Amikor a nők kombinálnak

2021. március 02. 07:47 - csajokespasik

       

               Levélírónk igazi önfeláldozó típus, mindig a párja érdekét helyezi a magáé elé. Eddig úgy vélte, ez a harmonikus kapcsolatok záloga, ám az élet most egy olyan nőt sodort elé, aki mellett a korábbi jól bevált elveit kénytelen felülírni. Amikor a csajodban az önvád és a passzív-agresszív fellépés viaskodik egymással, jobb ha nem tervezel vele sokáig lenni.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Mindig is úgy voltam vele, hogy kapcsolatban mindig a másik javát nézem elsősorban. Hogy ő legyen elégedett. Ennek most először tapasztaltam meg az ellenkező oldalát, már hogy milyen, amikor ezzel visszaélnek.

Mindig csak azt nézem, hogy a másiknak mi lenne a jó, a magam érdekeit háttérbe szorítom. Félre rakom az önzést, így magam is fejlődök. Ez már több kapcsolatomnál bevált.

Adott egy kapcsolat, ahol a két fél még nem alkot nagyon erős szövetséget, de bármi lehet még belőle. Ám a nő egyszer csak olyanokat kezd mondani, hogy szerinte a pasija szégyell vele menni bárhova is, szégyelli a társaságát.        

       

               Én minden helyzetben jól feltalálom magam, de ez olyan váratlanul ért, hogy fel se fogtam. Nem tudtam mit felelni. Mert ennek soha semmi jelét nem adtam. Sőt, nagyon szeretek vele bárhova is elmenni, és bárhol vele együtt megjelenni. Olyan is elhangzott, hogy kizárom őt az életemből, ami ugyanaz a kategória, mint az előbbinél: nem értem.

Pedig nyitott szemmel járok. És gondolkodom is. Ez azt jelenti, hogy úgy érzi, nem tud mellettem felszabadulni. Mindez elszólásnak erős. Kezdetben mindenért bocsánatot kértem, és jelenleg már ott tartunk, hogy ő már nem jön egyszer sem hozzám. Tőlem várja el, hogy rendszeresen látogassam. Mi ez? Már olyan is van, mintha kifejezetten keresné az alkalmat, hogy belém kössön, ha éppen nincs olyan, amibe bele tudna, akkor vagy a szavaimat forgatja ki, vagy pedig egy régebbi sérelmet hoz fel, korábbi kapcsolatából, amihez tényleg semmi közöm.

Nem emelem fel a hangomat, amikor ezekre reagálok, írásban sem vagyok hibáztató, nem vagyok agresszív vele... ilyenkor elakadt a szavam. Nem tudom, hányadik ilyen alkalom után kell figyelmeztetni valakit, hogy többet ilyet nem akarok. Mi ez az állandó üres kombinálás? Csak annyit várnék el, hogy minimálisan is, de többnek érezzem magam vele, úgy, hogy látom a kapcsolat értelmét valahol. Nem szoktunk haraggal lefeküdni, elfogadja, amit mondok, de a saját viselkedésére így nem ad semmilyen magyarázatot. Mi más van a kommunikáción kívül, mert hogy ha ezekkel szembesítem, kitérő válaszokat ad. Ha ad.

(Én 29, ő 22)          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1916446870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása