Nem érti, miért nem bocsátok meg neki

2019. október 22. 07:53 - csajokespasik

       

                Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik féllel is többször összefutottak. Lehet egy helyzet ennél is megalázóbb?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog!

Kíváncsi lennék véleményekre, hogy egy férfinak mi nem világos ebből?

Ő nem tagadott meg magától semmit, előttem elég sokat élt, úgyhogy azt hittem, most már lenyugszik és megelégszik azzal, aki mellette van. De kiderült, hogy a nyáron félrelépett egy nála jóval fiatalabb csajjal. És csak nem rég vallotta be. Ráadásul egy közös ismerősünk a másik fél. Aztán lejátszódtak előttem a nem régiben lezajlott találkozók, ahol ő is ott volt. Így még nem aláztak meg. Szakítottam vele. És azóta nem érti! Azt mondja, hogy ez nem olyan nagy bűn, vagy legalábbis bocsánatos! De kíváncsi lennék, hogy ha fordítva esett volna meg, akkor is ezt mondaná, akkor is ilyen lazán fogná fel?        

       

               És azóta, mióta elhagytam, keres reggel, üzenetek délben, hívások este... Én egyszer már megmondtam neki, mi erről a véleményem és magát alázza meg azzal, hogy játssza az értetlent. Ő nem egy tapasztalatlan 15 éves, akinek sok minden új és sok minden belefér, simán össze kéne állnia neki. Ennyiszer még sosem kértek tőlem bocsánatot, de van, amire már nincs bocsánat. Képes volt azzal érvelni, hogy „csak” alkalmi viszonyba bonyolódott. De nekem mindegy. Ha valamit, akkor ezt nem lehet meg nem történtté tenni, még az sem enyhítő körülmény, hogy magától vallotta be, és akkor se lett volna, ha rögtön az eset után teszi, csak legalább akkor gyorsabban lett volna vége, és nincs húzva az időm, és nem vagyok átverve meg hülyének nézve. A lényeg, hogy szegényke nem érti, miért ignorálom mostanában és miért nem akarom meghallgatni a mentegetőzéseit sem. Egyszer is elég volt nekem, gondolom, ugyanazt mondaná.          

 

 

216 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8815248638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felsőmocsoládi 2019.10.22. 22:31:07

Jól van na! Nem bocsátasz meg neki. De mi a kérdés?

PPK™ 2019.10.22. 22:32:37

@MsIreneAdler: :)) tudom, hogy poén volt, de:

jó, hát én tudom, hogy ez igaz és el is hiszem.

Ja, nem :)

De Kupak tudja, hogy ez kamu és nem hiszi el.

Ja, de :)

MsIreneAdler 2019.10.22. 22:46:22

@PPK™: de most nyugodtan mondd meg, ha én vagyok a hülye, hogy azt állítom, a nők általában (és azt kell mondjam szerencsére) nem szűzen mennek férjhez.
(de csak kíméletesen, mert azt is most tudtam meg, hogy ordas ribanc vagyok :D)

PPK™ 2019.10.22. 23:02:41

@MsIreneAdler: nyalogatom a zacsidat ;-)

(Hol tudtad meg? Hát nem csak itt vannak olyanok, akik fotelből készítenek "tökéletes" jellemrajzot ingyér'? :-))

MsIreneAdler 2019.10.22. 23:33:35

@PPK™: na végre, a nap végére ez is összejött :D
(de itt tudtam meg, bizonyos számokból, hogy hát izé...ami sok az sokk! Azért őszintén remélem nem látszik(! ) rajtam a ribancság a járásomon, vagy a nézésemen :) ugye nem?)

2019.10.23. 00:38:11

@Almandin: Annyira birom mikor az irigységet azzal leplezed hogy tagadsz aztán meg kihozol belőle vmi fságot.
Már én leszek szálkás ettől a kisugárzástól. Ed edd és eddy deszkájává száradok azt reccs. De előtte benyomok egy fahéjas tejbegrízt fatányérból. Nem vagy Ent, mondd? ;)

Burgermeister 2019.10.23. 03:28:10

Bazzmeg kupak, hagyd, engedd el, majd lesz még ilyen...azért nemcsak o van a világon, ne rinyálj, légy ffi. Amit itt művelsz most az szánalaomaköbön.

PálGyöngyi 2019.10.23. 09:46:51

@Captain Admin: figyi, a 30+ mennyi pontosan? mert ha 20 éve vannak együtt... most vagy 40-es a csaj, szóval jóóóval 30+ és 20 éves koruk óta vannak együtt, vagy nagyon hamar kezdte ezt a kapcsolatosdit

2019.10.23. 09:55:05

@csetlekbotlok.blog.hu: nagyon hamar kezdte a kapcsolatot.

2019.10.23. 09:58:15

@Almandin: ezer egyértelmű jele van, ha egy nő több faszt fogott eddig, mint kilincset. Mégtöbb körülmény van, ami erre utal. Kis kutakodással utánaolvashatsz. Redpill szakirodalomban a "red flag" cimkéket keresd! ;)

2019.10.23. 10:08:25

@PPK™: na szép. Eddig az volt a kínja itt mindenkinek, hogy tárgyiasítom a nőket. Erre most, hogy hosszú évek után komolyan vennék egyet, máris lebétabalfaszoznak. :D Ezért érdemesebb inkább tárgyilagosnak maradni, mint mások elvárasainak megfelelni.

Lényeg a lényeg, mindent összevetve jó választásnak tűnik (nekem) a csaj a rendelkezésre alló infók alapján, de nem tudom még, hogy mi lenne most az optimális. Az a gond ilyen esetekben,h ha belekezdesz, utána már nincs kiszállás. Most még lehet mérlegelni, másként dönteni.

God Harald 2019.10.23. 10:16:34

Hát tényleg a 30+os agyhalott picsák a legjobbak! Akárhogy megalázzák őket, mindig visszakúsznak csókolgatni a beléjük rúgó lábat:))))

PálGyöngyi 2019.10.23. 10:24:35

@Captain Admin: :D bearanyozod a napom :D sőt, az egész évem :D :D
ok. szóval 20 éve van vkivel együtt, 30+ (mivel nem válaszoltál, tételezzük fel a 35-öt jóhiszeműen)
kis matek
15 évesen jött össze a férjével (elég korán kezdte... vagy én későn? no, mindegy)
éééés előtte még te is lepattintottad
szóval ez a "most szivat mert anno nem kellett nekem) azt jelenti, hogy 15 évesen rádmozdult, de akkor még nem kellett, ezért bánatában hozzáment egy férfihez, akivel 20 évet leélt :D de azóta is régi szerelméről ábrándozik, akit kamaszként szeretett, és most eljött a revans ideje
ez az évem pocsék volt, kidobnám a kukába, de csak miattad megtartom :D

2019.10.23. 10:27:17

@csetlekbotlok.blog.hu: azt fantáziálsz amit szeretnél, de legközelebb ne nekem címezd!

MsIreneAdler 2019.10.23. 10:45:04

@Captain Admin: ne hallgass az aranytökűre, nem vagy te béta izé, azért, mert komolyan érdekel valaki.
Végre azt látjuk, hogy nem egy szintelmélet-megszállott kiborg vagy, hanem valódi emberi lény. Mint mikor a bádogemberről kiderül, hogy van szíve :)
Annyit még érdemes lenne átgondolnod, mielőtt hosszú távon tervezel, hogy vajon ő hogyan viszonyulna a te életviteledhez. Tudod, az ilyen puncifrissítésre, egyéb nőkre gondolok. Egy megcsalt, elvált nő gyerekkel, szerintem nehezen menne ebbe bele. Ahogy leírtad te ezt nyíltan felvezeted, ami korrekt. De mégha diszkréten kezeled is a mellékszálakat, a nő helyzetében nem gondolnám, hogy ez lenne az ideális kapcsolat számára.

2019.10.23. 10:52:11

@MsIreneAdler: mint eddig is, idővel vele is el lehetne fogadtatni bármit amit szeretnék. Ez nem gond, és pont ezért érdekes ez a csaj,m minden körülményt figyelembe véve ideálisnak tűnt.

PPK™ 2019.10.23. 10:59:10

@MsIreneAdler: értem, tehát eddig x különböző csávó levarrt.

A képlet pedig:

x >= 6

Mondjuk sejteni lehetett, mert vannak dolgok, amik látszanak a nő nézésén, járásán... :)

Egyébként tényleg látszik egy nő arcberendezésén, ha sokan lekúrták, de ezt nem lehet számokban kifejezni és persze itt is vannak kivételes esetek. És ha sokat éjszakázik az is átrendezi az arcvonásokat rendesen.

@Captain Admin: reméltem amúgy, hogy megint Cseti keze van a dologban egy fogadás keretein belül és azért picsogsz itt, de úgy látom, hogy nem erről van szó :D

TheKillers 2019.10.23. 10:59:24

@Captain Admin:

komoly kapcsolatra hogy kellene, ha még azt sem tudod milyen az ágyban? előbb még ez derüljön ki, utána meg nem fogsz gondolkodni, annyira egyértelmü lesz az igen/nem.

PálGyöngyi 2019.10.23. 11:13:00

@PPK™: A fogadásra én is gyanakodtam, de most ebben én teljesen ártatlan vagyok :D - btw honnan tudsz te erről? he? :D - Kupak nem áll velem szóba, hüp-hüp :(

amúgy... mindig érdekeltek ezeknek az általánosításoknak az alapja, szóval milyen egy sokat lekúrt nő arcberendezése? Honnan különbözteted meg, hogy 1 pasi kúrta le többször, vagy több pasi (vélhetőleg kevesebbszer)? Ez alapján Julia Roberts szájat kizárnám, mert nem elég pontos mérce. Viszont a kiéltség arcát is, mert az lehet egyéb is, pl lelki fáradság, alkohol problémák vagy bármi egyéb.

MsIreneAdler 2019.10.23. 11:22:44

@PPK™: ahhoz, hogy kiélt feje legyen egy nőnek, nem dugnia kell sokat, hanem éjszakáznia, alkoholizálnia, dohányoznia. Na ez látszik a fejen, nem a dugás. Mivel, aki ilyen életmódot él, azt többen dugják meg esetleg, így ez max egy támpont lehet.
Ami engem illet, x= a töredéke azon y számú pasasnak, akik meg szerettek volna dugni :D

2019.10.23. 11:24:08

@PPK™: ez nem picsogás. Ez mérlegelés, gondolkozás. Más néven tudatos választás.

Lúdvérc 2019.10.23. 11:26:48

Visszatérve Kupak kapitányról a posztra, nem vennék rá mérget, hogy a történet nem folytadódik előbb-utóbb, nekem úgy tűnik, mindkét felet foglalkoztatja a dolog, annak ellenére, hogy a poszterina mást állít maga részéről. Nyilván volt valamiféle kötődés, a srác későn kapcsolt, hogy neki többet ér, a lány pedig érezhet valamit, hogy talán nem figyelt eléggé önmagára, a kapcsolatra, hogy ez így bekövetkezhetett. De ha lesz is ennek folytatása, valószínűleg sokat kell még hozzá szenvedni, tanulni. Szokásom szerint a két félnek javasolnám, hogy kicsit emlékezzen vissza, milyenek voltak a szülei, egymáshoz való viszonyuk, van-e esetleg felismerhető mintázat a kapcsolataikban.
Ilyenkor alapvetően két út van, a hidak felégetése, vagy megpróbálni a kommunikációt. De ahogy lenni szokott az emberek egyiket se választják, nem zárják le, hanem harmadik félnek/blogoknak panaszkodnak, nem tudnak dönteni, legfeljebb szavak szintjén hangoztatják.

PPK™ 2019.10.23. 11:26:52

@csetlekbotlok.blog.hu: 1-2 hónapja kérdeztem tőle, hogy kivel fogadott anno és akkor mondta, hogy veled. Arra viszont nem emlékezett (vagy csak nem akarta elmondani), hogy mi volt a tét. Mi volt a tét, te kis hamis? :-)

Ezt nem lehet így leírni, hogy minden 10. különböző fasz után újabb szarkaláb a bal szem alatt 4 óránál. Egyszerűen látjuk és kész, nincs rá törvény.

Az éjszakázás utáni kinézet megint más, mint a fáradtság, a (lelki) problémák és az alkoholizmus általi megviselt arc.

Nem t'om vágod-e ki a picsa az a Kollányi Zsuzsi, de ő például 30 évesen 25-nek nézett ki kábé, aztán mikor összeállt a Majkáékkal és mentek a turnézások évekig, már 35 éves korára nagyon gázul nézett ki, látszott rajta az éjszakázás.

Egy Demcsákra/Bálint Antóniára ránézel és a vakolat ellenére is látni hogy iszik.

Szóval máshogy rendezik át az arcot ezek a dolgok, de simán látni és mondom nincs rá konkrét törvény, hogy pontosan mi alakul át.

Ellenpélda: egy Sophie Marceau-ból például ki nem nézem, hogy iszik, vagy hogy csomóan megbaszták, egyszerűen nem olyan az arca.

2019.10.23. 11:27:49

@TheKillers: az ágyban olyan amilyen. Eddig még minden nőt tanítanom kellett, vagyis ez lényegtelen. De írtam, nem ez a szempont most. A teste jó, az arca szép, a szeme tenger kék. :D

PPK™ 2019.10.23. 11:31:22

@MsIreneAdler: nem azért írtam félig poénból, hogy béta balfasz, mert komolyan érdekli valaki, hanem a másik két dolog miatt.

Nem a dugások száma látszik egy nő arcán, hanem a sok különböző csávóval való dugás, de mondom erre nincs leírótörvény, hogy akkor pontosan hogyan, látszik és kész. És tükörsimán meg tudjuk különböztetni az éjszakázástól/alkoholizmustól :)

PPK™ 2019.10.23. 11:32:25

@Captain Admin: hiába, no... ha tiszta a szív, a szerelem hív!

Hívott a szerelem Kupak = a szíved tiszta :D

PálGyöngyi 2019.10.23. 11:34:45

@PPK™: Saaaaajnos arra nem emlékszem :P Pocsék a memóriám. :(
Apropó, Kapitány nemsokára (nov 11) betölti a 40-et, úgyhogy készüljetek számára valami kis meglepivel, hogy boldog legyen :D Én nem írhatok neki, mert ugye tiltó listán vagyok :D :D

TheKillers 2019.10.23. 11:34:54

@Captain Admin: hát én még soha nem futottam neki komoly kapcsolatnak úgy, hogy nem éreztem, hogy ezt a nőt akarom d*gni örökké. ebböl indultam ki.
ha mindegy, hogy van e kedved megdugni, akkor miért nem jók neked a barátaid plusz alkalmi? mire vágxsz pontosan, intimitásra, ölelésre, ellátásra, vagy státuszra?

2019.10.23. 11:39:46

@csetlekbotlok.blog.hu: egyszerü. Én abból állapítom meg minimális hibaszázalékkal, hogy hogyan néz rám. Amelyiknek van csillogás, tűz a szemében, az még nincs kiégve. 5-10 pasi után már teljesen mashogyan néztek ránk, rám, és teljesen másként reagáltok ugyanazokra a dolgokra. Aki még nem alfaözvegy, annak őszinte a tekintete, nyoma sincs megjátszásnak. Nem mosolyog ok nélkül, nincsenek mesterkélt mozdulatai, gesztusai. Ami ettől eltér, az felejtős kategória, minden egyéb körülménytől függetlenül.

Nem véletlenül írom mindig, hogy az, hogy 2 ember vonzódik-e egymáshoz, ez az első szemkontaktnál kiderül. Ez max pár másodperc.

PPK™ 2019.10.23. 11:42:26

@csetlekbotlok.blog.hu: aha, aaaaaaaakkora kamu :)

Veszek neki egy üveg tojáslikőrt, meg egy ilyen kulcstartót:

mi2.rightinthebox.com/images/384x384/201312/zommut1386235737411.jpg

A talpába gravíroztatok egy béta-jelet :))))

2019.10.23. 11:45:01

@PPK™: :D Röhöghetsz, de az előre betervezett 1 év helyett, mostanra 3 év után érzem magam kapcsolatra alkalmasnak. Idén is ugyanazt a nőt dugtam végig, tavaly egy másikat szintén végig egész évben. Hülyeségnek tartom itt leragadni, most igénylem a normális kapcsolatot egy arra alkalmassal. Ez van. :)

TheKillers 2019.10.23. 11:48:02

@PPK™: és ha a szived tiszta,
akkor jó az út amin jársz és többé ne is fordulj vissza

PálGyöngyi 2019.10.23. 11:51:49

@PPK™: nem, halál komolyan akkor van neki

PPK™ 2019.10.23. 12:00:20

@TheKillers: kamázom azt a számot és ha a TCs megénekelte, akkor az úgy is van :) Hallod Kupak, ezen az úton kell továbbhaladnod! :)

@Captain Admin: 3 év kellett, hogy a szíved kitisztuljon, sima ügy :)

@csetlekbotlok.blog.hu: nem a szülinapjára írtam hogy kamu, hanem arra, hogy nem emlékszel a tétre baszki Cseti :) Lökjed szépen mi volt a tét? :)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:02:26

@PPK™: nem mondooood? Teeeenyleg? :p

2019.10.23. 12:04:02

@PPK™: nyilván nem emlékszik, mivel találkozni szeretett volna. Ez volt a tét. De feladta. :)

EGY a Queen 2019.10.23. 12:09:55

Édesfaszom! Ahányszor erre járok még mindig az a téma,hogy a Captain itten nyíg a 6-os luvnya miatt,és párkapcsolati tanácsokat osztogat neki boldog-boldogtalan???
Mi lett ebből a blogból???

EGY a Queen 2019.10.23. 12:10:37

@Egy a KING: én majd költök neked egy szép,szívhez szóló verset,mittet szólsz? ;)

EGY a Queen 2019.10.23. 12:11:27

@Captain Admin: mert? Csetinek mit kellett volna domborítania a talihoz?

MsIreneAdler 2019.10.23. 12:11:40

@PPK™: oké, szóval magic :D. Nincs több kérdésem :)
Azt szeretném még tudni, hogy mi számít soknak, mert ugye az alap az, hogy szűznek kell lenni a nászéjszakán (amúgy csupán ez alapján írtam, hogy ribanc vagyok, de te már számolgattál is :D). Tehát már az egy is sok ezek szerint, vagy kettő?

@Captain Admin: tehát nem az elején, csak idővel fogsz előállni azzal, hogy te tulajdonképpen milyen formátumot képzelsz el ennek a kapcsolatnak. Kész tények elé állítva a párod. Fordított esetben egy nőt ezért minimum megköveznek... Például ő szeretne még egy gyereket, de ezt majd menet közben szeretné elmondani?

2019.10.23. 12:13:39

@Egy a KING: Légy szíves dobj össze nekem egy szép, puncibizsergető verset egy meseszép, barnahajú, vakítóan szép tengermélyégkék szemszínű, elvált 30+ agyha... vagyis csajról! Ezzel fogok hódítani. Köszi

PPK™ 2019.10.23. 12:13:40

@Captain Admin: akkor minek kamuztad, hogy nem emlékszel? Inkább írtad volna, hogy úriember vagy és nem adod ki a részleteket, tükörsimán el is fogadtam volna :)

@csetlekbotlok.blog.hu: hallod Cseti, fogadunk valamiben? ;-)

@Egy a KING: minden hülye novemberi...? :) kapsz annyi hold földet * 10, ahány éves leszel, aztán azon grasszálhatsz a kombájnnal és beleírhatod a verseidet :) 38 leszel, vagy mennyi?

2019.10.23. 12:15:21

@EGY a Queen: ünnep van. Így a blogon is; a szerelem ünnepe. ;)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:15:39

@PPK™: hát hogy a fenébe ne? remek fogadásokat tudok kötni. ha én nyerek francia, ha te nyersz kényszerfrancia. áll az alku?

EGY a Queen 2019.10.23. 12:20:14

@Captain Admin: óh,édes szívem,ha szerelmes lennél,nem itten lamentálnál,hanem mennél a gádzsit megszerezni,egy életed,egy halálod.
Faszomat mán’!

PPK™ 2019.10.23. 12:23:22

@MsIreneAdler: egyszerűen csak fogadd el, hogy vannak olyan receptoraink, amik érzékelik, ha agyonhasznált egy nő abban az esetben is, ha nem látni közvetlenül a fején. Gondolom ez valami evolúciós cucc lehet, ilyen mélységekben nem érdekel a témakör.

Engem nem érdekelt sosem, hogy a csajom hány különböző fasszal volt. Hogy mi számítana soknak, ha erről témáznánk? rengeteg függvénye van. Nyilván elsősorban korfüggő; ugyanaz a szám egy 23 évesnél másként hat, mint egy 43 évesnél, meg előéletfüggő is, ha valaki 20 év házasság mellett 20 különböző faszt mond 45 évesen, akkor ribanckodott házasság előtt, vagy alatt, vagy lájtosan is-is.

Nem t'om, ha egy 30 éves azt mondaná, hogy 5 (most vegyük úgy, hogy igazat is mond és ez a tényleges szám), arra azt mondanám, hogy oké, 10-nél már vakargatnám a fejem, 20-nál meg már eszembe se jutnak átkonvertálni a kapcsolatot komollyá.

Más csávónál meg lehet, hogy tök más a mérce.

EGY a Queen 2019.10.23. 12:23:59

@MsIreneAdler: látom. De semmilyen tanács nem érdekli,csak nyígni akar baszki!!

2019.10.23. 12:25:03

@MsIreneAdler: a legutóbbi komoly kapcsolatomat tizenx éve kezdtem. Azóta most először van meg bennem a szándék,h belekezdjek ilyesmibe. Soha senki előtt nem titkoltam (nem is kellett) sem a félredugásokat, sem a szeretőket, semmit. Konkrétan ez a csaj előtt sem kell, gyanítom a közös ismerősöknek hála mindent tud. Részben ennek is tudom be, a látszólagos ignorálásom, ami így nekem ebben a formában meglehetősen szimpatikus. Ez ilyen tipikus rendes csaj, viccen kívül. Pont nekem való. :D Most vagy hagyom, és megrontja a világ, aztán később jó lesz pár dugásra, vagy megfogom és én formálom, és így jó lesz még akármi másra is.

Amúgy, ha most ismerkednél, ki mernéd jelenteni, hogy ezután már aztán soha senki mással semmitseszexelsz még kicsit se, csak vele? :D Max annyit lehet hitelesen ígérni ilyenkor, hogy szólsz neki ha helyzet van. Ami ettől több ígéret, az mese.

EGY a Queen 2019.10.23. 12:26:45

@MsIreneAdler: kérdezd már meg aranyfaszt lécci,hogy ez hogy működik.Küldünk neki nőkről képeket,és mond egy számot?
Nagyon érdekel ez a ránézésre dolog.

2019.10.23. 12:27:10

@EGY a Queen: nem írtam,h szerelmes vagyok. Azt írtam,h van egy kiszemelt.

2019.10.23. 12:36:13

@PPK™: nem csak önmagában a szám számít. Van exribancom, akit én dugtam meg az életében 4.-ként. De ő már akkor is (egy visszafogott) ribancnak tartotta saját magát is, az alacsony szexpartnerszáma ellenére is, mivel ő ezt a perverziói miatt értette magára. Foglalt volt, 2 évig kezelgettem így. Utána szakított a pasijával, én is meguntam a nyígását, ezután valami 40-ig számolta. :D Aztán azóta, majd 10 éve ugyanazzal van, aki már a férje is, család gyerek stb, és 1 kávézáson kívül más nem volt neki mással azóta, bár erős egzisztenciális függésben van.

Egy másik havercsaj fiatalon faszról faszra ugrott, majd beütött valami nagy szerelem, család gyerek stb, elszaladt 12-13 év, közben semmi, nemrég pedig elkezdtek elválni. Kérdeztem, hogy a válás óta hányan dugták meg, válasz nevetve: a hivatalos adat érdekel vagy a vállalhatatlanokkal együtt? :D

Szóval nem mindegy, hogy adott pillanatban milyen életszakaszban van a nő. Egy biztos, 30+ akit kevesen dugtak meg, az régóta foglalt. A többinél komoly számok vannak. Elenyésző százalékban vannak olyanok, akik hosszú párkapcsolat után nemrég maradtak egyedül, de ez átmeneti időszak csak, max pár hónap.

PPK™ 2019.10.23. 12:36:58

@Egy a KING: ha a ~140 milliós négykerekűd nem egy kibaszott mezőgazdasági gép lenne, hanem mondjuk egy Porsche vagy Ferrari, akkor a ropiseggű 20-asok garmadája közül válogathatnál.

Cseréld be MÉG MA.

Ja, de előtte hadd menjek vele egy kört bekólázva bro ;-)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:38:18

@EGY a Queen: ez az en csoromet is bizgeralja

PPK™ 2019.10.23. 12:42:35

@Captain Admin: triviális, ezért is írtam fentebb, hogy nem a dugások száma, hanem a különböző faszok száma a mérvadó.

És akkor a sztorijaid után még 1x felteszem a költői kérdést, hogy a mostani lieblinged szerinted nem fog felülni a körhintára, ha elhisszük a kevés faszszámot?

Persze, tudom, nem fog, mer' ő nem olyan, meg mer' te fogod kezelgetni... :-)

PPK™ 2019.10.23. 12:50:24

@csetlekbotlok.blog.hu: de hát már leírtam fentebb bő lére eresztve. A lényeg, hogy számadatot nyilván nem lehet mondani ránézésre, de látszik egy nő fején, ha sokan kúrták meg. Ugyanúgy megváltoztatja negatív irányba az arcvonásait, mint a sok alkohol, a sok narkó, vagy a hosszabb ideig tartó éjszakázás.

Ez így nagyjából kielégítő? ;-)

A kivételeket meg hagyjuk megint, nekem is volt olyan nőm, aki volt kábé 32 (nem tudom pontosan mennyi volt), ordas nagy ribanc volt, tudtam is, de kinézett kábé 24-nek.

2019.10.23. 12:52:01

@PPK™: de, felfog. Nem is utaltam arra, hogy ne ez lenne a sorsa neki is. Válás után alapvetően, hosszabb kapcsolat után és túl a 30-on kétféle nő van. Az egyik (szűkebb halmaz) aki tudatosan élni akar, a másik aki változtatni akar az életén, és EGY másik, a korábbitól lehetőleg JOBB, vagy MÁSABB férfi mellett kikötni.

A végeredmény a többségüknél ugyanaz, hiszen a randizgatások szexélményeket vonnak maguk után, ezek pedig csalódásokat, amelyeket újabb randik és újabb faszok követnek a nő testében.

A lényeget jól látod. Most ha ezzel a csajjal nekem terveim vannak, akkor lépéskényszerben vagyok, mivel (ahogyan jelenleg látom) most, ebben a formájában (nemrég vált, alacsony szexpartnerszám, viszonylag kevés tapasztalat stb) értékes nekem, fél év múlva már valószínűleg nem lesz az. Ha egy ideális szexrabszolgának kellene, akkor hagynám, hagy tapasztalja meg a szexpiaci (látszólagos) értéktelenségét, majd a csalódások után hitegetni és dugni kötetlenül. De most MÉG, ettől jóval többet érne meg nekem, minden szempontot figyelembe véve. De annyit egyáltalán nem, mint amennyit mos ő tőlem megkérne. Ez a problémám lényege.

MsIreneAdler 2019.10.23. 12:52:16

@PPK™: beletörődtem, hogy medzsik, nem kell magyarázni. Nőknél is van ilyen, csak azt meg ti találjátok röhejesnek. Az evulóció meg...csak jusson eszedbe a nyányós mindzsó :) az is evolúció!
Csak azért érdekeltek a konkrét adatok, mert egy-két balul elsült netes randi kivételével ezt így soha, de soha nem kérdezte senki. Bár ezek szerint mégis kurvára érdekel mindenkit :) Nem vagyok annak híve, hogy mindenkivel válogatás nélkül ágyba kell bújni. De basszus (mondjuk ez lehet csak én vagyok) ha nagy ritkán találok olyat, aki passzol, nem szeretném azért vusszautasítani, mert pl ő lenne a hatodik :)

@Captain Admin: ó ha én most ismerkednék, komolyat nem keresnék. Nincsenek illúzióim a lehetőségeimmel kapcsolatban, ellenben tisztában vagyok azzal, miből nem tudok engedni. Azt hiszem a klasszikus hűségből inkább engednék, mint a szellemi képességekből és a jó szexből.

2019.10.23. 12:55:52

@MsIreneAdler: " Azt hiszem a klasszikus hűségből inkább engednék, mint a szellemi képességekből és a jó szexből."

Látod, ilyen egyszerű egy nővel megbeszélni az időnkénti kilengéseket. ;)

PálGyöngyi 2019.10.23. 12:56:39

@PPK™: ó igen, fantasztikus voltál édes, máris kielégültem

MsIreneAdler 2019.10.23. 12:56:55

@EGY a Queen: kérdezd meg magad privátban, hátha már lazult a szigor a CIA-nál és neked válaszol :)

@PPK™: hogyan működik a varázslat, a Queen szeretné tudni.

#turbék, turbék
#postagalambvagyokbasszameg

MsIreneAdler 2019.10.23. 13:06:54

@Captain Admin: ó na jó, de ezek az én egyéni prioritásaim, lehet a félrekúrós férje után, ő a hűségből nem enged...

PPK™ 2019.10.23. 13:11:39

@MsIreneAdler: a nőket azért érdekli ez a kérdéskör és azért érdeklődnek a tényleges számok iránt (mármint hogy nekünk mi számít soknak/ringyónak/kevésnek/stb.), mert közvetlenül befolyásolja a merítési lehetőségeiket/értéküket. És kurva mindegy, hogy éppen tök fasza kapcsolatban van-e, vagy túrna-e éppen magának valakit, mert a saját, tényleges "értékével" mindig tökéletesen tisztában akarnak lenni.

Az más kérdés, hogy elfogadni a tényeket sokszor nehéz, ezt én megértem. Ez a magyarázata annak a jelenségnek is, hogy van nő, aki szerint faszság, hogy ki tudjuk szúrni azokat, akik több faszt fogtak, mint kilincset.

Nem találom röhejesnek. A női megérzésen szoktam hahotázni, de azt ugye más dolgokra értjük :-D

Mint ahogy ugyanúgy kiszúrjátok a full buzit, mint ahogy mi kiszúrjuk a full leszbit. És most nem azokról beszélek, akikről kilométerekről látszik, mert a "csávó" ki van rúzsozva, a "nő" meg butch :)

Szóval ezek a radarok kialakultak mindkét nemben és működnek is rendesen, nem olyan nagy truváj.

2019.10.23. 13:13:33

@MsIreneAdler: ez hülyeség.
1. Bárkit lehet befolyásolni. Az eltérés a befolyásolhatóság mértékében, s az ehhez szükséges időben van.
2. Javában felnőtt, élettapasztalattal rendelkező emberekről beszélünk amikor a 30+ korosztályról van szó. Mindenki megtapasztalta már azt, hogy egy párkapcsolat során mi és hogyan változik az évek során. Kezdeti, intenzívebb szakaszban bekövetkező félredugás egyértelmű jele annak, hogy ez a felállás így nem működik. Ennek megfelelően ezt jóval kevesebben tolerálják, mint későbbi szakaszokban.

Én pl a legutóbbi kapcsolatomban 3,5 év után dugtam félre először. Addig nem is akartam. Fordítva sem mindegy, hogy még ismerkedésünkkor MÁR kezelgetik a nőnket, vagy 3 év után akasztanak be neki, esetleg csak 10 év után.

PPK™ 2019.10.23. 13:18:31

@csetlekbotlok.blog.hu: most képzeld el, hogy akkor milyen lehet IRL... ;-)

@MsIreneAdler: kapd be :)

EGY a Queen 2019.10.23. 14:00:54

@Captain Admin: ha nem vagy szerelmes,ne tarcsá’ itten szerelmes októbert bazmeg! :D

MsIreneAdler 2019.10.23. 14:04:10

@Captain Admin: persze, lehet befolyásolni, meg az ember nyilván változik egy kapcsolatban.
Mondjuk én a hűségből engedést arra az esetre értettem, hogy ha valamiért a férjem után kéne partnert keresnem. Mert akkor én már nem keresnék olyat, aki komoly, akitől hűséget igényelnék.
Ja, lehet ez a nő is így van ezzel, ami neked tök jó lenne.

@PPK™: fura, de még én sem kérdeztem egy partnetemtől sem, hogy neki mi sok,mi nem. Ezek szerint ennyire nem érdekelt/érdekel az értékem? Tőled meg kíváncsiságból, tét nélkül, miért ne kérdezném meg :)?

(btw ha annyiszor bekaptam volna, ahányszor felajánlotta, már elkopott volna az aranyszerszáma Mr. Gold Dick ügynök :D)

MsIreneAdler 2019.10.23. 14:06:10

@EGY a Queen: jóvanna, egy próbát megért :D
Amúgy meg mikor csapunk a seggére a kombájn árának :)?

PPK™ 2019.10.23. 14:44:12

@MsIreneAdler: nem fura, mert az ember lánya nem hozakodik elő a partnerének azzal, hogy "figyu má' Lali, eddig x csávóval dugtam, szerinted sok/kevés?" :)

Én arról beszéltem, hogy érdekel titeket az aktuális piaci értéketek, ami nagyban függ a korábbi partnerszámtól. Ebben meg már csak egyetértünk.

EGY a Queen 2019.10.23. 15:23:37

@MsIreneAdler: Kombájn nálam. Stop. Ebayen árulom. Stop. Maldívon tali karikor. Stop. Csak bikinit hozz. Stop.

MsIreneAdler 2019.10.23. 15:27:57

@PPK™: nyalom a zacsidat, ahogy azt kell ;)

Amúgy a Kapitánnyal meg híresek lettetek, a sorozatrandizo.blog.hu-n turnézik valami nő az itteni beszélgetéseitekkel :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 15:32:58

@EGY a Queen: szupiii, de nehogy elköltsd, mire megyek, azt állhatok ott Maldívon egy szál bikiniben, mint fasz a lagziban :)

PPK™ 2019.10.23. 15:41:14

@MsIreneAdler: remélem is, hogy ezt válaszolod :-)

Így külső szemmel olvasva magamat IS kurva jó arc vagyok :-)

EGY a Queen 2019.10.23. 15:46:10

@Egy a KING: én is szeretlek Életem Egyetlen Makkja,te feszestökű alfalegény! Igazándiból! De érted,ugye,hogy a kombájn az a kettőnké,mert ami a tied az enyém is,te mondtad eztetet mindig,szóval nem is gondoltam volna,hogy tégedet zavar,hogy én elvittem,mert amúgy én csak azért vittem ám el,hogy szépséges aranyszínűre festessem neked,az oldalára meg ilyen felségjelzést tetessek,hogy KING&QUEEN forever!
Most ez is baj? :(((((

Janed0e 2019.10.23. 16:32:15

@Captain Admin:
Te ott rontod el szerintem, h rosszul választasz. Tök jó, h felismerted így 40 évesen, h készen állsz egy komoly kapcsolatra, de ki tudja, lehet boldogabb lennél egy hozzád hasonló eletvitelt folytatott novel. Pl, az a barátnőd vagy micsoda, aki nem engedi, h megdöntsd, de jókat röhögtök. Te mindig azzal jössz, h a nőknek (így en bloc) imponal egy olyan pasi, aki több nőben matatott, mint a nyugdíj előtt álló körzeti nőgyógyász. Ez igaz is lehet, ha az a nő 1ejszakas kalandot akar. Hosszú távra az értelmesebb nők viszont olyat keresnek, aki érzelmi biztonságot (is) nyújt. De te itt megbuksz. Ennél a nőnél te mindig hiteltelen leszel. Kicsit naiv vagy, vagy inkább túl nagy az egod, ha azt hiszed, a kisujjad mozditasa nélkül megkapod ezt a csajt. De ne izgulj, m egy általad betanak titulált pasi már biztosan erősen csapja neki a szelet, hamarosan bekoti a fejét, te meg ha szerencséd lesz, elkaphatod egy menetre az irodai budiban ;)

MsIreneAdler 2019.10.23. 16:50:53

@PPK™: itt vagyok, csak kidőltem a tömjénfüsttől, ami belőled árad. Így online is kiütött, képzelem milyen IRL. :D

Na szóval híretek messze szállt , tanulságul a jónépnek :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 16:54:55

@EGY a Queen: (psszt, én vagyok az Irén, jól nyomod bakker ;))

PPK™ 2019.10.23. 17:53:17

@MsIreneAdler: :D

Mondjuk nem értem én minek lettem belekeverve, mert Kupak fikázása volt a cél a vénlány részéről... ennyi erővel az összes trollkodást belinkelhette volna, nem csak az enyémet :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 18:42:24

@PPK™: jó el tudom képzelni, hogy volt egy olyan szándék, hogy "nolám, minden hazugság volt, amit Kupak mondott valaha, mert most érdekli egy nő" de szerintem ez nem jött ki jól. Sőt inkább a kommentelő vált szánalmassá.
Hogy te hogy kerültél a képbe? Hát biztos szemet szúrt az aranyfalloszod :)

PPK™ 2019.10.23. 18:59:43

@MsIreneAdler: ...de hogy bevédted a Kupakot :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 19:40:45

@PPK™: nézd, lehet vitázni, lehet valakiről irkálni, de basszus, kimásolni, kontextusából kiragadni néhány kommentet és azzal megpróbálni lejáratni...ez ultra gáz. Szóval a hangsúly nem Kupakon van/volt, hogy őt bevédjem (nem is védtem be szerintem, egy szóval nem mondtam, hogy "igeen Kupaknak mindenben igaza van, és ne bántsátok" meg ilyenek :))
Ez egy rohadt jó emlékeztető arról, hogy rengetegen kukkolhatják, fotózgathatják, itt szép kussban amit írunk és csak a megfelelő alkalomra várnak.
(Szóval ezentúl nem nyalom a zacsidat :D:D)

MsIreneAdler 2019.10.23. 20:22:45

@Daenerys Targaryen: nem, szerintem akkor vagy már nem voltam, vagy még nem voltam (szüneteltem vagy két évig) . Gané dolog az ilyesmi. Mondjuk a mai eset még azért is gáz, mert ugye Kupak/Szomszéd /Kapitány nem tud írni arra a blogra. De mindegy, igazából csak pillogok ezeken a szövevényes kapcsolatrendszereken, amik itt kialakultak. Nekem tök furcsa, hogy van itt ilyen "örihari" állapot, mint az oviban. Már szinte kezdem szégyellni magam, hogy csak a számat jártatni, mókázni meg trollkodni járok ide, és még egy ősellenséget sem szereztem :D

Felsőmocsoládi 2019.10.23. 20:28:25

Az alkoholon túl egy elszúrt plasztika is torzítja az arcot.
Az edzőtermek tele vannak botoxolt, feltötött, huzalozott arcú huszonéves luvnyákkal.
Kacsacsőr, tetovált szemöldök, ami rohadtul közönségessé, olcsóvá teszi őket. Plusz már kezd torzulni a képük.
Az általatok felsoroltak, mind ez a kategória. Plusz az a szőke luvnya aki nemrég szétment a palijával, pár év és puffadt fejű, alkesz arca lesz a sok beavatkozástól.
Ezek csak az instán szerkesztve vállalhatók. Az életben ijesztőek.
Biztos ismertek ilyeneket. Előfordulási helyük edzőtermek, elit klubok és éttermek.

God Harald 2019.10.23. 20:46:24

@Daenerys Targaryen: van benne igazság. De mielőtt elérzékenyülünk és felbőgünk mint a szopósborjú, azt ne felejtsük el hogy mint az elmúlt napokban, úgy annak idején is a pszicho felszopótáborának lelkes tagja volt. Még meg is védte mással szemben. Csakhát valahol elmérgesedett a helyzet:)))

PPK™ 2019.10.23. 20:49:45

@MsIreneAdler: értem én, hogy a jelenségre hívtad fel a figyelmet és kifejezted a nemtetszésedet, de ez tényleg lófasz amúgy, ahogy DT írja.

Szóval ne aggódjál, leszel te is még lekurvázva :D

2019.10.23. 20:51:43

@MsIreneAdler: nincs itt semmiféle aljas dolog. Amikor valaki a pofámba hazudik (jelen esetben csetlek), akkor ezt a tudtára adom. Mivel aki hazudik, az megmásítja/letagadja a tényeket, ennek a helyzetnek a kezelésére ideális ha van hitelesnek vehető infód, ami igazolja az állításod, és cáfolja a hazugságot.

Cseti amúgy csak ezután törölte a blogját, hogy rá lett olvasva, hogy hazudozik össze vissza. De már csak lépéshátrányban. :)

.Delin. 2019.10.23. 21:00:34

Hmmm, mi törtènt a 30+, elvàlt, gyerekes nőt max dugni jò elvvel? :)

MsIreneAdler 2019.10.23. 21:11:19

@Daenerys Targaryen: persze, sokszor nem tudja az ember, mibe tenyerel bele. Kéne egy találkozó, legalább élőben is elküldhetnék egymást az itteniek :)

@God Harald:
"a pszicho felszopótáborának lelkes tagja volt"
És az sem segít, hogy rébuszokban beszéltek. Kinek a táborának tagja ki? :)

@PPK™: túl vagyok rajta (mármint a lekurvázáson) nem hatott meg. De miért kell így vérre menni? Basszus eszembe sem jutna komolyan venni, amit itt marhulunk.

@Captain Admin: mivel nem láttam azt az esetet, nem tudok erre mit mondani. Mikor legutóbb blogoztam te még Kupak voltál Cseti meg valami poliamor vagy mi a csöcs :) (vagy keverem valakivel?)

PPK™ 2019.10.23. 21:19:41

@MsIreneAdler: ugyan már, régen te is vettél itt komolyan dolgokat, de kábé mindenki. Csak egy idő után van, akiről már leperegnek a dolgok/nem áll bele, meg van, akiről nem és baszogatja a másikat vagy közvetlenül, vagy közvetetten.

Amúgy mi találkozó lenne (az megvan, mikor ezt ecseteltük aranykarpereccel, meg ilyenek? :D)...

- múltkor azt írtad te gennyláda, hogy...
- nem írtam ilyet, nem is arról beszéltünk te riherongy!
- itt van kinyomtatva baszom a szád!

:D

MsIreneAdler 2019.10.23. 22:00:24

@PPK™: persze nem tagadom, hogy akadtak dolgok, amik nagyobb hatással voltak rám itt, mint azt vártam, vagy mint annak normálisan hatnia kellett volna rám. Emberből vagyok valahol én is :) Biztos volt olyan is, amit nem megfelelően reagáltam le, de úgy gondolom, hogy nem szereztem ellenségeket, vagy nem volt olyan, akivel rendszeresen ment volna az adok-kapok. Most meg csak nézek, hogy ki nem beszél kivel, meg milyen agresszív egyik másik.
Az a találkozó létrejött amúgy, vagy csak a tervezgetés maradt :)?

PálGyöngyi 2019.10.23. 22:20:58

@MsIreneAdler: sose voltam poliamor legjobb tudomásom szerint, és nem is tervezem.

2019.10.23. 23:52:22

@MsIreneAdler: az amiről te nem tudsz, nem jelenti azt, hogy az nincs. A sok :) jel mögött számtalanszor van agresszió. Ez az azért talán nem lep meg. Én nem gondolom, hogy aki tele rakja a mondatait ilyennel, könnyedén és humorosan veszi a másikat. Ez a legegyszerűbb, :) jelekkel úgy tenni, mintha...

És van amit nem ismersz, hogy miért vált olyanná, amilyennek látod.
Látod, PPK emlékszik arra, hogy te sem fogadtál mindent úgy, ahogy most elvárnád másoktól. Egyébként is nehéz másnak másokkal kialakult problémáját kívülállóként, részeket ismerőként megítélni.

Annak, amire célozgatsz, oka van.
Vagy megérted és elfogadod, vagy kijelented, hogy nem érted.
Azért jó lenne, ha nem ítélkeznél elhamarkodottan, bár szíved joga.

God Harald 2019.10.24. 00:05:52

@MsIreneAdler: kedves T! Fogadd meg az előttem szóló kupakszopó egylet tanácsait. Már ha a férjed megengedi!...:)))

MsIreneAdler 2019.10.24. 07:54:27

@csetlekbotlok.blog.hu: akkor az lehet, hogy kevertelek, ne haragudj!

@Frau Untermensch4: szerintem te ezt totál magadra vetted. Az egész abból indult ki, hogy valaki kiragadott mondatait egy olyan blogon osztották meg, ahol ő nem nem szólhat hozzá. Erre írtam, hogy ez gáz (és lehet csak a szemem káprázott, de mintha tőled is ilyen véleményt olvastam volna). A lamentálás a háttérben zajló indulatokról, kapcsolatokról, nem azt jelenti, hogy ítélkezem (ezt honnan vetted?) vagy nem fogadom el, hogy a mélyben lehetnek szunnyadó személyes konfliktusok.

@God Harald: köszi, komolyan elgondolkodtam, hogy beiratkozok inkább egy hímzőtanfolyamra hobbi gyanánt :)

Peter Smeaton 2019.10.24. 11:11:17

@Rita Vrataski: "Le kell cicázni istenesen a pasit, és új pózokkal meglepni minden este, és nem fog félrelépni. A pasit rendesen ki kell elégíteni.
...
Ezután jön a tele has, üres zacsi? :) Mint valami 60-as évekbeli "Hogyan legyünk tökéletes feleségek" könyvben. Kis pörgős szoknya, tökéletes külső, törpesarkú."

Igen, igen, Rita, pont eltaláltad! Ez kell nekünk, ilyen nő kell nekem! Legyen bombázó, szeretjen dugni és imádja az orális szexet adni és kapni! Minden nap! Ez az! A TÖKÉLETES nő! :)))) Húúúú de eltaláltad, Rita! :)
(kiadó nem érdekel, van elég pénzem máshonnan :) )

TakeMeCloser 2019.10.25. 07:10:58

@Peter Smeaton: 10%??? Kb.a félrelépő nők 90%-a ugyanúgy szerelem nélkül lép félre. Más kérdés hogy előbb-utóbb szerelembe esik a sunátorral.
süti beállítások módosítása