Ő nem egy tipikus férfi

2020. január 28. 07:54 - csajokespasik

       

               Míg a tegnapi posztban túl keveset vitáztak a felek, a maiban már a túl sok vita képezi a probléma gyökerét. Levélírónk bevallja, hogy pasija testileg és lelkileg is feminin, de pont ezt szereti benne, azt viszont kevésbé, amikor néha nagyobb hisztérika, mint egy vérig sértett nő. Mit jelent, ha egy ilyen típusú férfi azt mondja, egyedül akar lenni, és mennyi idő múlva is jelentkezhet nála a párja?         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A történetünkhöz hozzátartozik, hogy mi már egyszer szakítottunk, és most talán újra efelé tartunk. Ő 28 éves, én is annyi. Amikor újra összejöttünk, úgy tűnt nekem, hogy most nagyon meg akar felelni, sok szépet mondott, szebbeket, mint amikor szakított velem. Három hete voltunk újra együtt, de újra ugyanazok kerültek elő, megbántott, és mindig olyannal, amiről tudja, hogy a legjobban fáj, még mondom is, hogy csak azt ne mondja. Én sok mindent kockára tettem ezért a kapcsolatért, ő meg azzal jön, hogy én nem veszem észre benne a jót, csak a rosszat. És lassan már a szakítás is az én hibám lesz.        

       

               Ő akarta az újrakezdést, majd azzal állt elő, hogy inkább mégis egyedül akar lenni. Nem szakítani, csak egyedül akar lenni egy darabig. Megint ugyanaz. Nem tudom, hogy mennyi idő után keressem, ha arra kért, hogy hadd legyen egyedül.

Az a vicc, hogy ő sértett meg azzal, hogy – bár általánosságban jegyezte meg-, a nőknek mindig kifogástalanul formában kell tartani magukat, és nem szabadna kapcsolatban elkényelmesedniük, és akkor szép a nő, amikor egyedül van, mert akkor ad magára, hisz keresi a következő vadat... Ez célozgatás és sértés is volt, arról nem beszélve, hogy rajta is bőven lenne mit építeni testileg.

Neki sokkal több nőies dolga van, eltekintve ettől az „egyedül akarok lenni” dologtól, pl. a pletyka. Amikor pár hónapig nem volt melóm, kitárgyalt a haverjaival, és hasonlók.

Mikor minden jó, mert jó hangulata van, akkor én is boldog vagyok mellette.

Nem az a tipikus férfi, vékony és semmilyen férfias dologra nem képes, egy szöget beverni nem láttam. Gyakran azt érzem, hogy a kritikái mögött is inkább az van, hogy magát sem fogadja el. De az ő beszólásai természetesen mindig "jogosak"... Az ő hiányosságait nézzem el, az enyémeket meg kezeljem...

Tud kedves lenni, jól is érzem magam vele, szeretem ezt a stílusát. De túl sokszor megbánt, és nem tudom, miért jó ez neki. Lehet, hogy nem érzi, hogy fontos nekem?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2115432148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása