Leráz, kikerül, időt kér

2020. július 10. 07:38 - csajokespasik

       

               A barátnőjelölt nem csap le azonnal a nála jóval fiatalabb pasira, inkább csak húzza az agyát. Hogy ez miért lehet, arra Levélírónk az összes lehetséges verziót felhozza, de még mindig kitart.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Január végén ismertük meg egymást, én 25 vagyok, a hölgy 37. Barátságszerű helyzetben vagyunk, talán kicsit mélyebb szinten is. Majdnem mindent meg tudunk beszélni. Az elején ritkábban tudtunk találkozni, ezért húzódik a dolog most is. Mostanában többet vagyunk együtt, és érzem, hogy vonzódik hozzám, de ő nem meri kimondani.

Többször már teljesen biztos voltam abban, hogy össze kéne jönnünk, de valahogy ő jelenti ennek akadályát, és nem tudom miért. Mitől fél?

Gondoltam már arra is, hogy valami betegsége van (bár makk egészségesnek látszik) vagy valamit szégyell.        

       

               Ha a témára térek, leráz, kikerüli, vagy időt kér. Hogyan tudjam meg amit akarok, anélkül hogy vallatásnak fogná fel? Nem szereti, ha faggatom, mondjuk a múltjáról, meg ilyesmi. Biztos, hogy nem házas, meg nincs senkije, mert amikor hívom rögtön és azonnal ráér. Persze nincs kizárva semmi. Lehet, hogy tart belőlem még egy példányt, akit már tovább engedett – gondolhatnám, ha nagyon gonosz akarok lenni.

Lehet, hogy idegenkedik egy párkapcsolattól, mert korábban sérülhetett, úgy fogalmaz néha, hogy „felhőtlen” kapcsolatot szeretne majd...valamikor...valakivel. És én majdnem benyögtem, hogy olyan nem nagyon van. (Mit értünk felhőtlen alatt egyáltalán?) Ebből szűrtem le, hogy eddig csak nem felhőtlenben volt része.

Volt egy mosolyszünet, amikor ezek miatt én nem akartam találkozni vele, de kikönyörgött egy találkozót. Viszont én sem akarok sokáig futni egy olyan busz után, ami nem fog megállni. Mostanában zárkózottabb meg ingerlékenyebb, a munkahelyi stressz miatt, ahogy állítja, így nem súlyosbítom a kérdéseimmel. De hamarosan dönteni akarok. Meddig legyek még türelmes?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4615992948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása