A távolság felkeltette a szabadságigényét

2021. április 12. 07:43 - csajokespasik

       

               Általában fordítva szokott történni, de ezúttal egy normál kapcsolatból lett távkapcsolat, a kérdés pedig az, hogy a felek meddig bírják így? Egyelőre ezt a kapcsolatot is főleg a női fél tartja fenn, a férfi inkább elzárkózik, aminek három oka szokott lenni: szeretőt tart, nem kívánja már a párját, vagy lelki problémája van.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Mi kb. 6 hónapja költöztünk szét, mindkettőnknél egyéb személyes okok miatt, viszonylag messze egymástól. Ennek ellenére, ha belegondolok, hogy belőle ez mit váltott ki, van min elgondolkodnom. Naponta legalább 1x üzenetet váltottunk, s amikor olyanja van megírja, hogy mióta külön vagyunk, néha elkapja az érzés, hogy még fiatal, és kimarad dolgokból, kalandvágy van benne, és ilyenkor rossz érzései vannak, mint a kapuzárási pániknál. És nem tudom, hogy azt adagolja, hogy végleg váljanak külön útjaink, vagy ez csak egy hangulat.        

       

                Azt tudtam eddig is, hogy ő alapvetően nehezen bírja az állandóságot, minden téren, de ezek a kettős érzései nem túl biztatóak. Egyre ritkábban is találkozunk, főleg én járok nála. Amikor együtt laktunk, igyekeztem mindenben a kedvébe járni, erős késztetéseim voltak, hogy legalább felporszívózzak naponta, és rendben tartsam a dolgokat körülöttünk.

Neki akkor a social media jelenlét egyáltalán nem volt fontos, immár az lett, nagyon aktív. Ijesztő, hogy mekkorát tud változni a világ körülöttünk, akár hetek leforgása alatt, és megérteni azt, mi zajlik a másikban. Jelenleg olyan szakaszban van, hogy bezárkózik előlem, ritkábban ír, ha ír is, akkor is szűkre szabva, mint aki inkább le akar rázni. Egy ismerősöm szerint ennek egy férfinál három oka van: 1, szeretőt tart (akár online) 2, már nem kíván, 3: valami lelki bánata van, pl. kimerült - Ritka esetekben mindhárom egyszerre. Sok mindenre gondolhatok, ha nyugtalanná akarom tenni magam, de mivel válaszokat nem kapok, ez marad, és nem tudom kikapcsolni magamban.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1316498294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása