Azért nem vállal fel, mert ismeri az exemet

2019. november 18. 07:49 - csajokespasik

       

               „Ő egyszer sem mondta, hogy bemutatna a barátainak, vagy a családjának, de állítólag mesélt rólam nekik, de nekem ez nem elég” - Levélírónk arra gondol, hogy azért kezeli ilyen lazán a kapcsolatot a pasija, mert ismerte a volt barátját, ráadásul a szabadság igénye is elég nagy. Posztolónk arra is gondolt már, hogy a szabadságvágy mögött esetleg az van, hogy tőle akarnak megszabadulni.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Év eleje óta vagyok együtt a barátommal, s míg én már bemutattam őt a szüleimnek, barátaimnak és mindenkinek, ő azóta sem senkinek az ő részéről. Nem is zavarja ez, sőt, mintha így lenne jó neki. Más városban dolgozik, mint ahol lakik, sokszor alszik nálunk, de van szabadideje, hetente közös programokat is tudunk szervezni. Nekem az a problémám, hogy az ő oldaláról senkit sem ismerek. Persze beszél róluk, mert ő folyamatosan azzal ostorozza magát, hogy a tesójának mennyire bejött az élet, mert jó állása van, szép, rendes felesége, jó házban laknak és egy valag pénzt keres.        

       

               Ezen nem tud túllépni, és nem látja be, hogy attól nem lesz jobb neki, ha ezt állandóan felemlegeti. Nincs rossz élete, de nem elégszik meg azzal, amije van. Sokat puffog ezen. Azt sem érti meg, hogyha szerinte ilyen verseny van köztük, akkor többet kéne tenni annál, minthogy hazamegy, majd leül játszani a gépén vagy filmeket néz, vagy elmegy a haverjaival kártyázni.

Ő egyszer sem mondta, hogy bemutatna a barátainak, vagy a családjának, de állítólag mesélt rólam nekik, de nekem ez nem elég. Nekem ez így nem komoly, hiába mondta az elején, hogy komoly kapcsolatot akar, akkor azok csak szavak voltak. Gondolok valamire: Azért nem vállal fel, mert ismeri az exemet? Nem voltak barátok, csak találkoztak párszor ugyanabban a társaságban.

Tudom, hogy nagy a szabadság igénye, ezt mondta is, de ha szabadságra vágyik, akkor az azt jelenti, hogy tőlem akar megszabadulni és igyekszik nem beavatni az életébe, nem kialakítani a kötődéseket és lazán tartani ezt az egészet?          

 

 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7315310948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2019.11.18. 09:05:50

Lassan egy éve, hogy együtt vagytok, és ezalatt senkit nem sikerült megismerned, aki közel áll hozzá. Az meg egyenesen cuki, hogy mennyire rossz felé tapogatózol ezügyben. Két dologra tudok gondolni. Az egyik, hogy szerintem van egy állandó barátnője, te pedig egy mellékszál vagy a sztoriban, a másik pedig az lehet, hogy egyszerűen nem talál méltónak a családjához. Úgy érzi, hogy pl. veled nem übereli a bátyja feleségét, ezért inkább meg sem mutat nekik.

God Harald 2019.11.18. 09:53:47

@Daenerys Targaryen: te is csalódott lennél, ha műszaki menedzser végzettséggel egy kis jelentéktelen adó- és járulékcsaló cégnél próbálnál meg igazi műszaki szakembert játszani havi 400k-ért!

El Amante 2019.11.18. 10:19:02

A fickó egy igazi lúzer, amit leírtál, tipikus Kis János, ha lenne is lehetősége se él vele, de a szája nagy, mert neki alanyi jogon járna a jobb, amiért a testvére vélhatően keményen megdolgozott. Irigy, lusta, korlátolt. A veled való kapcsolatért sem tesz semmit, de ne keress nagy okokat, ehhez is lusta, ebbe sem akar energiát tenni. Nincs másik csaj, az ilyen pasas ehhez is gyökér, max néha délredug. Kriszta, lépj le, még ma!

Womb Rаider 2019.11.18. 10:34:16

"Gondolok valamire: Azért nem vállal fel, mert ismeri az exemet? "

Jááááj... vajon mit mesélt neki az exed.. bele sem merek gondolni.(Okkal, vagy ok nélkül..na, ebbe se..)

Szerintem ezt az egészet szépen el lehet engedni, majd meglátod, mennyire egyszerű.
(Ja..és a pasi tulipánisztikus.. határozottan..)

Behaton 2019.11.18. 11:07:28

@Daenerys Targaryen:

Nem kell kitiltani. Inkább itt dühöngjön, minthogy egy boltban verjen agyon egy sorban álló nyugdíjas nénit, mert az feltartotta azzal, hogy lassan vette elő a pénztárcáját. A kommentszekció terápiás jellege az ő szempontjából megfizethetetlen.

Womb Rаider 2019.11.18. 11:16:02

@Behaton: Azért gondolj bele, mi kín lehet ezeket a zsigeri indulatokat elfojtani, visszanyelní, hogy az IRL emberek között kell életben maradhasson..
Gyomorfekély: pipa, ED: pipa

inotai koszlidérc 2019.11.18. 12:28:51

@Kritikus Intrikus: Faszom, Fercsi, baszom azokat a szép kanál füleidet, mondtam, hogy ne idd meg azt a sósborszeszt meg a rá a két kevertet, ki a tosz fogja kitakarítani a kultúrt, mi? :)

Samhazai 2019.11.18. 18:31:15

Ki gondolkodik, így mint a poszter? Miért nem kérdezi meg a faszit, hogy mi van? Miért itt vernyákol?
Tulipánisztikus :-) Mindent azért a nárcisztikus személyiségzavarral magyarázni kicsit egysíkú gondolkodás, lehet magadból indulsz ki. Bár ez most nagyon divatos dolog, tehát lehet csak majmolod ezt.

Arthur Fleck 2019.11.19. 08:41:13

Nem jelentesz neki semmit. Ennyi.

Womb Rаider 2019.11.19. 09:56:09

@Kritikus Intrikus: Fordulj szakemberhez, mielőtt baj lesz, mielőtt kárt teszel normális emberekben. Az eutanázia profilaxisban való alkalmazása terén lehetnél úttörő. Bekerülhetnél a történelembe..
Vagy hétköznapibb módon: "Szóval mindezt felejtsük el és egy pillanatra fogadd el azt, hogy csak ennyire vagy képes. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen életformává lettél az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát,nem maradt más, menj le a pincébe, keress egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössed fel magad!"
süti beállítások módosítása