A depressziós volt pasija nem könnyítette meg a dolgom

2021. január 28. 07:36 - csajokespasik

       

               „Mondja, hogy mennyire szimpatikus vagyok neki, de nekem kevés ennyi ahhoz, hogy ha úgy alakul, küzdjek érte” – Levélírónk nem érti, miért passzolja a randikat mostanában ez az ígéretes barátnőjelölt, noha simán tudnának találkozni. Azon töpreng, hogy ha ráerősítene, az célravezetőbb lenne, vagy csak fokozná a lányban az idegenkedést?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Személyesen csak kétszer találkoztunk, úgy három hónapja ismerjük egymást, de napi szinten levelezünk a lánnyal. Ő előttem majdnem egy évig volt egyedül, mert nehezen heverte ki az előző kapcsolatát. Az előző kapcsolatában lezajlott pár szakítás majd újrakezdés, szóval, mindig bizonytalanságban volt.

Nem tudunk egymáshoz csiszolódni, lassan esély sem lesz rá, inkább otthon unatkozik, minthogy velem találkozzon. Arra gondolok, lehet, nem bízik bennem, mert elmondta, hogy az előző párja szedett valamit, nem drogot, hanem valami erős antidepresszánst, és nem lehetett meglenni vele.        

       

               Túl sokat voltak együtt, és sok mindenről lemondott érte. Gondolkodtam. Ő egyetemet végzett lány, elvileg okos, bár a párválasztással nem mindig függ össze az intelligencia, és van, hogy lemegy a húga szintjére, akiről elég sokat mesél nekem is, mert közel áll hozzá, hogy már megint mit csináltak együtt, és milyen dolgaik vannak, mikről beszélgettek. Ő online is elvárja, hogy mindent tegyek félre, ha neki valami dolga van, akkor segítsek benne. De még nem vagyunk semmilyen szinten. Valami megváltozik és nem miattam. Mondja, hogy mennyire szimpatikus vagyok neki, de nekem kevés ennyi ahhoz, hogy ha úgy alakul, küzdjek érte. Tudnánk találkozni, de ő nem akar. Most ha erőltetem, akkor lehet, hogy magam ellen játszom.

Fél egy új kapcsolattól az előző tanulságai miatt? Meddig érdemes várakoznom?

Attila.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5216406418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása