Mit tehetek az oktalan féltékenységével?

2019. november 28. 07:47 - csajokespasik

       

               Amikor egy kapcsolat működik, az bizonyos nőknek túl hétköznapi, így kiváló alkalom arra, hogy előszedjék a féltékenységet. A probléma gyökere, hogy Levélírónknak van egy sok éves baráti kapcsolata az exével, és amikor találkoznak néha, párja nem hajlandó elhinni, hogy csak beszélgetnek.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A hétfői Barátos témához: vannak valóban ártatlan CSAK barátságok.

Eddig csak hosszú távú kapcsolataim voltak, bár én ide számítom a 10-11 hónaposakat is. A barátnőimmel eddig normálisan váltunk el, akkor is, ha én szakítottam, és akkor is, ha engem dobtak. Éretten kezeltem mindig. Egy valaki van, akivel sosem szakadtunk el teljesen egymástól, és mivel jó sok éve már annak, hogy nem alkotunk egy párt (azóta gyereke és férje van) teljesen és tisztán baráti a viszony. Ez így alakult ki, egy olyan kötődés, ami ritkán, és senki mással. Mindenki életében van legalább egy ilyen személy. A jelenlegi párommal, Szilveszter környékén leszünk kb. egy évesek. Mint mindenkinek, nekem is megvannak a negatív tulajdonságaim, egyrészt nagyon makacs tudok lenni, másrészt sokáig képes vagyok kiállni az igazamért. Ő ezeket jól tudja kezelni.        

       

               Egy dolog van, amin nem tudja túltenni magát, hogy az említett nőre ne legyen féltékeny. Ami azért okafogyott, mert havonta ha egyszer-kétszer találkozunk és pár órát beszélünk. Amiből én nem csinálok titkot, elmondtam neki, hova és kivel és már amikor először szóba került, már akkor elmondtam a viszonyomat hozzá, ami fentebb is olvasható. Tudom, hogy senki mással nem fog létrejönni egy ilyen szintű kapcsolat, ezért nem akarom megszakítani vele feleslegesen– az oka ráadásul ostobaság.

Fokozatosan egyre féltékenyebb, ahányszor csak találkozom vele, és már legutóbb azt is felhozta, hogy akkor emiatt szakítsunk. De nem érti meg, hogy értelmetlen lenne egy általa képzelt dolog miatt egy működő kapcsolatot bontani. Tudom, hogy a női rivalizálás mindig ingoványos terület, de ha nem is találkoztak még, csak a saját elképzelései alapján tud magában összerakni valamit, hogyan lehet eloszlatni benne egy nyilvánvaló képzelgést? Vagy én kérek tőle sokat és nekem nincs igazam? Valóban el kéne kerülnöm a találkozóinkat? (róla: Elmesélt egy esetet, amiből kaphattam egy képet a gondolkozásmódjáról: az exének az új nőjéről tudott egy súlyos infót, és elmondta neki, amiből szakítás lett. Szóval, van egy kevésbé szép oldala is.)          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10015328506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása