Íme egy túl laza kapcsolat

2020. szeptember 28. 07:47 - csajokespasik

       

               „Hogy mit is jelent egy laza kapcsolat, az azt hiszem egy kisregényt tenne ki. Nem szedem senkinek pontokba. Azt el tudom mondani, hogy számomra mi NEM fér már ebbe bele” – Amikor a pasi nem fejti ki, hogy számára mit is jelent pontosan egy laza kapcsolat, az még azt a nőt is zavarba hozza, aki addig laza kapcsolatban gondolkodott.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Kíváncsi lennék, mások, akik hasonló helyzetben vannak, ezt hogyan oldanák meg?

Online ismerkedem, mert szerintem ez a koromnak a legmegfelelőbb (42 vagyok) időben is beosztható számomra. Néha fárasztó a levelezés, pláne amikor sehova se tart, vagy csak egyetlen irányba.

Van egy lányom, ezt meg is írom, nem titok, ahogy mások is leírják, hogy laza kapcsolatban gondolkodnak, nem komolyban – egyébként most már én is. Eddig két szélsőséget figyeltem meg:        

       

               - nem zavarja a gyermekem, sőt. Összejövünk, majd pár alkalom múlva családfőnek érzi magát és elkezd rendelkezni és dirigálni, mit, hogyan, merre. Noha, mindkettőnk részéről lazának kijelentett kapcsolatként indult.

- elmondja, hogy nem zavarja a gyerek, egyáltalán, de pár alkalom múlva arra hivatkozva, hogy mégsem jó így neki, távozik.

Leveleztem olyannal, aki egyenesen megkérdezte, hogy nem e jelentene problémát részemről, ha neki amúgy lenne valakije. Hát, a laza kapcsolatot ő eléggé félreértette. Nem, nem ilyenre gondolok, de részletesen kifejteni, mit is jelent egy laza kapcsolat, az azt hiszem egy kisregényt tenne ki. Nem szedem senkinek pontokba. Azt el tudom mondani, hogy számomra mi NEM fér már ebbe bele.

Egy példa arra, hogy a laza kapcsolat mennyire nem ugyanazt jelenti mindenkinek:

Megismertem egy férfit, velem egyidős, szintén elvált, bejöttünk egymásnak. Elég hamar az ágyban kötöttünk ki. Azt hittem, minden oké, de egyszer csak azt mondta - egy olyan pillanatban, ami inkább a romantikus megjegyzéseknek kedvezett volna – hogy nem akar sűrűn találkozni. Ez nekem meg már a túl laza kapcsolat kategória... Én meg várjak, amikor neki kedve támad, és tüstént álljak rendelkezésre?

Kérdeztem, mit ért ezen? Kéthetente, havonta, kéthavonta? De nem fejtette ki. Én már kezdtem őt megszokni, megszeretni úgy, hogy barátként már nem tudtam volna semmikor se rátekinteni – ezt valószínűleg ő is érzi, és mindig akkor keres, amikor már épp letettem volna róla, erre mindig jó érzéke van.

Nem tudom, mitől fél?

Van, hogy úgy találkozunk, hogy van valami közös program, de utána mindenki megy haza, az ágyig nem jutunk el. Néha olyan, hogy megingat abban a hitemben, hogy valóban tetszem neki, és amikor megdicsér, szinte zavarba jövök és nem tudom, mit reagáljak. Ez annyira hülye érzés. Nekem mindig is rossz volt a stressztűrésem, ebből fakadóan a bizonytalanságot sem szeretem, és semmi extrát nem kérek, csak egy kis rendszerességet. Nem tudok rajta kiigazodni és már komolyan felmerült bennem az is, hogy ezt így kár folytatnom. Olyan köztes megoldás kéne, ami mindkettőnknek jó – de létezik ilyen?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6216217970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása