtek elválni. Kérdeztem, hogy a válás óta hányan dugták meg, válasz nevetve: a hivatalos adat érdekel vagy a vállalhatatlanokkal együtt? :D

Szóval nem mindegy, hogy adott pillanatban milyen életszakaszban van a nő. Egy biztos, 30+ akit kevesen dugtak meg, az régóta foglalt. A többinél komoly számok vannak. Elenyésző százalékban vannak olyanok, akik hosszú párkapcsolat után nemrég maradtak egyedül, de ez átmeneti időszak csak, max pár hónap.

PPK™ 2019.10.23. 12:36:58

@Egy a KING: ha a ~140 milliós négykerekűd nem egy kibaszott mezőgazdasági gép lenne, hanem mondjuk egy Porsche vagy Ferrari, akkor a ropiseggű 20-asok garmadája közül válogathatnál.

Cseréld be MÉG MA.

Ja, de előtte hadd menjek vele egy kört bekólázva bro ;-)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:38:18

@EGY a Queen: ez az en csoromet is bizgeralja

PPK™ 2019.10.23. 12:42:35

@Captain Admin: triviális, ezért is írtam fentebb, hogy nem a dugások száma, hanem a különböző faszok száma a mérvadó.

És akkor a sztorijaid után még 1x felteszem a költői kérdést, hogy a mostani lieblinged szerinted nem fog felülni a körhintára, ha elhisszük a kevés faszszámot?

Persze, tudom, nem fog, mer' ő nem olyan, meg mer' te fogod kezelgetni... :-)

PPK™ 2019.10.23. 12:50:24

@csetlekbotlok.blog.hu: de hát már leírtam fentebb bő lére eresztve. A lényeg, hogy számadatot nyilván nem lehet mondani ránézésre, de látszik egy nő fején, ha sokan kúrták meg. Ugyanúgy megváltoztatja negatív irányba az arcvonásait, mint a sok alkohol, a sok narkó, vagy a hosszabb ideig tartó éjszakázás.

Ez így nagyjából kielégítő? ;-)

A kivételeket meg hagyjuk megint, nekem is volt olyan nőm, aki volt kábé 32 (nem tudom pontosan mennyi volt), ordas nagy ribanc volt, tudtam is, de kinézett kábé 24-nek.

2019.10.23. 12:52:01

@PPK™: de, felfog. Nem is utaltam arra, hogy ne ez lenne a sorsa neki is. Válás után alapvetően, hosszabb kapcsolat után és túl a 30-on kétféle nő van. Az egyik (szűkebb halmaz) aki tudatosan élni akar, a másik aki változtatni akar az életén, és EGY másik, a korábbitól lehetőleg JOBB, vagy MÁSABB férfi mellett kikötni.

A végeredmény a többségüknél ugyanaz, hiszen a randizgatások szexélményeket vonnak maguk után, ezek pedig csalódásokat, amelyeket újabb randik és újabb faszok követnek a nő testében.

A lényeget jól látod. Most ha ezzel a csajjal nekem terveim vannak, akkor lépéskényszerben vagyok, mivel (ahogyan jelenleg látom) most, ebben a formájában (nemrég vált, alacsony szexpartnerszám, viszonylag kevés tapasztalat stb) értékes nekem, fél év múlva már valószínűleg nem lesz az. Ha egy ideális szexrabszolgának kellene, akkor hagynám, hagy tapasztalja meg a szexpiaci (látszólagos) értéktelenségét, majd a csalódások után hitegetni és dugni kötetlenül. De most MÉG, ettől jóval többet érne meg nekem, minden szempontot figyelembe véve. De annyit egyáltalán nem, mint amennyit mos ő tőlem megkérne. Ez a problémám lényege.

MsIreneAdler 2019.10.23. 12:52:16

@PPK™: beletörődtem, hogy medzsik, nem kell magyarázni. Nőknél is van ilyen, csak azt meg ti találjátok röhejesnek. Az evulóció meg...csak jusson eszedbe a nyányós mindzsó :) az is evolúció!
Csak azért érdekeltek a konkrét adatok, mert egy-két balul elsült netes randi kivételével ezt így soha, de soha nem kérdezte senki. Bár ezek szerint mégis kurvára érdekel mindenkit :) Nem vagyok annak híve, hogy mindenkivel válogatás nélkül ágyba kell bújni. De basszus (mondjuk ez lehet csak én vagyok) ha nagy ritkán találok olyat, aki passzol, nem szeretném azért vusszautasítani, mert pl ő lenne a hatodik :)

@Captain Admin: ó ha én most ismerkednék, komolyat nem keresnék. Nincsenek illúzióim a lehetőségeimmel kapcsolatban, ellenben tisztában vagyok azzal, miből nem tudok engedni. Azt hiszem a klasszikus hűségből inkább engednék, mint a szellemi képességekből és a jó szexből.

2019.10.23. 12:55:52

@MsIreneAdler: " Azt hiszem a klasszikus hűségből inkább engednék, mint a szellemi képességekből és a jó szexből."

Látod, ilyen egyszerű egy nővel megbeszélni az időnkénti kilengéseket. ;)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:56:39

@PPK™: ó igen, fantasztikus voltál édes, máris kielégültem

MsIreneAdler 2019.10.23. 12:56:55

@EGY a Queen: kérdezd meg magad privátban, hátha már lazult a szigor a CIA-nál és neked válaszol :)

@PPK™: hogyan működik a varázslat, a Queen szeretné tudni.

#turbék, turbék
#postagalambvagyokbasszameg

MsIreneAdler 2019.10.23. 13:06:54

@Captain Admin: ó na jó, de ezek az én egyéni prioritásaim, lehet a félrekúrós férje után, ő a hűségből nem enged...

PPK™ 2019.10.23. 13:11:39

@MsIreneAdler: a nőket azért érdekli ez a kérdéskör és azért érdeklődnek a tényleges számok iránt (mármint hogy nekünk mi számít soknak/ringyónak/kevésnek/stb.), mert közvetlenül befolyásolja a merítési lehetőségeiket/értéküket. És kurva mindegy, hogy éppen tök fasza kapcsolatban van-e, vagy túrna-e éppen magának valakit, mert a saját, tényleges "értékével" mindig tökéletesen tisztában akarnak lenni.

Az más kérdés, hogy elfogadni a tényeket sokszor nehéz, ezt én megértem. Ez a magyarázata annak a jelenségnek is, hogy van nő, aki szerint faszság, hogy ki tudjuk szúrni azokat, akik több faszt fogtak, mint kilincset.

Nem találom röhejesnek. A női megérzésen szoktam hahotázni, de azt ugye más dolgokra értjük :-D

Mint ahogy ugyanúgy kiszúrjátok a full buzit, mint ahogy mi kiszúrjuk a full leszbit. És most nem azokról beszélek, akikről kilométerekről látszik, mert a "csávó" ki van rúzsozva, a "nő" meg butch :)

Szóval ezek a radarok kialakultak mindkét nemben és működnek is rendesen, nem olyan nagy truváj.

2019.10.23. 13:13:33

@MsIreneAdler: ez hülyeség.
1. Bárkit lehet befolyásolni. Az eltérés a befolyásolhatóság mértékében, s az ehhez szükséges időben van.
2. Javában felnőtt, élettapasztalattal rendelkező emberekről beszélünk amikor a 30+ korosztályról van szó. Mindenki megtapasztalta már azt, hogy egy párkapcsolat során mi és hogyan változik az évek során. Kezdeti, intenzívebb szakaszban bekövetkező félredugás egyértelmű jele annak, hogy ez a felállás így nem működik. Ennek megfelelően ezt jóval kevesebben tolerálják, mint későbbi szakaszokban.

Én pl a legutóbbi kapcsolatomban 3,5 év után dugtam félre először. Addig nem is akartam. Fordítva sem mindegy, hogy még ismerkedésünkkor MÁR kezelgetik a nőnket, vagy 3 év után akasztanak be neki, esetleg csak 10 év után.

PPK™ 2019.10.23. 13:18:31

@csetlekbotlok.blog.hu: most képzeld el, hogy akkor milyen lehet IRL... ;-)

@MsIreneAdler: kapd be :)

EGY a Queen 2019.10.23. 14:00:54

@Captain Admin: ha nem vagy szerelmes,ne tarcsá’ itten szerelmes októbert bazmeg! :D

MsIreneAdler 2019.10.23. 14:04:10

@Captain Admin: persze, lehet befolyásolni, meg az ember nyilván változik egy kapcsolatban.
Mondjuk én a hűségből engedést arra az esetre értettem, hogy ha valamiért a férjem után kéne partnert keresnem. Mert akkor én már nem keresnék olyat, aki komoly, akitől hűséget igényelnék.
Ja, lehet ez a nő is így van ezzel, ami neked tök jó lenne.

@PPK™: fura, de még én sem kérdeztem egy partnetemtől sem, hogy neki mi sok,mi nem. Ezek szerint ennyire nem érdekelt/érdekel az értékem? Tőled meg kíváncsiságból, tét nélkül, miért ne kérdezném meg :)?

(btw ha annyiszor bekaptam volna, ahányszor felajánlotta, már elkopott volna az aranyszerszáma Mr. Gold Dick ügynök :D)

MsIreneAdler 2019.10.23. 14:06:10

@EGY a Queen: jóvanna, egy próbát megért :D
Amúgy meg mikor csapunk a seggére a kombájn árának :)?

PPK™ 2019.10.23. 14:44:12

@MsIreneAdler: nem fura, mert az ember lánya nem hozakodik elő a partnerének azzal, hogy "figyu má' Lali, eddig x csávóval dugtam, szerinted sok/kevés?" :)

Én arról beszéltem, hogy érdekel titeket az aktuális piaci értéketek, ami nagyban függ a korábbi partnerszámtól. Ebben meg már csak egyetértünk.

EGY a Queen 2019.10.23. 15:23:37

@MsIreneAdler: Kombájn nálam. Stop. Ebayen árulom. Stop. Maldívon tali karikor. Stop. Csak bikinit hozz. Stop.

MsIreneAdler 2019.10.23. 15:27:57

@PPK™: nyalom a zacsidat, ahogy azt kell ;)

Amúgy a Kapitánnyal meg híresek lettetek, a sorozatrandizo.blog.hu-n turnézik valami nő az itteni beszélgetéseitekkel :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 15:32:58

@EGY a Queen: szupiii, de nehogy elköltsd, mire megyek, azt állhatok ott Maldívon egy szál bikiniben, mint fasz a lagziban :)

PPK™ 2019.10.23. 15:41:14

@MsIreneAdler: remélem is, hogy ezt válaszolod :-)

Így külső szemmel olvasva magamat IS kurva jó arc vagyok :-)

EGY a Queen 2019.10.23. 15:46:10

@Egy a KING: én is szeretlek Életem Egyetlen Makkja,te feszestökű alfalegény! Igazándiból! De érted,ugye,hogy a kombájn az a kettőnké,mert ami a tied az enyém is,te mondtad eztetet mindig,szóval nem is gondoltam volna,hogy tégedet zavar,hogy én elvittem,mert amúgy én csak azért vittem ám el,hogy szépséges aranyszínűre festessem neked,az oldalára meg ilyen felségjelzést tetessek,hogy KING&QUEEN forever!
Most ez is baj? :(((((

Janed0e 2019.10.23. 16:32:15

@Captain Admin:
Te ott rontod el szerintem, h rosszul választasz. Tök jó, h felismerted így 40 évesen, h készen állsz egy komoly kapcsolatra, de ki tudja, lehet boldogabb lennél egy hozzád hasonló eletvitelt folytatott novel. Pl, az a barátnőd vagy micsoda, aki nem engedi, h megdöntsd, de jókat röhögtök. Te mindig azzal jössz, h a nőknek (így en bloc) imponal egy olyan pasi, aki több nőben matatott, mint a nyugdíj előtt álló körzeti nőgyógyász. Ez igaz is lehet, ha az a nő 1ejszakas kalandot akar. Hosszú távra az értelmesebb nők viszont olyat keresnek, aki érzelmi biztonságot (is) nyújt. De te itt megbuksz. Ennél a nőnél te mindig hiteltelen leszel. Kicsit naiv vagy, vagy inkább túl nagy az egod, ha azt hiszed, a kisujjad mozditasa nélkül megkapod ezt a csajt. De ne izgulj, m egy általad betanak titulált pasi már biztosan erősen csapja neki a szelet, hamarosan bekoti a fejét, te meg ha szerencséd lesz, elkaphatod egy menetre az irodai budiban ;)

MsIreneAdler 2019.10.23. 16:50:53

@PPK™: itt vagyok, csak kidőltem a tömjénfüsttől, ami belőled árad. Így online is kiütött, képzelem milyen IRL. :D

Na szóval híretek messze szállt , tanulságul a jónépnek :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 16:54:55

@EGY a Queen: (psszt, én vagyok az Irén, jól nyomod bakker ;))

PPK™ 2019.10.23. 17:53:17

@MsIreneAdler: :D

Mondjuk nem értem én minek lettem belekeverve, mert Kupak fikázása volt a cél a vénlány részéről... ennyi erővel az összes trollkodást belinkelhette volna, nem csak az enyémet :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 18:42:24

@PPK™: jó el tudom képzelni, hogy volt egy olyan szándék, hogy "nolám, minden hazugság volt, amit Kupak mondott valaha, mert most érdekli egy nő" de szerintem ez nem jött ki jól. Sőt inkább a kommentelő vált szánalmassá.
Hogy te hogy kerültél a képbe? Hát biztos szemet szúrt az aranyfalloszod :)

PPK™ 2019.10.23. 18:59:43

@MsIreneAdler: ...de hogy bevédted a Kupakot :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 19:40:45

@PPK™: nézd, lehet vitázni, lehet valakiről irkálni, de basszus, kimásolni, kontextusából kiragadni néhány kommentet és azzal megpróbálni lejáratni...ez ultra gáz. Szóval a hangsúly nem Kupakon van/volt, hogy őt bevédjem (nem is védtem be szerintem, egy szóval nem mondtam, hogy "igeen Kupaknak mindenben igaza van, és ne bántsátok" meg ilyenek :))
Ez egy rohadt jó emlékeztető arról, hogy rengetegen kukkolhatják, fotózgathatják, itt szép kussban amit írunk és csak a megfelelő alkalomra várnak.
(Szóval ezentúl nem nyalom a zacsidat :D:D)

MsIreneAdler 2019.10.23. 20:22:45

@Daenerys Targaryen: nem, szerintem akkor vagy már nem voltam, vagy még nem voltam (szüneteltem vagy két évig) . Gané dolog az ilyesmi. Mondjuk a mai eset még azért is gáz, mert ugye Kupak/Szomszéd /Kapitány nem tud írni arra a blogra. De mindegy, igazából csak pillogok ezeken a szövevényes kapcsolatrendszereken, amik itt kialakultak. Nekem tök furcsa, hogy van itt ilyen "örihari" állapot, mint az oviban. Már szinte kezdem szégyellni magam, hogy csak a számat jártatni, mókázni meg trollkodni járok ide, és még egy ősellenséget sem szereztem :D

Felsőmocsoládi 2019.10.23. 20:28:25

Az alkoholon túl egy elszúrt plasztika is torzítja az arcot.
Az edzőtermek tele vannak botoxolt, feltötött, huzalozott arcú huszonéves luvnyákkal.
Kacsacsőr, tetovált szemöldök, ami rohadtul közönségessé, olcsóvá teszi őket. Plusz már kezd torzulni a képük.
Az általatok felsoroltak, mind ez a kategória. Plusz az a szőke luvnya aki nemrég szétment a palijával, pár év és puffadt fejű, alkesz arca lesz a sok beavatkozástól.
Ezek csak az instán szerkesztve vállalhatók. Az életben ijesztőek.
Biztos ismertek ilyeneket. Előfordulási helyük edzőtermek, elit klubok és éttermek.

God Harald 2019.10.23. 20:46:24

@Daenerys Targaryen: van benne igazság. De mielőtt elérzékenyülünk és felbőgünk mint a szopósborjú, azt ne felejtsük el hogy mint az elmúlt napokban, úgy annak idején is a pszicho felszopótáborának lelkes tagja volt. Még meg is védte mással szemben. Csakhát valahol elmérgesedett a helyzet:)))

PPK™ 2019.10.23. 20:49:45

@MsIreneAdler: értem én, hogy a jelenségre hívtad fel a figyelmet és kifejezted a nemtetszésedet, de ez tényleg lófasz amúgy, ahogy DT írja.

Szóval ne aggódjál, leszel te is még lekurvázva :D

2019.10.23. 20:51:43

@MsIreneAdler: nincs itt semmiféle aljas dolog. Amikor valaki a pofámba hazudik (jelen esetben csetlek), akkor ezt a tudtára adom. Mivel aki hazudik, az megmásítja/letagadja a tényeket, ennek a helyzetnek a kezelésére ideális ha van hitelesnek vehető infód, ami igazolja az állításod, és cáfolja a hazugságot.

Cseti amúgy csak ezután törölte a blogját, hogy rá lett olvasva, hogy hazudozik össze vissza. De már csak lépéshátrányban. :)

.Delin. 2019.10.23. 21:00:34

Hmmm, mi törtènt a 30+, elvàlt, gyerekes nőt max dugni jò elvvel? :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 21:11:19

@Daenerys Targaryen: persze, sokszor nem tudja az ember, mibe tenyerel bele. Kéne egy találkozó, legalább élőben is elküldhetnék egymást az itteniek :)

@God Harald:
"a pszicho felszopótáborának lelkes tagja volt"
És az sem segít, hogy rébuszokban beszéltek. Kinek a táborának tagja ki? :)

@PPK™: túl vagyok rajta (mármint a lekurvázáson) nem hatott meg. De miért kell így vérre menni? Basszus eszembe sem jutna komolyan venni, amit itt marhulunk.

@Captain Admin: mivel nem láttam azt az esetet, nem tudok erre mit mondani. Mikor legutóbb blogoztam te még Kupak voltál Cseti meg valami poliamor vagy mi a csöcs :) (vagy keverem valakivel?)

PPK™ 2019.10.23. 21:19:41

@MsIreneAdler: ugyan már, régen te is vettél itt komolyan dolgokat, de kábé mindenki. Csak egy idő után van, akiről már leperegnek a dolgok/nem áll bele, meg van, akiről nem és baszogatja a másikat vagy közvetlenül, vagy közvetetten.

Amúgy mi találkozó lenne (az megvan, mikor ezt ecseteltük aranykarpereccel, meg ilyenek? :D)...

- múltkor azt írtad te gennyláda, hogy...
- nem írtam ilyet, nem is arról beszéltünk te riherongy!
- itt van kinyomtatva baszom a szád!

:D

MsIreneAdler 2019.10.23. 22:00:24

@PPK™: persze nem tagadom, hogy akadtak dolgok, amik nagyobb hatással voltak rám itt, mint azt vártam, vagy mint annak normálisan hatnia kellett volna rám. Emberből vagyok valahol én is :) Biztos volt olyan is, amit nem megfelelően reagáltam le, de úgy gondolom, hogy nem szereztem ellenségeket, vagy nem volt olyan, akivel rendszeresen ment volna az adok-kapok. Most meg csak nézek, hogy ki nem beszél kivel, meg milyen agresszív egyik másik.
Az a találkozó létrejött amúgy, vagy csak a tervezgetés maradt :)?

PálGyöngyi 2019.10.23. 22:20:58

@MsIreneAdler: sose voltam poliamor legjobb tudomásom szerint, és nem is tervezem.

2019.10.23. 23:52:22

@MsIreneAdler: az amiről te nem tudsz, nem jelenti azt, hogy az nincs. A sok :) jel mögött számtalanszor van agresszió. Ez az azért talán nem lep meg. Én nem gondolom, hogy aki tele rakja a mondatait ilyennel, könnyedén és humorosan veszi a másikat. Ez a legegyszerűbb, :) jelekkel úgy tenni, mintha...

És van amit nem ismersz, hogy miért vált olyanná, amilyennek látod.
Látod, PPK emlékszik arra, hogy te sem fogadtál mindent úgy, ahogy most elvárnád másoktól. Egyébként is nehéz másnak másokkal kialakult problémáját kívülállóként, részeket ismerőként megítélni.

Annak, amire célozgatsz, oka van.
Vagy megérted és elfogadod, vagy kijelented, hogy nem érted.
Azért jó lenne, ha nem ítélkeznél elhamarkodottan, bár szíved joga.

God Harald 2019.10.24. 00:05:52

@MsIreneAdler: kedves T! Fogadd meg az előttem szóló kupakszopó egylet tanácsait. Már ha a férjed megengedi!...:)))

MsIreneAdler 2019.10.24. 07:54:27

@csetlekbotlok.blog.hu: akkor az lehet, hogy kevertelek, ne haragudj!

@Frau Untermensch4: szerintem te ezt totál magadra vetted. Az egész abból indult ki, hogy valaki kiragadott mondatait egy olyan blogon osztották meg, ahol ő nem nem szólhat hozzá. Erre írtam, hogy ez gáz (és lehet csak a szemem káprázott, de mintha tőled is ilyen véleményt olvastam volna). A lamentálás a háttérben zajló indulatokról, kapcsolatokról, nem azt jelenti, hogy ítélkezem (ezt honnan vetted?) vagy nem fogadom el, hogy a mélyben lehetnek szunnyadó személyes konfliktusok.

@God Harald: köszi, komolyan elgondolkodtam, hogy beiratkozok inkább egy hímzőtanfolyamra hobbi gyanánt :)

Peter Smeaton 2019.10.24. 11:11:17

@Rita Vrataski: "Le kell cicázni istenesen a pasit, és új pózokkal meglepni minden este, és nem fog félrelépni. A pasit rendesen ki kell elégíteni.
...
Ezután jön a tele has, üres zacsi? :) Mint valami 60-as évekbeli "Hogyan legyünk tökéletes feleségek" könyvben. Kis pörgős szoknya, tökéletes külső, törpesarkú."

Igen, igen, Rita, pont eltaláltad! Ez kell nekünk, ilyen nő kell nekem! Legyen bombázó, szeretjen dugni és imádja az orális szexet adni és kapni! Minden nap! Ez az! A TÖKÉLETES nő! :)))) Húúúú de eltaláltad, Rita! :)
(kiadó nem érdekel, van elég pénzem máshonnan :) )

TakeMeCloser 2019.10.25. 07:10:58

@Peter Smeaton: 10%??? Kb.a félrelépő nők 90%-a ugyanúgy szerelem nélkül lép félre. Más kérdés hogy előbb-utóbb szerelembe esik a sunátorral.
süti beállítások módosítása