Négy év után újrakezdés?

2021. január 25. 07:32 - csajokespasik

       

               Levélírónkat az se zavarja, hogy a szakításuk után két nappal a barátnője már mással volt, mert jelenleg csak arra koncentrál, ami működött köztük annak idején. Egy karácsonyi üdvözletet az újrakezdés reményével habosított fel a csaj, de azt talán ő is érzi, hogy akárhogy is alakul majd, a bizalomépítés közös feladatuk lesz.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

37 éves férfi vagyok. Volt egy régi kapcsolatom, amit én szúrtam el. 4 év telt el a szakításunk óta. Ő szakított velem, amit meg is értettem. Viszont karácsonykor küldött üzenetet, és elkezdtünk beszélgetni. Előtte is tartottuk a kapcsolatot, de így évente kettő, maximum három üzenetet váltottunk. Én a bizalmával éltem vissza (nem megcsalás). Ő pedig a szakításunk után két nappal már mással volt. És ezen kicsit kattogtam, mert hogy lehet az, hogy ilyen rövid időn belül? Amikor a szakítás után a másik hamar előkap egy új partnert, az gyanús.        

       

               Ezt nem lehetett folytatni. Technikailag bár nem számít megcsalásnak, hiszen kimondtuk a végét, de én meg azon agyaltam, hogy mióta és milyen szinten tartották ők a kapcsolatot. Aztán hagytam az egészet, mert nekem nem lesz jobb, és az a helyzet sem fog változni ettől. A kapcsolatunkat tekintve sok minden rendben volt, jól megvolt az összhang köztünk egy darabig, jól tudtunk együttműködni, ha a helyzet megkívánta. Jól éreztem magam mellette. És most ő vitte olyan irányba a beszélgetést, hogy találkozzunk. Valamikor. A bizalomépítés mindkettőnk részéről aktuális dolog lesz, ha megpróbálkozunk az újrakezdéssel. Most nekem sincs senkim, és neki se. Ő fogalmazott úgy, hogy félbe maradt köztünk a dolog, nem lett lekerekítve, csak megszakítva. Nyitott vagyok, mert nem minden csak fekete és csak fehér, és ha közös egy probléma, közös a megoldás is. Vagy ami 4 éve nem ment, most se fog sokáig?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6016402162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása