Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kevés szex, és nem csalhatom meg

2021. január 14. 07:37 - csajokespasik

       

               Amikor végig kell nézned, hogy a csajod sokkal jobban egy húron pendül még az exével bizalmilag, mint veled, az önmagában is elviselhetetlen, de ha mindehhez még egy kiadós öntömjénezés is társul, az már kicsit sok.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Mi öt hónapja vagyunk együtt, és lényegi témákat szinte alig érintettünk a barátnőmmel, gondolok itt együttélésre, közös jövőre, ilyesmikre. Nem jöttek még fel ezek a témák köztünk. Nem azt akarom, hogy azonnal összeköltözni és gyereket vállalni, nem, csak hogy egyáltalán képben legyek ezzel. Ennek már el kellett volna indulnia valahol.

És még annyi, hogy ő jóban maradt a pár évvel korábbi exével („kedvenc exével”) és mivel nem rossz fej, én sem akarok rosszban lenni vele, de azt látom, amikor ők beszélgetnek, hogy ezekig a kérdésekig már eljutottak legalább annak idején, még ha nem is lett belőle semmi.        

       

               Vannak köztünk különbségek, én elfogadom őket, legyen olyan, amilyen. És az én igényeimnek mikor engedhetek teret? És valahol azt is szeretem benne hogy titokzatos és kiszámíthatatlan, például amikor megkérdezem, mit csinál éppen most, mindig olyan választ ad, amit az életben ki nem találtam volna: legutóbb azt mondta, hogy tömjént éget, vett valami keleti boltban tömjéngyantát és azzal csinál otthon magának tértisztítást, vagy mit.

A súlyosabb dolgai közt van az, hogy az ő libidója alacsonyabb az enyémnél, úgy kéthetente van egy együttlét, és neki ez így jó, nekem nem annyira. És magától mondta egyszer, hogy emiatt nem csalhatom meg. Nem tudom honnan vette, hogy akarnám, soha nem fordult meg emiatt ez a fejemben. De ez is érdekes, hogy így fogalmazott pontosan. Attól még zavarnak ezek a dolgok, csak mert nem beszélek róla. Szóval, olyanok válasza érdekelne, akik voltak hasonló helyzetben.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7816387722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása