Utálta az expasiját, mégis lefeküdt vele

2020. november 11. 08:04 - csajokespasik

       

               Az első randi jól sikerült, ám a hölgy utána azt kéri, hogy míg rendezi a viszonyát az exével, várjon az új lovag 10 napot. Ezután 10 hétre emelkedett a futamidő, és Posztolónknak semmi kedve nem volt megvárni, míg 10 hónapra nő.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem mostanában történt, de elég tanulságos, ha lehozzátok, köszönöm:

Valamelyik nyáron történt, hogy romantikus hangulatban voltam, és szerettem volna megosztani jó kedvemet, egy nő társaságában. Ismerkedős oldalon jöttünk össze, ígéretes levelezés kipipálva, képcsere kipipálva, közös érdeklődés kipipálva. Jöhet az első randi. A maga módján tökéletes volt minden, aztán két nap múlva írja, hogy valamit nem mondott el. Na, mi lehet az? Betegség, erkölcstelen múlt? Csak annyi volt, hogy nem tudja elengedni az exe... Valójában már hetek óta tartott ez nála, de nem akarta a hangulatot rontani azzal, hogy ezt elmondja.        

       

               Aztán már abba is beavatott, hogy undorodik tőle, meg minden, nem akarja, hogy megérintse, de elengedni ...azt nem tudja, sőt, le is fekszik még vele! Azt mondta, várjak 10 napot, addig ne is kommunikáljunk. Oké, aztán szólt, hogy legyen inkább 10 hét (de hogy miért pont annyi?) aztán már mindig hónapokkal tolta ki a következő tali időpontját. De 10 hónapot már nem akartam rá várni. Írtam, hogy hagyjuk ezt.

Utálja az exét, de azért lefekszik vele. WTF??! Azt gondoltam, hogy a faszi fizethet neki. Más hihető magyarázat mi lenne, a mártírkodáson túl? Azt tudtam a csajról, hogy anyagi gondjai vannak. Akkor csak használja, amije van. Vagy annyira belegabalyodott a hazugságaiba, hogy inkább így szakította meg a kapcsolatot, hogy nyughassak.

Még valami : Be akartam jelölni fészen, de nem találtam, azt mondta, nincs fenn. Saját néven biztos nincs. A barátaim szerint prostiféle volt, és csak azt puhatolta, mennyire vagyok piacképes. Én is efelé hajlottam már. Vagy az lehetett még, hogy mese volt az egész, amit nekem tolt, a fészen meg talán bújós képeket töltött fel magáról, meg a pasijáról, akit közben meg olyan szívesen megcsalna: de nem velem.

Balázs          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8816281588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása