Képtelen lerázni az exét

2020. augusztus 07. 07:50 - csajokespasik

       

               „Olyanokat ír neki, hogy az anyja is mennyire sajnálja a szakításukat, mert mennyire kedvelte a lányt” – akinek mindez ugyanúgy új, mint azok az utólagos szerelmi vallomások, amikkel éjszaka bombázza a volt pasi. A lány értetlenül áll az érzelmi vihar előtt, hiszen a kapcsolatuk kifáradt és az exe sem törődött vele.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőm nagyon sokat panaszkodik az előző pasijára, aki sajnos egyre inkább a mi életünk részévé is kezd válni... Már az én gondolataim közé is beeszi magát. Máshogy még nem érint engem, és nem lenne baj, csak az van, hogy a szakításuk óta lóg rajta. Mármint nem múlik el úgy nap, hogy ne kommunikálna a barátnőmmel. Aki szerencsére mindent megoszt velem. A pasi nem érti, hogy miért vetettek véget egy olyan kapcsolatnak, amelyik nem tartott sehová. A barátnőjének más igényei lettek, ennyi történt. Hallgatom, hogy mennyire fáj neki még mindig a szakítás, de a barátnőm életképtelennek tartotta már. Szinte csak hétvégente találkoztak, pedig nem laktak messze egymástól.        

       

               A barátnőm szerint kihűlt a kapcsolat, simán kifutotta magát, és kihoztak belőle mindent, amit lehetett, és nem érti, miért van most ez. Négy évig voltak együtt.

Most kétféle tanácsot kaptam ismerősömtől:

1. Személyesen találkozni a csávóval és finoman elbeszélgetni vele.

2. Személyesen találkozni a csávóval és nem finoman elbeszélgetni.

Az ő szakításuk és a mi összejövésünk közt eltelt egy kis idő, tehát azzal sem vádolhatja, hogy valakiért lecserélte, ugyanis a barátnőm nem tervezte, nem keresett senkit akkor.

Olyanokat ír neki, hogy az anyja is mennyire sajnálja a szakításukat, mert mennyire kedvelte a lányt - akinek viszont mindez új volt.

Azt mondta, az exe nem volt túl tapasztalt – bár akkor ő se nagyon, ha négy évet vele volt. Nem akarja elfogadni, hogy soha nem fog visszamenni hozzá, esze ágában sincs.

Ha nagyon bekattan, hajnalig csipognak az üzenetei, amikben hol szánalmas, hol önvádló, így már le kell némítania a telefonját estére. Most az a legújabb, hogy ő bevallotta, kapcsolatfüggő... Ami megint a tapasztalatlanságát támasztja alá, merthogy a kapcsolatuk nem erről szólt részéről.

Valahol már én is sajnálom őt. Nem érzi a súlyát a nyafogásainak, nem érzi megalázónak sem. Tudnia kell, mikor jobb, ha észreveszi, hogy már nincs rá szükség és vége van a dolognak, vagy örökké visszasírni a régit. Így ő is lemarad egy új kapcsolatról. A régit pedig el kéne felejtenie. Mindenkinek jobb lenne.         

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6016117702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása