Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ha a szex nem működik, itt a vége?

2020. február 21. 07:35 - csajokespasik

       

                Ebben a kapcsolatban a hálószobán kívül minden rendben. Közösen dolgoznak a problémán, de azt mindketten érzik, hogy valójában sosem lehet ez a dolog olyan, mint az elején. Levélírónk egy része kilépne ebből a kapcsolatból, egy másik része viszont maradna, mert egyébként szereti a párját és nem akarná cserben hagyni.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Mi elég nehezen indultunk el, de már 5 éve vagyunk egy pár, és ahogy telt az idő, a kapcsolatunk egyre jobb lett. Szinte sosem veszekszünk igazán, mindent meg tudunk beszélni, és egymás bizalmas barátai is vagyunk. Még mindig szeretem a stílusát, a kedvességét, a humorát. Szeretek róla gondoskodni, szeretem megölelni, hozzábújni. Egyetlen téren van mindössze egy kis szépséghiba: az ágyban nem mindig mennek a dolgok. Nem ő az első az életemben, ahogy neki sem én vagyok az első, tehát vannak már tapasztalataink.        

       

               Viszont az utóbbi 1 évben nekem a szex egyáltalán nem esik olyan jól, mint az elején, néha nem is igénylem annyira. Nem mondom, hogy kifejezetten kerülöm, mert nekem az örömet okoz, ha látom, hogy élvezi velem az együttlétet, de néha már ezt sem érzem nála, csak ő nem meri megmondani, csak teljesíti a kötelességét.

Ő olyan, hogyha jól akarja érezni magát mindent elkövet azért, hogy ez sikerüljön, gyakran illúziókba is burkozóik élete más dolgaiban is.

A szex vele nem taszít, csak valahogy megszokottá vált, eltűnt belőle az, ami az elején megvolt. Hiába beszéltünk róla nyíltan, hiába próbálunk mindent megtenni, ez az a terület, amiről inkább mindketten hallgatunk. Azért mert egyikünk se tudja a választ. Vagy azért, mert abban bízunk, hogy a probléma egyszer csak magától elmúlik, átvonul felettünk, mint egy hidegfront.

Szeretem őt, de az a bizonyos kémia már nem a régi. Szerinte ha más gondunk nincs, ez nem annyira probléma. Ezzel tisztázta le magának.

Ha dolgozunk is rajta, és egy kicsivel jobb is lesz, valójában sosem lesz elég jó... Egy részem kilépne ebből a kapcsolatból, egy másik részem viszont maradna, mert egyébként szeretek a párommal lenni és nem hagynám Őt cserben.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4115484018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása