Így szakítottam Szilveszterkor

2020. január 22. 08:15 - csajokespasik

       

                „Azzal zárta le, hogy majd beszélünk, és megpróbál odaérni. Jó. Egyik barátnőmet hívtam addig oda. Este kilenckor megcsörgetem. Már piás a hangja” – A csaj már rengeteg beszólását és bunkóságát nézte el párjának, de a türelme csak a tavalyi év legvégéig tartott.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem vidám történet, de viszonylag friss. Már lassan két évesek voltunk, amikor a barátom megsértődött, ha nem voltam hajlandó lemenni cselédbe. Többször volt, hogy vagy az otthonában, vagy szórakozóhelyen szólt, hogy hozzak neki valamit, de úgy, hogy közben rám se nézett, magát viccesnek gondolva, hogy „pattanj!”. ...ezeket az elején párszor eltűrtem, nem tettem szóvá. Aztán amikor mégis, azt felelte: „de eddig nem volt bajod ezzel”... Aztán kibuktak belőlem is a nem szép dolgok. Nem neki voltak sérelmei, de több dolog is közrejátszott, amiket addig magamban tartottam:.        

       

               Én alapvetően rossz alvó vagyok, így senki mellett nem tudok aludni, ezért ha nála voltam, este inkább hazajöttem. Ebből az lett, hogy biztosan az exem jár a fejemben... Nem tudom, miből rakta ezt össze, soha nem beszéltem neki az exeimről. Ilyen előjelek voltak.

Szóval, megbeszéltük, hogy a Szilvesztert kettesben töltjük egy helyen, ahova már előre lefoglaltam az asztalt és nekem fontos lett volna az alkalom.

Aznap reggel, amikor felhívom, hogy mikorra érkezne kb. oda, lazán elmondja, hogy kapott egy jegyet (legalább 1 hete, tehát nem aznap, bőven tudott volna szólni nekem) egy programra és oda fog menni a barátaival. Amikor én erre annyira megdöbbentem, hogy nem jutottam szóhoz, kérdezte, hogy mi van, én meg elmondtam, hogyha most nem hívom fel, akkor az egészről akkor értesülök, amikor rájövök, hogy nincs ott, ahova eredetileg megbeszéltük jó egy hónapja. Mikor akart volna szólni erről? Azt mondta, most szól.

Azt is mondta, nem normális, hogy ez engem ennyire megvisel, és a Szilveszter is ugyanolyan nap neki, mint a többi. Ez oké, mondom, csak megbeszéltünk valamit, amit magasról lesz*rt + engem is.

Azzal zárta le, hogy majd beszélünk, és megpróbál odaérni. Jó. Egyik barátnőmet hívtam addig oda. Este kilenckor megcsörgetem. Már piás a hangja. Este tízkor üzenetet küldök neki, hogy hazamentem, ne fáradjon. Erre másnap délben reagált. Amire én úgy válaszoltam, hogy részemről ennyi volt. Ezután még pár e-mailben mentegetőzni próbált és azzal jött, hogy nem vagyok normális ezzel a túlérzékenységgel (egyszer beszólt, hogy az „anyád vagy az apád volt ilyen?”) - - - és most ezzel is csak fegyelmezni akarom, mert szerinte ha valami nem a terveim szerint alakul, mindent borítok, mert uralkodni akarok csak... Ez nem így van, de mindegy. Az egészet nézve, szerintetek is tényleg én fújtam fel, csakhogy – mint ahogy hiszi – végre indokot találjak a szakításra?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr615420570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása