Kettő az egyben: barátnő + házvezetőnő

2021. március 08. 07:58 - csajokespasik

       

               Levélírónk azt hitte, jól jár majd egy érett férfival, de a negyvenes úr egyre inkább belekényelmesedik abba a rendszerbe, amit a barátnője kialakított.

Nőnapi üzenet a valódi férfiaknak: amikor a barátnőtök kitakarítja a fürdőszobátokat, egy homlokcsóknál többel honoráljátok!          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Február eleje óta élek nála, ő 41, én 34. Részben miatta léptem ki egy hosszabb ideje tartó kapcsolatomból, de más is közre játszott. És ahogy a hétköznapokban együtt vagyunk, jobban megismertem. Azt hittem, ennyi idősen már önállóbb, komolyabb. Én magamtól kezdtem el tenni-venni a lakásában, ami ellen nem emelt szót. Kicsit rendetlen és hanyag. A mosogatást már teljesen „rám bízta”, a főzéssel viszont úgy vagyok, jobb, ha én csinálom, kímélőbb menüket állítok elő, mint ő.

Végül is, egy barátnőt kapott, meg egy házvezetőnőt is, jól járt.

Kitakarítottam a fürdőszobáját és egy szót nem szólt. Amikor rákérdeztem utána, azt mondta, de, látta, észrevette, és nagyon jó, nagyon ügyes, majd homlokon csókolt...        

       

               Elég lazán kezeli a dolgokat, csekkbefizetés és hasonlók, ha valamire felhívom a figyelmét, határidőre például, vagy valamire, ami nekem nem tetszik, hogy lazán kezeli, mindig az a válasza, hogy semmi probléma. Észben tartja.

Nem szereti a „fölösleges beszélgetést” - általában azt, ami nekem nem fölösleges és lényegtelen. Aztán mindezek ellenére képes azt is mondani, hogy bízzak benne, mert neki van kellő élettapasztalata, hogy én nem értem, nem tudhatom, ő tudja, nyugi...

Azt hittem, egy idősebb férfi mellett majd én engedhetem egy kicsit el magam, ... hát nem igazán így lett. Sok mindent megszokott tőlem, ezeket már el is várja. Olyanok válasza érdekelne mindkét nemből, akik ilyenben voltak már, vagy most is hasonlóban vannak. Szeretem őt, ő is jól érzi magát velem, elhagyni emiatt nem fogom, de belenyugodni sem tudnék ezekbe egykönnyen.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr716453814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása