Ez talán az egyik legrosszabb házasság lenne

2020. február 28. 07:51 - csajokespasik

       

               Levélírónk három indokot is felsorol az ellen, hogy a párjával összeházasodjon: 1. a környezetében már sok házasságnak annyi, 2. a pasijával már több szakításon és újrakezdésen vannak túl, 3. soha nem kapott még tőle semmilyen ajándékot.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

fontos lenne egy kívülálló véleménye:

összességében hosszú ideje már, hogy együtt vagyunk, és elkezdte pedzegetni a gyerek+házasság témát. Sokszor felhozza, milyen lehetne majd az életünk... Azonban van egy rossz érzésem. Alaposabban átgondolva ez sem elméletileg, sem gyakorlatilag nem menne kettőnk közt. Kezdve azzal, hogy én Ikrek vagyok, ő meg Halak, a két leginkább össze nem illő jegy. Továbbá hozzátartozik az is, hogy sokat veszekedtünk, többször szakítottunk, majd újra összejöttünk, egyikünk sem értette, tulajdonképp

miért is : D        

       

                A másik okom ez ellen, hogy a környezetemben sok házasságnak már annyi, végül válással végződtek, nem szeretném növelni a statisztikát.

2. Soha nem kaptam tőle semmit, a karácsonyt nem tartja, szülinapomra két puszit. Ő nem hisz az ajándékozásban, nem érti, miért kell adni valami haszontalant, amire csak nagyon ritkán van szüksége a másiknak, és nem is lehet eltalálni, ha meglepetés akar lenni. Az ő családjában sem divat az ajándékozás. Ebből kitalálható, hogy nem volt átlag gyerekkora, mert a karácsony meghatározó élmény egy gyereknek.

Szóval, neki is felhívtam rá a figyelmét, hogy ez a közelmúlt egyik legrosszabb ötlete, és nem értette, miért vagyok „gyáva” ez ügyben.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3215495002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása