Meguntam, hogy szerető legyek

2020. május 26. 07:46 - csajokespasik

       

                „Azt mondja, legalább barátok maradjunk akkor, de én azt sem szeretném, mert tudjuk, mi lenne abból” - Szeretőnek lenni mindig bonyolult helyzet, de talán a legnehezebb megértetni a másikkal, hogy annak ellenére, hogy neki így kényelmes, mégsem túl tisztességes ez az egész.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hülye voltam és belementem egy szeretői státuszba, ez a viszony kis szünetekkel fél éve tart. Nem tudom, mit hittem korábban, hogy elhagyja majd értem a párját, vagy valami, most visszagondolva őszintén megmondom, akkor csak a testiség része érdekelt, most meg már azon gondolkodom, hogy miként tudnám lezárni ezt az egészet?

Én akarnám a végét, ő nem. A karantén alatt egyszer sem vette a fáradságot, hogy felhívjon vagy akár csak írjon, - nem bántam, mert volt időm gondolkodni - és most folyamatosan találkozni akar. Jól megvoltunk együtt, de én nem akarom ezt így folytatni tovább.        

       

                Eleinte mindketten működtettük a kapcsolatot, majd én alig kerestem. A figyelme most aktívabb lett, kérte, hogy ne szakítsunk, és aludjak rá egyet. De már aludtam sokat és mindig ugyanaz a válasz jött ki.

Azt mondja, legalább barátok maradjunk akkor, de én azt sem szeretném, mert tudjuk, mi lenne abból, mindig benne lenne a pakliban és kezdődne elölről...(sajnos nem lakunk elég messze egymástól). Mondtam, hogy értem ne tegyen mindenféle ígéreteket, ami ebben a helyzetben megtörténhetett, már megtörtént, ami meg nem, az meg nem, de több nem lehet. Szerinte érdemes lenne ezt folytatni. Most utólag képes alkudozni és eljátszani, hogy ő a sértett fél. Neki így lehet, hogy jó volt, de én kicsit józanodva, nem érzem már túl jól magamat ebben.

Hogyan tudnám ezt simán, gyorsan és egyszerűen lezárni, hogy ő is belássa?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5615717308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása