Hány tagot számlál a Tökéletesek Klubja?

2020. március 03. 07:51 - csajokespasik

       

               Az első randin mindenki szereti megélni a romantika varázsát, ezért igyekszünk a legjobb formánkat hozni, de ha valaki ilyenkor azzal nyit, hogy mentális gondjai vannak, meg kiújult a sérve, az ritkán vezet jó irányba. Mielőtt nekivágnánk, hogy felkutassuk a Tökéletest, nem árt előtte egy kis önvizsgálat.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

 Azoknak üzennék, akik állandóan a tökéletest keresik!

Tökéletes ember nincs, mindenkinek van valami lelki nyűgje, legfeljebb leplezi. A világ felé persze elégedettséget virítanak, hogy elhitessék, ők aztán nagyon boldogok – ez is egy lehetőség - , pedig a valóság (tapasztalataim alapján) az, hogy valójában rohadtul nem boldogok. Valójában ugyanúgy menekülnek a problémáik elől, mint bárki más, csak az ő lelküknek jobban esik a tagadás. Ezért van az, hogy folyton mástól várják, hogy megmutassa nekik, mi az az elégedettség. Aztán vagy elfogadják a választ, vagy nem. Ők csak látszat-boldogságban élnek, ezért örökké és elszántan keresik a Tökéletest. Ami sajnos nem létezik. Ezért vannak csapdában.        

       

               Már ott tartunk, hogy ezzel nem csak a társtalálást, de alapvetően a barátok keresését is megnehezítik azzal, hogy ők csak a másik pozitívumaira kíváncsiak. Ők úgy gondolják, nincs mit veszteni, de nem lehet így új alapokra helyezni semmilyen kapcsolatot.

Állítólag működő kapcsolatot szeretnének, de annak az őszinteség lenne az alapja... Ha valaki őszintén elmondja, hogy nehézségekkel küzd, és még csak nem is tragédiára gondolok, akkor sok embernél már felejtős kategória.

Az rendben van, hogy az elején még mindenki szeret tiszta lappal indulni és persze hogy a pozitívumait igyekszik kidomborítani. Ez az ismerkedés alapja. De utána remélhetőleg lesz egy őszintébb folytatás. Ha a kapcsolat megszilárdul és stabilabb, akkor már a problémákat is könnyebben elfogadhatóvá teszi – így kéne mennie elméletileg.

Amikor a nagyon yooo csávót kiszemeli egy nő, és Szerelmes lesz, a másik hibáit egyelőre erényként látja – ez ugyanaz a szisztéma, csak fordítva. Amikor meg elmúlik a szerelem, akkor világosabban lát majd, és mindaz, amit régebben kedvelt benne, elviselhetetlen lesz számára. Pedig a tulajdonságai ugyanazok maradtak.

Nem arról beszélek, hogy egy randevú pszichoterápia legyen. Persze hogy mindenki szereti megélni a romantika varázsát, amikor mosolygunk egymásra, és ha már ilyenkor azzal nyit valaki, hogy mentális gondjai vannak, meg kiújult a sérve, az ritkán sül el jó irányba. Az pedig, ha a másik nem akar, vagy nem hiszi, hogy tud változni, az idejében megnyilvánul, csak észre kell venni - ilyenek a függőségek, a kötődési problémák, az exektől való sérülések, hiányos neveltetés, vagy az önértékelési gondok, sok minden felmerülhet. Viszont idővel mindenki változik, én sem az az ember vagyok, aki két éve voltam.          

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9115501178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása