5 perc alatt vége lett a kapcsolatnak

2021. január 12. 07:39 - csajokespasik

       

               „Józanul nem olyan nagydumás, de ittasabban az, viszont nem lesz agresszív, de ha a környezetében isznak, ő csatlakozik és követi őket a mennyiségben” – Talán valóban ez vetett véget a kapcsolatnak, vagy a pasit hirtelen fejbe kólintotta a szabadságérzés, és már csak egy haveri lökés kellett, hogy újra szingli akarjon lenni. Ez talán már sosem fog kiderülni.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi sok időt töltöttünk együtt, bár jegyben járás még nem volt, minden jól ment, amíg ő vidékre nem kényszerült költözni a kedvezőbb lakásárak miatt, a négyzetméterárak jelentősen jobbak a fővárosiaknál, és még egyéb tényező miatt is döntött amellett a város mellett. És sajnos a kapcsolatunk ezt nem élte túl. Visszaesett a régi hibáiba, heti 2x összejönnek a barátaival, akiket onnan ismert, és nem a legjobb társaság neki, és elég sokat ivott velük. Nem a sárga földig, ahogy mesélte legalábbis, lecsúszott pár sör valakinél, akihez elmentek... de azért biztos finomított a mennyiségen. Ne vegyem annyira komolyan, mondja, mert bírja, és neki nem sok, ami nekem az.        

       

               Jó esetben heti egyszer találkoztunk már csak, és én egyszer jegyeztem meg az új életével kapcsolatban, hogy nekem nem tetszik és én ebbe mikor és hogyan fogok beleférni, ...és emiatt szakított velem, ott és akkor, 5 perc leforgása alatt. Nem vagyok olyan, aki mindig a párja idegeire megy, mert ugyanazzal nyúzza, tehát engem ez a hirtelenség nagyon meglepett. Azt hittem, vele lehetek őszinte. Hazajöttem és utána még írtam neki, de egy-egy szóval lerázott. Egyértelműen nem érdekeltem tovább. És nem tudom, mi történt vele és milyen hatások érték, amik ezt hozták ki belőle. Ő józanul nem olyan nagydumás, de ittasabban az, viszont nem lesz agresszív, de ha a környezetében isznak, ő csatlakozik és követi őket a mennyiségben. Nem tudom, hogy az ital miatt lett vége, vagy rájött, hogy szabadságot kapott, nagyobb mozgásteret, amire csak annyi rálátásom volt, amennyit ő engedett, és milyen jó így, vagy a haverjai győzték meg erről. Ez már sosem fog kiderülni.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr616385268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása