Sok nő szeret felül lenni

2021. március 03. 07:53 - csajokespasik

       

               „Úgy tanultam, nem illik hazudni, párkapcsolatban főleg nem. Hogy az őszinteség a legjobb” – Miért van az, hogy többször megbeszélt és állítólag jóváhagyott dolgokat néhány nő mindig fegyverként villant elő, valahányszor vitára kerül sor?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy helyzet, amit nehezen értek meg.

Amikor elmondok magamról mindent egy nőnek már a legelején, egyetértést kapok. Miért van az, hogy idővel abból már hiba és probléma lesz, ha addig nem volt baja vele? Még egy újrakezdésnél is volt, hogy elkövettem azt a hibát, hogy elmondtam, próbálkoztam utána másoknál, amire azt mondta, hogy ez természetes, semmi baj. Hiszen szakítottunk. Majd ez is előkerült később és a szemembe vágta. Azt kellett volna mondanom, hogy nem voltam senkivel utána? Voltak helyzetek, amikor az én szavam már semmit nem ért.        

       

               Úgy tanultam, nem illik hazudni, párkapcsolatban főleg nem. Hogy az őszinteség a legjobb. Én is tudtam volna ugyanezt a stratégiát használni, de sose tettem. Miért kell lezárt és elfogadottnak tűnő dolgokat felhánytorgatni? Ez nekem azt jelenti, hogy nincs egyéb nyomós érve és minden vitát ő akar nyerni, kerüljön bármibe is. Nem egy esetben tapasztaltam ezt. A nézőpontjukat szeretném elképzelni. Komoly bűnnél, pl. megcsalásnál általában nem teper annyira a másik, hiszen tudja, hogy tényleg ő a bűnös. De amikor rég megbeszélt dolgok kerülnek elő, miért kell mindig engem kihozni a hibásnak? Mert akkor döbben rá arra, hogy valójában nincs több ász a kártyái között, rájön, mi is volt köztünk, mennyi minden jó és szép dolog, de mégis ő legyen felül. Mire nem gondoltam még ?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6216448400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása