...és vannak az ordenáré modorú nők

2019. november 07. 07:50 - csajokespasik

       

               „Amikor egy nőben a legrosszabb férfi tulajdonságokat találom, az nekem nem vonzó” - Mindez harsánysággal és trágársággal párosulva hamar le is zárja az első randit. Posztolónk úgy érzi, megátkozták, mert rendre ilyen nőkbe botlik. Olyankor hetekre elmegy a kedve a keresgéléstől, és inkább ő kérve bocsánatot, kihátrál a szituból.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok Olvasók! Megosztós téma lesz, de megkockáztatom. 34 éves vagyok, független, közepes fizetéssel, de saját ingatlannal és közepes kategóriájú gépjárművel. Cipőméret és csillagjegy a szerkesztőségben

Az utóbbi két évem randitapasztalatai erősen kritikusak. Valamelyikből összejött egy-egy ágyjelenet, de nagy sikereket nem könyvelhetek el, pláne nem társtalálást. Nem feleséget keresek, de bármiből lehet bármi, nem zárok ki semmit.

Van az a csúnya pasifilozófia, hogy a nő úgy próbál egyenrangú lenni a férfivel, hogy lealázza / elnyomja / fölé kerekedik. Sokáig nem tudtam, hogyan is kell ezt érteni, házasságban vagy alakuló kapcsolatokra vonatkozik-e. Ma már tudom, hogy is-is.        

       

               Valaki megátkozott, mert nem értem, miért botlok bele olyan nőkbe, akik vagy nevelni, formálni próbálnak, vagy úgy fölém kerekedni, hogy ha ellentmondok, és nem hagyom magam, akkor egyenesen sértésnek veszik. Több nővel jártam úgy, hogy minden szavamat kiforgatta, gyerekesen állt a témáimhoz, szimplán kiröhögött vagy ártalmatlan dolgokon akadt fenn. A másik meg a trágár szavak szinte kötőszóként való alkalmazása. Én sem vagyok egy minden körülmények közt csiszolt modorú ember, aki sosem káromkodik, de egy viszonylag jó, ápolt nő szájából a ba...meg nem hangzik előnyösen. És azt sem bírom, amikor valaki a g*ci szócskát beleépíti a mondatába hatásfokozó céllal, de funkciótlanul, úgymint „g*cire jó party volt” vagy „g*cire nincs most időm” (25-35 korosztály is). Erről le kéne szokni, akárcsak a nyegleségről.

Olyanok próbálnak irányítani meg formálni már az első randin, akiknek a kulturális és az egyedfejlődésük nagyon nincs még befejezve. Egy harsány és közönséges nő kinek vonzó? Idegőrlő lehet együtt élni velük, de értem már, miért magányosak ők is. Nem értem a célját, miért jó stratégia ez, és hol látták ezt a példát. Hátha most okosabb leszek.

Amikor egy nőben a legrosszabb férfi tulajdonságokat találom, az nekem nem vonzó. És amikor jön a nagy hang (nőietlen nyerítésekkel megspékelve) ezzel párosítva, attól kész vagyok és hetekre elmegy a kedvem a keresgéléstől. Inkább én kérek bocsánatot, és azt mondom, miattam nem fog működni, majd kihátrálok. Átadom a következő delikvensnek, nem akarom terhelni magam, hátha ő pont ilyet keres.

Viszek neki ajándékba figyelmességből egy csokit. Reakció: „ezt most minek?” - nem az, hogy megköszöni, vagy valami. De azért maradjunk barátok

Akikből alapvetően hiányzik a kulturáltság, a jó tulajdonságok, később ők is belefáradnak a sikertelenségbe és frusztráltak lesznek - és lehet, hogy mindez a megnyilvánulás már ennek a következménye. Sokan nagyon alacsonyra teszik a lécet, de én nem tudom, nem is akarom. Értelmes, csinos és visszafogott, normális, házias, jó szerető, kedves - ritkán éreztem náluk ezt a kombót.

Köszönettel: G.          

 

 

102 komment
Címkék: nők randi panasz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1215294212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.07. 08:00:41

"az nekem nem vonzó” -"
És ez ki a faszt érdekel? Nekem se teccik sokminden, mégse érdekel senki.
Jajj az a cúnya világ :)

2019.11.07. 08:04:48

"Nem feleséget keresek,"
Hát... erre a hörcsög aszonygya, hogy hűségeskü nélkül nincs hűség.
Sajnos ez ilyen :)

Na nézzük tovább mi van még itt o-o

2019.11.07. 08:12:00

"nekem nem vonzó." Már megint? :)
Áhhh... hát ez így nem fog működni :)

"Én sem vagyok egy minden körülmények közt csiszolt modorú ember"
Egyemmeg azt a kis finomhangoltságát egyeseknek. Emlékszem olyan nőcire aki ezen rugózott de azért a fél munkahely megvolt neki. Azt hiszem a posztoló csalódássorozata itt sajnos nem fog véget érni. Nem mind árány ámi fénylik ugyi ;)

Megvolt a mai viccrovat is :)

exilis 2019.11.07. 08:41:50

Nem értem, miért mész el ilyenekkel randizni? Már a randi előtt van interakció, és ezek amik neked nem tetszenek már ott bőven kiszúrhatók.
Olyan mintha arról panaszkodnál, hogy te mindig túlsúlyos nőkkel randizol, de miért, miért, miért is kövérek ezek a nők???? Gondolom akkor ezt írtad volna:

"Van az a csúnya pasifilozófia, hogy a nő úgy próbál egyenrangú lenni a férfivel, hogy a súlyával lealázza / elnyomja / fölé kerekedik.

Valaki megátkozott, mert nem értem, miért botlok bele betegesen túlsúlyos nőkbe, akik vagy etetni, formálni próbálnak, vagy a súlyukkal fölém kerekedni.

Viszek neki ajándékba figyelmességből egy csokit. Reakció: „ide vele azonnal” - nem az, hogy megköszöni, vagy valami, csak befalja szó nélkül."

moonshadow 2019.11.07. 08:44:44

Ne a ribancos külső alapján hívj nőket randizni.
Nem tudom mi van veletek, nekem csupa normális randim volt.
Épp a bőség zavarával kűzdök, több normális, kívül-belül teljesen oké csaj közül nem tok választani.

2019.11.07. 08:48:09

Basszus de szerencsétlen vagy te posztoló! TE VÁLASZTOD a randipartnereidet, nem? Ki kényszerít pisztollyal, hogy ilyen luvnyák nyerítését hallgasd?

Keep on digging.

moonshadow 2019.11.07. 08:57:04

@exilis: "Valaki megátkozott, mert nem értem, miért botlok bele betegesen túlsúlyos nőkbe, akik vagy etetni, formálni próbálnak, vagy a súlyukkal fölém kerekedni."

Fogyj le vékonyra, és akkor nem csak túlsúlyos bringák jönnek a merítésben. Nincs mit.

2019.11.07. 09:07:00

Különben is :) 100kg alatti karácsonyfadísz pasik véleménye irreleváns férfiasság/nőiesség témában.

2019.11.07. 09:08:12

@moonshadow: "Fogyj le vékonyra,"
Egy pali? o.O omfg

moonshadow 2019.11.07. 09:23:22

@A Főzés az élet értelme:
Hasad eltünteted, attól még lehetsz izmos, puhos srác! :)

2019.11.07. 09:35:56

@moonshadow: Figyelj a csirkeszárnyon is van némi izom mégse vígasztalja azt, akinek ez a fél fogára se elég.

Erre valahogy mást nem tudok írni. Egy kis izmocska még nem tudja belepni a nőt, tehát ennyi.

MsIreneAdler 2019.11.07. 09:37:33

Te hol ismerkedsz amúgy? Valami faluvégi lebujban? Valld be, hogy a mocskos szájú nőkre indulsz be, de szégyelled ezt felvállalni, inkább úgy teszel, mintha véletlenül mindig pont ilyet fognál ki :)

@exilis: én értettem a poént, sírok :D

@moonshadow: te nem, de nem baj :)

God Harald 2019.11.07. 09:42:49

@A Főzés az élet értelme: kell hozzá a püspökfalat és a mellehúsika is!:)))

TheKillers 2019.11.07. 09:44:41

@A Főzés az élet értelme:

"100kg alatti karácsonyfadísz pasik véleménye irreleváns férfiasság/nőiesség témában"

dagadt nők kedvenc mantrája.
hagyjad a mérleget, mondj simán hájas gechit. az talán.. :))

a témához: sógornőm tudott úgy megérkezni nyáron valahová "a bulámon is folyik az izzadtság" beköszönéssel..

okádék egy valami az is. ja és természetesen az is dagadt.

EGY a Queen 2019.11.07. 09:44:43

Faszt érdekel a buzi rinyálásod,bazdmeg! Emelj szintet geeeeciiiiii!!!

EGY a Queen 2019.11.07. 09:48:26

@Daenerys Targaryen: nem ő választja. Elrabolják,megkötözik,majd arra kényszerítik,hogy két habos kaakaó között “ bazdmeg geci ” fel kiáltásokat produkáló agresszív nőkkel üljön órákig egy asztalnál.
Azért na! Valld be,nalad is elszakadna a cérna előbb-utóbb és itt kötnél ki,ahogy szegény Géza is tette.

MsIreneAdler 2019.11.07. 09:52:56

@EGY a Queen: óvatosan itten, még randira hív a poszter :D

2019.11.07. 09:55:23

Brit tudosok szerint , minél rondábban beszélsz, annál intelligensebb vagy, hogy a fejed szorult volna az anyádba G. Az, meg, hogy miért a kurvaistenfaszáé' telerinyálni ezt a színvonalas blogot a rinyálásoddal te szerencsétlen balfasz, az meg egy másik jó kérdés..

EGY a Queen 2019.11.07. 10:01:02

@MsIreneAdler: el is megyek vele bazdmeg! Tanulja csak meg,milyen a magyarok istene. Addig fogom a fülébe susogni az egész repertoáromat,amíg gecit nem izzad !

EGY a Queen 2019.11.07. 10:08:25

@Egy a KING: azért ez nem feltétlenül van így.Lássuk be,van az a primitív,suttyó proli vonal,amit a Magdolna utca környékén hallhatsz,ami valóban nem a széleskörű intellektualitásról árulkodik.
Viszont egy bizonyos iq szint felett valóban újra megjelenik a káromkodás sok esetben,szinte dramaturgiaként használva. Szóval haranggörbe mintázata van. Bazdmeg.

2019.11.07. 10:14:34

@EGY a Queen: nyugodjál le a picsába, én is magunkra, Mensa tagokra értettem a szabájt. Meg többet is vedelünk 135 ös IQval.

Amúgy hol a faszban van az a Magdolna ucca?:)

EGY a Queen 2019.11.07. 10:23:34

@Egy a KING: ahol a “hail all the Queen “profilképed bazdmeg. A pokolban :D

Sele Burdi 2019.11.07. 10:40:05

Ki kell mosni a pofajukat "szappannal"

Rita Vrataski 2019.11.07. 11:03:50

"Van az a csúnya pasifilozófia, hogy a nő úgy próbál egyenrangú lenni a férfivel, hogy lealázza / elnyomja / fölé kerekedik. Sokáig nem tudtam, hogyan is kell ezt érteni, házasságban vagy alakuló kapcsolatokra vonatkozik-e. Ma már tudom, hogy is-is."

De most megértetted ezt a csodás filozófiát 2 év alatt, ezzel meg is magyaráztad magadnak a kudarcaidat, amelyeket természetesen nem miattad vannak, hanem a fránya nők miatt. :) Akiknek mocskos a szájuk, és kinevetnek, kiforgatják a szavad, és nem vesznek komolyan...

Ne is nézz magadba, ne is keresd magadban a hibát, hiszen a "hiba nem az ön készülékében van " . :)

God Harald 2019.11.07. 11:15:13

Nem a nagypofájú, mocskosszájú némberektől, hanem a halkszavú, ábrándosszemű kis kurváktól kell óvakodni!

2019.11.07. 11:17:31

@EGY a Queen: ha csak úgy nem :-)))

Magdolna utca a nyócker durva pokla, Egy szinten a Nagyfuvaros meg a Diószegi Smuel utcával.

MsIreneAdler 2019.11.07. 11:54:09

@EGY a Queen: nem, nem. Ha kínozni akarod, akkor szép szavakkal kell, ilyen "üngyürübüngyürü kis virágszálam" stílusban.

@Egy a KING: a te iq-d szerintem is menza szintű (csak így "z" - vel) :D

2019.11.07. 11:54:23

@God Harald: Ugyehogyugye :) Így van :D

2019.11.07. 12:03:35

@MsIreneAdler: Mégis kiemelném ezt a mondatod, mert ez nekem nagyon tetszik "Valld be, hogy a mocskos szájú nőkre indulsz be"
Énszerintem aki ennyire a cúnya szavak ellen van, az vmi ráncoktól s**lyukszájú (ouch micsoda csúnya szó) savanyúuborka lesz öregkorára.

EGY a Queen 2019.11.07. 12:15:46

@MsIreneAdler: nem akarom kínozni. Örömet akarok neki okozni.Boldoggá tenni.

God Harald 2019.11.07. 12:22:39

@A Főzés az élet értelme: bár hozzáteszem, a mérsékelten trágár nőket kedvelem.

VOGAben 2019.11.07. 12:25:17

Ismerkedj könyvtárban... Vagy orvoskonferenciákon, esetleg a kettő között félúton. Hogy az hol van? Tudja a tököm.

2019.11.07. 12:32:33

@God Harald: Igen gondolom, de az ilyen poszter-féle púderillatú karótnyelt felfogás azért már nálam ellenkezést vált ki. Elismerem van ahol nincs helye, de ez nekem túl sok.

EGY a Queen 2019.11.07. 13:11:46

@Egy a KING: na jó,ez tényleg kurva jó lett. :D
De most te megölni akarsz,vagy megdugni? Döntsed mán el!!!!

EGY a Queen 2019.11.07. 13:54:43

@Egy a KING: nem igazán tudok annál szexibbet elképzelni,mint az ejakulácó közben lihegő fejedet az oszlásnak indult tetemem fölött látni ...

MsIreneAdler 2019.11.07. 13:57:19

@EGY a Queen: az áldott jó lelked megint. Ami a nekro-dolgot illeti, meg broáf :D

2019.11.07. 14:01:13

@God Harald: Igen

Már évek óta ezt a szöveget olvasom, ami a poszt végén szerepel, figyeld:
"Értelmes, csinos és visszafogott, normális, házias, jó szerető, kedves"
2 kedvencem belőle: kedves, visszafogott. 0-24-ben?
Szánalmas.

Juno81 2019.11.07. 14:09:01

Kiscsillag, értem én, hogy sohasenem késő, de nem 34 évesen kellene a csajozást finomhangolni.
Legyen az bármilyen nő, a radarja erre extra fogékony... Értsd nemhiába röhögtek pofán, uraltak le 10 perc alatt ecetera... Kicsit fifikásabb az a férfi képlet, de ha nem vagy mondjuk domináns (nem kell mindenkinek alfånak lennie), akkor mással kell hatást gyakorolnod. Szerintem itt van nálad a bökkenő, te magad se tudod mi az amivel úgymond te kerekedhetnél felül, és visszakanyarodtunk oda , hogy ezt ennyi idősen - ezt a képességedet - már meg kellett volna magadban találnod.

Úgy kezded, hogy minden átlagos benned, gondolkozz, ki az aki élete végéig mindenben a nagy átlaghoz akar tartozni, ugyanmár... megsúgom, a legtöbb nsgyon nem. ;)

Juno81 2019.11.07. 14:10:32

*a legtöbb nő nagyon nem.

Burgermeister 2019.11.07. 15:22:19

mit rinyálsz gecire?? pinánbaszod fasszal oszt továbbállsz

2019.11.07. 16:49:47

@God Harald: Az ehhez hasonló mondatok fő lelőhelyén nem olvasgattam egy ideje.

2019.11.07. 16:51:37

@Kritikus Intrikus: Figyelj... kopj le, kabbe csha

2019.11.07. 16:55:17

@Kritikus Intrikus: És nyald ki a zsírban tocsogó ketogén diétádat a másik karácsonyfadísz haveroddal együtt.

God Harald 2019.11.07. 17:01:09

@A Főzés az élet értelme: az efféléknek nincs haverjuk. Csak fajtársaik...

2019.11.07. 17:05:06

@God Harald:

Az ember egy faj.
Rasszokkal nem foglalkozom.
A legtöbb állatban több empátia van, mint 1-2 emberkében.

Kínos kérdésekkel nem szeretnék tovább foglalkozni.

2019.11.07. 17:51:10

@God Harald: A biológia szerint növények, gombák, állatok vannak. Ennyi. Ne keverj :)

2019.11.07. 18:03:18

@A Főzés az élet értelme: ti ismeritek egymást ezzel a szánalomhuszárral? :-(

God Harald 2019.11.07. 18:41:35

@Daenerys Targaryen: az ilyeneket senki nem ismeri személyesen. Mert ha ismernéd, az anyja sem ismerné...fel:)

God Harald 2019.11.07. 18:41:35

@Daenerys Targaryen: az ilyeneket senki nem ismeri személyesen. Mert ha ismernéd, az anyja sem ismerné...fel:)

2019.11.07. 19:00:03

@A Főzés az élet értelme: na okés. Én például nem engedem azt se, hogy hozzám szóljon ingyen. 5000-et fizet ha rámír valamit, és 10ezerért válaszolok neki. Krisztuskoporsóját se ingyen.

God Harald 2019.11.07. 19:08:57

@Daenerys Targaryen: jó de te nagyvilági ember vagy!

2019.11.07. 19:29:12

@Daenerys Targaryen: Ó kegyes Daenerys, igazán hálás vagyok, hogy nekem ingyér írsz, és ha már ilyen jóban vagyunk szabad-e kérnem, hogy a tojásaidat a fenekemen költsed :) ?

Almandin 2019.11.08. 12:50:44

Én megértem a posztolót. Manapság egyre kevesebb az az ember (férfi, nő egyaránt), aki még tud kulturáltan viselkedni. Nem kell modorosnak se lenni, az a másik véglet, de a kötőszóként trágárkodás engem is zavar). A másik, ami joggal zavarja, hogy a másik nevelni akarja, fölé akar kerekedni. Az meg más jellemhibákra utaló jel. ha valaki már az ismerkedésnél le akarja uralni az embert, az a kapcsolatban is folyton zsarnokoskodni akar majd, ami nem jó.

Andy73 2019.11.08. 16:45:42

Hát, ha fénykép alapján böksz rá egy katalógusra, vagy éppen a tinderre, akkor könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy csalódást okoz az illető, ha megszólal. És ez oda-vissza igaz, nem csak a nőkre. Ezért érdemes a randi előtt is beszélni a kiszemelttel, és főleg megfelelő helyen ismerkedni.

Még az a furcsa, hogy hol éltél, mit csináltél 34 éves korodig? Persze sok minden hátráltathatja, késleltetheti a párválaszást, de szerintem jobb ezt kamaszkorban kezdeni és a húszas években befejezni. Azt írod, nem feleséget keresel. Nos, először valóban az kell, hogy legyen a cél, hogy szót érts az illetővel, hogy egyáltalán komolyabb kapcsolat alakulasson ki. De ebben a korban már régen családod lehetne, és nem a párkereséssel, hanem a gyerekneveléssel foglalkozhatnál.

marosy 2019.11.08. 16:53:09

Ezek kamu posztok és a nép komolyan veszi.

2019.11.08. 17:37:59

@marosy: Az lehet, de nem árt eljátszani a gondolattal, hogy ki mit szeretne. Most nézd meg pár "bazmeg"-on akadnak ki, de az már csak természetes, hogy egy meglepi csokit visszabasz egy csaj és ez az ordenáré.
Sokan szeretik ezt a bunkóságot eljátszani, hogy nem értékelnek egy ajándékot stb. pedig ez az a semmit nem érő lelkület (pl. ez a mutatója a senkiháziságnak) ami miat egy kapcsolat kiürül, nem pár bmeg miatt. Innentől ezen kiakadni a prűdséggel egyenlő álszentség, képmutatás és elfojtás forrása. De gyanítom, hogy az ilyen mindenbe belecarós és hálátlan fajta az, amelyikre nem számíthatsz egy kínos szituációban, vagy bármilyen komoly helyzetben. Az az egy biztos, hogy gyáva és gyávasága folytán később árulóvá váló mindenki seggnyalójának nincs helye egy kapcsolatban.
Több ilyen személyhez volt szerencsém, és mindegyik ilyen volt.
Elhiszem, hogy ez az elvárt mentalitás, egyesek ebbe nevelkedtek bele, de nem tudom hogy lehet így élni és ilyenek mellett nem is lehet.

Almandin 2019.11.08. 18:25:23

@Andy73: Valószínűleg nem 34 évesen kezdte a párkeresést. Ma ritka, hogy valakinek az első kapcsolata sikerüljön, ezért az idősebb párkeresők többnyire már túl vannak egy-két, vagy több kapcsolaton is. Másrészt a szemléleted elég korlátolt. Ez a tipikus nyárspolgári gondolkozás, hogy mit hány évesen KELL csinálni és hány éves korban hol KELL tartani. Mintha az emberek biorobotok lennének, akikbe már korán be kell programozni egy életprogramot és mint a mosógép, végigfuttatni ész nélkül.

indy0311 2019.11.08. 19:19:56

@ÖnfejűPolly: pont ez jutott eszembe...lehet, a prolinőkre bukik

Lővenbrau 2019.11.08. 22:31:00

@moonshadow: @: Kiskőrösön...
Na ezzel a szóval még nem találkoztam.. :-D Puhos.. :-D De rákerestem: PUHOS
Kövér, pocakos (leggyakrabban) férfi jelzője, negatív felhanggal. Vesd össze: pohos Lásd még: dagi | duci | bálna | farmotoros | gömbvillám | hájasrigó | hurka | husimusi | kalácsbélű [..] :-D

Lővenbrau 2019.11.08. 22:38:31

@moonshadow: @: Kiskőrösön...
Na ezzel a szóval még nem találkoztam.. :-D Puhos.. :-D De rákerestem: PUHOS
Kövér, pocakos (leggyakrabban) férfi jelzője, negatív felhanggal. Vesd össze: pohos Lásd még: dagi | duci | bálna | farmotoros | gömbvillám | hájasrigó | hurka | husimusi | kalácsbélű [..] :-D

Lővenbrau 2019.11.08. 22:40:13

Faszom a blogmotorba..

2019.11.08. 22:48:59

@Lővenbrau: Nagyon csúnyán beszélsz bazmeg ;)

2019.11.08. 22:49:42

A picsám kivanmá' bazmeg ;))))

Lővenbrau 2019.11.08. 22:53:41

@A Főzés az élet értelme: Lehet így élni.. Vót exem, mikor a házat építettem és kissé elhanyagoltan érezte a lelkiéletét, simán elkezdte az aknamunkát az ismerősök körében, miszerint ütöm mint a lovat. Az ő rokonai kerestek meg, hogy mi van? Na akkor ráborítottam a hatszemélyes asztalt... Végül is heppiend lett a dolog, elváltunk, a kecó az enyém, 4 és fél év alatt 10 misi mínusz, de megvan a gyerekem lakása és nyugi van... De ilyen éretlen nővel nagy szopás tud lenni az élet.. A mai napig 3 havonta cseréli a faszikat, de persze mindig más a hibás.. :-D Szóval erről a dologról csak annyit, hogy kurva dolgokba lehet belefutni, de a mocskos beszéd az elég árulkodó dolog, Kivéve a kefélés közben, mert ott még több is belefér..

Lővenbrau 2019.11.08. 22:55:43

@A Főzés az élet értelme: :-D Jézus máriszentjózsef, holnap megyek gyónni... :-D

2019.11.08. 22:56:00

@A Főzés az élet értelme: Úristen hogy szégyellem magam. Mit írtam omg hogy lehet törölni kommentet? Annyira szégyellem... :(

2019.11.08. 23:01:12

@Lővenbrau: "mocskos beszéd az elég árulkodó dolog,"
És miről árulkodik hmm? Semmiről. Igen, a g... szó már az a küszöb, ahol elkezdődik amit írsz.
Annyira nem érdekel ha valaki ezem akad fenn. Majd ha lesz egy báró udvarlóm, vagy esetleg a Harry kövi nője leszek majd talán meggondolom, de addig nincs miről beszélni. Szóval amíg nem én leszek Jean komornyikja, addig kit érdekel?

2019.11.08. 23:05:04

@Lővenbrau: Sajnos ez ilyen pletykás trécselős nyelvelő cukkermukkerrel, vagy pletyis akárkivel csak rábacás, reméljük a legjobbakat, hogy legközelebb jól választasz.

Lővenbrau 2019.11.08. 23:20:27

@A Főzés az élet értelme: Nézd ! Véleményem szerint általában az emberek nem igazán szoktak csúnyán beszélni. Példaként hozom fel, hogy ha a kislányom nálam van, megdumáljuk békében a dolgokat. Sokat panaszkodik, hogy otthon mindenki ordít.Én is utálom az értelem nélküli folyamatos hisztit. Egy kapcsolatban néha kiborul a bili, vannak konfliktusok, de ha ez folyamatos az nem vezet jóra.. A alpári beszédről meg annyit, hogy a múltkor szervóolajat cseréltem az autóban és kihagytam egy tömítést. Míg visszatettem, folyt rám a forró olaj. Na ilyen esetben én is tudok üvöltve káromkodni, de olyan módon, hogy félóra alatt nincs egy szóismétlés.. DFe ezt nem szoktam alkalmazni a szeretteimmel.. Míg azok... :-D Imádom, mikor bejönnek az üzletembe olyan 20 körüli lányok és velem az ismeretlennel is használják a "faszom kivan mér ilyen drága" stb kifelyezéseket.. A pénz az pénz, ilyenkor a szemük közé nézek középre, aztán sejtelmes mosollyal lesek mint a szállodigazgató a Prety Womanben.. :-D
De akármilyen műszempillája van, akkor sem húznám meg, ha ő fizetne.. :-D

2019.11.08. 23:35:46

@Lővenbrau:

"De akármilyen műszempillája van, akkor sem húznám meg, ha ő fizetne.. :-D"
Igen? :)

"ilyenkor a szemük közé nézek középre, aztán sejtelmes mosollyal lesek"
Pedig azok szoktak így nézni, akik hatást akarnak gyakorolni, de úgysem kapnak p-t, de ezt már mosolygás előtt és közben is tudják, és az egésznek van vmi lúzer beütése.

Azért az asztalsztori után ne is csodálkozz, igyál egy sört, hátha jobb lesz :)

valkyre 2019.11.09. 08:06:57

@A Főzés az élet értelme:
haha, diszkréten kulturált a "p-t" rövidítés, és egyben frappáns (is lehet), mert tetszőlegesen helyettesíti a pénz ill. p*na szót, attól függően ki áll a f*sz jobbik végén. A felállás viszont a leírtak alapján egyértelmű. A pult másik oldalán álló úrilánynak - ha azt feltételezzük, hogy természetben nem fizethet - akkor két választása van: fizet vagy nem kap semmit...ettől van meg a diszkrét bája annak a nézésnek. A lúzer, pedig nem az aki néz, hanem akit néz. :)

kvadrillio 2019.11.09. 12:22:47

CZEGLÉDY EGY ROTHADT KORRUPT CSALÓÓÓÓÓ ! BÖRTÖNBN A HELYE !!! ROTHADT AZ IS, AKI KIMOSSA A SZENNYBŐL !!!!! EZ A DÖG, DIÁKOKAT FOSZTOTT KI ! ROHAGGYON MEG !!!
Újbudán és Erzsébetvárosban is Czeglédy Csaba irodáját bízzák meg az önkormányzat jogi képviseletével

OCCT.....HÁNY FIDESZES KOKAINISTA IS JÁRT KI AZ ÓBUDAI DROGBARLANGOKBA VIZOVICZKIHEZ KURVÁZNI ÉS DROGOZNI ?????! SZERETNÉM LÁTNI A NEVEKET !

2019.11.09. 12:34:54

Hogy azt a rézfánfütyülő rézangyalát. A kutyafáját.
Mosmánaztán jön rézbögyörös bagoly, ejnyebejnye

2019.11.09. 12:54:23

Direkt nem írtam csúnyát és mégsincs jutalomfalat meg buksisimi?

:(

Eyject 2019.11.09. 13:37:44

Ok, elolvastam a bejegyzést ÉS a kommentek egy részét is.
A kommentek kapcsán, trágár szemét lenne a legjobb jellemzésem.
A konstruktiv kritika, együttérzés, tapasztalatok megosztása esetleg szakirodalom felé irányitás hiánya egyértelművé teszi a kommentek hasztalanságát.
G. úrnak pedig szeretném ajánlani hogy olvasson többet.
Könyveket, lehetőleg filozófiát(sztoikus/ stefan molyneux munkái) és pszihológiát (viselkedés/Rollo Tomassi munkái) ami persze aktuális a helyzethez.
Az ilyen személyeknek(az emlitett nők) nem egy gondjuk van, szerencsére nem a mi dolgunk rendbehozni őket. Az egyedüli dolog ami felett hatalmunk van az kizárólagosan önmagunk.
Sok sikert a munkához G. hosszú út de nem értelmetlen.
Szép napot az anonim szemétgyárosoknak az elpazarolt időtök örökké hasztalan marad, hajrá.

2019.11.10. 09:23:09

@Daenerys Targaryen: Már meg meg is kaptam a jutalmam van ahonnan ki vahyok tiltva. Most igazán pocsékul érzem magam :'(

Andy73 2019.11.11. 10:46:01

@Almandin: Attól tartok, nem olvastad elég figyelmesen, amit írtam. Nem írtam, hogy mikor KELL nősülni és családot alapítani, csak azt, hogy ebben a korban már régen családja lehetne, és nem arra rácsodálkozni, hogy vannak a másik nemben rossz modorúak is. Ha kamaszkorban kezdte volna a radnizást, már akkor rájött volna erre.
Egy dolog KELL biztosan, ha komoly kapcsolatra vágysz: szót érteni a másikkal. Ehhez pedig túl kell lépni a külsőn, hogy belőleg is vonzó lehessen egymásnak mindkét fél. Én a múltkor is ezt írtam.
Egyébként sajnos nekem is van elvált és egyedülálló, immár negyvenes barátom, de ő már nem csodálkozik rá arra, hogy nem minden nővel lehet értelmesen beszélgetni - ahogy nem minden férfival sem.
süti beállítások módosítása