Engedjem el, hogy megtalálja álmai 10/10-esét ?

2020. december 08. 07:46 - csajokespasik

       

                „Arra hivatkozott, hogy figyelemre volt szüksége, amit tőlem nem kapott meg. Erre meg azt válaszoltam, hogy az ő figyelme nagy részét nem rám, hanem más pontozandó nőkre szórta” – Ugyanis a pasi előszeretettel osztja meg a véleményét más nőkről a csajával. A pontozást nyilván sok férfi csinálja fejben, de minek mondják ki?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Alapvetően jó emberismerőnek tartom magam, józannak és empatikusnak, aki a másik felet is próbálja megérteni.

Pár hónapja újrakezdtünk egy kapcsolatot, ő velem egyidős. Olyan férfi, aki még nekem is pontozta a nőket, akiket meglátott, vagy ismerőse, de még az agyhalott tévés celebeket is, de a barátnőimet is olykor, hogy ez meg az pl. 10/7-es stb., mire azt mondtam neki, hogy ez nem csak bunkóság, de csak az a pasi pontozza a nőket, akinek még az életben nem volt normális kapcsolata, amilyenje meg volt, attól meg csak sérült - vagy épp ő tette sérültté a másikat. Miért kezdtük újra? Nem tudom már. Próbáltam közben másokkal ismerkedni, de az egyéjszakás már nem az én világom, és korábban voltak félreértések belőle:        

       

               mert ha egy nő kezdeményez egy szigorúan egyéjszakás, alkalmi kapcsolatot, és meg is beszéli a férfival, szinte 90%, hogy a pasi másnap reggelivel és majdhogynem virággal várja, majd közli, hogy menthetetlenül beleszeretett, a másik meg csak pislog, pedig meg lett beszélve rögtön az elején, de utána hetekig-hónapokig bombázza szerelmével.

Szóval, újrakezdtük a kapcsolatunkat, ő arra hivatkozott, hogy figyelemre volt szüksége, amit tőlem nem kapott meg. Erre meg azt válaszoltam, hogy az ő figyelme nagy részét nem rám, hanem más pontozandó nőkre szórta. Ami mindegy, nyilván minden pasi csinálja, DE NE mondja ki nekem! Nem érdekel. Minden hülyeséget kitol a közösségire is, napi 3 post minimum, sok gondolatát szinte onnan tudtam meg.

Egyelőre azt érzékelem, hogy a „Hozzuk rendbe a kapcsolatot”- dolog neki azt jelenti, hogy minden megy vissza a régi kerékvágásba. Feljön hozzám (mindig üres kézzel) hogy nálam egyen valamit. Szép jövő elé nézünk. Elsősorban nők reakciója érdekelne, hogy ők hogy látják át ezt, és mekkora bizodalmat helyeznének egy ilyen emberbe? Vagy engedjem el, hogy megtalálja álmai 10/10-esét ?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2816323004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása