Amikor a lányok nem válaszolnak

2020. december 07. 07:18 - csajokespasik

       

               Társkeresőzés során alapvető illemszabály, hogy ha valaki megtisztel minket a levelével, válaszolunk neki. De nincs mindig így.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Rövid történetem annyi lenne, hogy 40-es évek közepén járva, egy gyermekkel itt maradtam az életben. Kis magassággal rendelkezem. Szeretnék találni társat magamnak. Ezért is regisztráltam az oldalra.  Több gondom is akad. Leginkább az, hogy leveleim, bármiről is szóljanak, süket fülekre találnak. Aránylag határozottan le van írva az adatlapomra, hogy mit és kit  keresek. Viszont bárkinek is írok, nem érkezik válasz.        

       

               Ritka az, aki megnéz. Illetve az a korosztály néz meg, aki számomra már nem jön be. A külföldi lányok sem különbek, azok, akik magyar lakhelyre regisztrálnak, közben teljesen más országban laknak. Na, ők találnak meg. Magyar leányzóknak, hölgyeknek, akiknek írtam, és akik nekem szimpatikusak - válasz viszont nincs. Ha van, az kevés és inkább az elutasításról szól. A másik lehetőség, hogy  törlik a beszélgetést, anélkül, hogy egy nemleges válasz vagy indoklás lenne. Miért van ez?

Köszönettel: Attila          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7916321182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása